SACCSIV – blog ortodox

Expert: ROBOTII SEXUALI pot UCIDE. O linie de cod greşita si masinaria cu forţa mecanică a cinci oameni te va zdrobi

Posted in roboti autonomi by saccsiv on septembrie 2, 2019

Zero Hedge: „It Scares Me To Death”: Coding Errors In Sex Robots Make Them Prone To Violence And Strangling Humans

Mă sperie de moarte„: Erorile de codare la roboţii sexuali îi face înclinaţi spre violenţă şi chiar strangularea oamenilor

de Tyler Durden

Vineri, 30 august 2019

El este dezvăluitorul pe care viitorul îl merită si de care are nevoie: un expert trage un semnal de alarmă asupra roboţilor sexuali, potrivit The Daily Star.

O, şi numele lui se întâmplă să fie Brick Dollbanger (regulatorul de păpuşi) da, este numele lui real. (Da, am verificat câteva surse). Dollbanger, un colecţionar de păpuşi, a spus că ”repercursiuni violente” sunt posibile dacă industria roboţilor sexuali nu este reglementată corect. El a spus că o simplă “eroare de codare” ar putea întoarce roboţii sexuali împotriva proprietarilor lor.

„Mă sperie de moarte, este o maşinărie şi va rămâne mereu o maşinărie,” a spus Dollbanger. El are legături strânse cu producătorii de păpuşi Realbotix şi Abyss.

El a continuat, descriind în detalii înfiorătoare, viziunea lui pentru viitorul industriei de roboţi sexuali:

„Dacă ai văzut filmele, Ex-Machina, pentru că eu cred sincer că păpuşile sintetice vor arăta foarte similar cu acel film. Nu va fi ceva pe care să-l poţi lovi cu o ţeavă şi se va dezintegra.”

El a continuat: „Am spus-o mereu, când o păpuşă sintetică îşi poate susţine propria greutate, acea păpuşă va fi mult mai puternică decât un om normal. Va fi mult mai durabilă, in loc de oase va avea un cadru de plastic sau de aluminiu rezistent la impact, va fi foarte puternică, şi nu va obosi, nu se va opri decât dacă rămâne fără alimentarea cu energie.

Care, ghicim noi, ar putea fi pozitivă ori negativă, depinde cum te uiţi la ea…

Dollbanger a continuat: „Dacă n-o poţi opri cu vreun proiectil, cum ar fi o carabină sau ceva de genul ăsta, dacă acest lucru scapă de sub control ar putea face pagube serioase. O linie de cod greşit, atât de simplu, o simplă linie de cod greşit. Dacă faci o greşeală şi ai o linie de cod greşit, depinzând de ce face sau unde este sau numeroase astfel de circumstanţe, ar putea decide că asta-i ceea ce trebuie să facă.”

El a continuat prezentându-şi viziunea despre o utopie plină de roboţi sexuali: „…pune-o aşa, îşi poate pune măna în jurul gâtului tău şi să-ţi oprească respiraţia, şi nu vei putea scăpa de ea, ceva chiar atât de simplu, o simplă îmbrăţişare ar putea fi o strângere care ar putea presa literalmente pe pietul tău şi să-ţi oprească respiraţia.”

Am mai scris în luna iunie că reglementarea industriei de roboţi sexuali ar fi următoarea mare provocare pentru guvern.

Am întrebat cum ar trebui să reglementeze Comisia pentru Siguranţa Produselor de Consum din SUA pericolele asociate cu aceşti roboţi. Am observat că produsele existente n-au fost reglementate şi ăsta ar putea fi motiv de îngrijorare dat fiind evidentul – şi extrem de durerosul – mod in care acestea ar putea fi nocive utilizatorului.

Ce-ar fi dacă anumite părţi din robot sunt vopsite cu vopsea pe bază de plumb sau altă toxină? Şi ce-ar fi dacă robotul, cu forţa mecanică a cinci fiinţe umane ar strivi degetul omului – sau vreo altă parte a omului?

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Tagged with: ,

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un om said, on septembrie 2, 2019 at 4:01 pm

  Mizeria din trei litere face din nou victime! Oricum a făcut zeci de milioane doar în România!

  Apreciază

 2. Duhul Căpitanului said, on septembrie 2, 2019 at 7:48 pm

  Dacă îți place robotul sexual…

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 2, 2019 at 9:36 pm

   Duhul Căpitanului

   De fapt, subiectul propozitiei nu este robotul sexual.
   Vor ca lumea sa fie plina de tot soiul de roboti, care cu totii pot avea problemele descrise in articol. Sau mai rau, aceste probleme sa nu fie generate de o greseala intr-o linie de cod, ci totul sa faca parte dintr-un plan malefic.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: