SACCSIV – blog ortodox

Cel ce va accepta SEMNUL FIAREI, va mai putea renunta la el? Va mai putea fi iertat?

Posted in 666 by saccsiv on august 24, 2019

Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, Capitolul 14:

 1. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
 2. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
 3. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
 4. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.

Oricine se poate intoarce Acasa din ratacirea lui si oricine renunta la pacatele sale este iertat. Primul locuitor al Raiului a fost chiar talharul de pe cruce, iar Sinaxarul este plin de exemple de Sfinti ce mai inainte gresisera cumplit: vrajitori, ucigasi, desfranati, etc. Pana si din erezie te poti intoarce. Ba mai mult, uneori chiar si sinucigasii se pot mantui:

Unele crestine s-au SINUCIS pentru a nu fi violate si au ajuns Sfinte

Cum sta insa treaba in cazul semnului fiarei? Si nu vorbesc despre CNP sau pasaport cu cip, ci fix despre cel din timpul antihristului.

Eu cred ca dupa ce l-ai acceptat, adio. Nici nu mai poti renunta la el si cu atat mai putin nu vei fi iertat vreodata.

Voi ce stiti?

 

Tagged with:

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dory said, on august 24, 2019 at 2:46 pm

  Și eu cred la fel, că nu se vor mântui. Reiese foarte clar și din versetele din Apocalipsă pe care le-ai citat. Unii vor spune că își pot tăia mâna și astfel scapă de cip. Teoretic, da. Însă nu vor mai avea Duhul Sfânt în ei și de aceea nici nu vor dori să și-l scoată. Deci, ai acceptat cipul, adio mântuire! Așa cred eu.

  Apreciază

 2. Ioan C. said, on august 24, 2019 at 6:00 pm

  Acceptarea semnului Fiarei înseamnă renunțarea omului la libertate.
  Cine il ia, acela își asumă ca respinge șansa la mântuire și nu mai e cale de întoarcere.
  Probabil va fi modificată și voința.

  Apreciază

 3. Alin Razvan said, on august 24, 2019 at 6:31 pm

  100% nu va fi iertat, spun unii sfinti ca si serafimii si heruvimii daca s-ar ruga de Dumnezeu, nu le va fi ascultata rugaciunea!

  Apreciază

 4. Pr. Adrian said, on august 24, 2019 at 7:03 pm

  Nu te mai poți întoarce, deci nu poți fi iertat. Dacă în celelalte cazuri enumerate, aveai șansa să te întorci, aici nu mai poți.

  Ferească Dumnezeu!

  Apreciază

 5. MMarius said, on august 24, 2019 at 10:18 pm

  Dumnezeu sa ne ajute sa putem respinge cu hotarare semnul fiarei si toate cele premergatoare semnului. Procesul a inceput deja. Este clar ca daca ai acceptat semnul, s-a terminat. Doamne, apara-ne!

  Apreciază

 6. Nomad said, on august 25, 2019 at 1:54 am

  Neuralink , Elon Musk, Inteligenta artificiala , cip , Cloud , monarch , cyborg, mind control, 5G , quantum computer, cryptomonede , blockchain etc = SEMNUL FIAREI cip => omul = Zombie !!!

  Toate cele enumerate mai sus au legatura intre ele si da reprezinta pecetluirea din apocalipsa! care o sa duca la zombificarea omului !

  Oamenii or sa devina niste „roboti” teleghidati si or sa faca doar ce vrea BESTIA ! pentru ca nu or sa mai poata gandi , alege, discerne , nu ca acum ar putea oricum sunt brain wash 99% ! si nici macar nu sunt cipati , imaginativa dupa implant … zombalaiiii !!!

  NU OR SA MAI FIE LIBERI CUM I-A LASAT DUMNEZEU !

  Sunt oamenii spalati pe creer, cu personalitati multiple etc si stim bine ca sunt „teleghidati” dar mi`te sa iti implanteze un cip pe neuroni ? – zombie pe fata –

  O sa fie cumplit ca prin filme ,nu o sa fim vanati numai de Drone (cand zic drone zic din alea cat o musca , nu cat un avion) , Sateliti, Armata , etc ci si de OAMENI ( poate chiar fratele , varu , tata , mama etc )

  De locuit in sate sau alte partii mai retrase, nici o sansa !!! te mananca zombalaii !!! Daca scapi de zombalaii ai INTELIGENTA ARTIFICIALA CARE MONITORIZEAZA TOT CE MISCA si au la dispozitie satelit , Drone , roboti , 5g de ce vor ei 5g – deaia ! etc

  Daca scapii si de I.A… o sa mori de sete , foame , etc !

  Pe langa toate astea mai ii si Maania Lui Dumnezeu , cutremure , inundatii, foc , etc

  Sanse de supravetuire 0.00000000000000000% !

  AM ANALIZAT SI GANDITO IN TOATE FELURILE

  CUM O SA SUPRAVETIUESC si ce sanse am sa supravetuiesc … am iesit si la proba practica prin paduri singur ( de ce singur? pentru ca am 0.0% in oamenii si mai ales in vremea antichristului) eu un rucsac de supravetuire si o masina de off road !!! testat si ce creddeti – am ajuns ca la concluzia ca NICI O SANSA de supravetuire !!! ATENTIE – NE FIIIND VANAT DE NIMENI !!!! dar mi-te sa fim vanati de antchirsit …. no chance !!!

  Filmele cu sfarsitul lumii sunt minciuna, pe langa ce ne astepata! – imaginativa si ganditi un pic – o sa va speriati rau !

  Ce-a mai buna varianta – dupa ce m-am rugat la Bunul Dumnezeu plangand in hohote , speriat si debusolat vanzand ca nu exista nici o sansa – am ajuns la concluzia ca pocainta si Implorarea Lui Dumnezeu sa ne ia la el inainte de toatea astea * adica sa murim inainte de vreme *. e singura scapare …

  Apreciază

 7. astridcezara said, on august 25, 2019 at 8:27 am

  Frate Vasile,e destul de simplu raspunsul…iti modifica vointa,esti controlat ca o masina ,ca o simpla masina…si iti blocheaza comunicarea cu tot ce e divin in tine…
  ce zice Parintele Elpidie:”Antihristul le va găsi pe toate pregătite, pentru că va lucra prin el. Să nu credeţi că acest cip va fi, cum auziţi despre altele, că-l introduc subcutanat aici sau acolo şi apoi îl pot scoate, nu! Nu va fi la fel. Sfântul Duh zice că ceea ce va fi implantat oamenilor în vremurile acelea, va fi lucrat după o tehnologie atât de înaltă, microtehnologie, încât va putea influenţa hotărârile omului. Va fi implantat astfel încât nu va putea fi scos nicicum. Va fi incizat (gravat) în om. Va avea o frecvenţă atât de înaltă şi asemenea capacitate, încât va putea influenţa până şi simţirile şi sentimentele omului. Iar cel care va deţine calculatorul central, va putea induce tuturor care vor avea cipul implantat asemenea senzaţii, încât de durere vor scrâşni din dinţi. De aceea, cei care vor lua acest cip pentru a scăpa de dureri, vor fi primii care se vor distruge. Iar ei vor şti totul despre om, îi vor cunoaşte gândurile, sentimentele şi vor putea interveni în viaţa lui.”

  Revin…deocamdata poti pune pe blog cartea ” Apocalipsa 13″…oamenii trebuie sa inteleaga mecanismul…
  eu daca nu eram informatician de profesie…nu intelegeam asa bine sistemul,dar il inteleg si nu iti voi da informatii aiurea

  Apreciază

 8. P.M. said, on august 25, 2019 at 10:06 am

  ***Nomad,dumneata crezi în purtarea de grijă a Tatălui Ceresc?

  Apreciază

  • Nomad said, on august 25, 2019 at 1:53 pm

   DA FRATE P.M. !

   Nu mai cred demult in mine si nici in oameni, ci doar in voia Tatalui ! Sunt decizii care le iau fara voia mea (nu stiu cum sa explic, altii zic ca e Duhul Sfant care ne indruma , invata etc, alti zic ca e de la diavol, altii poate zic ca e nebunie) , fara ca eu sa vreau, iar apoi mi-se arata dc am reactionat asa si nu asa de ce am facut asa si nu asa, d c mi-sa intamplat aia si aia, tot timpul dupa o fapta, o decizie, o intamplare – Dumnezeu imi arara ca El e in spatele lor si ma pregateste, antreneaza , invata etc si ca eu nu am nici o putere.

   Am si o vorba a mea :
   ” Tata in mainile tale imi incredintez puterea, FACA SE VOIA TA, TATA ! AMIN ”

   Nu ma mai consider demult stapan pe mine – doar pacatele care le fac zi de zi din viata mea , sunt constient ca sunt ale mele si le fac fiind ispitit, si le conscientizez ( cu ajutorul lui Dumnezeu), dar … e greu.

   DE UNDE ATATA INTELEPCIUNE?

   Pe de alta parte daca renunt la ele (incerc sa renunt) dar bunul Dumnezeu imi arata ca o sa se instaureze mandria in mine , ca am reusit sa ma las de pacate , o sa ma cred Sfant etc … e foarte greu !

   Iaras trebuie multa intelepciune , rugaciune , pocainta si Duh Sfant…

   E foarte foarte greu.

   Si eu cred ca sunt niste pasii care Dumnezeu mii arata usor usor , pentru a intelege .
   SI a nu scapa de un pacat si da in altul , poate mai grav !

   Si cum Dumnezeu ne iubeste atat de mult , mai ales cand vede ca ne punem toata nadejdea in El si ne lasam in Voia Lui ! Eu unul cred ca ne arata ajuta si nu o sa ne lase , o sa stam de-a dreapta Lui.

   E COMPLICAT. Dar simplu in acelas timp , CU VOIA TATALUI !

   Dar „Tata facase Voia Ta ! Amin”.

   Apreciază

 9. Aristide said, on august 25, 2019 at 12:22 pm

  NU!!!

  Apreciază

 10. Grigore said, on august 27, 2019 at 1:07 pm

  Expresia corecta e semnul fiarei nu pecetea fiarei. In Apocalipsa nicaieri nu apare pecetea fiarei. Pecetea e regala, inseamna autoritatea, legea, dreptatea. Hotul nu poate avea pecete, doar semn.
  Paranteza:
  La hotii rusi exista o expresie hot in lege. Traducerea asta este o bataie de joc la adresa legii, caci un hot nu poate fi in lege la fel cum nu poate exista pecetea fiarei. Mai degraba s-ar traduce hot in statut. (zakone mai inseamna si statut, act)
  Tatuajele acestora sunt semne prin care se arata apartenenta la diferite organizatii criminale. Tatuajele mai pot reprezenta rangul, numarul de victime sau istoricul infractional. Aceste tatuaje nu se regasesc doar in organizatiile criminale rusesti, ci si in yakuza, triade, cartelurile sud-americane, etc.
  Apartenenta la o organizatie criminala ofera protectie si distractie(bautura, sex, droguri).
  Membrii organizatiilor criminale sunt satanisti caci fac voia diavolului pe pamant.
  Si tot diavolul i-a indemnat sa se insemne cu tatuaje care arata ca fac voia diavolului.

  Deci ce reprezinta insemnarea cu semnul fiarei?
  Insemnarea este o trecere la satanism prin acceptarea semnului fiarei, adica prin inchinarea la satana.
  Dumnezeu ofera protectie si bucurie in creatia Sa.
  satana vrea sa ofere protectie si distractie in creatia Lui Dumnezeu.
  Prin semnul fiarei vrea sa ii arate Lui Dumnezeu ca este mai presus de El.

  Cel ce va accepta SEMNUL FIAREI, va mai putea renunta la el?
  Cu siguranta poate renunta la el. Exista metode si procedee tehnice prin care un cip se poate scoate de sub piele sau un tatuaj sa se poate sterge cu tehnica laser.

  Va mai putea fi iertat?
  Daca un criminal isi sterge tatuajele, il va ierta cumva Judecatorul pentru ca a acceptat apartenenta la o organizatie criminala si la faptele acesteia?

  Apreciază

  • Adi said, on august 27, 2019 at 4:52 pm

   INSELARE!!!!!!! , nu va mai fi Iertat,

   Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, Capitolul 14:

   Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
   Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
   Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
   Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.

   Apreciază

   • Grigore said, on august 27, 2019 at 11:23 pm

    Inselare e putin spus!

    Apreciază

 11. dory said, on august 28, 2019 at 9:17 pm

  Iată ce spune Părintele Elpidie : „De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.” Deci, odată acceptat semnul, nu va mai putea fi scos vreodată. Și nici iertați nu vor fi!
  http://www.ganduridinierusalim.com/cum-descrie-un-preot-grec-al-treilea-razboi-mondial-batalia-dintre-iisus-si-lucifer-este-aproape/?fbclid=IwAR2G6VwxXQXihE-Hpc4r0k3POcb7v6ncMOucnPOcNgv_5IBm2fxhp4AFT-g

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: