SACCSIV – blog ortodox

VIGILANT CITIZEN: Înțelesul întunecat al videoclipului “Toate fetele cuminti merg în iad” de Billie Eilish

Posted in MUZICA, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on septembrie 16, 2019

Vigilant Citizen: The Dark Meaning of “all the good girls go to hell” by Billie Eilish

Înțelesul întunecat al videoclipului “Toate fetele cuminti merg în iad” de Billie Eilish

Billie Eilish este în prezent cea mai populară și influentă vedetă pop din lume.  Dacă vă puneti intrebarea “Billie si mai cum?” sau “Care Billie?”, atunci nu sunteți probabil o fată de 14 ani. Pentru că aproape toate fetele de 14 ani știu despre Billie Eilish. Într-adevăr, este idolul actual al adolescenților, care ilustreaza coperta tuturor revistelor pentru adolescenți, a aparut peste tot pe rețelele de socializare și e discutat pe toate site-urile de bârfă. O dovadă incontestabilă a popularității lui Eilish poate fi găsită pe YouTube, în condițiile în care videoclipul ei “Toate fetele cuminti merg în iad“ a adunat peste 13 milioane de vizionări și 140.000 de comentarii în mai puțin de 24 de ore. De asemenea, Billie Eilish câștigă o mare laudă în industria muzicală, deoarece este considerată „viitorul pop-ului” de mai multe figuri importante.

În timp ce fanii lui Billie adoră stilul și persoana unică a cântăreței, cu siguranță nu există nimic unic în ceea ce privește temele și simbolismul găsite în videoclipurile sale. În articolul meu Înțelesul tulburător al „îngropați un prieten” de Billie Eilish, am explicat cum întregul act al lui Billie Eilish se axeaza pe conceptele controlului minții bazate pe traume și pseudo-satanism – teme care pot fi găsite în nenumărate alte videoclipuri muzicale lansate de nenumărate alte vedete pop.

Creatorul

In inmormantarea unui prieten, Billie este abuzată și drogată de oameni nevăzuți (manipulatori ai controlului minții). Apoi arată semne că este posedată de un demon în timp ce cântă versurile:

Pentru datoria pe care trebuie sa o restitui, trebuie să-mi vând sufletul

Pentru că nu pot spune nu, nu, nu pot spune nu

Atunci membrele mele au înghețat și ochii nu se vor închide

Și nu pot spune nu, nu pot spune nu.”

O captură de ecran din videoclipul piesei “imormantarea unui prieten”. Billie arată „din afară” și abuzată de manipulatorii nevăzuți.

După Inmormantarea unui prieten, Eilish a lansat videoclipul piesei Un tip rău, un videoclip colorat și plin de umor, personalizat pentru mulțumirea spectatorilor tineri. Piesa a devenit un hit masiv care a urcat rapid pe topuri și a făcut ca numele Billie Eilish sa fie pe buzele tuturor.

Apoi, “Toate fetele cuminti merg în iad“ a fost lansat … și nu a fost colorat și nici umoristic. Videoclipul este o continuare la “Inmormantarea unui prieten”, intrucât prezintă „minte-schimbata si demon-posedat” de Billie, care cânta din persona lui Lucifer către tineri.

Toate fetele cuminti merg in iad

Marketingul care înconjoară “Toate fetele cumnti merg în iad“ susține că piesa este despre încălzirea globală. Descrierea videoclipului YouTube conține această „notă de la Billie”:

O notă din partea lui Billie: “în prezent, există milioane de oameni din întreaga lume care cer ca liderii noștri să acorde atenție. Pământul nostru se încălzește într-un ritm fără precedent, ghețurile se topesc, oceanele noastre se ridică, fauna noastră sălbatică este otrăvită și pădurile noastre ard. Pe 23 septembrie, ONU va găzdui Summit-ul pentru acțiuni climatice din 2019 pentru a discuta despre cum să abordăm aceste probleme. Ceasul ticaie. Vineri, 20 septembrie și vineri, 27 septembrie, va puteti face auzita vocea. Iesiti pe străzi.  #climatestrike”

Majoritatea surselor mass-media au urmat de asemenea exemplul și au lăudat mesajul ecologic al cântecului. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă adesea în mass-media, mesajul principal al videoclipului este complet ignorat. Într-adevăr, nu se poate viziona videoclipul fără a observa înfățișarea satanică ca subiect principal al intregului videoclip. În timp ce melodia și videoclipul conțin referințe la încălzirea globală, toate fetele cuminti care merg în iad este în principal un manifest al elitei oculte, unde Billie joacă rolul lui Lucifer.

Videoclipul începe cu o scenă din Inmormântarea unui prieten care indică faptul că Toate fetele cuminti merg în iad este continuarea.

Billie este înjunghiată cu mai multe ace de către oamenii nevăzuți care au abuzat-o în “Inmormantarea unui prieten”.

În Inmormantarea unui prieten, injecțiile au făcut ca Billie să devină demonică (sau ceva de genul). In Toate fetele cuminti merg în iad, lucrurile sunt duse la un alt nivel.

După injecții, lui Billie ii cresc aripi masive pe spate.

Billie cade apoi din cer.

Billie Eilish este un „înger căzut” – porecla de Lucifer. Scena de mai sus pare inspirată din opera de artă clasică The Fall of Satan – Caderea satanei din Rai de Gustave Dore.

Căderea Satanei de Gustav Dore îl înfățișează pe Lucifer căzând pe Pământ după ce s-a răzvrătit împotriva lui Dumnezeu.

Introducerea videoclipului oferă contextul necesar pentru a înțelege restul acestuia. Billie este drogată de oameni nevăzuți și sfârșește sub controlul lui Lucifer. Primele cuvinte ale melodiei confirmă acest fapt.

Luciferul meu este singur

Această linie enigmatică se referă la imaginea clasică a unui înger și a unui diavol de pe umărul unei persoane.

O ilustrare clasică a unui înger și a unui diavol care soptesc în urechea unei persoane aflate în conflict.

Cântând „Luciferul meu este singur”, Billie indică faptul că nu există un înger pe umărul ei.  Prin urmare, ea este controlată complet de diavol. În videoclip, ochii lui Billie reflectă această stare de control.

Stânga: Billie in înmormântează un prieten cu ochii negri. Dreapta: Billie în toate fetele cuminti merg în iad cu aceiași ochi negri. Ochii negri indică faptul că sufletul ei este posedat.

Versurile melodiei provin din perspectiva cântării Lucifer prin Billie. Primul verset denigrează conceptul de Cer, unde oamenii buni sunt răsplătiți cu viața veșnică.

Stând acolo, omorând timpul

Nu pot să comit pentru nimic decât o crimă

Petru este în vacanță, o invitație deschisă

Animale, dovezi

Portile Perlate arată mai mult ca un gard de pichet

Odată ce intrați în ele

 Am prieteni, dar nu îi pot invita

Versetul se referă la Sfântul Petru despre care se spune că este păzitorul Cerului la Porțile Perlate. Cei care sunt respinși sunt trimiși în iad. Billie cântă că Petru (minus prefixul „Sfântul” pentru a sublinia lipsa de respect) este „în vacanță”, ceea ce înseamnă că poarta spre cer nu este păzită și că oricine se poate grăbi.

Cu toate acestea, în rândurile următoare, Billie compară Portile Perlate cu un gard de pichet, care este adesea asociat cu viața internă plictisitoare din America suburbană. Ea adaugă că nu își poate invita prietenii din Cer pentru că, se pare, sunt legați de iad. Ce fel de prieteni are?  Oh, bine, oameni care fac dovada.

În timp ce Billie disipează cerul, iadul este … pe Pământ.

În timp ce Billie merge pe stradă acoperită de ulei, totul în jurul ei ia foc. Iadul este pe Pământ.

Pre-corul subliniază acest concept:

 Dealurile ard în California

 E rândul meu să te ignor

 Nu spuneți că nu v-am avertizat

Se spune că linia „Dealurile ard în California” este o referire la incendiile din California, care sunt cauzate de încălzirea globală. Billie (aka Lucifer) cântă că nu va face nimic în acest sens. Chiar se bucură că se întâmplă asta. La nivel biblic, pre-cor se referă la faptul că Pământul devine iadul. Și de fapt se bucură că se întâmplă asta.

Corul punctează neputința lui Dumnezeu față de ceea ce se întâmplă pe Pământ.

Toate fetele cuminti merg în Iad

Pentru că chiar Dumnezeu însuși are dușmani

Și odată ce apa începe să crească

Și Cerul nu este văzut

Va vrea Diavolul în echipa lui

În cântec, Dumnezeu este menționat ca femeie. Același concept a fost exploatat de Ariana Grande in Dumnezeu este Femeie. Este o inversare a titlului tradițional „Tată ceresc” dat lui Dumnezeu.

Față de amenințarea cu „creșterea apei” pe Pământ (datorită încălzirii globale), Dumnezeu este înfățișat ca neputincios. „Ea” cere chiar ajutorul diavolului. În versetul al doilea, Lucifer respinge rugăciunile de la Dumnezeu pentru a ajuta umanitatea.

Uite că ai nevoie de mine

Știi că nu sunt prietenul tău fără verdeață

Plimbă-te în stâlpii de uzură

Petru ar trebui să știe mai bine

Învelișul tău este în spele

Omul este atât de prost, de ce îl salvăm?

Otravindu-se acum

Cerându-ne ajutorul, uau

În acest verset, Lucifer arată un dispreț extrem pentru umanitate și este fericit că o vede distrugându-se. Știți cine mai este fericit să vadă umanitatea distrugându-se?  Elita ocultă – cei care o controlează pe Billie – cei care „cântă” prin ea. Le-ar plăcea să vadă o depopulare masivă a umanității.

                             La un moment dat, petele de ulei determină aripile lui Billie să ia foc.

La sfârșitul videoclipului, penele de pe aripi sunt toate arse. Lucifer nu mai poate zbura și este aici pentru a rămâne. De asemenea, observați femeile care dansează în focul iadului. Fetele cuminti sunt în iad.

După ce am urmărit cum Pământul se transforma in iad, cântecul se încheie cu aceste cuvinte răutăcioase:

Luciferul meu este singur

Nu mai rămâne nimic de salvat acum

Dumnezeul meu o să-mi fie dator

Nu mai rămâne nimic de salvat acum

În concluzie, Billie Eilish este drogată de cei care o controlează. Se transformă în persoana ei cu ochii negri, demonici și crește aripile lui Lucifer. Ea coboară pe Pământ și, pe măsură ce focul se răspândește în jurul ei, denigrează umanitatea și râde de neputința lui Dumnezeu.

In concluzie

Fetele cuminti merg în iad este un mesaj din partea elitei oculte către mase: ne bucurăm să vă vedem devenind corupți și să muriți. Aceleași sentimente de ură împotriva umanității pot fi întâlnite și în melodii ale altor vedete precum Poppy și Madonna (amândouă iubesc simbolismul pseudo-satanic).

În Fetele cuminti merg în iad, mesagerul este o stea pop controlată mintal, care are un diavol, care este obișnuită să împingă agendele elitei, inclusiv: Normalizarea satanismului, profanarea creștinismului și folosirea panicii de încălzire globală pentru a provoca frică și ură împotriva umanității.

Controlată de Lucifer (figura biblică preferată a elitei oculte), Billie cântă legiunilor ei de tineri fani că este misto să fie rea, deoarece „fetele cuminti merg în iad”.

Pe scurt, Toate fetele cuminti merg în iad este mai puțin despre distrugerea planetei … și mai mult despre distrugerea sufletului.

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Thank you.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

“God is Woman” (”Dumnezeu este femeie”) – semnificatia ezoterica a melodiei interpretate de Ariana Grande

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

„Timpul s-a sfârșit” – semnificațiile înfiorătoare din cântecul artistei Poppy

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un crestin said, on septembrie 16, 2019 at 12:30 pm

  Un alt videoclip tot la fel de manipulator a fost scos zilele trecute de Ariana Grande cu Miley Cyrus si Lana Del Rey pe nume Don’t call me Angel in traducere insemnand nu ma numi inger.Deci sunt trei fete care canta sa nu mai fie numite ingeri,deci nu vor sa aiba calitati crestine.Asa cum scria cineva la comentarii ca ele spun nu ma mai numi inger iar eu intreb dar cum vrei? Vrei demon nu?

  Apreciat de 1 persoană

 2. sorin said, on septembrie 16, 2019 at 8:38 pm

  E vorba de Razboi in Cer, CAND SATANA SE COBOARA la oameni pe Pamant. Satana e acum pe Pamant, eu l-am visat pe Mihail. Mihail a castigat Razboiul in Cer (Apocalipsa 12).

  Apreciat de 1 persoană

 3. […] VIGILANT CITIZEN: Înțelesul întunecat al videoclipului “Toate fetele cuminti merg în iad” de… […]

  Apreciază

 4. Jon Cerlin said, on septembrie 19, 2019 at 6:52 pm

  Every good muslim should love Israel. Islam comes from Judaism. Rabbi Cahab gave Omar Caliph the keys to Jerusalem. The founder of the house of Saud, Mohamed ibn Saud ibn Mokrian ibn Mordechai ibn Abraham ibn Moses ibn Rabbi ibn Emmanuel was a grandson of Sabbatai Zevi. The Sepharad were wonderful supporters of the Andalusian Moroccans.

  Apreciază

 5. […] VIGILANT CITIZEN: Înțelesul întunecat al videoclipului “Toate fetele cuminti merg în iad” de… […]

  Apreciază

 6. v3b0y said, on noiembrie 29, 2019 at 11:10 pm

  Tirfele astea , fiicele diavolului , promoveaza destrabalarea pentru a ajuta la dezbinarea oamenilor si cucerirea lor de Satan , cel care fura suflete si se hraneste cu ele . Asemeni ca la Colectiv unde Diavolul a rapit suflete .
  Degeaba fraierii de parinti au ingropat fetele in rochie de mireasa ca si cind ar fi fost imaculate , virgine .
  Sufletul lor a mers in Iad .

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: