SACCSIV – blog ortodox

Printesa Diana a fost evreica (chiar Rothschild)? Unul dintre fiii sai va fi antihristul?

Posted in antihrist by saccsiv on august 23, 2019

Prezentul material cuprinde doua traduceri iar la final un comentariu saccsiv.

Primul este un articol de pe Vigilant Citizen, in care autorii observa cateva simboluri referitoare la Printesa Diana, la locul accidentului si la funeralii. De asemenea amintesc despre ipoteza conform careia unul dintre fiii sai ar putea fi antihristul.

Al doilea este un articol de pe HUFFPOST despre originea evreiasca a printesei Diana.

Vigilant Citizen: Princess Diana’s Death and Memorial: The Occult Meaning

MOARTEA ȘI FUNERALIILE PRINȚESEI DIANA: SEMNIFICAȚIILE OCULTE

De ce a numit-o Elton John „Trandafirul Angliei”? Oare pentru că era frumoasă sau pentru că trandafirul (roza) are niște semnificații oculte profunde? Acest articol explorează numeroasele simboluri oculte folosite în comemorările Dianei. Pentru ocultiști, Diana nu a fost o simplă prințesă, ea a reprezentat Femininul Sacru.

Deseori Lady Diana a fost considerată de către presă drept „Prințesa Poporului”. Iubitoare, îndatoritoare și frumoasă, avea toate calitățile pentru a deveni subiect de idolatrie. Și a și devenit. Imagini cu ea având grijă de sărmanii copii din Africa sau vorbind împotriva minelor anti-personal au izbit cu putere în imaginația întregii lumi.

Diana avea (și are) legiuni de adepți care se închină dărniciei ei și energiei ei materne. Cu alte cuvinte, se pare că ea se potrivea perfect nevoii aproape inerente a oamenilor de a se închina unei zeități feminine, dătătoare de viață și plină de compasiune. Media a fost un jucător-cheie în crearea acestei icoane, documentând fiecare detaliu al nunții ei de basm, al căsătoriei ei problematice, al activității umanitare și, în final, al morții ei înainte de vreme. Să fi fost Diana aleasă și pregătită pentru a deveni o „zeiță a zilelor noastre” pentru ca, în final, să fie sacrificată, în concordanță cu practicile păgâne străvechi? Pentru cei obișnuiți doar cu lecturi ușoare s-ar putea să sune absurd dar nu și pentru cei care au cunoștință despre practicile oculte ale elitei lumii. Mai mult, numeroase indicii și simboluri au fost plasate de acest grup  pentru a comemora subtil natura ocultă a morții Dianei. Nu vom intra in detaliile privind asasinarea ei, există tone de site-uri și cărți care dezbat acest subiect. Ne vom concentra însă atenția pe simbolurile care au înconjurat evenimentele morții și funeraliilor ei, care poartă semnătura elitei oculte. Ele sunt în văzul tuturor dar, totuși, recunoscute numai de către „cei care au ochi să vadă și urechi să audă”.

Diana a fost ridicată la rangul de zeiță cu scopul de a deveni obiectul unui sacrificiu ritualic. Această practică a fost plănuită cu grijă de către un grup secret de oameni iluminați, deseori cunoscuți și ca „Illuminati”. Grupul e format din lideri mondiali – cum ar fi monarhia britanică – și despre care se știe că sunt adânc implicați în ritualuri oculte întunecate. Dacă vă vine greu să credeți asta, amintiți-vă că naziștii au fost la putere în urmă cu mai puțin de 80 de ani, afișând peste tot simbolul esoteric al zvasticii, organizând ritualuri oculte gigantice și reinstaurând imagistica germanică păgână.

Zeița Diana

În mitologia romană, Diana era zeița naturii, a fertilității, a vânătorii și protectoarea celor slabi. Ea este echivalentul zeiței grecești Artemis și reprezintă Femininul Sacru, aspectul feminin al zeității. Prințesa Diana a purtat aceleași atribute, fiind protectoare a mediului înconjurător, având grijă de cei săraci în misiunile ei din țările lumii a treia și fiind născătoarea moștenitorilor tronului Angliei. Dumbrăvile de stejari erau în mod special sfinte pentru Zeița Diana. În vremurile Romei, asemenea dumbrăvi de stejari ale Dianei precum și sanctuarele ei erau întotdeauna așezate în sălbăticie, în afara hotarelor cetăților sau orașelor. Asemenea temple ascunse au fost găsite peste tot prin Europa. Pentru a se asemăna și mai mult cu zeița al cărui nume l-a purtat, Lady Diana a fost înmormântată într-o dumbravă din orașul ei natal (mai multe pe acest subiect ceva mai încolo). Diana este reprezentată adeseori împreună cu un cerb și cu turturele.

Principiul feminității este deseori reprezentat de Lună, zeița Lunii fiind opusă zeului Soare. Energia feminină este deseori asociată cu planeta Venus, reprezentată în simbolistica aferentă ca o floare cu cinci petale – trandafirul.

Cei care în zilele noastre studiază ocultismul recunosc și interpretează ușor aceste simboluri. Vom explica, mai târziu, cum au fost folosite aceste simboluri pentru a o asocia pe Lady Diana cu conceptul femininului sacru.

Tunelul Pont d´Alma, locul sacrificiului

După cum probabil știți, Prințesa Diana a decedat într-un „accident” de mașină în tunelul Pont d´Alma, în Paris. Limuzina ei se presupune că era urmărită de paparazzi, care l-au făcut pe realmente super-profesionistul șofer să piardă controlul mașinii, mai ales că acesta se afla și în stare de ebrietate. Putem discuta zile în șir pe marginea acestui subiect dar nu acesta este obiectivul acestui articol. Adevărul rezidă în simbolurile puse intenționat pentru ca inițiații să le recunoască.

Parisul a fost construit de Merovingieni, o dinastie medievală care a condus Franța vreme de generații întregi. Înainte de a se converti la creștinism, religia merovingiană era o formă misterioasă de păgânism.

„… regii merovingieni, de la fondatorul dinastiei, Merovee, și până la Clovis (care s-a convertit la creștinism în anul 496) erau regi păgâni ai cultului Dianei.” – Clive Prince, Misterul Templierilor

Tunelul Pont d´Alma fusese un loc sacru închinat zeiței Lunii, Diana, loc în care se practicaseră ritualuri de sacrificiu. În timpul acestor ceremonii, era de o importanță covârșitoare ca victima sacrificată să moară în interiorul templului subteran. Asasinarea Dianei a fost o repunere în scenă a acestei tradiții păgâne străvechi. La scurt timp după ce Diana a fost ucisă, Rayelan Allan (o cercetătoare a istoriei esoterice încă din anii 1970 și care fusese căsătorită cu Gunther Russbacher, un agent operativ super-acoperit al CIA/ONI – Serviciul de Spionaj al Marinei) scria un articol intitulat „Diana, regina Raiului”. Articolul a fost preluat de numeroase publicații din SUA și Europa. Câțiva autori au scris cărți despre moartea prințesei Diana folosind articolul scris de Rayelan ca referință. Cu toate acestea, nimeni nu a înțeles pe deplin semnificațiile adânci ale articolului. În consecință, Rayelan a decis să dezvolte articolul, scriind o carte. Cartea spune că în vremurile pre-creștine, zona Pont d´Alma fusese locul unui templu păgân al zeiței Diana și o poartă directă către Rai. Având în minte această plasă de siguranță, locul a fost ales de regii merovingieni (între anii 500-751 d.H.) ca loc de desfășurare a duelurilor, învinsul ajungând direct în paradis. „Pont” înseamnă „pod” și „Alma” înseamnă „suflet”, iar pentru merovingieni acest loc era un pod peste „râul sufletelor”. Așadar Pont de L´Alma, locul accidentului care a ucis-o pe prințesa Diana, înseamnă „Podul Sufletului”.

Torța funerară de pe Pont d´Alma

Dacă aveți o oarecare idee despre simbolismul ocult, o torță așezată peste o pentagramă ar trebui să vă aprindă în minte câteva becuri. Torța este simbolul suprem al iluminaților (oameni care și-au însușit cunoștințele secrete ale ordinului ocult cu același nume). Torța aceasta este o copie fidelă a celei ținute în mână de Statuia Libertății și a fost așezată acolo în 1989, ca un cadou. Așadar torța nu a fost pusă în amintirea prințesei Diana ci a devenit, în timp, un monument funerar neoficial. Torța a primit acest statut datorită locației, fiind așezată chiar deasupra tunelului Pont d´Alma. După moartea lui Lady Di, câteva necroloage dar și flori au fost puse acolo, încurajând populația să privească acest monument ocult ca fiind, de fapt, unul funerar. Unii spun chiar că torța a fost pusă intenționat acolo, ca un indicator al locului în care trebuia să aibă loc asasinatul plănuit. Oricare ar fi adevărul, simbolul torței sau al flăcării eterne a fost folosit și în cazul altor asasinate de personalități celebre, așa cum este, de exemplu, piatra funerară a lui J. F. Kennedy.

Monumentele funerare închinate prințesei Diana și simbolistica trandafirului (a rozei)

Situat în Londra, parcul închinat Prințesei Diana conține o fântână în formă ovală și un sanctuar. Cel mai semnificativ simbol poate fi găsit însă pe podea:

O vedem aici pe Diana reprezentată de o floare cu cinci petale (roza), simbolul clasic al ocultei pentru a reprezenta energia feminină. Iată ce are de spus Wikipedia despre acest subiect:

Simbolul în sine vine însă din vremurile Imperiului Roman, când era denumit «Roza lui Venus». Roza, cu forma ei caracteristică în cinci petale, mimează traiectoria pentagramică pe care se deplasează Venus pe cerul nopții. Acest amănunt, combinat cu frumusețea sa naturală, au făcut din trandafir un lesne de înțeles simbol al Zeiței Dragostei.”

Floarea cu cinci petale, trandafirul sau roza, steaua cu cinci colțuri, Luna și Venus, toate reprezintă principiul feminității atunci când studiem simbolistica ocultă.

Simbolul planetei Venus (♀) este de asemenea folosit pentru a reprezenta sexul feminin. Luna este de asemenea sociată cu principiul feminității, pentru că absoarbe lumină  de la Soare (e un receptacul) și are efectul de maree asupra apelor (umiditate = feminitate). Aceste asocieri au existat dintotdeauna și își au rădăcinile în păgânismul străvechi.

Se constată un efort considerabil în a o asocia pe Prințesa Diana cu simbolurile zeității feminine printre alte simboluri folosite pentru a-i comemora viața. Roza este folosită pentru a o reprezenta pe Diana în foarte multe ipostaze:

Moneda comemorativă emisă de Royal Mint

Grădină comemorativă din Paris:

„14 Februarie, 2001 – PARIS, Franța (CNN) – O grădină sădită în memoria Prințesei Diana a Marii Britanii a fost deschisă oficial în Paris. Oficialii francezi spun că paturile de flori – modul oficial al Franței de a o comemora pe Lady Di – va înflori, dându-le copiilor posibilitatea de a învăța despre flori, plante, legume și respectul pentru mediul înconjurător. Criticii au luat în râs proiectul, construit în curtea unei școli, numindu-l «1000 metri pătrați de praz». «Prin acest loc am vrut să-mi arăt recunoștința unei femei a cărei inimă generoasă a arătat dragostea ei adâncă pentru natură și pentru relațiile dintre oameni, în special pentru copii», a declarat Primarul Parisului, Jean Tiberi, cu ocazia inaugurării.

Diana – fosta soție a moștenitorului Coroanei Marii Britanii, Prințul Charles –  a murit la Paris în august 1997. Se afla într-o mașină care s-a izbit de un zid la mare viteză, în timp ce era urmărită de fotografi. Partenerul ei, Dodi Fayed și șoferul lor, Henri Paul, au murit de asemenea. Dar numele Dianei este menționat singur pe o placă montată în afara grădinii comemorative, in districtul central Marais din Paris. Un consilier local s-a plâns că prințesa ar fi meritat mai mult decât o mică grădină de zarzavaturi. Dar oficialii britanici au salutat cu entuziasm proiectul. «Nu ar putea exista o cale mai bună de a o comemora decât o grădină în care copiii să se joace și să învețe despre natură», a spus Michael Jay, ambasadorul Marii Britanii în Franța.

Medalie comemorativă

Așadar, asocierea amintirii Prințesei Diana cu trandafirul, simbolul ocult al femeii-zeu este folosită chiar sub nasul nostru. Poate de aceea a numit-o și Elton John pe Lady Di „Trandafirul Angliei”. Pentru oamenii normali, aceste asocieri nu au nici-o semnificație dar pentru inițiații din ocultă, simbolismul înseamnă TOTUL.

Mormântul Dianei

Planul inițial a fost ca Diana să fie înmormântată în cavoul familiei din biserica locală din Great Brington dar a fost schimbat de către fratele ei, contele Charles Spencer. El spune că era îngrijorat de siguranța publică și de securitate și că a vrut ca sora sa să fie îngropată într-un loc în care mormântul ei să poată fi îngrijit cum trebuie și să poată fi vizitat în privat de către fiii ei. De fapt, Diana a fost înmormântată într-o dumbravă pentru a accentua asemănarea cu zeița Diana. Locația reală în care se află mormântul este pe o insulă înconjurată de un lac ornamental, cunoscut sub numele de Ovalul, din interiorul Althorp Parkʼs Pleasure Garden (să fie vreo legătură cu fântâna ovală din Parcul Memorial Lady Di?) Un arboret bătrân se află în imediata apropiere și conține și copaci plantați de Prințul William și Prințul Harry, ceilalți membrii ai familiei și chiar de prințesa însăși. Iată fotografii ale locului mormântului.

Observați torța arzândă de pe piatra funerară. Mormântul cimentează, practic, asocierea ei cu zeița Diana, care era venerată în dumbrăvi retrase, în afara zonelor urbane.

Monumentul de la Harrodʼs

Acesta este primul monument dedicat nefericitului cuplu, fiind așezat la Harrods – un uriaș magazin din Londra. Magazinul se întâmplă să aparțină tatălui lui Dodi. Aici simbolismul este extrem de esoteric și semnificativ. Merită cu siguranță o analiză mai detaliată.

Mai întâi, vedem fotografii ale Dianei și ale lui Dodi Al-Fayed în două cercuri care se intersectează. În ocultism, numele celor două cercuri care se intersectează se numește „vesica piscis” și reprezintă energia feminină. John Yarker interpretează acest simbol străvechi în cartea sa, „Școala Secretelor”:

„Vesica Piscis, două cercuri intersectate, mai este cunoscută și sub numele de «Yoni». Numele yoni se referă la porțiunea din mijloc a cercurilor intersectate,, fiind derivat din sanscrită și însemnând „poarta divină”. Întrucât yoni este de genul feminin, ar trebui privit ca o poartă divină în corelație cu sexul sau uniunea bărbat / femeie. Această corelație și legătura ei cu renașterea și regenerarea rămân un adevăr fundamental aflat la baza structurilor oculte”.

Ovalul subliniat este un simbol universal al femininului divin și în acest context, vesica pisces este vulva zeiței, înconjurată de două luni, una în creștere și cealaltă în descreștere. Acesta este un alt simbol foarte puternic prin care se asociază Prințesa Diana cu principiul feminității divine. Vesica Piscis a fost folosită de păgânii antici pentru a o reprezenta pe zeița Venus.

Sub fotografii, găsim o piramidă pe un soclu, flancată de două lumânări (stâlpi). Priviți cu atenție înăuntrul piramidei:

Conține paharul de vin – purtând încă urme de ruj – folosit de Lady Di la ultima cină. Simbolul unui vas gol în interiorul unei piramide este o altă puternică reprezentare a uniunii dintre masculin și feminin.

În simbolismul și mai abstract, un triunghi cu vârful în sus reprezintă falusul și masculinitatea în timp ce un triunghi cu vârful în jos reprezintă vaginul, uterul, receptacului, feminitatea. Din acest motiv, în acest monument funerar, avem simbolul feminin în interiorul unui simbol falic. Zeița Diana unindu-se cu masculinul – Dodi. Această uniune este și mai departe reprezentată de inelul de logodnă (oferit de Dodi cu o noapte înainte de moarte lor) așezat sub paharul de vin.

Statuia funerară de la Harrods

Statuia din bronz este foarte ciudată. Din moment ce cauza oficială a morții Dianei și a lui Dodi este accidentul de mașină, de ce scrie pe soclu „Victime Nevinovate”? Victimele cui? Ale condusului în stare de ebrietate? Sau au vrut să spună victimele unui ritual ocult bolnav? Mult mai probabil. Observați că sub piciorul lui Dodi este o pasăre moartă. Ce-o fi vrând să reprezinte?

În concluzie

Care este scopul ridicării Dianei la rangul de zeiță prin simboluri mistice? Numeroase teorii spun că unul dintre fiii Dianei va deveni, în final, mult profețitul antihrist. Este asasinarea Dianei, „Zeița Lunii”, răspunsul la moartea lui JFK, „Zeul Soare”? Participa ea cumva la vreun ritual sângeros, dată fiind originea regală a familiei ei? Este cu adevărat Regina Elisabeta a II-a a Angliei vreo creatură reptiliană care se poate preschimba într-o șopârlă de doi metri? Puteți căuta pe google toate aceste teorii și veți găsi mai multe articole decât puteți citi. Nu am dovezi pentru niciuna dintre ele, așa că nu voi putea da un răspuns clar. Un lucru este însă sigur, simbolurile nu mint. Diana a fost înconjurată de cei mai puternici oameni din lume iar acești oameni au cunoștințe vaste despre ocultism. Inițiații știu foarte bine că simbolismul este singurul limbaj real al umanității și că el poate fi înțeles doar de cei aleși. Monumentele dedicate Dianei sunt TICSITE de simbolism țipător, toate simbolurile referindu-se la același concept al divinității feminine. Simbolurile prezentate în acest articol nu sunt destinate maselor largi, care încă mai cred că Diana a murit într-un accident de mașină. Aceste coduri esoterice servesc scopurilor elitei, care îndeplinește aceste ritualuri în concordanță cu știința secretă pe care o posedă.

Acest articol nu face decât să acopere foarte sumar simbolurile adânci și complicate, fiecare dintre ele putând fi studiat separat în detaliu. Dacă nu sunteți familiarizați cu conceptele discutate aici, făceți-vă singuri o favoare și învățați limba celor puternici.

HUFFPOST: A Jewish King And Queen Of England? It’s Possible

Regele şi regina Angliei evrei? E posibil

Bernard Starr, Profesor Emerit, City University of N.Y,psiholog, jurnalist.

Doi evrei neînrudiţi din diferite medii se întâlnesc într-un loc oarecare şi descoperă că sunt conectaţi. Aţi mai auzit povestea asta în folclorul evreiesc. Ei bine, mi s-a întâmplat şi mie recent.

Era cu câteva zile înainte de Paşte (Passover). Aveam trei ore de timp liber după ce-am fost la o întâlnire pe strada West 57 din Manhattan înainte de a merge cu soţia şi prietenii la o cină urmată de un spectacol la Lincoln Center. Era o zi spendidă şi însorită, rară pentru iarna grea prin care treceam. Aşa că m-am plimbat prin noua plaza de la Lincoln Center. În timp ce mă bucuram de soare în faţă la Avery Fisher Hall, un evreu Hasidic m-a abordat. “Eşti evreu?” m-a întrebat. “Da”, am răspuns. Apoi el m-a rugat să mă îmbrac în tefillin şi să spun o rugăciune.

Trecuse mult timp de când nu m-am mai îmbrăcat în tefillin şi nu prea vroiam să o fac chiar acolo în piaţa din Lincoln Center. Am încercat să mă fofilez. “Am o întâlnire şi trebuie să plec,” i-am spus. El a insistat. Şi părea atât de  sincer şi dornic să facă acest mitzvah, convingând pe cineva pe care probabil că-l percepea ca un vrednic fiu al lui Israel pentru a face un ritual evreiesc, încât am cedat. “OK. Am s-o fac.”

Mi-am scos haina şi mi-am suflecat mîneca în timp ce el a început să ruleze tefillin-ul în jurul braţului meu. Am arătat către cutia de piele şi am spus, “Oh, asta are scripturi din Deuteronomul şi Exodul.”

A fost surprins că ştiam.

“Ei bine, am luat lecţii despre Tora de la rabinul Simon Jacobson,” i-am spus, sperând că şi-a dat seama că nu-s complet idiot în privinţa iudaismului. “Îl cunoşti?”

“O, da,” mi-a răspuns. “Este un vorbitor strălucit şi are un ziar.”

“Da, ştiu: Algemeiner Journal. Am scris pentru acest ziar.”

Nu putea fi mai şocat de faptul că acest aparent apostat a contribuit la acest proeminent ziar evreiesc. “Îl cunoşti pe Dovid Efune?”

“Desigur”, am spus. “El este editorul şi mai vorbim din când în când.” Din nou, o reacţie de uimire.

Cu un ton emoţionat, a exclamat, “E cumnatul meu. S-a căsătorit cu sora mea anul trecut.”

“Nu-i interesant?,” i-am spus. “La cina de Rosh Hashanah a rabinului Jacobson de anul trecut am stat chiar lângă sora şi cumnatul tău.”

Aproape că a căzut pe spate. “Ştii, nimic nu se întâmplă din accident.” Pentru el, era o intervenţie divină, prea anormal ca să fie un accident. Probabil că avea dreptate.

Astea fiind spuse, care ar fi şansa şă te loveşti de doi evrei la Buckingham Palace şi să descoperi că ei sunt Regele si Regina Angliei? Exagerat, ai spune. Unele fapte curioase care apar sugerează că ar fi posibil.

Când nunta regală care unea pe Kate Middleton şi Prinţul William a fost anunţată, detectivii arborelui genealogic s-au pus pe treabă. La început, umbla zvonul că mama lui Kate, Carole Goldsmith (numele de fată), avea descendenţă evreiască. Dacă Carole Goldsmith era evreică, atunci, după legea evreiască, fiica sa-Kate Middleton ar fi considerată evreică — şi ar putea deveni prima regină evreică (consoartă) a Angliei. Dar vai,  investigatorii care încă cred că a fost o moştenire evreiască în descendenţa lui Kate, au descoperit că ultimele cinci generaţii ale familiei ei au fost căsătorite în biserică. Desigur, asta nu exclude faptul că unii ar fi putut fi evrei în secret, lucru destul de comun pentru mulţi evrei în timpul inchiziţiei. Alte surse încă suspectează descendenţa evreiască pentru Kate. Şi potrivit unui rabin sefard ortodox din Israel, ambii părinţi ai lui Kate au fost evrei. Chestiunea că este sau nu este evreică Kate rămâne deschisă.

Dar staţi, complotul se îngroaşă. E posibil ca Prinţesa Diana, mama lui William să fi fost evreică? O sursă insistă că Frances Shand Kydd, mama Prinţesei Diana a fost evreică — născută Frances Ruth Burke Roche, o Rothschild.

Dacă e real, ar fi suficient pentru Prinţesa Diana ca să fie certificată drept evreică, la fel ca şi fiul ei, William, viitorul Rege al Angliei. O altă investigaţie asupra arborelui genealogic detaliază o puternică conexiune davidică pentru Frances şi descendenţii ei.
Alte “părţi de dovezi” intrigante şi speculaţii au fost citate în ziarul sursa London Daily Mail, care citează surse ce pretind că Diana a fost concepută în timpul aventurii mamei ei cu magnatul bancar evreu Sir James Goldsmith (original Goldschmidt şi fără nicio legătură cu Carole Goldsmith). Articolul scrie că Frances se îndepărtase de soţul ei, Earl Spencer (Viscount Althorp), şi a avut o aventură cu James Goldsmith chiar în timpul în care a fost concepută Diana. Întărind bănuiala, un articol vorbeşte despre asemănarea uimitoare dintre Prinţesa Diana şi ceilalţi trei copii ai lui Sir James Goldsmith, Zak, Ben şi Jemima Goldsmith.

Dacă aceste ştiri sunt adevărate, atunci Diana ar fi cu adevărat evreică cu mamă evreică (Frances Ruth Burke Roche alias Rothschild) şi tată evreu (Sir James Goldsmith). Astfel William, viitorul Rege al Angliei ar avea rădăcini adânci evreieşti.

Ce myseh (poveste). Sholem Aleichem şi Isaac Bashevis Singer n-o puteau spune mai bine.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Profetiile Sfintilor Parinti spun foarte clar ca antihristul va proveni dintr-o evreica desfranata:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

In 2011 scrisesem:

PRINTUL WILLIAM NU ESTE ANTIHRISTUL

Nu stiam insa la acea vreme ca Printesa Diana ar putea fi evreica. Iar desfranata era. Asadar, ar putea fi mama antihristului? Acum consider ca da.

Prințul William, duce de Cambridge, ar putea fi deci antihristul? Fiind nascut la 21 iunie 1982, deci avand 37 de ani, i-a cam trecut vremea.

Prințul Harry, Duce de Sussex, e insa oleaca mai tanar, fiind nascut la 15 septembrie 1984. Dar avand aproape 35 de ani, si lui i-a cam trecut vremea.

Ar mai putea exista si un fiu nestiut al Printesei Diana? Se spune ca o fiica ar exista. Iata ce putem citi la TOTUL despre fiica secretă a Prințesei Diana și a Prințul Charles. ASEMĂNARE IZBITOARE cu mama sa (FOTO)

Mulți au rămas surprinși când au aflat că Prințesa Diana și Prințul Charles au mai avut un copil.

Este vorba de o fiică secretă, care trăiește în New York.

Se pare că cei doi nu au știut despre existența acestei fete.

Totul a pornit de dinainte de logodna celei ce urma să devină Prințesa Inimilor cu fiul Reginei a II-a a Marii Britanii.

Pentru a fi siguri că Diana putea să facă copii, Casa Regală a ordonat ca aceasta să fie supusă unor controale medicale.

Pentru orice eventualitate, medicii i-ar fi prelevat ovule pe care ulterior le-a fecundat cu spermă de la Prințul Charles.

Unul dintre medici a înălcat regula și a furat un ovul pe care l-a implantat soției sale. În urma acestui proces s-a născut Sarah.

Jurnaliștii de la revista Globe au scris despre fiica secretă a Prințesei Diana, prezentând și o fotografie cu cele două, asemănarea fiind izbitoare.

Totul a fost dezvăluit în perioada în care Prințul Williams urma să fie tată pentru a doua oară.

Presa scrie că Prințul Williams ar fi vrut la un moment dat să-și cunoască sora, însă din cauza unei probleme nu a mai putut ajunge la întâlnire și a trimis-o pe soția sa, Kate.

 

Daca-i reala povestea de mai sus cu ovulele, oare nu putea un astfel de ovul sa ajunga unde trebuie pentru a fi fertilizat si a se naste un baiat? Se pare ca un ovul inghetat poate fi folosit si dupa 14 ani:

Fetita nascuta dintr-un ovul inghetat cu 14 ani in urma

Deci fecundarea unui ovul al Printesei Diana astfel furat, nu era obligatoriu sa se fi produs in anii ’80. Altfel spus, un ipotetic astfel de fiu ar putea avea si sub 30 de ani.

Asadar, Lady Di ar putea fi mama antihristului. Insa faptul ca ar putea fi nu e tot una cu sigur este. De ce s-ar stradui atata papusarii sa produca un fiu din Printesa de Wales? Pana la urma, sunt multe evreice pe Pamant, inclusiv din neamul lui Rothschild. Ce-au vazut atat de special la acea femeie? Ca ceva au vazut, dovada fiind simbolurile insirate de Vigilant Citizen.

Si daca ar fi ea, de ce ar fi sacrificat-o?

Concluzia mea:

Trebuie sa ne preocupe chestiunile referitoare la sfarsitul vremurilor si antihrist:

De ce e obligatoriu ca orice crestin sa se preocupe de ANTIHRIST si SFARSITUL VREMURILOR? Azi, nu maine

In acest context, putem discuta si despre Printesa Diana si fiii sai. Insa nu trebuie sa ne preocupe prea mult, totusi, caci mai sunt multe alte chestiuni legate de Apocalipsa.

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Unu said, on august 23, 2019 at 6:05 pm

  Totul e o nebuneala, mai ales daca se ia in calcul varianta ca Lady Di a fost un handralau travestit, asa cum se pare ca sunt majoritatea regilor si reginelor, actori si oameni bogati, e parte din religia lor 2 in 1, androgeni precum cel la care se inchina de le da puterea si faima lumii acesteia.

  Apreciază

  • Constantin said, on august 23, 2019 at 10:28 pm

   Vorbesti aiurea fara dovezi! cum sa fie un hadralau travestit? Nu aveti rusine si respect pentru morti?

   Apreciază

   • Florian said, on august 24, 2019 at 7:17 am

    Foarte mult respect pentru mortii nostrii – bunici si strabunici. Pomeni, parastase…

    Apreciază

 2. Florian said, on august 23, 2019 at 8:07 pm

  Nici vorba de illuminati sau de Rotschild… Neamul spurcat din care provine „Lady Di” – neamul Spencerilor – se ocupa ritualul stergerii fundurilor regale, celebrii „Grooms Of The Royal Stool”.

  https://www.ranker.com/list/list-of-famous-groom-of-the-stools/reference

  „Lady Di”, supranumita si „trandafirul englez” a fost o celebra desfranata care a vrut sa dea lovitura vietii maritandu-se cu printul Charles si intrand astfel in familia regala. Nu a avut norocul lui Megan Markel si lucrurile s-au terminat prost, dar aceasta e cu totul alta problema. Unii zic ca a fost eliminata la ordinul reginei.
  Cine este aceasta „misterioasa” Diana?
  Conform lui Alex Johnes – regele neincoronat al conspirationistilor (care are si un doctorat in istorie) – duduia cu pricina provine din neamul Spencer-ilor, un celebru neam spurcat fiindca indeplineau functia de „Grooms Of The Stool” adica o stergeau pe regina si pe printul consort la fund dupa ce acestia defecau stand pe un scaun special amenajat: stoolerii intrau in scaunul respectiv (care semana cu un tron sau cu un dulap) si isi faceau treaba.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Groom_of_the_Stool

  Apreciază

  • Constantin said, on august 23, 2019 at 10:27 pm

   Vorbesti prostii!!!! cum sa fie desfranata Lady Diana,printesa inimilor?

   Apreciază

   • Florian said, on august 23, 2019 at 11:56 pm

    In afara de inima mai sunt si alte organe in corpul uman.

    Apreciază

   • Florian said, on august 24, 2019 at 12:10 am

    „Printesa inimilor” (sau cum se cheama) nu e cantecul acela compus de un celebru pederast si pedofil englez cu fatza buhaita de alcool si droguri? Halal „inimi”…

    Apreciază

 3. rr said, on august 24, 2019 at 1:45 am

  Apreciază

  • Florian said, on august 24, 2019 at 3:20 am

   Bine ca a scapat printul Charles de curva…
   Se aude ca a fost botezat ortodox la Muntele Athos in mare secret. L-a ajutat Dumnezeu sa scape!


   Apreciază

   • Aurora said, on august 24, 2019 at 2:07 pm

    Floriane, esti primitiv rau. Vezi numai curve si soti inselati. Diana nu a fost curva, ci a ajuns sa caute mangaiere la barbati straini din cauza ca sotul sau a neglijat-o si a inselat-o in permanenta cu Camilla. Cum poti sa te bucuri ca ea a murit ? Tu esti crestin ? Nu esti. Te prefaci. Cu rautatea asta n-o sa te mantuiesti.

    Apreciază

   • Cristinel said, on august 25, 2019 at 8:22 pm

    Aurora,unde vezi bucurie in comentariile lui Florian ?Un barbat care curveste e curvar si o femeie care curveste e curva.Simplu.Tu ce nu pricepi ?Mangaiere la barbati straini zici ?La un moment dat aveai judecata in comentariile postate.Acum lipseste.

    Apreciază

 4. […] Printesa Diana a fost evreica (chiar Rothschild)? Unul dintre fiii sai va fi antihristul? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: