SACCSIV – blog ortodox

Daca Wall Street nu-l finanta pe Adolf Hitler, AL DOILEA RAZBOI MONDIAL nu incepea…

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 2, 2019
Adolf Hitler la Turnul Eiffel

Adolf Hitler la Turnul Eiffel din Paris. N-a fost in excursie in timp de pace, ci dupa galopul de sanatate al armatei germane prin Franta. Foto: https://www.maravillas-del-mundo.com/Torre-Eiffel/Simbolismo-de-la-torre-Eiffel.php

Majoritatea istoricilor considera ca Al Doilea Razboi Mondial a inceput la 1 septembrie 1939, o data cu invadarea Poloniei de catre Germania nazista. Adica acum 80 de ani.

Insa in Europa n-ar fi fost razboi daca nu veneau national-socialistii la putere in Germania si daca nu incepeau programul de inarmare. Dar o colosala inarmare nu poate avea loc fara o colosala economie, iar Germania era praf…

Si aceiasi istorici ne spun ca nazistii au castigat alegerile din 1933, tocmai din cauza faptului ca economia era la pamant, populatia saraca, iar tara trebuia sa plateasca uriase despagubiri de razboi (caci pierduse Primul Razboi Mondial).

Asa scrie si in manuale sau ziare, asa ni se arata si in filme artistice sau documentare. Ca atare, asa crede si majoritatea populatiei. Doar ca aceasta prezentare este perfect absurda. Este absolut imposibil, ca in doar in sase ani, o tara zob sa reuseasca singura sa-si puna pe picioare o formidabila economie, cu ajutorul careia sa reuseasca crearea unei formidabile armate, cu ajutorul careia sa reuseasca formidabila performanta de a cuceri un intreg continent.

Aceiasi istorici prostesc masele si cu un raspuns la problema de mai sus, care suna cam asa: economia Germaniei s-a relansat deoarece a inceput sa construiasca autostrazi. Doar ca acest miracol economic este la fel de imposibil. Repet, vorbim despre o perioada de sase ani. Intr-adevar, crearea de santiere duce la dezvoltarea unei industrii pe orizontala de natura sa relanseze oleaca o economie, insa intr-un interval de timp atat de scurt n-ai cand sa apuci sa le faci pe toate, caci ele se fac pe rand. Adica, intai santierele cu industria pe orizontala, apoi restul industriei si abia dupa aceea industria de armament. N-ai cum sa le faci pe toate o data. Uniunea Sovietica, de exemplu, a reusit pe vremea lui Stalin sa construiasca un numar urias de tancuri relativ mici, folosindu-se de fabricile de tractoare. Doar ca acele fabrici déjà existau…

Pe de alta parte, nici contructia de autostrazi n-o poti incepe de la zero. Si repet, Germania in acele vremuri era mult sub zero. Asadar, ceva lipseste din aceasta ecuatie: BANII!

Iar despre bani, istoricii oficiali nu ne spun nimic. Germania nu avea bani, deci, de unde banii?

Un raspuns ni-l oferea chiar in acele vremuri Louis Thomas McFadden (1876-1936):

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostri. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

Iar pentru ca a vorbit curajos, i s-au intamplat lucruri:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

A platit cu viata pentru ca oamenii nu trebuiau sa afle despre aceste lucruri. De aceea nici in manuale nu scrie nimic despre bani…

Dar Gemania nazista n-a fost ajutata doar cu bani. Sa ne amintim, de exemplu, de afacerile Standard Oil (Rockefeller) cu I.G. Farben. Dar si de multe altele:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Iar aceiasi Rockefeller si altii din articolul din link-ul de mai sus ii regasim si in articolul de mai jos:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Si ii regasim si colo si dincolo deoarece lumea lor e mica, ei fiind la varful piramidei. Iar peste ei sunt papusarii despre care vorbea presedintele Woodrow Wilson:

Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

Adica cei 300 despre care Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

Ei sunt PAPUSARII care au creat crize economice:

ROCKEFELLER, principalii declansatori ai marii depresii economice din secolul 20

Si tot ei sunt PAPUSARII care au impins omenirea in razboaie mondiale finantand mereu ambele tabere:

PAPUSARII RAZBOAIELOR (partea 1): Al doilea razboi mondial – de ce l-au declansat si cum de stiau ca-l vor castiga?

Se mai numesc si illuminati:

Vigilant Citizen: ORDINUL ILLUMINATI – originile, metodele și influența lui asupra evenimentelor mondiale

De ce doresc acestia razboaie mondiale? Ne-a explicat chiar masonul de grad 33, Albert Pike:

Masonul grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19) despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre ISLAM sidespre LUCIFER

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on septembrie 2, 2019 at 6:42 pm

  http://www.contributors.ro/sinteze/dupa-80-de-ani-razboiul-pe-care-occidentul-nu-si-permite-sa-l-explice-iar-rusia-nu-si-permite-sa-l-incheie/ in analiza de mai sus este explicat modul cum a ajuns la putere Hitler și cum a reusit a finanțeze nsdap…

  Apreciază

 2. Iulian SV said, on septembrie 2, 2019 at 10:47 pm

  articolul este in buna masura gresit, ca expunere de motive. Nu inteleg de ce se trece sub tacere -sau nu se cunoste – ca Hitler a reusit toata acea formidabila dezvoltare intii prin propaganda, a atins coarda sensibila a oamenilor care observau ce este gresit in societate si a mobilizat exemplar populatia, venind si cu solutii practice la o multitudine de probleme, si apoi prin instrumente financiare care ocoleau cumpararea de hirtie igienica de la americani, a facut aproximativ ce a recomandat profesorul Rugina dupa 1989, cu leul greu si din metal pretios, si prin care nu aveam nevoie de imprumuturi si de indatorare la camatari. Hitler de aceea a emis Reichmarks si am citit o corespondenta unde americanii il invitau pe finantistul german ” sa se alature banilor” iar acela le a raspuns ca ”ADEVARATII bani sint aici, la noi” adica la sistemul acela functional german si nu la escroci

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 2, 2019 at 11:07 pm

   Iulian SV

   Comentariul tau este in buna masura gresit. Cu bla bla si cu hei rup nu reusesti sa realizezi in cativa ani ceea ce a realizat atunci Germania.
   Nu inteleg de ce treci sub tacere banii veniti de la bancherii ce stapaneau sistemul financiar mondial sau adevaruri istorice irefutabile precum afacerile ce le-au avut nazistii cu colosi precum Standard Oil si IBM.

   Apreciază

 3. kosk said, on septembrie 2, 2019 at 11:54 pm

  in ultimul timp unii incearca sa-l albeasca pe hitler si regimul „national/socialist” incercand sa il transforme intr un ” luptator anti sistem” ..gresit, oricat ar incerca nici cu ariel nu i poti sterge negreala acestui nepot (din flori) a lui Rothschild.

  Apreciază

 4. […] Daca Wall Street nu-l finanta pe Adolf Hitler, AL DOILEA RAZBOI MONDIAL nu incepea… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: