SACCSIV – blog ortodox

LINII DIRECTOARE: Trupele SUA trebuie sa ramana in Afganistan pentru a promova feminismul / SUA trebuie să invadeze Iranul pentru a impune feminismul

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 20, 2019

Marianne Williamson

INFORMATION LIBERATION: Marianne Williamson: We Need to Stay in Afghanistan to Advance Feminism

Marianne Williamson: Trebuie să rămânem în Afghanistan pentru a promova feminismul

Chris Menahan
Aug. 19, 2019

Candidata democrată la preşedinţie pentru 2020 Marianne Williamson a spus că este „inacceptabil” ca administraţia Trump să ia în calcul retragerea trupelor din Afghanistan deoarece trebuie să asigurăm „drepturile şi protecţia femeilor” care au fost abuzate de talibani.
Retreagerea trupelor din Afghanistan fără asigurarea drepturlilor şi a protecţiei femeilor este inacceptabilă- a scris Williamson pe tweeter sâmbătă. Istoricul de brutalitate al talibanilor împotriva femeilor nu trebuie uitat sau ignorat în decursul acestor negocieri. https://t.co/DhTVF4MaGB

— Marianne Williamson (@marwilliamson) August 17, 2019

Williamson a postat un link către o pagină de propagandă din New York Times justificând războiul nesfârşit pentru “trezirea” liberalilor pretinzând că SUA se află în Afghanistan pentru promovarea feminismului.

Howard Dean a spus în mod similar anul trecut we need to continue the endless war in Afghanistan to advance feminism (trebuie să continuăm războiul nesfârşit din Afganistan pentru promovarea feminismului):

Prin retragerea trupelor noastre din Afghanistan, noi condamnăm milioane de femei la Epoca de Piatră. Nicio educaţie, niciun drept de a alege cu cine să se mărite. Ele vor deveni obiecte în proprietatea talibanilor când aceştia vor prelua administraţia. Chiar asta vă doriţi? https://t.co/7VR9ZJUz8W

— Howard Dean (@GovHowardDean) December 21, 2018

Secretarul de stat Mike Pompeo a sugerat de asemeni anul trecut că trebuie să răsturnăm guvernul Iranian pentru a răspândi feminismul:

.@SecPompeo: Aşa cum s-a văzut de la protestele în hijab,  brutalii oameni ai regimului par a fi în mod particular îngroziţi de femeile iraniene care-şi cer drepturile. Ca fiinţe umane cu demnitatea inerentă şi cu drepturi inalienabile, femeile din #Iran merită aceleaşi libertăţi ca bărbaţii din Iran. pic.twitter.com/mqbE8vPwpv

— Department of State (@StateDept) May 21, 2018

Fosta purtătoare de cuvânt a Departamentului de Stat Heather Nauert a sugerat deasemeni:

SUA trebuie să invadeze Iranul pentru a impune feminismul! pic.twitter.com/ldQUO6vGN1

— Chris Menahan 🔹 (@infolibnews) May 21, 2018

În timp ce în trecut războaiele noastre erau justificate în numele “răspândirii democraţiei”, astăzi ele sunt justificate în numele răspândirii trezirii progresismului.
Probabil că administraţia Trump – care deja duce un război global pentru legalizarea  homosexualităţii în lume – ar putea-o angaja pe Williamson să  le ofere una dintre faimoasele ei “sesiuni de rugăciune” talibanilor să-i facă să se gândească la privilegiile lor de bărbaţi afgani.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Tagged with: , , ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gheorghe said, on august 20, 2019 at 10:35 am

    Daca nu stiati, individa este tot jidoafca.
    Normal sa doreasca destabilizarea musulmanilor, deoarece iudaismul – forma doctrinara = marxismul actioneaza cu succes in destabilizarea tarilor crestine – cele ortodoxe si celor de cultura crestina – cele apusean europene, Americile, Australia si Noua Zeelanda, papistase si sectane.
    Nu prea se zbat sa propage feminismul ori metisarea la japonezi, din cate stiu.
    .. si in afara de promovarea satanismului sexist face rost si de bani de la ai ei care fac si vand armament, platit de feministii americani care sustin acest export de rautate.

    Apreciază

  2. George said, on august 20, 2019 at 12:48 pm

    https://evz.ro/o-lege-ar-putea-lua-apa-de-la-gura-romanilor.html
    „Prin proiectul legislativ trimis de Guvern la Parlament se introduc accize pentru apa de masă și de izvor, ceea ce va duce la scumpirea la raft. Sindicaliștii de la Meridian se tem că „un împuternicit al statului” ne va pune să plătim pentru apa din fântâni.”

    Apreciază

  3. dante said, on august 20, 2019 at 2:30 pm

    Despre roadele feminismului in Romania putem sa ne lamurim cu totii. Mare majoritate din guvern sint femei in frunte cu doamna sorcova Dancila, cea care nu este capabila sa conjuge doua verbe cum trebuie. Puse in posturi cheie, de catre cine trebuie, femeile sint mult mai bine manipulate comparativ cu barbatii, iar daca li se mai gidila si mindria feminista, gata treaba. Sa nu uitam ca diavolul si-a facut intrarea prin slabiciunea femeii, insa marele atu al femeii este smerenia prin care a fost infrint satana de catre fecioara Maria. Ei, aceasta smerenie binecuvintata, specifica femeii, este anihilata de papusarii zilelor noastre prin miscarea feminista.
    A nu se intelege ca barbatii zilelor noastre mai au ceva din barbatia specifica acestui sex, nu, ei au devenit niste mameluci feminizati. Am ajuns la barbatul femeie si femeia barbat, lucrare prin care diavolul incearca sa schimbe firescul lucrurilor rinduit de Dumnezeu.

    Apreciază

  4. R said, on august 20, 2019 at 6:44 pm

    „Majoritatea liderilor feminiști sunt sunt bărbați transsexuali care urăsc femeile”

    Puteți citi acest document în format pdf pe site-ul de mai jos (în limba engleză):

    http://www.zephaniah.eu/index-ab.htm

    Credeți că „doamna” de mai sus face excepție?

    Apreciază

  5. Duhul Căpitanului said, on august 20, 2019 at 11:30 pm

    Americanii, ce băieți „buni”!

    Apreciază

  6. […] LINII DIRECTOARE: Trupele SUA trebuie sa ramana in Afganistan pentru a promova feminismul / SUA treb… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.