SACCSIV – blog ortodox

O noua teorie: Jeffrey Epstein n-a murit, ci a fost scos din puscarie viu / Analiza fotografică: Trupul scos din celula lui Epstein nu seamănă cu Jeffrey Epstein

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 14, 2019

NATURAL NEWS: Alternate theory emerges: Was Jeffrey Epstein swapped out of his cell to prevent him from being murdered?

Apare o teorie alternativă: A fost Jeffrey Epstein schimbat din celulă pentru a se evita uciderea lui?

Luni, 12 August 2019 de: Mike Adams
(Natural NewsAparenta asasinare a lui Jeffrey Epstein  trimite unde de şoc în întreaga lume trezind din somn multi oameni cu faptul că statul subteran este atât de periculos încât nici prizonierii nu-s feriţi de pericolul de a fi ucişi.

A devenit de acum evident pentru orice persoană care gândeşte că America este ocupată de o forţă inamică, un cartel criminal corupt  cunoscut ca “Democraţii” care vor omorî pe oricine le stă în cale sau le ameninţă puterea. Jeffrey Epstein, desigur, ar fi putut depune mărturie despre faptul că Bill Clinton este un violator în serie şi abuzator de copii ale cărui crime perverse au fost acoperite de media complice de aripă-stangă timp de mai multe decade.

Dar ce-ar fi dacă preşedintele Trump şi William Barr ştiau că Epstein era pe cale să fie ucis şi au luat măsuri pentru a-l ascunde într-o locaţie sigură astfel încât declaraţia sa să fie de asemeni în siguranţă? Epstein ar putea fi cheia pentru a-i doborî pe trădătorii statului subteran democrat, ai cărui lideri au fost de mai multă vreme legaţi de trafic de copii, şantaj video şi ritualuri satanice de molestare a copiilor. Declaraţia lui Epstein ar putea dărâma întreaga casă din cărţi de joc şi-ar putea expune perversele sacrificii de copii şi ritualurile de viol pe care democraţii din eşalonul superior l-au desfăşurat timp de mai multe decade.

Iată de ce această teorie alternativă merită măcar luată în calcul. Deşi este imposibil de aflat dacă e adevărat, se pare că există dovezi fotografice (vezi mai jos) care arată că  trupul neînsufleţit cărat afară din celula lui Jeffrey Epstein, nu era trupul lui Epstein. Trupul a fost  “schimbat”, potrivit unor analişti care se uită foarte atent la dovezi.

Cea mai plauzibilă explicaţie la toate acestea rămâne, după părerea mea, teoria mai simplă că Jeffrey Epstein a fost ucis de către oamenii statului subteran conectaţi cu familia Clinton. Până la urmă, familia Clinton a fost înconjurată de o lungă listă de morţi misterioase, “sinucideri” şi saci pentru cadavre. Numărul de gărzi de corp, contabili şi asociaţi în afaceri care au avut de-a face cu familia Clinton şi au fost ucişi este absolut uluitor. Iar evenimentul suspect de la închisoarea unde era ţinut  Epstein continuă să se inflameze. De exemplu, de ce nu există nicio înregistrare video cu sinuciderea lui Epstein? De ce au fost gardienii scoşi de acolo? De ce a fost Epstein scos de sub urmărirea împotriva sinuciderii? De ce a fost colegul de celulă al lui Epstein scos din celula sa cu doar o zi înainte? Vezi un rezumat cu aceste întrebări cheie ale lui Michael Snyder.

Chiar şi AG William Barr are o întrebare:

NOU: Procurorul General Bill Barr spune că a fost „consternat” şi „furios” din cauza lipsei unei “securităţi adecvate” pentru Jeffrey Epstein.

„Noi aflăm acum despre neregulile serioase din această unitate care sunt foarte îngrijorătoare şi necesită o investigaţie temeinică” https://t.co/O0OFAg3xyj pic.twitter.com/LiLUJj5cdD

— ABC News Politics (@ABCPolitics) August 12, 2019

Analiza fotografică: Trupul scos din celula lui Epstein nu seamănă cu Jeffrey Epstein

Potrivit celor de la Intellihub, care realizează unul dintre cele mai bune operaţiuni de jurnalism de investigaţie de după împuşcăturile în masă de la Las Vegas, fotografia unui corp care este scos din celula lui Epstein pare să înfăţişeze un corp al unui om care nu e deloc Epstein. Nu avem încă confirmarea originii acestor poze sau concluzia analizei lor, dar e o teorie care merită luată în calcul, devreme ce profilele faciale nu par să se potrivească. Nasul în particular nu pare să fie acelaşi nas cu al lui Jeffrey Epstein:

Adăugând la mister, potrivit celor de la Intellihub, un lucrător de la penitenciar a postat un mesaj pe 4chan care e înregistrat ca fiind postat cu zece minute înainte ca media să prezinte ştirea cu moartea lui Epstein. Potrivit acestei postări, care nu a fost încă autentificată (deci luaţi-o cu un pic de sare):

Nu zic nimic după asta te rog nu încerca să mă “doxezi” dar aseară după ora 04,15 l-au luat [pe Epstein] [la] camera medicală într-un scaun cu rotile încătuşat în faţă dar nu eu triaj sora spune că a vorbit cu el. Imediat apoi dubele au apărut? Noi nu facem eliberări în weekend decât dacă un judecător dă ordin. Imediat, el e pus într-o celulă de un singur om (single) şi el se spânzură? Iată care-i treaba, duba NU a semnat la intrare iar noi n-am înregistrat plăcuţa de inmatriculare iar un tip cu ţinută militară verde era pe scaunul din spate al dubei potrivit tipului din turnul de control care l-a lăsat să intre pe poartă. Hei băieţi, eu tremur chiar acum dar cred că l-au înlocuit şi l-au extras.

Această presupusă postare pare să indice că un militar a venit şi l-a schimbat pe Jeffrey Epstein (viu) cu un cadavru care semăna oarecum cu Jeffrey Epstein. Este adevărat? Tu decizi.

Fii sceptic la toate astea, bine-nţeles. Sunt multe teorii potenţiale despre ce s-a întâmplat cu Jeffrey Epstein. Deoarece dovezile sunt muşamalizate într-un mod atât de agresiv, nimeni dintre noi n-are dovada (încă) că vreo anumită poveste este adevărată. Un lucru ştim cu siguranţă, totuşi, acela că media aservită ne minte pe toţi.

Cine l-ar fi vrut pe Jeffrey Epstein scos din puşcărie şi ţinut în viaţă?

Întrebarea evident la momentul ăsta este cine l-ar fi vrut pe Jeffrey Epstein scos din puşcărie şi ţinut în viaţă? Intr-adevăr sunt doar două posibilităţi:

Posibilitatea #1) William Barr şi Preşedintele Trump au ordonat mutarea lui într-o locaţie sigură pentru a-i asigura mărturia şi a ajuta la dărâmarea statului subteran.

Posibilitatea #2) Statul subteran (Clinton) l-au răpit pentru a-l tortura şi a-l ucide. Dar această explicaţie nu prea are sens pentru că este mult mai uşor pentru ei să-l ucidă în propria celulă şi să termine treaba. Nu există niciun motiv raţional să-l scoţi din celulă, doar ca să-l omori altundeva.

Astfel, singura explicaţie — dacă crezi că a fost schimbat cu un alt cadavru — este că DOJ (Departamentul de Justiţie) şi Trump l-au mutat pentru a-i asigura mărturia. Mai este şi o teorie de tip “wildcard” cum că Epstein lucra pentru Mossad, iar Mossad-ul s-a furişat în celula din puşcărie  şi l-a schimbat, dar asta pare departe de adevăr la momentul acesta. Chiar şi pentru analiştii conspiraţionişti.

Este Epstein încă în viaţă?

Toate acestea ne aduc la posibilitatea ca Jeffrey Epstein să poată fi încă în viaţă, şi poate fi în custodia armatei SUA unde este pe cale de a oferi tot felul de mărturii video numind toţi democraţii de nivel înalt care l-au plătit ca ei să abuzeze sexual fetiţe şi băieţei adolescenţi.

Ori, poate, asta-i doar găndire cu speranţă iar adevărul este că Epstein este mort ca o piatră. Oamenii morţi nu vorbesc. Şi în mod special nu vorbesc despre familia Clinton.

Apropo, media de aripă stângă — condusă de imbecili şi trădători absoluţi — spune acum că dacă nu crezi explicaţiile oficiale cum că Jeffrey Epstein s-a sinucis, atunci eşti un “teoritician al conspiraţiei.” Astea sunt aceleaşi voci din media care au prezentat o gogoriţă fabricată în stil de teoria conspiraţiei despre implicarea Rusiei în toate relele din ultimii aproape trei ani. Conspiraţiile lor nu sunt conspiraţii, nu-i aşa… Dar conspiraţiile tale sunt “teoria conspiraţiei.” Iată cum operează bolnava presă de stânga, iar ăsta e motivul pentru care nicio persoană inteligentă din America nu mai crede nimic din ce scrie media.

Fără îndoială că vor fi mult mai multe breaking news (stiri de ultimă oră) (şi posibil dovezi) despre Jeffrey Epstein în zilele ce urmează. Dar dacă-i viu şi e ţinut de  DOJ sau de armata SUA, mărturia lui ar putea provoca implozia întregului Partid  Democrat care a fost condus de violatori şi traficanţi de copii şi abuzatori sexuali timp de mai multe decade. Jeffrey Epstein ar putea fi cu adevărat arma supremă care să dărâme guvernul din umbră dominat de Democraţi. Asta dacă nu cumva el e déjà la temperatura camerei…

Nu te încrede în media. Crede în instinctele tale în cazul ăsta. Pe când credeai în media, asasinarea lui JFK era de asemeni muşamalizată de statul subteran condus de coruptul FBI al anilor 1960. Deci s-ar putea să vrei să citeşti câteva cărţi de-ale lui Jim Marrs şi să te informezi asupra realităţii, deoarece statul subteran orchestrează  operaţiuni psihologice asupra poporului american cel puţin din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. De abia acum a venit un preşedinte care ar putea începe să provoace forţele de ocupaţie inamice (ex: creaturile din mlaştina statului subteran) care controlează mental America de generaţii întregi.

Lucrurile sunt pe cale să devină interesante…

Traducerea: Costin Ştirbu

Comentariu saccsiv:

Exista, teoretic, si posibilitatea #3):

L-au scos viu din celula, dar nu pentru a-l tortura democratii si nici pentru a-l folosi republicanii impotriva democratilor. Ci pentru a-l scapa de puscarie. Cine sa-l scape? Papusarii…

In realitate insa, nu stim ce s-a intamplat cu evreul Jeffrey Epstein. Cititi va rog si:

Vigilant Citizen: A fost asasinat Jeffrey Epstein?

Sigur este un lucru, la nivel foarte inalt, aceiasi papusari trag sforile ambelor mari partide din SUA. Nu doar familia Clinton sunt locotenenti ai familiei Rockefeller si slujbasii CFR:

Hillary Clinton: “COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS spune guvernului ce trebuie sa faca …”

Natural News se pare ca au uitat de republicanii Bush:

Personalitati si organizatii: familia BUSH

Si de rolul lor in cea mai sinistra masinatiune din istoria moderna a omenirii:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Si nu doar Clinton are ginere evreu:

CHELSEA CLINTON, fiica fostului presedinte SUA, s-a maritat cu evreul MARK (MARC) MEZVINSKY. Cununia religioasă a fost oficiată împreună de un rabin şi un reverend metodist

Ci si Donald Trump:

https://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Kushner

Natural News vede in actualul presedinte american o speranta, insa greseste fundamental, caci:

Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția de șef al Edomului? / Sandhedinul lucrează în prezent pentru crearea unei Organizații a 70 de națiuni cu sediul la Ierusalim pentru a înlocui Națiunile Unite

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] s-a spanzurat sau a fost spanzurat sau a fost extras viu din puscarie in timpul […]

  Apreciază

 2. […] s-a spanzurat sau a fost spanzurat sau a fost extras viu din puscarie in timpul […]

  Apreciază

 3. Catalin said, on august 31, 2019 at 7:16 pm

  Acea fotografie n-a fost facuta publica accidental. Epstein este agent Mossad, alti agenti s-au simtit amenintati si prin asta li s-a transmis ca e in regula, daca au probleme cu legea trebuie sa taca, sa astepte, si vor fi facuti scapati cumva.

  Apreciază

 4. […] O noua teorie: Jeffrey Epstein n-a murit, ci a fost scos din puscarie viu / Analiza fotografică: Tr… […]

  Apreciază

 5. […] O noua teorie: Jeffrey Epstein n-a murit, ci a fost scos din puscarie viu / Analiza fotografică: Tr… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: