SACCSIV – blog ortodox

1) OUG (propusa ieri ca raspuns la cazul Alexandra) dovedeste ticalosia guvernantilor: NIMIC IMPOTRIVA MAFIEI SCLAVIEI SEXUALE si a AUTORITATILOR CORUPTE!!! 2) Inca din primele minute, Alexandra a fost declarată ucisă pentru a nu mai fi căutată si pentru a convinge opinia publică de teza asasinului singuratic 3) Ba mai mult, acest OUG este praf in ochi, caci chiar daca déjà ar fi existat, nici macar n-ar fi ajutat-o concret pe adolescenta

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 23, 2019

Istoric: Inca din primele minute, Alexandra a fost declarată ucisă pentru a nu mai fi căutată si pentru a convinge opinia publică de teza asasinului singuratic

– Joi, 25 iulie 2019, Alexandra suna la 112, Ultimul apel fiind la 11:12:36.

– Cu mare intarziere, in noaptea de joi spre vineri, institutiile de forta ale statului ajung la poarta lui Dinca Gheorghe.

– Se decide intrarea in curte dupa ora 6:00 a diminetii zilei de 26 iulie 2019, pentru ca o eventuală pătrundere în domiciliu, respectiv anterior orei 6.00, ar fi pus în discuție legalitatea probelor ce puteau fi identificate.

– La aceeasi ora, tatăl Alexandrei este chemat la fața locului pentru a identifica inelul și lănțișorul dintr-un butoi cu cenusa!!!

– Vineri, 26 iulie 2019, la 11:45, purtătorul de cuvînt al IGPR, Georgian Drăgan, lansa ipoteza, rapid devenită teză mai întîi și axiomă mai apoi, a asasinării de către Gheorghe Dincă a Alexandrei și a Luizei.

– La ora 13:07 a aceleiasi zile, tot Georgian Drăgan declară la Antena 3: „În acest moment, colegii mei iau în calcul toate ipotezele, însă, din ceea ce a declarat medicul legist, ar fi vorba despre două persoane ale căror rămăşiţe au fost depistate în urma acestei percheziţii.”

– La ora 14:06, 26 iulie 2019, prim procurorul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Olt, Anca Anuța, declară că la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Olt a fost deschis dosar penal pentru omor calificat. Cît ai bate din palme răpirea devine omor deosebit de grav. Cei de la fața locului se concentrează pe descoperirea de probe privind omorul și nu pe descoperirea fetei.

– Iar pe 26 iulie 2019, seara, Ministrul Justitiei, Ana Birchall, transmitea: “[…] pierderea unei vieti omenesti. Cuvintele sunt insuficiente pentru a exprima mahnirea si regretul fata de aceasta crima oribila. Ministrul Justitiei prezinta sincere condoleante familiei care se afla acum intr-un moment de grea incercare si asigura atat familia, cat si opinia publica, de faptul ca va face tot ceea ce tine de competenta sa legala”.

Iata si ce spunea Ion Cristoiu, pe 18 august 2019, pe tema asta:

Admițînd că în timpul căutării fetei anchetatorii au dat de un morman de cenușă în care se aflau oseminte ce păreau umane (păreau, nu era nimis sigur), și de bijuteriile Alexandrei, cum dracu de i-a dus mintea imediat la chestia cu arderea cadavrului ziua în amiaza mare în plin oraș? Nu de alta, dar varianta cu arderea în butoi nu e crezută de nimeni din țara asta nici după ce IML a confirmat că ADN-ul din oasele respective erau ale Alexandrei. Cum de-au fost siguri că Alexandra a fost omorîtă și incinerată? Nu găsiseră cadavrul, iar despre oase nu erau siguri nici măcar că sînt de om. Și chiar dacă ar fi luat în calcul ipoteza asta, de ce au oprit căutarea fetei? Intraseră ca să găsească fata, nu ca să-l acuze pe Dincă de omor. În astfel de cazuri, de regulă, anchetatorii nu renunță o clipă la ipoteza că răpita e în viață. Se putea presupune că Alexandra a fost dusă într-o altă locație, la un complice, sau zace abandonată într-o groapă, într-o pădure. Se putea presupune că e ținută undeva în vederea scoaterii peste graniță. Autoritățile declanșează în astfel de cazuri o amplă operațiune de căutare sub semnul urgenței. Fără a găsi cadavrul fetei, invocînd niște rămășițe umane, autoritățile proclamă că fata e moartă și, prin urmare, nu mai trebuie căutată. Seara la Caracal, la 21.45, are loc conferința de presă ținută de Nicolae Moga, ministrul de Interne și Ioan Buda, șeful IGPR. Ioan Buda prezintă condoleanțe celor două familii și lansează diversiunea cu omorîrea Alexandrei în timp ce vorbea la 112. E mai mult decît interesant că Georgiana Hosu, în conferința sa de presă de peste două zile, duminică, 28 iulie, susține că a aflat din brusca mărturisire a lui Dincă faptul c-a omorît-o cînd a surprins-o vorbind la 112. Pînă duminică Gheorghe Dincă a refuzat să recunoască. De unde știa Ioan Buda vineri seara ce va spune Gheorghe Dincă peste două zile?

Pe lîngă crima de a răpi unei familii speranța, asumarea acestei teze, întărită de transformarea rapidă a dosarului din răpire în omor, ne demonstrează că tot ce s-a întîmplat în cazul Caracal de mai multe săptămîni încoace n-a stat sub semnul aflării adevărului, ci al ascunderii Adevărului. Cu excepția momentului întruchipat de conferința de presă a lui Felix Bănilă, din dimineața lui 26 iulie 2019, ancheta n-a luat în calcul și pista Rețelei. Dacă lua în calcul această pistă anchetatorii ar fi trebuit să lase deschisă ipoteza că fetele sînt în viață. Și de atunci, din 26 iulie dimineața, tot ce se întîmplă stă sub semnul uriașului efort de a convinge opinia publică de teza asasinului singuratic.

De fapt, ipoteza mea este ca, inca dinainte de a se patrunde in curte, se stabilise ca Alexandra va fi declarata moarta. De aceea s-a si decis intrarea in curte dupa ora 6:00 dimineata, pe motiv ca “o eventuală pătrundere în domiciliu, respectiv anterior orei 6.00, ar fi pus în discuție legalitatea probelor ce puteau fi identificate. Pe ei acea legalitate a probelor ii interesa. De aceea l-au si chemat pe tatal Alexandrei de dimineata, pentru a-i arata si lui probele, anume, lantisorul fetei scos din butoiul cu cenusa.

Cititi va rog si:

NU au cautat-o pe Alexandra, NU o cauta nici acum si se pare ca nici NU au de gand sa o caute in viitor

Prima masura a Guvernului, ca urmare a cazului Alexandra: Big Brother

Pe 7 august 2019, Raed Arafat declara ca a fost realizat déjà un proiect de ordonanţă de urgenţă a Guvernului referitor la cartele telefonice pre pay:

Cartele pre pay doar cu buletinul sau cum sistemul se foloseste de propria ticalosie din cazul Alexandrei pentru a implementa o ticalosie la care viseaza de zece ani. Inca o faza din asta si ne vor baga cate un cip direct in frunte

A doua masura a Guvernului: un OUG praf in ochi

Conform Adevarul, ca răspuns la cazul Caracal, Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat joi că Executivul va da o Ordonanţă de Urgenţă prin care vor fi majorate pedepsele din Codul Penal pentru unele infracţiuni precum lipsirea de libertate, şi înăsprirea condiţiilor în care persoanele condamnate pot beneficia de liberarea condiţionată. În plus, DIICOT va prelua din atribuţiile Parchetului General. Birchall a mai spus că modificările au fost propuse după ce grupul de lucru interinstituţional de la Ministerului Justiţiei a analizat în regim de urgenţă legislaţia penală şi procesual penală.
Astfel, Ministerul Justiţiei propune o pedeapsă de la 2 la 8 ani pentru răpirea de persoane, iar dacă fapta a avut ca urmare moartea victimei, pedeapsa este închisoarea de la 7 la 18 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
Ministerul Justiţiei vrea şi înăsprirea condiţiilor de eliberare condiţionată.
În ceea ce priveşte percheziţia domiciliară, aceasta va putea fi dispusă la orice oră, chiar şi noaptea, în caz de flagrant.

O puteti citi integral la:

https://www.scribd.com/document/422780121/Proiect-OUG-22-August#from_embed

Este praf in ochi, caci chiar daca déjà ar fi existat, acest OUG nici macar n-ar fi ajutat-o concret pe adolescenta.

In primul rand, nici azi opinia publica habar n-ar fi avut de Alexandra, daca aceasta n-ar fi reusit totusi sa sune la 112. Nici una dintre masurile propuse mai sus nu i-ar fi fost de vreun folos.

Daca va uitati pe lege, cel mai mult se vorbeste despre înăsprirea condiţiilor de eliberare condiţionată. Doar ca Dinca Gheorghe nici macar nu facuse puscarie…

Referitor la perchezitia domiciliara, atat cat déjà specifica legea aflata in vigoare si in iulie 2019, era arhisuficienta pentru a le permite institutiilor de forta ale statului sa patrunda in curte.

Pedeapsa propusa este extrem de mica. Adica, conform ei, cine rapeste o persoana iar apoi o ucide poate primi chiar si doar 7 ani.

 

Un OUG ce nu prevede NIMIC IMPOTRIVA MAFIEI SCLAVIEI SEXUALE si a AUTORITATILOR CORUPTE

Asadar, concret, in cazul Alexandrei, s-a mers inca de la inceput pe varianta lupului singuratic ce a ucis o adolescenta. Restul au fost povesti ce ar fi trebuit sa sustina aceasta varianta:

Nici eu nu cred ca trupul Alexandrei a fost complet incinerat in acel butoi

Iar acest OUG e tot pentru lupii singuratici.

Sigur, pe baza lui, poti condamna si membrul unui clan mafiot, daca una dintre victime declara ca a fost rapita de catre acesta, insa este mult prea putin pentru a starpi acest flagel.

România este pe primul loc în topul ţărilor europene din care provin victimele reţelelor de carne vie iar astfel de legi sunt, efectiv, o bataie de joc la adresa acestor victime. Cat de mult tupeu trebuie sa ai ca sa propui o astfel de OUG tocmai acum, cand totusi de vorbeste atat de mult despre aceasta ingrozitoare industrie? Cu ce ajuta aceste legi pentru ca ororile din trecutul apropiat sa nu se mai repete?

Minore fortate sa faca sex cu soldati americani si politisti din Caracal isi implorau clientii sa le scape dar acestia … isi faceau treaba si plecau. Cum i-a scăpat DIICOT pe acei militari de la Deveselu

Cu absolut nimic nu ajuta acest OUG la eradicarea fenomenului.

Trebuiau specificate pedepse mult mai aspre pentru membrii clanurilor care se ocupa sistematic cu rapiri, violuri si omoruri. Iar cele mai aspre pedepse trebuiau rezervate coruptilor din institutiile de forta ale statului care profita de aceste nefericite si se bucura de banii proveniti din aceasta sclavie: puscarie lunga fara drept de eliberare conditionata, fara drept de pensie (neconsiderandu-i-se deci nici perioada cat a lucrat in sistem pana sa fie condamnat) si confiscarea averilor in mod real.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. MMarius said, on august 23, 2019 at 4:11 pm

  Comentez cateva pasaje din text:

  1 – Iar pe 26 iulie 2019, seara, Ministrul Justitiei, Ana Birchall, transmitea: “[…] pierderea unei vieti omenesti.”

  Ana Birchall este o femeie naiva, eu asa o vad. Sistemul are nevoie de oameni docili care sa nu puna multe intrebari. Pentru ea nu a contat ca pe 25 iulie 2019 Alexandra sunase la 112, iar o zi mai tarziu, fara probe clare, IGPR lanseaza ideea ca Alexandra si Luiza au fost omorate.

  2 – Iata si ce spunea Ion Cristoiu, pe 18 august 2019, pe tema asta: “Nu găsiseră cadavrul, iar despre oase nu erau siguri nici măcar că sînt de om. Și chiar dacă ar fi luat în calcul ipoteza asta, de ce au oprit căutarea fetei? Intraseră ca să găsească fata, nu ca să-l acuze pe Dincă de omor.”

  Da, pentru asta au descins in locuinta lui Dinca si ce sa vezi, in loc sa o caute cu adevarat, s-au grabit sa o declare arsa intr-un butoi improvizat. Asta da profesionalism! Adica dupa ce ca a durat o eternitate pana sa intervina pentru a o salva pe biata fata, cand au intrat efectiv pe proprietatea lui Dinca, brusc au uitat pentru ce sunt acolo! Zici ca suntem intr-un film cu prosti.

  3 – Conform Adevarul, ca răspuns la cazul Caracal, Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat joi că Executivul va da o Ordonanţă de Urgenţă prin care vor fi majorate pedepsele din Codul Penal…

  Adica marim pedepsele, dar nu gasim vinovatii pentru a-i putea pedepsi. Degeaba pedepsesti pe unul sau pe doi, in cel mai bun caz, cand vinovati sunt o suta. Va dati seama ce s-ar intampla daca pentru aceasta drama ar fi pusi toti vinovatii sa plateasca (procurori, judecatori, politisti, personal 112, politicieni, traficanti de carne vie si toti cei care intr-un fel sau altul au fost complici, toti acestia in frunte cu Dinca)?! Fiecare cu partea lui de vina si pedeapsa pe masura vinovatiei.

  Apreciază

 2. Cosmin said, on august 24, 2019 at 9:10 am

  E clar ca sunt implicate institutii ale statului in musamalizare.

  Iar aceste institutii, sunt dintre cele dinspre varful piramidei, daca e sa ierarhizam piramidal din punct de vedere al puterii de acces si autoritar.

  Mai pe romaneste, institutiile care ancheteaza, nu au nici o sansa sa ajunga la un rezultat, atata timp cat complici sunt elemente cu mai multa putere de autoritate.

  Cu atat mai mult, sansele ca fata sa reapara, scad exponential.

  Daca pronunti doar Deveselu, te gandesti direct ce posibilitate are sa intre acolo militia romana sa investigheze ceva?

  ZERO!!!

  Despre ce vorbim atunci?

  Apreciază

 3. ileana said, on august 24, 2019 at 8:45 pm

  Si mai mult ca sigur se va legaliza, nu acum dar peste 10 ani,da. Se incepe incet incet: adoptarea copiilor de catre homosexuali, legalizarea canabisului, scaderea varstei minorului adica 12-13 ani (sunt state care deja au facut-o), legalizarea armelor, mai trag o aselenizare….aduc bani ca de la populatii nu mai au ce sa ia.

  Apreciază

 4. […] Inca din primele minute, Alexandra a fost declarată ucisă pentru a nu mai fi căutată si pentru a… […]

  Apreciază

 5. […] Inca din primele minute, Alexandra a fost declarată ucisă pentru a nu mai fi căutată si pentru a… […]

  Apreciază

 6. […] 1) OUG (propusa ieri ca raspuns la cazul Alexandra) dovedeste ticalosia guvernantilor: NIMIC IMPOTRI… […]

  Apreciază

 7. […] 1) OUG (propusa ieri ca raspuns la cazul Alexandra) dovedeste ticalosia guvernantilor: NIMIC IMPOTRI… […]

  Apreciază

 8. […] Inca din primele minute, Alexandra a fost declarată ucisă pentru a nu mai fi căutată si pentru a… […]

  Apreciază

 9. […] Inca din primele minute, Alexandra a fost declarată ucisă pentru a nu mai fi căutată si pentru a… […]

  Apreciază

 10. […] Inca din primele minute, Alexandra a fost declarată ucisă pentru a nu mai fi căutată si pentru a… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: