SACCSIV – blog ortodox

Video: VLADIMIR PUTIN ii arata lui ERDOGAN un AVION DE VANATOARE

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 28, 2019

Vladimir Putin si Recep Tayyip Erdogan au fost la MAKS 2019 air show:

Acolo, Vladimir Putin i-a aratat lui Erdogan un avion de vanatoare:

Iata si ce putem citi in articolul Putin i-a prezentat lui Erdogan avionul Su-57 de pe Aviatia Magazin:

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a prezentat omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, avionul de generatia V dezvoltat de Suhoi, Su-57.

Cei doi sefi de stat au deschis oficial salonul aeronautic MAKS (Mezhdunarodnyj aviatsionno-kosmicheskij salon) 2019 si, bineinteles, au vizitat expozitia statica de pe aeroportul Zhukovsky.

In timpul vizitei, Putin l-a condus pe Erdogan spre locul in care se afla expus un exemplar de Su-57, cei doi discutand minute bune cu specialistii prezenti pe platforma.

Turcia a fost scoasa din programul F-35 dupa ce a cumparat din Rusia sisteme antiaeriene S-400 si in momentul de fata se afla in cautarea unui avion de generatia V.

La nivel declarativ, rusii au propus Turciei avionul Su-35S, unul de generatia 4+, insa este de asteptat ca oferta sa fie declinata, Ankara cautand tehnologie mai moderna.

Daca o potentiala achizitie de Su-57 ar fi insotita si de un amplu program de transfer tehnologic, vital pentru dezvoltarea de catre turci a propriului avion de generatie noua, un contract nu ar fi atat de improbabil, mai ales in lumina relatiilor excelente dintre cei doi presedinti.

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. abc said, on august 28, 2019 at 1:13 pm

    Fizicianul Cristian Presura despre Dumnezeu și extratereștri

    Apreciază

    • iulia20m said, on august 28, 2019 at 5:36 pm

      Nu-mi vine sa cred ca un om atat de cult, de citit de… de.. etc.. poate avea asemenea conceptie despre lume si viata, 😦 nu pot 😦 cu atat mai mult cu cat a citit si Sfanta Scriptura.

      Apreciază

      • tataia said, on august 29, 2019 at 1:55 am

        Nimeni să nu se înşele: dacă cineva dintre voi se crede înţelept în felul veacului acestuia, să se facă nebun, ca să ajungă înţelept.
        Căci înţelepciunea lumii acesteia este o nebunie înaintea lui Dumnezeu. De aceea este scris: „El prinde pe cei înţelepţi în viclenia lor.”

        I Corinteni Cap.3 v18-19

        Apreciat de 1 persoană

      • abc said, on august 29, 2019 at 11:27 am

        tataia, omu nu-i viclean. el L-a descoperit pe Dumnezeu ca si Creator al minunatei Sale creatii.
        Omu e cel mult naiv sa creada in galaxii si extraterestrii.

        Apreciază

      • tataia said, on august 29, 2019 at 4:26 pm

        @abc Frate, eu n-am urmarit deloc clipul…pur si simplu am dat citatul pentru a exprima faptul ca, la modul cel mai general, toata „stiinta” omenirii este nebunie in fata Lui Dumnezeu. Asta-i tot

        Apreciat de 1 persoană

  2. isa said, on august 28, 2019 at 4:47 pm

    Saccsiv, vezi ca Rusia a fost din grupul celor 8 care acum e de 7 (G7). Toti liderii mondiali din tarile importante inclusiv Romanai sunt masonii si trag pentru Antihrist! AVIONULUI II ZICE DE GENERATIA A 5-A. FIFTH AGE = era Venirii Mantuitorului. https://en.wikipedia.org/wiki/Six_Ages_of_the_World Deci si Rusia trage intr-acolo.

    Apreciat de 1 persoană

    • roman said, on august 28, 2019 at 7:51 pm

      Da,dar multi oameni tot cred ca Putin e raul mai putin rau,Ei NU pot intelege ca RAUL E RAU si vine de la diavol.Iubesc asa de mult pamantul ,incat tot cauta un OM pamantesc/trupesc,care sa le satisfaca poftele lumesti,astea trecatoare si stricacioase.Iertati-ma!

      Apreciat de 1 persoană

  3. abc said, on august 28, 2019 at 7:06 pm

    Fratilor, mai jos am pus doua extrase din ziare:

    1.

    Adolescenta dispărută, Alexandra Măceșeanu, 15 ani, este elevă la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, din Caracal. Miercuri, 24 iulie, a plecat din Dobrosloveni, satul natal, spre Caracal, cel mai probabil cu o mașină de ocazie.
    …..
    Măceşanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10.

    https://a1.ro/news/social/alexandra-a-disparut-de-acasa-fata-a-urcat-in-masina-unui-necunoscut-id889462.html

    2.
    Declar că în data de 24.07.2019, în jurul orelor 10.00 dimineața
    , eu, împreună cu fratele meu, Dincă Gheorghe Daniel, numita Diaconu Andreea, în timp ce ne aflam în autoturismul firmei unde lucrez, întorcându-ne din localitatea Dăbuleni, am trecut pe strada unde tatăl meu are domiciliul

    https://www.curentul.info/actualitate/prima-declaratie-data-de-fiica-lui-gheorghe-dinca-in-fata-anchetatorilor/


    Domnilor si doamnelor,
    solicit oricarui om de pe pamant sa-mi spuna si mie care era probabilitatea ca fix in aceeasi data, 24 iul 2019, la aceeasi ora, ora 10, dinca sa rapeasca o fata, iar fix familia sa venita de la granita de vest a romaniei, sa treaca cu masina prin fata casei unde a fost ascunsa fata rapita.

    Politia romana sa ancheteze urmatoarele:
    1. De cand se aflau copiii lui dinca la Dabuleni
    2. Ce cautau la Dabuleni
    3. Ce facea fata lui dinca langa granita de vest a romaniei
    4. de ce nu au intrat in casa lui dinca

    Cred cu tarie ca fata Luiza, victima de cu 3 luni mai inainte este vie si se afla in occident, precum cred si ca fata Maceseanu a fost ucisa.

    Apreciază

    • MIHNEA said, on august 28, 2019 at 9:38 pm

      Din pacate sint PREA MULTE oase umane in curte sa nu stim ca acolo in curtea groazei se intimpla ceva nefiresc. Nu locuia pe un cimitir si nici nu cred ca dezgopa mortii din cimitire ca sa ii adeca acasa. Cred ca acest monstru se ocupa nu doar de trafic de carne vie, si chiar se ocupa de PRELEVARI DE ORGANE prin buncarele de sub casa . Fie personal facea aceasta operatiune, pentru ca el sigur in spital a lutut lectii de medicina, si lucra camuflat ca geamgiu Fie veneu masini camuflate specializate cu medici care faceau acest fapt abominabil.
      Moonstrul se ocupa sa dispar cadavrele fie prin topire cu acid sulfuric, fie prin arderi cu diverse substante urit mirositoare cum este smoala.
      Deci, nu avea ce cautau atitea OASE UMANE LA EL IN CURTE.
      Daca in liziera padurii clar complicii au plasat acel sac cu cenusa si oase umane, in curte nu au avut cind sa plaseze acele oase. La fel, de ce sint multe pete de singe in locuinta lui,? Sa fie o minciuna inventata de complici!?
      Faptul ca sint implicati copiii si familia lui, mi se pare iar un fapt deductibil logic.
      Neintrarea in locuinta de catre autoritati decit dupa 19ore este tot o dovada ca au vrut sa scape de cadavru si era nevoie de timp.
      Daca ar fi fost scoasa vie din locatie, aceasta se intimpla cu o masina intr-un minut.
      Itradevar in cele 19 ore intirziere de la momentul tel 112 puteu si sa o scoata din tara vie, ceea ce e mai putin probabil sa fi riscat sa fie prinsa vie pentru a depune marturie si a descoprii reteaua, ei mmergind pe ideea asumarii crimei .

      Apreciază

      • abc said, on august 29, 2019 at 10:48 am

        Daca familia dinca se afla acolo pentru a o prelua pe fata si a scoate-o imediat din tara inseamna ca:
        1. aveau acte false pentru fata (nu aveau de unde sa stie ca fata pleaca la ea cu buletinul si oricum daca foloseau buletinul real riscau sa fie prinsi la granita.
        2. fata erea monitorizata de ceva vreme, pentru ca logic trebui ceva timp sa ii faca complicii lui dinca acte false fetei.
        3. exista persoane in sistem ce pot face acte false.
        4. fata avea telefonul ascultat fiindca dinca nu iesea asa aiurea la pescuit pe cineva pe care o suia in masina, o plasa complicilor si intrun timp scurt trebuia scoasa din tara. el a iesit la rapit la sigur.

        Dar, intrebarea ramane, de ce fam dinca nu s-a intalnit la casa groazei ?
        Sa fi primit un telefon cu schimbarea de plan ?
        De la cine ?
        De ce ?

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.