SACCSIV – blog ortodox

Armata britanica esueaza in recrutarea millennials

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 19, 2019

FOTO © AFP / Vano Shlamov

RT: UK military strength down for 9th straight year, is MoD’s ‘millennials’ recruitment drive failing?

Forţele militare Britanice în declin de 9 ani, eşuează Ministerul Apărării prin recrutarea de ‘mileniali’?

Puterea militară britanică este în declin de 9 ani consecutivi în ciuda îndemnului oficialilor spre creşterea activităţii defensive în Golf şi în zona Arctică şi a unei strategii de recrutare ce ţinteşte ‘millennialii’, de peste 12 luni.

Armata Britanică, Forţele Navale şi Forţele Aeriene Regale (RAF) şi-au văzut cu toţii efectivele diminuate în rândul personalului bine instruit, in care armata a suferit cele mai mari pierderi, potrivit cifrelor publicate de Ministerul Apărării.

În iulie figurau 74 440 de oameni ca personal militar, mai puţin cu 2 440 faţă de anul trecut şi cu 7 000 de soldaţi mai puţin decât ţinta guvernului.

Royal Navy şi Royal Marines au scăzut la 29 090 dintr-un necesar de 30,600, în ciuda retoricii oficialilor din apărarea britanică trecută şi prezentă ce trăgea un semnal asupra prezenţei militare crescute în zonele ostile.

În Septembrie 2018, fostul Secretar al Apărării Gavin Williamson a anunţat că  MoD (Ministerul Apărării) va “spori” concentrarea pe zona Arctică pentru a face faţă ameninţării ruseşti în timp ce în luna iulie a acestui an, Marea Britanie a trimis o navă solitară în Golful Persic pentru a-şi menţine “legământul pentru promovarea păcii şi stabilităţii” în regiune ca răspuns la criza petrolierului iranian.

Marea Britanie a avut un imperiu ce se întindea pe tot globul şi cea mai mare flotă din lume acum un secol, dar Flota Regală de astăzi a coborât la doar 13 fregate şi şase distrugătoare dintre care nu toate-s  operaţionale. Nava lor de paradă, portavionul HMS Queen Elizabeth, nu va avea o aripă aeriană pentru încă câţiva ani.

Dacă vria continuă, se pune serios la îndoială eficacitatea sistemului de recreutare a Ministerului Apărării care este orientat pe angajarea de millenniali care sunt “snowflakes” (fulgi de nea) şi “selfie addicts” (dependenţi de selfie) care au fost ţinta unei campanii promoţionale de publicitate lansate în ianuarie.

Campania, care a fost primită cu un val de critici, a fost încercarea Ministerului Apărării de a atrage tineri spre forţele militare britanice pretinzând că armata caută abilităţi speciale cum ar fi obsesia de propriile telefoane şi pasiunea pentru jocuri video.

Traducerea: Costin Ştirbu.

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un om said, on august 19, 2019 at 7:29 pm

  Este de bine sau de rău?

  Apreciază

 2. didi said, on august 20, 2019 at 6:51 am

  si astia care sunt lesinati…. doar bine inarmati cu multa munitie si bine platiti…

  Apreciază

 3. gheorghe said, on august 20, 2019 at 10:40 am

  Cum sa mearga sa isi riste vietile cand vad pe ‘net ca poti lichida inamicul cu substante toxice, rachete lansate de la departare, automat…. vad cum omoara dronele, vad cum sint lichidate economic tarile neconforme cu politica sionista….
  In afara de cativa obsedati sa omoafre legal sau sa violeze femei si fetite din zonele ocupate, nimeni nu mai vrea fiindca nu mai apara nimic valoros – Tara, neam ci risca viata pentru a se imbogati altii.
  .Nu sint prosti, chiar daca cei de varsta propice prezinta o rata inalta de idiotenie.

  Apreciază

 4. Elena said, on august 21, 2019 at 11:08 am

  Buna ziua! Despre schimbarile din Maria Britanie , Brexit , inchiderea granitelor pt control si eventuale vize , trupe in caz de revolta populatiei ce mai stiti ? Ce fac astia mari de fapt si ce ascund? Multumesc

  Apreciază

 5. Ghiță said, on august 22, 2019 at 1:12 am

  Ce e ăla „milenial”? Sectant ca ăia din biserica lui seth?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: