SACCSIV – blog ortodox

Adunari publice anti cip, anti ecumenism, anti avort, anti LGBTQ si anti vaccinare obligatorie la Bucuresti in zilele de 17 August, 21 Septembrie si 19 Octombrie 2019

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 14, 2019

UPDATE

Fratele Daniel Vla ne transmite urmatorul anunt:

Atenție! Manifetația s-a amânat pentru data de 21 septembrie 2019, din cauza vacanței parlamentare și a perioadei de concedii… Se speră la un număr mai mare de participanți luna viitoare.

STIREA INITIALA:

Conform blogului Daniel Vla, Grupul de Initiativa al Crestinilor Ortodocsi din Romania, anunta Avizarea unor Adunari Publice, in Bucuresti la Guvernul Romaniei, , Patriarhia Romana si Parlamentul Romaniei, pentru APARAREA DREPTEI CREDINTE ORTODOXE in zilele de 13 Iulie,17 August, 21 Septembrie si 19 Octombrie 2019:

Scopul adunării publice îl constituie manifestarea, protestului în legătură cu:

1.Adoptarea unui set de proiecte de lege, privind interzicerea avorturilor, incurajarea natalitatii, a protectiei copilului nou nascut, pana la varsta majotatului si a Familiei acestuia.

2.Demisia Patriarhului Romaniei Daniel (Ciobotea), pentru incalcarea Sfintelor Canoane si schimbarii Traditiilor Bisericii Ortodoxe, date de Sfintii Parinti.

3.Retragerea semnaturilor din Creta, date in anul 2016, de Clerul Biserici Ortodoxe Romane.

4.Revenirea la vechile Traditii Bisericesti, date de Sfintii Parinti.

5.Impotriva Intentiei Clasei Politice de a modifica Constitutia Romaniei,

6.Renuntarea la aberatiile Progresiste ale Ideologiei de Gen (LGBTI), promovate ca urmare a ratificarii in 2016, a Conventiei de la Instanbul.

7.Impotriva Vaccinarii obligatorii.

8.Interzicerea Cartilor de Identitate si actelor cu Cip (Biometrice).

Referitor la protestul de sambata, 17 august 2019, iata ce putem citi pe acelasi blog, la Al doilea protest antiecumenism, anticip, antiavorturi… pe 17 august orele 10:00 – 18:00, în fața Guvernului și la baza dealului Patriarhiei:

La manifestația din 13 iulie au fost foarte puțini ortodocși (15 persoane) și n-am reușit să fac rost de imagini și înregistrări.

Să sperăm că va fi altfel pe 17 august.

Fraților să ieșim la protest în această sâmbătă pe 17 august între orele 10.00 si 14.00 adunare publică la sediul Guvernul României, în anveola din prelungirea Parcului Kiseleff si între orele 15.00 si 18.00 adunare publică în Parcul Unirii, pe aleile betonate vizavi de piciorul pantei (Patriarhia Română).
Acum, mai mult ca niciodată este nevoie să ieșim în stradă și să protestăm, acum vrăjmașul dă și ce-a mai multă nepăsare și găsește fel și fel de motive să nu vii la acest protest. Dacă tu nu faci nimic pentru acest neam și pentru aproapele cum o să vrei să te ajute și pe tine Dumnezeu?

„Niciun om nu poate urca spre Dumnezeu dacă nu ajută și pe alții să urce și dacă nu e ajutat si el de alții.” – Pr.Dumitru Staniloae

,,Cui îi pasă astăzi de celalalt? Nimănui. Toți ne ocupăm de noi înșine, de celălalt, deloc. Pentru aceasta vom da socoteală.
Pentru că Dumnezeu, Care este dragoste, nu ne va ierta această indiferență față de aproapele nostru. – Sf.Paisie Aghioritul.

„Când un om sau o mulțime de oameni are duh de luptător, asta ajută foarte mult…” – Sf.Paisie Aghioritul

Frați creștini, suntem răspunzători să ne apărăm singurul lucru care ne-a mai rămas cel mai de preț – credința noastră ortodoxă care a fost răscumpărată cu prețul sângelui de Domnul nostru Iisus Hristos, dacă o să rămanem nepăsători la chemarea asta în timp lucrurile se vor agrava și mai rau. Din luna august 2021 vor intra în vigoare buletinele cu cip care o să conțină și amprenta digitală despre care mulți sfinți si mari duhovnici ne-au avertizat. Parinte Iustin Pârvu a fost cel care a putut
să mai amâne câțiva ani venirea buletinului unic despre care a și vorbit că o să vină.

Comentariu saccsiv:

Nu stiu cine sunt cei de la Grupul de Initiativa al Crestinilor Ortodocsi, dar parerea mea este ca cei ce au posibilitatea, sa mearga sambata si / sau in celelalte zile. Iar asta nu pentru motivul ca daca se va merge in numar mare, atunci se va schimba ceva, ci dintr-un motiv foarte limpede explicat de parintele Nicolae Steinhardt:

“Biruința nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.”

Avem deci obligatia de a lupta pana in ultima clipa si vom fi intrebati la Judecata de ce n-am facut-o. Pe de alta parte insa, mai trebuie sa intelegem ca, desi obligatorie, nici acest soi de lupta nu este suficienta. Sistemul nu se impiedica de astfel de adunari publice nici daca s-ar strange cu aceasta ocazie mai multi romani decat la protestele #rezist. Cu totul altceva poate crea mari dificultati sistemului: milioane de romani sa refuze buletinele cu cip sau vaccinarea obligatorie. Ceea ce este insa limpede ca nu se va intampla, cifra fiind total rupta de realitate, dovada fiind esecul Referendumului din toamna anului trecut…

Pe vremea parintelui Justin Parvu era oleaca altfel, dar nu pentru ca gasise vreo chichita juridica sau pentru ca la chemarea sa s-ar fi strans 100 000 de credinciosi in piata publica. Caci, sa ne amintim ca protestul anti cip din 2013 n-a fost vreun mare succes, atunci adunandu-se cu greu 1 000 de crestini, conform mass-media:

Miting „ANTICIP” în Bucureşti. O mie de persoane la protest

Si chiar daca mass-media a prezentat cifre diminuate, multi totusi nu au fost nici in realitate.

De altceva insa se temea sistemul, anume, ca nu cumva, la indemnul marelui duhovnic, o mare parte dintre cei un milion ce semnasera impotriva pasapoartelor cu cip, sa faca si pasul urmator, anume cel de a refuza buletinele biometrice.

Intre timp insa parintele s-a mutat la Domnul, aidoma si ceilalti mari duhovnici traitori in Romania, asa ca a disparut si acest potential pericol pentru papusari.

Repet insa, toate acestea nu inseamna insa ca cei care au ramas pe pozitii sa nu mearga la proteste si sa nu refuze actele cu cip. Acestea doua sunt obligatorii, doar ca nici acestea doua nu sunt suficiente. Lipseste ceea ce este cel mai important, de fapt: pregatirea pentru Apocalipsa…

Asta referitor la cele ce tin de Guvern, Parlament si Presedintie. Despre cele ce tin de Patriarhie, voi scrie intr-un viitor articol.

 

Tagged with: ,

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on august 14, 2019 at 8:32 pm

    https://www.cryptogon.com/?p=55660

    Apreciază

  2. geo said, on august 14, 2019 at 10:54 pm

    https://www.campusreform.org/?ID=13566

    Apreciază

  3. geo said, on august 14, 2019 at 10:58 pm

    Nu cred că vor fi mulți. Temele nu sunt pe agenda publică. E mai sigur că se găsesc zeci de mii la mizeriile de festivaluri, concerte – Metallica de exemplu, meciuri de fotbal…

    Apreciază

  4. Ioan C. said, on august 15, 2019 at 12:27 am

    Vlad Iulian:
    „Din ce am vazut cu ochii mei pe Rahova, pedofilii sunt violati de alti detinuti frecvent dar aia care au omorat politisti sunt batuti de mascati / gardieni saptamanal.Li se intocmesc rapoarte pentru nimic si li se incalca in mod regulat drepturile. Sunt bagati in camere du dementi, unde au noroc daca prind 3-4 ore de somn / noapte iar daca fac scandal raman efectiv fara mancare cu zilele sau manaca resturi. In general sunt tratati fara mila cel putin in primii 10-12 ani. Zi de zi. Fix ca pedofilii. Asa simt gardienii ca isi protejeaza familiile. Dand un exemplu. Idem judecatorii si procurorii ca sa nu mai spun de organele de ancheta. Nu ma credeti ? Daca omori 2 oameni pe trecere, esti judecat in arest la domiciliu. Din ce se vede baietii si-au luat deja 30 de zile pentru cativa pumni si picioare. In astea 30 de zile vor fi batuti / umiliti si lasati aproape fara aer in celula. O sa declare orice numai sa fie lasati sa doarma. Vor fi dati exemplu din pacate…..”
    Sursa: https://adevarul.ro/locale/galati/politist-aflat-concediu-lovit-salbatic-cupumnii-picioarele-doi-indivizi-agresorii-i-ar-reprosat-modul-carepolitia-s-a-ocupat-cazul-caracal-1_5d53e8a4892c0bb0c687f50b/comment/2655538.html

    P.S. Aduceți-vă aminte de Ionel Lepa, cel „sinucis” în închisoare.
    Pe noi, cetățenii simpli, oamenii Sistemului nu prea ne protejează, dar dacă se atinge cineva de unul de-al lor, e jale!

    Apreciază

  5. geo said, on august 15, 2019 at 8:57 am

    https://m.hotnews.ro/stire/23314596

    Apreciază

  6. danielvla said, on august 15, 2019 at 8:39 pm

    Atenție! Manifetația s-a amânat pentru data de 21 septembrie 2019, din cauza vacanței parlamentare și a perioadei de concedii… Se speră la un număr mai mare de participanți luna viitoare.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 15, 2019 at 8:57 pm

      danielvla

      Doamne ajuta!
      Multumesc. Am pus un update la articol dar am postat si un articol separat in acest sens.

      Apreciază

    • Iulia Niță said, on septembrie 5, 2019 at 11:16 am

      Bună ziua! Administrez grupul de pe Facebook „Nu acceptăm ideologia de gen și propaganda sexuală”. Nu îmi este clar care este punctul de întâlnire pentru următoarele adunări publice (21 septembrie și 19 octombrie), respectiva ora de pornire.

      Apreciază

  7. […] Daniel Vla ne-a transmis urmatorul anunt la rubrica de comentarii a articolului Adunari publice anti cip, anti ecumenism, anti avort, anti […]

    Apreciază

  8. unu said, on august 16, 2019 at 10:54 pm

    Să se organizeze în mai multe orașe, ca să participe cât mai mulți…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.