SACCSIV – blog ortodox

11 septembrie 2001 si banii din droguri

Posted in 11.09.2001 by saccsiv on septembrie 8, 2019

Global Research: 9/11 and Drug Money

9/11, bani din droguri, resurse de petrol şi invazia Afganistanului: Michael Ruppert respinge varinata oficială 9/11

Masa rotundă din 2002, invitat Mike Ruppert. Conversaţie la Canadian TV.

de Michael Welch şi Michael Ruppert

“Ceea ce vreau să spun este că Administraţia Bush ştia că atacurile urmau să aibă loc şi au luat o decizie conştientă că numărul de morţi este acceptabil pentru a se asigura accesul la petrolul din Asia Centrală pentru majoritatea companiilor petroliere şi pentru economia SUA, şi pentru a-şi asigura controlul asupra comerţului cu droguri.”

– Michael C. Ruppert, 14 martie 2002 masa rotunda (din programul acestei săptămâni.)

Ascultaţi programul

Click pentru descărcarea fişierului audio (MP3 format)

În calitate de jurnalist şi critic media canadian, Barrie Zwicker explică în carte sa din 2006 Towers of Deception: The Media Cover-up of 9/11 (Turnurile minciunii: muşamalizarea din media a evenimentelor din 11 Septembrie) că ziariştii din toată Canada şi lumea occidentala au eşuat spectaculos în rolul lor de a examina critic atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 şi consecinţele sale. [1]

Întrebări pertinente despre motivele ulterioare pentru o invazie militară letală în Afghanistan, sau despre eşuarea lansării avioanelor militare în a intercepta avioanele deturnate când au ieşit de pe rute, n-au fost niciodată puse în ziarele proeminente, reţelele de televiziune si alte organisme media majore ale zilei. Orice întrebare sceptică despre atacurile teroriste 9/11 în lunile de imediat după atacuri au fost limitate pe linie de CIA şi direcţionate spre ‘controverse’ despre crimele ce-ar putea surveni în urma politicilor opresive americane din Orientul Mijlociu şi din altă parte. [2]

O televiziune nationala din Canada, totuşi, s-a dovedit a fi o excepţie de la acest trend. VISION TV este un canal canadian pe cablu şi satelit cu sediul în Toronto care se vede în circa 10 milioane de case. Datorită influenţei lui Zwicker de la VISION TV ca critic media titular, discuţia provocatoare din emisiunea de săptămâna aceasta a ajuns în casele publicului.

În seara de 14 martie 2002, canalul tv a transmis o masă rotundă pe marginea atacurilor teroriste din 2001 pe un format special al VisionTV Insight: Mediafile. Această discuţie a inclus una dintre puţinele apariţii în media canadiană a jurnalistului american de investigaţii Michael C. Ruppert.

Ruppert a fost, împreună cu Profesorul Michel Chossudovsky de la Centre for Research on Globalization (centrul de cercetare pentru globalizare), una dintre primele persoane din lume care să respingă în mod intelligent versiunea oficială a atacurilor din 11 septembrie. El a subliniat argumentele sale cheie într-un newsletter lunar incendiar numit From The Wilderness (din sălbăticie), la fel ca şi pe situl său cu acelaşi nume: fromthewilderness.com. El a mai dat o serie de interviuri prin SUA şi Canada detaliind problemele pe care le-a sesizat la versiunea oficială.

Conversaţia din cadrul programului radio din această săptămână Global Research News Hour aflată în debutul celui de-al optulea episod îl surprinde pe Ruppert făcând faţă la atacuri critice, deşi destul de respectuoase de la cel puţin doi moderatori. Discuţia s-a înfundat nu doar în întrebarile lăsate fără răspuns menţionate mai sus, dar i-a şi pus pe protagonişti în contextul cuceririlor imperiale de resurse de ţiţei ale Americii, al rolului banilor din droguri de pe piaţa ilicită a opiumului din Afganistan în finanţarea economiei globale. Întrebări în legătură cu vulnerabilitatea suveranităţii Canadei, natura anti-democratică a legislaţiei ‘anti-terorism’şi rolul ziaristilor în faţa acestor fapte au apărut de asemeni în discuţie.

Înregistrarea video şi audio a acestei conversaţii a fost ştearsă de către trustul media cu ani în urmă şi de atunci a fost recuperată şi restaurată. Emisiunea este retransmisă în cadrul programului radio Global Research News Hour cu acceptul total al VISION TV, cărora le mulţumim cu căldură pentru generozitate.

Un link către câteva dintre imaginile video recuperate din conversaţie pot fi găsite aici sau vizionaţi de pe linkul de mai jos.

Michael Craig Ruppert (1951-2014) este un fost jurnalist de investigaţii şi editor al scrisorii seriale (newsletter) de acum defunctei From The Wilderness şi a sitului omonim. Fost ofiţer în poliţia din Los Angeles (LAPD) şi demascator CIA, Ruppert a făcut numeroase reportaje legate de corupţia guvernului, operaţiuni sub acoperire ilegale ale SUA, realitatea şi impactul fenomenului Peak Oil, şi probabil cele mai célèbre, dovada complicităţii conştiente a SUA în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. El este autorul lucrărilor Crossing the Rubicon: The Decline of the American Empire at the End of the Age of Oil (2004) şi A Presidential Energy Policy: Twenty-five Points Addressing the Siamese Twins of Energy and Money (2009) care a fost rescris într-un volum ulteror Confronting Collapse: The Crisis of Energy and Money in a Post Peak Oil World (2009). Ruppert a apărut în documentarul din 2009 Collapse şi a fost gazda emisiunii The LifeBoat Hour pe canalul Progressive Radio Network pâna la moarte lui tragică prin sinucidere în aprilie 2014. Ruppert este un fost invitat al acestei emisiuni radio şi i-au fost repostate articolele în Global Research. O arhivă completă a articolelor sale se poate găsi la FromTheWilderness.net.

Peter Hullett Desbarats, OC. (1933-2014) a fost un autor canadian, jurnalist şi dramaturg. Din 1981 până în 1997 a lucrat ca Decan al Facultăţii de Jurnalism la University of Western Ontario. El a lucrat şi ca unul dintre comisarii pentru Ancheta Somalia convocată pentru a investiga violenţa armatei canadiene asupra civililor somalezi la începutul anilor 1990.

Ronald George Atkey, PC, QC. (1942-2017) a fost un avocat, profesor de drept şi fost ministru al cabinetului Canadian Federal. Între anii 1984 şi 1989 a lucrat ca preşedinte al Comitetului pentru Studierea Serviciului de Informaşii Canadian care supraveghea activitatea nou înfiinţatului (CSIS) Serviciu Canadian de Informaţii şi Securitate. Lector pe legile securităţii naţionale şi terorism internaţional, a fost numit Amicus Curiae la comisia Arar în 2004, unde ajucat rolul de a testa solicitările guvernului pe tema confidenţialităţii securităţii naţionale.

Phyllis Creighton este un luptător pentru pace câştigător al unor premii, fiind activ în multe organizaţii pentru justiţie şi pace de-a lungul a 3 decade, incluzând Science for Peace, Project Ploughshares, Canadian Voice of Women for Peace, the International Peace Bureau and the Toronto Raging Grannies. Ea este şi o eticiană ce a lucrat în conducerea organizaţiei Health Canada pe tehnologii de reproducere.

Rita Shelton Deverell, C.M., Ed.D. este un artist de teatru, dramaturg, regizor şi producător independent de televiziune, fondator şi producător executiv al Vision TV, şi a fost prima femeie care a condus o emisiune de jurnalism în Canada ca actor-regizor al Scolii de Jurnalism a Universităţii Reginei în anii 1980. Un fost ocupant al Fotoliului lui Nancy în Women’s Studies la Mount St. Vincent University, multele sale onoruri includ două Geminis, Premiul  Black Women’s Civic Engagement Leadership, şi calitatea de membru în Cartea de Onoare a Asociaţiei Canadiene a Televiziunilor. Ea a primit de asemeni Ordinul Canadei în 2005.

Citiţi dosarul de pe Global Research despre 9/11:

THE 9/11 READER. The September 11, 2001 Terror Attacks 

(Global Research News Hour Episode 267)

ASCULTAŢI EMISIUNEA
CLICK PENTRU DESCĂRCAREA FIŞIERULUI AUDIO (MP3 format)

Emisiunea Global Research News Hour se transmite în fiecare vineri la ora 1pm CT pe CKUW 95.9FM din University of Winnipeg.  Programul este deasemeni disponibil la globalresearch.ca .

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ce s-a întâmplat cu avioanele la 11 septembrie 2001? Apelurile telefonice 9/11. „Scenariul” Comisiei 9/11 a fost inventat

FBI-ul dezvăluie fotografii cu momentul 9/11 dovedind că Pentagonul a fost lovit de o rachetă

Kevin Barrett: Jurnalisti de top dau in vileag marea farsa a asa-ziselor atentate din 11 septembrie 2001

FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adica majoritatea cititorilor acestui blog … Politia gandirii va veghea. Va e teama?

Pe 11 septembrie 2001 armata americana se pregatea pentru simularea unui razboi nuclear …

VIDEO: Doi pompieri vorbesc despre o uriasa explozie inaintea prabusirii turnurilor (este o inregistrare din 11.09.2001, necunoscuta pana acum)

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Video: SUNETE SINISTRE se aud dinspre uriasa One World Trade Center, ridicata in locul turnurilor gemene daramate pe 11.09.2001. Cladirea este o afacere evreiasca

VIDEO: Ritual ciudat la Ground Zero 911. De ce participantii s-au asezat simbolizand un ochi?

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Adi said, on septembrie 8, 2019 at 8:28 am

  TREBUIE luată foarte in serios treaba cu FUGA.
  daca nu fugim pana in 2020, din 2020 va fi 5G, vor sti tot ce mișcă, vor sti unde fugim.

  Apreciază

  • MIHNEA said, on septembrie 8, 2019 at 11:51 am

   Nu e problema ca vor stii unde am fugit.Oricum STIU DEJA TOTUL DESPRE NOI
   !
   Important e sa fim.despartiti de SISTEM prin RENUNTAREA COMPLETA la mijloacele sistemului :ENERGIA ELECTRICA ,SCOALA,ALIMENTATIE si SISTEM SANATATE .
   A te rupe de sistem inseamna sa treci LA MUNCA TRADITIONALA prin muntii ROMANIEI pentru a reinvata alaturi de copii munca de jos 24/24 h fara GIOB si fara scoala ,doar alaturi de pamint si animale domestice care sa ne hraneasca.FARA COD DE BARE. .
   Pentru ca Atunci cind vor venii sa ne cipeze DUMNEZEU sa ne transforme IN COPACI .RESTUL sint povesti .
   NOE a propovaduit timp de 120 de ani si DUMNEZEU a scapat pe CORABIE doar OPT INSI .
   DIAVOLUL a treansmis pe canalul youtbe CONDOR C ca ADEPTII LUI SINT SAPTE MILIARDE DE INSI .
   OAMENII LUI DUMNEZEU mai sint inca SAPTE SUTE De milioane DE INSI !
   INCA MAI SINT,DECI !
   Citi vor ajunge prin munti pentru a fi ACOPETITI DE DUMNEZEU in fata diavolului ?
   Extrem de putini .
   Din cei sapte sute de miilioane majoritatea vor pierii in SISTEM .
   EXTREM DE PUTINI VOR FI CAPABILI SA RENUNTE LA TOT ACUM SI AICI .
   Aceia impreuna.cu DOMNUL IISUS HRISTOS VOR RECONSTRUI PAMINTUL ARS DE BOMBE SI DARIMAT de cutremure.

   Apreciază

   • saccsiv said, on septembrie 8, 2019 at 12:08 pm

    MIHNEA

    Unde-i Parusia si Judecata de Obste in cele descrise de tine?

    Apreciază

   • MIHNEA said, on septembrie 8, 2019 at 2:16 pm

    @SACCSIV
    PRINTRE cele descrise de mine !
    Pe rind !
    Cernerea,PARUSIA,RECONSTRUCTIA PAMINTULUI si IVIEREA, JUDECATA DE
    OBSTE !

    Apreciază

 2. Sergiu F said, on septembrie 8, 2019 at 11:52 am

  Pe 4 septembrie 2019 s-a aprobat Legea privind infiintarea Muzeului dorit de Institutul Elie Wiesel, proiect pus de repede-inainte de catre Viorica Dancila

  Dă clic pentru a accesa se522.pdf


  http://cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=18010

  Apreciază

 3. sherlock_holmes said, on septembrie 8, 2019 at 11:56 am

  Cindva,un consilier ( si probabil un om al statului paralel,ascuns ) al presedintelui Bush,Karl Rove a spus:

  ” “We’re an empire now, and when we act, we create our own reality. And while you’re studying that reality – judiciously, as you will – we’ll act again, creating other new realities, which you can study too, and that’s how things will sort out. We’re history’s actors . . . and you, all of you, will be left to just study what we do.” (Ron Suskind, NYTimes Magazine, Oct. 17, 2004).”

  Noi sintem un imperiu acum,si cind actionam,cream propria noastra realitate. Si in timp ce voi studiati acea realitate,cu meticulozitate…noi vom actiona din nou,creind alte noi realitati,pe care le-ati putea si pe acelea analiza…si asa se vor desfasura mereu lucrurile. Noi cream istorie,realitate iar voi veti putea doar ca sa studiati ce facem noi.

  Adica spus mai pe sleau: Noi am creat tot cadrul si conditiile ca sa se intimple 9/11 si in timp ce voi va chinuiati sa intelegeti ce s-a intimplat,noi am invadat Afganistanul,si intre timp ce voi va puneati intrebari de ce mai stam noi acolo dupa infringerea talibanilor,noi am invadat si distrus Irakul,si intre timp ce voi descoperati actele de tortura de la Abu-Aghrib si Colateral Damage,noi am atacat si distrus Libia,si in timp ce voi incercati sa intelegeti cum de au pierit americani omoriti la Ambasada,noi am asmutit hoarde de teroristi din Libia,Irak,Afganistan si de pretutindeni asupra Siriei si a altor tari,si cind voi va intrebati de ce distrugem tari dupa tari si nu sintem in stare sa invingem,noi impingeam oamenii refugiati din ororile noastre in Europa,urmind sa distrugem populatia alba,cultura,traditiile si mai ales religia ei crestina ( adica urmaream un tel mai pervers )….etc,etc.

  Tare imi este teama ca asa se intimpla si cu alegerile politice,si cu rapirile de fete,si cu incalzirea globala,si cu atacarea Rusiei,si cu cazul Skripal,si cu ” drepturile ” minoritarilor,si cu filozofia de gen,si cu indoctrinarea si pierderea inocentei copiilor….un Imperiu care creaza realitati,care acestea devin adevar in afara Adevarului,un ultim Imperiu care vrea distrugerea umanitatii si abolirea credintei in Iisus Hristos Dumnezeu,un Imperiu care vrea sa aduca iadul pe pamint iar ei sa fie cei care ii batjocoresc pe cei ramasi si dispun de ei dupa bunul lor plac.

  Cu fiecare astfel de realitate pe care ei o creaza,cu atit mai aproape este razboiul si a lor pieire…

  Cred din toata inima ca ar trebui sa ignoram tot ceea ce dracul si supusii lui creaza,pentru ca a cunoaste raul,inseamna pe undeva si a-l trai,a ti-l apropia cumva,cu siguranta ne va afecta in rugaciune,cu siguranta il depozitam in memorie si nu stim cind iese afara si ne ia si liniste,si speranta,ba poate si credinta.

  Bine ar fi sa ne indreptam cit mai mult cu putinta catre Hristos,catre PreaSfinta Nascatoarea de Dumnezeu si sfintii la care avem evlavie,sa ne intarim cu tainele Bisericii,sa evitam raul si sa facem binele cit mai mult cu putinta,sa cautam pacea si nejudecarea aproapelui. Iar daca mai incape si sa facem fapte de milostenie de orice fel,cu atit mai bine. Si pentru toate acestea,sa dam Slava lui Iisus Hristos Dumnezeu care le lucreaza in noi si continuu sa cerem milostivirea Lui pentru multele noastre pacate.

  Doamne miluieste!

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 8, 2019 at 12:14 pm

   sherlock_holmes

   Asta cu ignorarea este fundamental gresita.
   Iar milostenia trebuie pusa in capul listei si nu la „Iar daca mai incape si”.

   Apreciază

   • sherlock_holmes said, on septembrie 8, 2019 at 1:08 pm

    Saccsiv ,ai si tu dreptate,dar daca il punem pe Hristos in capul listei,si milostenia isi depune roadele ei in cer si nu pe pamint,caci spune Hristos ” Cine nu aduna cu Mine,risipeste „. Oricum ai dreptate,nu trebuia sa spun daca mai incape,caci cine traieste cu Hristos ,sigur isi largeste inima si oricum incape ceva pe acolo…

    Cit despre ignorare ma refeream si in sensul celor spuse de Karl Rove ,de a-l tine pe om ocupat cu realitatile pe care Imperiul le creeaza pe banda rulanta dar si referitor la politica de capatii a dracului de a-l preocupa pe om cu orice,numai si numai sa-l indeparteze de Dumnezeu.

    Iar daca ne unim cu Iisus Hristos Dumnezeu cu adevarat,cine ne mai sperie ? Ba poate asa cunoastem si cu adevarat raul si capcanele lui,pe care le traim chiar in noi insine.Este adevarat ca este bine ca omul sa fie informat dar aceasta nu cu pretul pierderii lui Hristos sau a comuniunii cu El,caci nu noi ne aparam de cumplitele rele ce le traim sau le vom trai ci Hristos din noi. Este adevarat ca pe multi ii mai apara si din Cer,caci este tare milostiv.

    Oricum,iertare si ma opresc aici. Doamne ajuta!

    Apreciază

 4. geo said, on septembrie 8, 2019 at 7:00 pm

  https://m.hotnews.ro/stire/23356730

  Apreciază

 5. geo said, on septembrie 8, 2019 at 7:47 pm

  https://mythologica.ro/cine-este-avram-iancu/

  Apreciază

 6. Duhul Căpitanului said, on septembrie 8, 2019 at 7:56 pm

  O rugăciune bună în vremurile acestea :Iisuse, de vreau, de nu vreau, mânuiește-ma!

  Apreciat de 1 persoană

 7. […] 11 septembrie 2001 si banii din droguri […]

  Apreciază

 8. […] discurs din aprilie 2008 a descris evenimentele de la 11.09.2001 ca fiind suspecte si a adaugat ca a fost vorba de o demolare a cladirilor. A mai sustinut de […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: