SACCSIV – blog ortodox

Toate spitalele judeţene trebuie să aibă centre de prelevare de organe

Posted in STIRI by Vali on august 24, 2019

Sursa: http://epochtimes-romania.com/news/pintea-toate-spitalele-judetene-trebuie-sa-aiba-centre-de-prelevare-de-organe-reactia-lui-vlad-voiculescu–290938

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi, în cadrul unei vizite la Bistriţa, că toate spitalele judeţene ale ţării vor fi obligate ca, începând cu 15 septembrie, să fie echipate cu un centru de prelevare de organe, relatează Agerpres.

Luând cuvântul la Bistriţa, unde a participat la inaugurarea secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, Pintea a afirmat că, „în ultima săptămână, au fost patru prelevări. A fost emoţionant pentru mine, pentru că au fost prelevări de ficat, rinichi, astea sunt uzuale, dar a fost prelevarea unui cord de la un copil de 16 ani, care, din păcate, a plecat din ţară pentru că nu am avut pacient compatibil. Spun din păcate pentru că mă gândesc la pacienţii din România, dar această inimă bate în pieptul unui tânăr de 17 ani din Germania, deci colaborarea cu Eurotransplant este din ce în ce mai puternică„.

Pintea a mai precizat că împreună cu Radu Zamfir, director al Agenţiei Naţionale de Transplant, „a luat decizia de a implementa obligativitatea existenţei unui centru de prelevare la nivelul fiecărui spital judeţean, pentru că avem terapii intensive, avem dotări la marea majoritate a spitalelor, este cazul să începem să lucrăm„.

În plus, ministrul sănătăţii a susţinut că, în condiţiile restructurării programului naţional de transplant, acum pot fi stimulaţi financiar cei implicaţi în acest domeniu.

Este cazul să ne gândim la pacienţii care aşteaptă aceste organe„, a afirmat Pintea, adăugând că deja a fost demarată în România, împreună cu „asociaţiile de pacienţi şi cu media„, o campanie publică de susţinere a prelevării de organe.

Ministrul a mai declarat că lucrurile se vor „schimba” după intrarea în vigoare a obligativităţii spitalelor judeţene de a-şi construi câte un centru de prelevare.

Vlad Voiculescu: Transplantul din România duce lipsa în primul rând de încredere

Contactat de Epoch Times pe acest subiect, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu opinează că înainte de înfiinţarea altor centre cu alţi oameni plătiţi, sistemul de transplant are nevoie de reguli clare, transparenţă şi profesionalism.

Transplantul din România nu duce lipsă în primul rând de rinichi, ficaţi şi alte organe ci de încredere. Ca să recâştigi încrederea cuiva, trebuie să încetezi să minţi.

Înainte de alte centre şi alţi oameni plătiţi, avem nevoie de reguli clare de alocare a organelor, de transparenţă şi de profesionalism. Minciuna şi mizeria morală din domeniul transplantului din România continuă din păcate să fie ascunsă sub preş, cu complicitatea autorităţilor„, a declarat Vlad Voiculescu.

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gheorghe said, on august 24, 2019 at 10:33 am

  Asadar, Romania da Apusului degenerat:
  – forta calificata de munca – jumatate din puterea Tarii
  – bani prin profiturile abjecte ale comaniilor straine transferate datorita adoptarii de reguli financiar-economice globaliste, adica sioniste
  – materie prima de calitate – lemn, cereale, fructe, carne, minerale, petrol, gaze… la preturi de batjocura
  – conditii aproape gratis sa zburde pe-aici toti degeneratii – politic, sexual, religios sub pretextul „deschiderii” – desigur – internationaliste, tot sioniste chiar daca nu sint convertiti religios – moral sint mai jidani decat jidanii
  – conditii prioritare de instapanire asupra Mass-Mediei, sistemului financiar- bancar, retelelor comerciale, principalelor si majoritatii domeniilor economice, asupra terenurilor, apelor…
  – libertatea de consriinta prin indoctrinare din scoli si legalizarea pacatelor, conform strategiei iudaice constuite de Marx si disimulata in marxism cultural de co-religionarii telmudisti de la Scoala de la Frankfurt si – sa nu uitam! – Institulata de sexologie de la Berlin, ambele cuiburi de naparci fiind curatate de Germania.
  – marfa vie pentru perversi sexuali,violarea goyimilor si pedofilia lor nefiind pacat … talmudic

  Acum vor VIATA prin macelarirea sistemica, „cu acte”!!!
  Ia uite ce s-a intamplat cu un om cu creierul distrus in accident de masina – jidanii au eleaborat in Anglia minciuna cu „moartea cerebrala”… iata ce face chinezul:
  „Chinese Man Wakes Up From Coma After 5 Years Thanks To Devoted Wife’s Unconditional Love & Care”
  https://www.indiatimes.com/trending/human-interest/chinese-man-wakes-up-from-coma-after-5-years-thanks-to-devoted-wife-s-unconditional-love-care-374213.html
  In coma dupa accident, sotia il ingrijeste TOTAL, fara nici un ajutor medical… i-a vorbit mereu, i-a cantat,l-a hranit chiar apasandu-i si limba ca sa incerce mestecatul, … l-a spalat, l-a schimbat… a ajuns sa doarma 3 ore pe noapte…. si el s-a trezit din coma.
  Si ei i-au spus medicii ca nu mai e nici o sansa de revenire sau supravietuire.
  ––––
  NU SE MAI SATURA SA FURE VIATA SUB TOATE FORMELE: CU MINCIUNI, CU MANEVRE ECONOMICE, CU ISPITE DRACESTI SI CU METODE CRIMINALE!

  Apreciat de 1 persoană

 2. tache said, on august 24, 2019 at 2:00 pm

  transplantul de organe tot cu aportul mafiei de carne vie se face, rapesti, bagi in coma, ajunge la spital si e ucis de medici pt organe, apoi mafia isi ia banul de la clientul de organe, parintii primesc si ei un bonus si toata lumea e fericita, dar ce l mai mult diavlul…

  Apreciază

 3. vlad tepes said, on august 25, 2019 at 12:08 am

  Individa asta horror, ce pare ca a fost parasutata la Ministerul Sanatatii, direct de pe o coada de matura, pe langa obligativitatea mortii din seringa pe care ne-o pregateste ,o vrea si pe cea a traficului de organe(de unde ies extrem de multi bani, dar si la fel de multe destine nenorocite), totul ca o completare aproape perfecta la traficul de carne vie ce se practica pana la varful statului roman, astfel incat sa ne arate tuturor, ca Romania de astatzi este o tara scapata total de sub control!

  Apreciază

 4. Luiza Bratu said, on august 28, 2019 at 3:23 pm

  Da categoric ..trebuie sa livram organe la comanda UE..din viu ca inca suntem … si unii agenti vanzari de carne vie.. Medicina ..moderna .. nu mai reparam oameni , ii ..vindem organe .. piese de schimb . ..ca in orice lagar care se respecta .

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: