SACCSIV – blog ortodox

(Rog raspanditi caci este interzis la tv) TANTARII SUPER MUTANTI ar putea reduce dramatic intreaga populatie umana! Acestia au aparut din tantarii mutanti eliberati in Brazilia cu finantare BILL GATES

Posted in Bill Gates, BRAZILIA, TANTAR by saccsiv on septembrie 19, 2019
saccsiv

TANTAR SUPER MODIFICAT GENETIC

Televiziunile romanesti ne dau stiri externe despre nimic. De exemplu, mai devreme, ascultam o istorie despre regina Angliei si o maimutica de plus. In timpul asta, insa, in lume se petrec lucruri…

Va amintiti de stirea de acum doi ani, despre un tantar modificat genetic eliberat in Brazilia? Cu finantare Bill Gates, proiectul era prezentat ca fiind benefic pentru populatie.

Dar au fost probleme inca de la inceput:

Coincidente? VIRUSUL ZIKA este transmis de tantarul AEDES AEGYPTI. Boala s-a raspandit in Brazilia dupa ce O VERSIUNE MODIFICATA GENETIC cu finantare BILL GATES a acestui tantar a fost eliberata acolo. BREVETUL asupra virusului Zika este detinut de ROCKEFELLER FOUNDATION

Iar intre timp probleme s-au agravat. Iata ce putem citi pe NATURAL NEWS la GMO mosquito experiment goes horribly wrong: Insects adapt and overcome, transforming into super “mutant” mosquitoes that could cause mass death across South America:

Experimentul cu ţânţari modificaţi genetic a scăpat de sub control: insectele se adaptează şi se transformă în ţânţari super “mutanţi” ce-ar putea provoca decese în masă în America de Sud

Vă amintiţi de experimentul întins pe doi ani prin care se eliberau ţânţari modificaţi genetic în sălbăticie pentru a eradica toţi ţînţarii? Ani de-a rândul, am fost prostiţi de oamenii de ştiinţă şi promotorii OMG (organismelor modificate genetic) care au insistat că masculii de ţânţari care au fost modificaţi genetic să fie sterili vor cauza dispariţia a aproape tuturor descendenţilor dacă femelele se împerechează cu aceştia. Rezultatul, ni s-a spus, va fi o terminare a populaţiei de ţânţari din mediul înconjurător, salvând vieţi umane prin evitarea efectelor catastrofale ale bolilor transmise de ţânţari.

Ştiinţa ne va salva, cu alte cuvinte. Iar daca nu am crezut în intensa promovare, am fost etichetaţi ca “anti-ştiinţă.”

La început, experimentul părea să funcţioneze. Pentru primele 18 luni ale experimentului efectuat în Brazilia — în care 450 000 de ţînţari masculi modificaţi genetic au fost eliberaţi în sălbăticie — populaţia de ţânţari s-a prăbuşit. Dar apoi ceva s-a întâmplat.

Aşa cum s-a publicat în jurnalul Nature, într-un studiu cu titlul “Ţânţarii transgenici Aedes Aegypti îşi transferă genele într-o populaţie naturală” chiar acele gene modificate despre care ni s-a spus că nu se vor transfera, “în sălbăticie” populaţia de ţânţari a făcut, de fapt, chiar asta.

Animată de aceste gene noi (şi combinate cu o serie de adaptări de comportament explicate mai jos), populaţia de ţânţari s-a refăcut la loc. Mai rău, acum populaţia de ţânţari din Brazilia are aceste gene “mutant” care s-au combinat cu populaţiile din Cuba şi Mexic, însemnând că aceşti noi ţânţari cu gene îmbunătăţite sunt acum un fel de insecte “super mutanţi” ce-ar putea fi rezistente la toate tipurile de insecticide.

Aşa cum a arătat studiul din Nature:

Evident, rari descendenţi viabili hibridizaţi între populaţia eliberată şi populaţia Jacobina sunt suficient de robuşti pentru a se putea reproduce în natură. Populaţia eliberată a fost dezvoltată folosindu-se un soi originar din Cuba, apoi încrucişată cu o populaţie mexicană. Astfel, Jacobina  Ae. aegypti este acum un metisaj din trei populaţii. Este neclar cum ar putea asta afecta transmiterea de boli sau alte eforturi de a controla aceşti vectori periculoşi.

Din acelaşi studiu:

Datele noastre arată clar că eliberarea lui OX513A a dus la un transfer semnificativ al genomului propriu (introgresie) în populaţia naturală Jacobina de Ae. aegypti. Gradul de introgresie nu este unul insignifiant. Depinzând de mostră şi de criteriile folosite pentru definirea introgresiei precise, de la circa 10% la 60% dintre toţi indivizii au ceva genom OX513A (Tabelul 1 şi E1).

Totuşi, este clar din datele Garziera et al.6 că eficacitatea programului de eliberare a început după circa 18 luni, adică populaţia care fusese suprimată masiv a revenit aproape la nivelul de dinainte de eliberare.

De asemeni, introgresia poate introduce alte gene relevante cum ar fi cele pentru rezistenţa la insecticide. Soiul eliberat, OX513A, a fost derivat dintr-un soi de laborator originar din Cuba, care s-a încrucişat cu o populaţie mexicană 7. Cele trei populaţii formând acum populaţia tri-hibridă în Jacobina (Cuba/Mexic/Brazilia) sunt chiar diferite din punct de vedere genetic ( Fig. E2), foarte probabil ducând la o populaţie mult mai robustă decât cele pre-eliberare datorită vigorii din hibridizare.

“Ştiinţa” OMG tocmai a creat o populaţie de super-ţânţari mutanţi ce ar putea omorî milioane de oameni în Brazilia şi America de Sud

Pentru a concluziona descoperirile studiului, acest experiment ştiinţific nebunesc a reuşit să creeze o populaţie de super-ţânţari mutanţi care au acum gene ce pot fi responsabile de rezistenţa crescută la insecticide, făcându-le mai greu de ucis decât până acum.

Aşa cum scrie Bill Hathaway în Yale News:

…Studiul de la Yale a arătat nu doar că descendenţii din ţinţarii transgenici s-au reprodus dar că populaţia de ţânţari din Jacobina este acum un mix între indivizii originali şi cei din Cuba şi Mexic, probabil dând naştere la o populaţie mai robustă…

Experimentul a eşuat lamentabil şi în a-şi atinge scopul de a eradica ţânţarii. “…Femelele au început să evite împerecherea cu masculi modificaţi, alimentând o refacere a populaţiei,” scrie Hathaway în Yale News. În realitate, acest experiment ştiinţific nebunesc cu OMG a dus la crearea unor ţănţari mai puternici, mai adaptabili şi a devenit mai probabil că aceştia vor ucide mai mulţi oameni în America de Sud.

Este de asemeni interesant de observant că, chiar printre ţânţari, femelele nu vor să se împerecheze cu masculi mai slabi care produc descendenţi sterili. Chiar şi la insecte, cu alte cuvinte, masculinitatea şi virilitatea are o valoare recunoscută pentru continuitatea speciei. Totuşi cumva, mulţumită “progresismului modern,” masculinitatea este atacată printre oameni, iar perversa cultură pop tot încearcă să efemineze toţi bărbaţii făcându-i transgenderi sterilizaţi şi eunuci incapabili de reproducere. Ţânţarii, cu alte cuvinte, par a fi mai deştepţi decât liberalii când vine vorba de selecţia unui partener.

Am avertizat despre riscurile ştiinţei nebuneşti a OMG… şi am fost interzişi pe toate platformele

În 2012, am publicat un avertisment despre riscurile asociate experimentelor ştiinţifice cu organisme reproductive ce sunt eliberate în natură. Într-un articol am scris, “Rasa umană este grav ameniţată de ştiinţa scăpată de sub control care a început déjà să-şi arate consecinţele alarmante la nivelul întregii planete.” Am scris de asemeni:

Omenirea a atins un punct critic în dezvoltarea tehnologică atât de profund încât poate distruge rasa umană; totuşi această dezvoltare în “ştiinţă” n-a fost în niciun fel egalată de o dezvoltare în conştiinţă sau etică. Astăzi, ştiinţa operează în total dispreţ pentru viitorul vieţii pe Pământ şi ia în derâdere ideea de a echilibra “progresul” ştiinţific cu precauţie, etică sau protecţie rezonabilă. Experimentele nesăbuite ca OMG au dezlănţuit poluarea genetică auto-reproductivă care ameninţă acum integritatea culturilor de alimente din întreaga lume, punând în pericol resursele de hrană la nivel global.

Aşa cum arată următorul grafic de tip S.O.S.  — publicat iniţial în 2012 — ţânţarii OMG sunt “poluare auto-reproducătoare.” Oamenii de ştiinţă nebuni au eliberat gene înarmate în mediul înconjurător, iar acum, făcătura genetică de ţânţari din America de Sud nu mai poate fi retrasă.

saccsiv

Top 12 experimente stiintifice periculoase pentru omenire

Aşa cum am spus şi în 2012, “Tehnologia fără înţelepciune este sinucidere.” Iar acum savanţii OMG  demonstrează încă odată că acest avertisment a fost correct (şi va mai fi mulţi ani de-acum).

De ce “ştiinţa” modernă ne va ucide pe toţi dacă nu oprim experimentele ştiinţifice nebuneşti care ameninţă toată viaţa de pe planeta Pământ

Cum puteam să văd asta cu şapte ani în urmă? Nu era dificil. Aroganţa ştiinţei moderne iese în faţă ca un neg pe organele genitale. Savanţii OMG de astăzi sunt cei mai aroganţi, periculoşi şi nebuni oameni cu idei criminale de pe planetă. Sau aşa am crezut eu cel puţin, până am aflat despre savanţii nebuni de la Harvard care se străduiesc să distrugă întreaga planetă prin poluarea stratosferică care va slăbi lumina soarelui, va deteriora toate panourile solare de pe planetă şi va distruge lanţul trofic prin inhibarea fotosintezei.

Concluzia este că toate fiinţele de pe Pământ sunt asaltate de savanţii moderni şi experimentele lor nebuneşti care aproape întotdeauna merg prost. Vaccinurile lor nu funcţionează în cele mai multe dintre cazuri, medicamentele lor psihoactive fac oamenii şi mai nebuni, recoltele lor OMG eşuează constant iar schemele lor de poluare globală vor duce la o foamete mondială şi ucidere în masă prin înfometare.

Înstituţiile ştiinţifice spun că n-ar trebui să crezi în Dumnezeu. Ar trebui să venerezi ştiinţa, insistă ei. Dar apoi experimentele lor nebuneşti merg prost şi ei declanşează moarte în masă şi distrugere pe toată planeta. În final, orice supravieţuitor uman va ajunge să-L implore pe Dumnezeu să ne salveze de flagelul ştiinţei prosteşti.

Abordarea corectă a ştiinţei are valoare reală. Eu sunt un om de ştiinţă cu lucrări publicate şi autor ştiinţific de renume. Eu conduc un laborator ştiinţific acreditat de ISO şi desfăşor activitate ştiinţifică importantă în fiecare zi. Dar eu inţeleg totodată că ştiinţa trebuie să fie moderată de etică şi moralitate. Principiul Precauţiei a fost totalmente abandonat de savanţii nebuni care fac vaccinuri, medicamente, OMG, şi experimente de geoinginerie. Şi dacă aceştia nu sunt opriţi, vor anihila omenirea şi vor distruge biosfera.

Aici puteţi afla mai multe despre toate acestea:

Vizionaţi filmele mele despre ştiinţă la OblivionAgenda.com pentru o lectură fascinantă despre cum plănuiesc savanţii moderni să omoare şase miliarde de oameni într-o acţiune pe care eu o numesc “GeoGenocide.”

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Evident, tinand cont de cine la finantat, nu poti sa nu te gandesti ca n-a fost doar un experiment esuat, ci mai grav, a fost un experiment reusit care a urmarit reducerea populatiei. Sa ne amintim:

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

Si credeti ca este atat de greu ca acesti tantari sa se raspandeasca pe intreg Pamantul? Sa ne amintim si de:

R0G RASPANDITI: Un vaccin experimental creat de INSTITUTUL ROCKEFELLER in 1918 a fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLA”

 

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Marco said, on septembrie 19, 2019 at 8:07 pm

    Putin grexit .Nu sant super mutanti tantarii ci sant tantari normali dar care sant infestati cu boli.S e stie ca nu exista mai mari raspanditori ai boliilor decat TANTARII Si de aceea pot fi folositi in raspandirea boliilor.Ii infectezi pe ei ei infecteaza persoanele

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on septembrie 19, 2019 at 8:46 pm

      geo

      Si care-i legatura cu Antena 3?
      Oricum, blogul Comisarul este extrem de nociv:
      https://www.comisarul.ro/articol/lucruri-de-citit-inaintea-referendumului-pentru-fa_965374.html

      Apreciază

      • geo said, on septembrie 19, 2019 at 9:51 pm

        Am înțeles.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 20, 2019 at 8:50 am

        geo

        Daca ai inteles, atunci, te rog, nu mai da linkuri spre Comisarul.

        Apreciază

      • MihaiC said, on septembrie 20, 2019 at 7:10 am

        La fel a parazitat si articolul despre Mitr Serafim de Pireu cu link-uri aberante de politica interna. Asta deja este troll-are pentru ca deturneaza atentia de la subiectul important al articolului postat pe blog cu mizerii neo-securiste.

        Apreciază

      • MihaiC said, on septembrie 20, 2019 at 7:28 am

        Saccsiv,

        Am intrat pe link-ul indicat de tine de pe „Comisarul”. Doamne apara si pazeste! Este absolut incredibila cota la care a ajuns abjectia umana. Pana si antihristic este putin spus.

        Apreciază

      • geo said, on septembrie 20, 2019 at 9:04 am

        Cand am spus ca am inteles ma referem la altceva…ma rog. Fiecare intelege ce vrea…adica nu va deranjeaza ca mizeriile alea umane au manifestat in fata Memorialululi Pitesti, spurcand memoria martirilor ucisi de comunisti ci va deranjeaza limbajul site-ului…nu va deranjeaza ca hoti nenorociti au adus Tara in sapa de lemn, ajungand sa se asemene cu detinutii politici care au suferit cumplit in inchisorile comuniste…

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 20, 2019 at 9:15 am

        geo

        Esti exemplificarea perfecta a faptului ca #rezist dauneaza grav inteligentei.
        Nu-i vorba despre limbajul blogului Comisarul, ci despre satanismul sau.

        Apreciază

      • geo said, on septembrie 20, 2019 at 10:05 am

        Imi pare rau…nu sunt membru sau adept al nici unui partid…nu exista unul care sa merite…poate unul nationalist, autentic, dar inca nu a aparut…iar faptul ca nu sustin pesedeaua si nu urmaresc antenele nu inseamna ca zunt pro rezist…ati cazut in capcana lui lenin – nu esti cu noi esti contra noastra…nu este adevarat, sunt cu voi, sper, dar nu pot fi alaturi de unii care au furat, au distrus, au nenorocit o Tara…

        Apreciază

  2. Calator said, on septembrie 19, 2019 at 10:14 pm

    Pana una alta, suntem intoxicati ca la carte cu pesticide de combatere a tantarilor (oficial numiti „vectori de boli”) – care sunt de fapt substante industriale, ca sa nu spun deseuri, cu functie neuro-toxica. Asta ca nu cumva sa ne omoare tantarii inainte. La manipulari genetice nu ma pricep, dar la intoxicatii chimice, din pacate, am ajuns sa ma pricep prea bine, teoretic si mai ales practic, dupa ce am aflat pe pielea mea ce inseamna sensibilitatea extrema la substante chimice, dobandita in urma campaniilor de dezinsectie din 2016 incoace. Asa ca prefer sa dau atentie in primul rand pericolului care mi se pare cel mai aproape de realitatea in care traiesc eu.

    Anul trecut au aparut in Timisoara acei celebri tantari care ar fi purtatori de Zika, un virus aproape inofensiv, pentru care suntem si acum bine stropiti cu deseuri, desi anul asta nu am mai vazut tantarii respectivi. Lasand la o parte intrebarea foarte fireasca, zic eu, a sursei din care au aparut acesti tantari prin Romania, fix dupa ce masinaria de propaganda a inceput sa improaste la nivel global stiri care creau panica Zika, desi un grup de medici brazilieni comunicasera deja informatii care aratau foarte clar ca nu exista nici un motiv de panica, neexistand nici o legatura de cauzalitate intre Zika si vreo problema grava de sanatate (ci mai degraba cu un pesticid Bayer), daca ar fi sa compar cele doua pericole, asa cum le-am simtit eu in mod direct, cel toxic ar fi de departe cel mai mare. E adevarat ca atunci cand, din cauze nenaturale, am fost napaditi de tantari, multe muscaturi in lipsa vreunei protectii, care poate fi foarte bine si netoxica, nu au fost o experienta placuta. Dar altceva in afara de reactii locale pe piele eu nu am simtit. Expunerea la chimicalele toxice mi-a dat sanatatea peste cap, mi-a pus chiar viata in pericol, si dupa cum arata lucrurile, s-ar putea sa nu imi mai revin niciodata, in orice caz, nu in conditiile de viata care ni se creeaza frenetic acum – saturatie de chimicale, radiatii si unde de toate felurile.

    Chiar si asa stropiti, mai scapa un tantar pe ici pe colo, si multi se refugiaza in casa cand incepe atacul chimic, asa ca mai primesc mostre actualizate de muscaturi. Pana acum, nu am observat nimic anormal, in afara de deteriorarea de sanatate legate de expunerea la otravurile de „preventie” pe care eu le identific acum foarte usor, care cresc si reactia organismului la alte agresiuni, inclusiv la muscatura de tantar. Astept cu interes sa intalnesc un tantar mutant, sa vad si eu cum sta treaba in realitate, fiindca in informatiile din presa, fie ea si alternativa, am ajuns sa am mai putina incredere decat in ceea ce vad cu ochii mei.

    Am vazut cum presa de toate felurile tace malc desi unii oameni sufera ingrozitor din cauza stropirilor criminale, asa ca ma astept sa taca in multe alte privinte. Dar nu e suficienta o astfel de tacere ca sa ma convinga ca un subiect e real. Poate fi un alt fel de manevra de intoxicare, folosind psihologia inversa. Asa ca nu o sa incep sa tip cu disperare dupa stropiri pentru ca vreun mutant ar putea sa ma imbolnaveasca. Prefer sa ma razboiesc cu tantarii, fie ei si modificati, decat sa inhalez zilnic otravuri care ma fac subiectul ideal pentru experimente 5G si altele asemenea…

    Apreciat de 1 persoană

  3. geo said, on septembrie 20, 2019 at 6:52 am

    https://m.hotnews.ro/stire/23376880

    Apreciază

  4. geo said, on septembrie 20, 2019 at 11:14 am

    https://fee.org/articles/18-facts-on-the-us-national-debt-that-are-almost-too-hard-to-believe/

    https://sputniknews.com/middleeast/201909191076839792-us-air-defence-systems-couldnt-repel-attack-on-saudi-aramco-oil-facilities–russian-mod/

    https://southfront.org/gulf-war-report-u-s-starts-preparations-for-war-with-iran/

    https://southfront.org/syrias-idlib-stronghold-of-democracy-or-hotbed-for-terrorism/

    https://www.almasdarnews.com/article/russia-allegedly-gives-syria-green-light-to-use-s-300-system-against-israeli-warplanes/

    https://electronicintifada.net/blogs/adri-nieuwhof/dutch-court-hears-war-crimes-accusations-against-israels-benny-gantz?utm_source=EI+readers&utm_campaign=91d2f3cb53-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_e802a7602d-91d2f3cb53-290660781

    https://www.investmentwatchblog.com/the-yellow-vests-are-spreading-to-ireland/

    https://www.investmentwatchblog.com/george-soros-rigs-elections-worldwide/

    https://www.investmentwatchblog.com/apps-suck-desktop-internet-is-so-great/

    http://www.stationgossip.com/2019/09/isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-sends.html

    https://summit.news/2019/09/19/instagram-is-now-banning-photos-of-people-at-gun-ranges-claiming-they-promote-violence/

    https://www.rt.com/news/469124-climate-sins-religion-greta-nbc/

    https://www.investmentwatchblog.com/wrong-again-50-years-of-failed-eco-pocalyptic-predictions/

    https://www.hotnews.ro/stiri-mediu-23377399-zeci-mii-oameni-participat-manifestatii-australia-ocazia-grevei-climatice-globale.htm

    https://fair.org/home/the-incredible-belief-that-corporate-ownership-does-not-influence-media-content/

    https://original.antiwar.com/andrew-p-napolitano/2019/09/18/dont-smile-for-the-camera/

    http://www.madnesshub.com/2019/09/mit-scientist-says-he-doesnt-think.html

    Apreciază

    • Pr Tudor said, on septembrie 20, 2019 at 1:16 pm

      Eu cred ca geo e tot saccsiv, sau e seful lu saccsiv. Se stie ca 60% din bunatati se afla incomentarii, dar sa te autoparazitezi singur…. Asa ceva nu-mi inchipuiam!

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 20, 2019 at 5:39 pm

        Pr Tudor

        E bine ca din cand in cand ne reamintesti cat esti de habauc.

        Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 20, 2019 at 5:45 pm

      geo

      Tu crezi ca a incinerat-o in butoi?

      Apreciază

    • MihaiC said, on septembrie 20, 2019 at 8:16 pm

      A fost un experiment ca sa arate tuturor tampitilor #rezist cat de aberant este sa crezi ca a ars-o-n acel butoi. Culmea, unii nici dupa asta n-au priceput.

      Si a ars-o la sute de grade de n-a mai ramas nimic din oasele mari dar s-a gasit adn in cativa dinti iar bijuteriile de argint erau intacte.

      Apreciază

    • geo said, on septembrie 20, 2019 at 6:59 pm

      Posibil…exista o declarație a unor vecini referitoare la faptul că suspectul topea aluminiu in acel butoi…or dacă reușea să obțină temperatura necesara topirii acestui metal de ce sa nu fi reușit și cu Alexandra același lucru, mai ales că a avut timp suficient…până au venit militienii și l-au oprit…

      Apreciază

      • geo said, on septembrie 20, 2019 at 7:02 pm

        Totuși ese oribil ce au făcut aia de la mizeria de tembeliziune care uzurpa numele Țării!!! Sunt pe aceeași treaptă de decădere cu dinca…

        Apreciază

      • Florian said, on septembrie 21, 2019 at 5:06 am

        „Asadar nimic supercomplicat, o vatra in general de 20-30 cm, uneori cu forme atipice, mai lunga si ingusta , etc…adancimea vetrei propriuzise sau inaltimea vetrei de jar difera, in general forja moderna are cam 8-15 cm adancime….
        O sursa de aer, foale sau ventilatoare centrifugale, controlul debitului de aer se face in functie de situatie, controland viteza sursei de pompare a aerului sau daca aceasta e fixa, permitand unei parti a acestui volum de aer sa scape pe langa vatra…”

        https://forum.softpedia.com/topic/1071069-atelier-de-fierarie/page__st__18

        Apreciază

      • Florian said, on septembrie 21, 2019 at 5:34 am

        Nu a fost ardere ci topire. Procese fizico-chimice complet diferite.

        Apreciază

  5. geo said, on septembrie 20, 2019 at 9:26 pm

    https://www.wattpad.com/amp/441730257

    Apreciază

  6. geo said, on septembrie 20, 2019 at 9:38 pm

    http://mobile.hotnews.ro/stire/2436028

    Apreciază

  7. […] (Rog raspanditi caci este interzis la tv) TANTARII SUPER MUTANTI ar putea reduce dramatic intreaga p… […]

    Apreciază

  8. geo said, on septembrie 21, 2019 at 4:02 pm

    https://m.hotnews.ro/stire/23379605 foarte interesant fragmentul referitor la preoți…

    Apreciază

  9. […] (Rog raspanditi caci este interzis la tv) TANTARII SUPER MUTANTI ar putea reduce dramatic intreaga p… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.