SACCSIV – blog ortodox

PROTECTIA COPILULUI SUA – Îţi pierzi copilul dacă: nu-l vaccinezi, nu-i respecţi programarea la dentist, nu plăteşti masa de prânz la şcoală, nu taci, etc.

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 16, 2019

O mama gravida cu gemeni a fost ameninţată că-şi va pierde copiii la naştere, adică îi va lua CPS, dacă nu consimte să fie vaccinată antigripal. De frică să nu-i ia copiii cei de la CPS, a acceptat, iar cei doi gemeni, care erau anterior sănătoşi, au murit la scurt timp, inainte chiar de a se naşte.

Asta e din ciclul “Vreau o tara ca afara” si s-a petrecut in SUA. Blogul VACCINE IMPACT ne prezinta si alte astfel de istorii horror in articolul lor The Weaponizing of CPS – Lose Your Children IF: You Don’t Vaccinate, You Don’t Make a Dentist Appointment, You Don’t Pay School Lunch Fees, You Don’t Shut Up, Etc.:

Într-o operaţiune militară de tip SWAT, poliţia din Arizona a spart usa unei familii la ora  1 AM deoarece părinţii nu l-au dus pe unul dintre copii care avusese febră la camera de urgenţe la sfatul  unui doctor. Copilul fusese raportat ca dormind zdravăn şi doar avusese o febră uşoară de 37.77 grade Celsius când poliţia şi lucrătorii sociali au venit la primele ore ale dimineţii. PovesteaImagini Sursa.

Înarmarea CPS – Îţi pierzi copilul dacă: nu-l vaccinezi, nu-i respecţi programarea la dentist, nu plăteşti masa de prânz la şcoală, nu taci, etc.

De Allie Parker
Health Impact News

Cu toţii am auzit poveşti despre un vecin nervos sau fostul soţ-fosta soţie făcând plângeri false la Serviciul de Protecţia Copilului(CPS.)

Această operaţiune de înregimentare a CPS a atras atenţia naţiunii recent deoarece un director de şcoală, acţionând  mai degrabă ca un interlop decât ca director de şcoală, a trimis scrisori părinţilor ameninţând că va suna la CPS dacă nu-şi plătesc datoriile de la masa de prânz a copiilor.

Totuşi, această înarmare a CPS are consecinţe cu mult mai grave decât simpla intimidare a părinţilor pentru plata datoriilor prânzului de la şcoală.

Poate duce la moartea copiilor, chiar a acelor copii pe care serviciile sociale plătite din banii plătitorilor de taxe ar trebui să-i “protejeze.”

Asta i s-a întimplat unei mame gravide cu gemeni care a fost ameninţată că-şi va pierde copiii la naştere adică îi va lua CPS dacă nu consimte să fie vaccinată antigripal.

De frică să nu-i ia copiii cei de la CPS, a acceptat, iar cei doi gemeni care erau anterior  sănătoşi au murit la scurt timp, inainte chiar de a se naşte.

CPS-ul de astăzi nu se concentrează neapărat pe “protecţia” copiilor, ci pe intimidarea părinţilor care nu se supun regulilor lor.

Medici care hărţuiesc părinţii

Bebeluşul Elijah a fost luat de la mama lui la naştere pentru că a refuzat să-l vaccineze. povestea aici.

Nu doar şcolile îi hărţuiesc pe părinţi cu implicarea CPS pentru a obţine ce vor.

Medicii îi presează de asemeni pe părinţi să-şi vaccineze copiii. Într-un articol recent al celor de la Health Impact News, o mamă a fost presată să se vaccineze cu două vaccinuri în timp ce era gravidă cu gemeni, dintre care un vaccin era antigripal.

Când mama a refuzat, 4 doctori, 2 asistente şi un lucrător social au inceput s-o hărţuiască să accepte vaccinurile sub ameninţarea că CPS îi va lua cei doi copii la naştere. Ea a acceptat în final de frica pierderii copiilor, dar după vaccinare, copiii au murit înainte de a se naşte.

Când aveam 20 de săptămâni de sarcină, am mers la o analiză anatomică de rutină pentru cei doi gemeni. La vizita următoare am refuzat vaccinurile  tDap şi antigripal deoarece nu m-am simţit confortabil dată fiind lipsa de studii de siguranţă.

Imediat după ce i-am spus că refuz, asistenta a părăsit camera şi s-a întors cu 4 doctori, 2 asistente şi un lucrător social care au început să mă ameninţe şi să mă hărţuiască timp de aproape 4 ore până ce în final am cedat şi am acceptat vaccinurile.

Aveam 21 de ani şi îngrozită fiind că-şi vor pune în aplicare ameninţările că vor chema CPS să-mi ia copiii dacă refuz; nu ştiam ce să fac iar ei au folosit asta în avantajul lor.

La scanarea anatomică ambii copii arătau sănătoşi, cu bătăi puternice ale inimii şi foarte vioi. După 4 ore de la vaccinare eram la camera de urgenţe în urma ruperii apei şi a contracţiilor puternice.

S-a făcut o ecografie pentru a verifica copii deoarece nu i-am mai simţit mişcând în ultimele 3 ore. Ecografia a arătat că copiii mei care fuseseră perfect sănătoşi cu 8 ore în urmă, erau acum morţi. S-au născut ţepeni după mai puţin de 18 ore.

Vezi şi:

Refuzând să tacă, părinţii ies in faţă şi descriu cum au suferit copiii lor morti chinuitoare după ce au fost vaccinaţi

În 2018, 0 mamă a primit o scrisoare de ameninţare de la biroul dentistului copilului după ce nu a respectat o programare.

Scrisoarea de ameninţare a fost trimisă de pe Smiles4Keeps şi conţinea următoarele:

“…Potrivit legii, neprezentarea cu copilul la dentist este considerată neglijenţă. Pennsylvania Act 31 (Raportarea abuzului de copii şi cererile de recunoaştere) spune că medicii trebuie să raporteze neprezentarea la dentist pentru evaluare şi îngrijire. O copie a Actului 31 este anexată pentru referinţă. Smiles 4 Keeps nu a raportat încă lipsa tratamentului copilului dumneavoastra. De vreme ce această lege este în efect, sperăm că această scrisoare vă va încuraja să programaţi o vizită pentru a urma tratamentul dentar necesar pentru copil. Dacă doriţi o a doua opinie, vă rugăm să ne contactaţi cu numele noului doctor. Am fi încântaţi să transmitem datele copilului dv., după ce completaţi un formular de eliberare.

Pentru a menţine copilul in cele mai bune condiţii de sănătate şi a evita un raport către autorităţi, vă rog să sunaţi la Smiles 4 Keeps imediat pentru a programa un tratament în următoarele 30 de zile. Cu ajutorul dv., Smiles 4 Keeps poate continua să ofere copiluli dv. îngrijire dentară de calitate.”

Întreaga poveste raportată de MedicalKidnap.com continuă cu răspunsul biroului care pretinde că este obligat prin lege să raporteze neglijenţa dentară suspectă.

A nu te prezenta la o programare la un medic e departe de a fi neglijenta. În loc să discute cu familia pentru a afla de ce nu s-au putut prezenta la programare, ei aleg să trimită scrisori de ameninţare, folosind CPS ca o armă declarând că copilul lor va fi raportat către autorităţile de stat. Vezi şi:

Mamă înfruntă ameninţările dentistului când acesta o ameninţă cu chemarea CPS pentru neprezentarea la programare

CPS folosit pentru a încerca să inchidă gura dezvăluitorului

Randy Davis cu fiica lui, Cheyenne

Din păcate, înarmarea celor de la CPS nu incepe şi se termină cu “raportorii mandataţi.” Oficialii de stat folosesc CPS pentru a răpi copiii ca răzbunare pentru dezvăluiri.

O poveste relatată pentru prima dată de Health Impact News în North Carolina detaliază folosirea CPS pentru a admonesta un părinte şi un cetăţean, abuzând încă odată de puterea lor în fiecare etapă a procesului.

Randy Davis este un om de afaceri de succes, şeful tribului Croatan Native American, şi tată dedicat fiicei sale Cheyenne, o fostă elevă de liceu eminentă.

Ca şef, el a început să pună întrebări consiliului intra-tribal Coharie după ce un vecin mai în vârstă, de asemeni Croatan, a avut nevoie de ajutor financiar. Randy a inceput să pună întrebări asistenţei Consiliului care l-a lăsat cu mai multe întrebări decât răspunsuri.

Cu cât privea mai adânc la răspunsurile primite, cu atât descoperea mai multe fraude.

După ce a compilat suficiente dovezi, a mers la Procurorul general, Senatorul Wesley Meredith şi Senatorul Brent Jackson din North Carolina. Cu toţii au refuzat să investigheze, unul chiar spunând, “O, nu, asta nu.”

Asta l-a făcut pe Davis să se adreseze către media. WRAL-TV a prezentat o ştire succintă pe 20 februarie 2014, relatând că lisesc 740 000 de dolari din contul Coharie.

În 7 zile de la reportajul media, CPS pretinde că a deschis un proces împotriva lui  Randy şi după încă o săptămână, fiica lui a fost luată împreună cu verişorul acesteia de 14 ani.

Atenţie! Limbaj şi imagini explicite. Poate fi nepotrivit pentru unii privitori.

Au trecut două luni până ce Randy a putut să-şi vadă fiica.

Atât Randy cât şi fiica sa au fost supuşi la mai multe evaluări psihologice, toate ieşind normale.

La audierea din 11 septembrie, Randy spune că judecătorul a pus o întrebare fără precedent,

“Ce trebuie să facă acest om ca să-şi ia fiica înapoi?”

Judecătorul i-a cerut lui Frank Bradshaw, procurorul, să scrie de mână ordinele in clar. Ordinul cerea examinare psihologică considerată corectă de către examinator, şi apoi, cazul urma să fie respins iar CPS trebuia să-i returneze fiica în 24 de ore.

Pe 6 octombrie 2014, psihologul a confirmat examinarea ca valabilă. CPS a mai ţinut-o pe fiica lui Randy  încă 15 zile, violând în mod direct ordinul judecătorului. Fiica i-a fost returnaţă în final pe 21 octombrie 2014.

Coşmarul familiei Davis era departe de a se fi încheiat. La câteva zile de la returnarea fiicei acasă, Randy a primit un telefon de la CPS spunându-i că returnarea fiicei lui este un “plasament provizoriu.” Judecătorul a spus că Randy a primit custodia totală asupra fiicei sale, ceea ce face telefonul celor de la CPS inacceptabil. Ei au mers chiar mai departe solicitând o inspecţie a casei, pe care Randy a refuzat-o.

Spre deosebire de mulţi oameni şi familii ameninţate de CPS, Randy era la curent cu drepturile celul de-Al Patrulea Amendament care interzice confiscările şi percheziţile nerezonabile. Acesta citează cereri pentru emiterea de mandate, care trebuie emise de către judecători sau magistraţi, justificate de o cauză probabilă, susţinute de jurământ sau afirmare şi trebuie să descrie clar locul ce trebuie cercetat şi persoanele sau lucrurile ce pot fi reţinute.

În cele mai multe cazuri, CPS nu numai că întră în casele cetăţenilor fără drept, dar reţine copiii acestor cetăţeni ilegal.

Davis a aflat din întâmplare că un proces urma să înceapă pe 29 octombrie pentru a determina dacă şi-a abuzat sau neglijat fiica. Randy a pretins că nu a fost citat sau informat în niciun fel că urma să se prezinte la tribunal pentru proces. Un proces care a fost respins de către judecător în mai puţin de o lună.

În acest proces, fără vreo mărturie sau probă, un judecător a decis că Randy se făcea vinovat de “neglijare” dar i-a permis fiicei sale să stea în custodia sa.

Cu atât de multă documentaţie care expune prea mulţi oficiali corupţi, a trecut doar o săptămână până ce Randy a mai primit un telefon de informare cum că trebuie să se prezinte la biroul CPS în 3 ore sau riscă arestarea. Când a ajuns i s-a spus că sunt noi acuzaţii făcute de unul dintre angajaţii CPS.

Randy, săturându-se de sistemul corupt, a replicat,

“Dacă am făcut ceva greşit, atunci trimite-mă în judecată!”

Nu a fost acuzat.

Puteţi cit întreaga poveste pe MedicalKidnap.com.

Vezi şi:

EXCLUSIV: Oficiali corupţi din North Carolina încearcă să-i închidă gura dezvăluitorui folosindu-se deCPS

Îţi pierzi copiii dacă nu-ţi plăteşti datoriile pentru masa de prânz de la şcoală

În districtul şcolar din Wyoming Valley West, Luzerne County, PA, trei sferturi dintre elevi sunt consideraţi “dezavantajaţi economic.”

În jur de 1 000 de elevi datorează 22 467 de dolari pentru masa de prânz, ceea ce înseamnă o medie de 22,47 dolari per elev.

Din cauza datoriei copleşitoare, şcoala a decis că trebuesc luate “măsuri drastice”. De fapt, directorul şcolii, Joe Mazur, a insistat că scrisoarea “ şi-a făcut treaba” şi a spus,

“Am luat măsuri drastice. Probabil că n-a fost foarte  popular, dar niciodată nu este atunci când încerci să recuperezi bani.”

Da, oamenii trebuie să-şi plătească facturile. Ca societate, ştim că neplătindu-ne facturile vom fi puşi la plata dobânzilor şi a majorărilor de întârziere. Să-ţi fie luat copilul şi dus în plasament, este fără echivoc ultimul lucru la care se aşteaptă cineva, în special părinţii cu o datorie medie de 22 de dolari.

Ca să nu mai menţionăm faptul ca şcoala face parte din Programul Şcolar Naţional de Prânz (NSLP), care oferă masa de prânz echilibrată nutriţional la preţ redus sau gratis fiecărui copil zilnic. Asta ridică întrebarea: Era această datorie creată în urma achitării facturilor de către şcoală sau era o “datorie” de care şcoala vroia să profite? Asta ar explica cu siguranţă măsurile extreme luate în încercarea de a colecta datoriile de puţin peste 22 de dolari de la familii.

Nu s-a menţionat nimic despre scrisorile trimise familiilor mai devreme, privind aceste datorii, ceea ce lasă pe toată lumea să presupună că aceasta a fost prima şi ultima notificare trimisă acestor părinţi.

Scrisoarea declară:

“Copilul dv. a fost trimis la şcoală în fiecare zi fără bani şi fără mic dejun sau prânz. Asta este o privare a copilului de nutriţia corespunzătoare şi astfel puteţi fi trimişi la Curtea de Dependenţă pentru neglijarea dreptului copilului la mâncare. Dacă sunteţi dus la Curtea de Dependenţă, asta ar putea duce la luarea copilului din casă şi trimiterea acestuia în plasament.

[Vă] rugăm să trimiteţi banii căt mai repede posibil pentru a evita raportarea către autorităţile de resort.”

Această cerere de plată i-a fost trimisă Directorului de Programe Federale, Joseph Muth, care a fost apărat de către Preşedintele Consiliului Scolar Joe Mazur. De remarcat discursul vice-preşedintelui consiliului din video de mai jos CBS News. Avocatul districtual şi autorul acestei scrisori declară că acţiunea acestor părinţi este “ruşinoasă”.

Publicitatea a oferit donaţii şi a dorit şă acopere datoriile, dar şcoala a refuzat. În acelaşi spirit, publicitatea a schimbat optica în ce priveşte acceptarea donaţiilor, ceea ce până la urmă au făcut.

O scrisoare de scuze a fost postată pe situl şcolii.

Concluzie: CPS NU este despre protecţia copiilor – Este o armă folosită împotriva părinţilor neascultători

Ideea e că foştii soţi sau soţii, vecinii, spitalele, pediatrii, dentiştii şi chiar oficialii guvernului folosesc CPS ca armă împotriva familiilor şi a indivizilor.

Câte reclamaţii false sunt investigate? Legile diferă de la stat la stat în privinţa reclamaţiilor false la CPS, dar sunt foarte clare când vine vorba de raportorii mandataţi care nu reuşesc să relateze nimic. Astea includ şi a fi vinovat de neglijenţă în serviciu cu o pedeapsă de nu mai mult de 6 luni închisoare sau o amendă nu mai mare de 500 de dolari.

Cu consecinţele pe care o plângere falsă le are asupra familiei şi a copiilor, de ce nu este pedepsită plângerea falsă? Totuşi legile “cer” fiecărui raportor mandatat să facă raport despre orice “suspiciune” de abuz, sau riscă 6 luni în inchisoare sau o amendă de 500 de dolari.

Fără o instruire corespunzătoare pentru a verifica ce este şi ce nu este suspectat ca abuz, o pedeapsă de până la 6 luni în închisoare şi o amedă de 500 de dolari, sau ca în povestea cu dentistul care nu încerca să afle de ce nu s-a prezentat familia la programare, raportarea suspiciunii de abuz hărţuieşta prin plângerile false şi injuste.

Pentru cel ce raportează este un telefon de 10 – 20 de minute. Pentru familii, inseamnă 1-2 ani de coşmar, pierderea copiilor pentru luni sau ani, peste devastarea financiară reprezentată de angajarea şi plata pentru consiliere legală. Ca să nu mai vorbim despre trauma psihică şi emoţională prin care trec copiii când sunt rupţi de familia iubitoare şi plasaţi în familii adoptive cu străinii.

CPS continuă să pretindă că sunt copleşiţi, slab plătiţi, şi preferata mea, “ doresc numai binele copiilor”.

Opriţi înarmarea CPS pentru câştigul personal sau financiar. Opriţi înarmarea CPS pentru a menţine venituri din pacienţii clinicii dv, şi opriţi folosirea CPS pentru hărţuirea şi răpirea copiilor de la dezvăluitorii care vă distrug planurile personale.

Poate că legiuitorii ar trebui să se concentreze pe pedepsirea acelora care continuă să facă plângeri false sau raportări nefonade la CPS. Dacă cei mandataţi să facă rapoarte greşesc, atunci aceia care fac plângeri false pentru câştigul personal greşesc de asemeni şi trebuiesc pedepsiţi. La fel trebuie spus şi despre sutele şi miile de raportări nefondate făcute de pediatrii abuzatori de copii.

În schimb, cei acuzaţi pe nedrept continuă să fie martiri pe baza legilor făcute să protejeze copiii şi familiile. Chiar aceste legi adaugă la epidemia de răpiri medicale din ţara asta care continuă să destrame familii.

Traducerea: Costin Ştirbu

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

 

Tagged with:

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un om said, on august 16, 2019 at 8:44 pm

  Rușine tuturor „rezistenților” și spălaților pe creier! Tineretul este distrus! Numai sex are în cap!

  Apreciază

 2. Ioan C. said, on august 17, 2019 at 12:28 pm

  Scandalul apelului la 112 din Vrancea. Fata care a sunat şi tatăl acesteia povestesc ce s-a întâmplat
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/scandalul-apelului-la-112-din-vrancea-fata-care-a-sunat-si-tatal-acesteia-povestesc-ce-s-a-intamplat-1174333#ziarecom

  Cetățeni, nu uitați să vă plătiți conștiincios taxele, că pensiile speciale (pentru domnii care au fost magistrați, polițiști sau în servicii) trebuie achitate întocmai și la timp!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Se mai trezesc romanii vreodata? said, on august 17, 2019 at 2:27 pm

  Apreciază

 4. Duhul Capitanului said, on august 18, 2019 at 7:23 pm

  Nu cred că se mai trezesc românii…

  Apreciază

 5. Aurora said, on august 21, 2019 at 7:33 pm

  Copiii nu mai trebuie inscrisi in sistem. Trebuie sa se nasca acasa, fara vaccinuri, fara gradinita, scoala, after-school.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: