SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: A fost asasinat Jeffrey Epstein?

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 12, 2019

Vigilant Citizen: Was Jeffrey Epstein Murdered?

A fost asasinat Jeffrey Epstein?

Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula închisorii sale. Iată motivul pentru care Epstein a fost, cel mai probabil.

În ultimul meu articol despre Jeffrey Epstein, am prezentat câteva fapte care explică cum ar putea fi ucis mai devreme sau mai târziu. Ei bine, zece zile mai târziu, miliardarul finanțator al cărui proces ar fi putut expune cele mai urâte adevăruri ale elitei mondiale, a fost găsit mort si a fost clasat ca „aparenta sinucidere”. Conform unor surse de știri, cadavrul său a fost găsit spânzurat în celula închisorii sale pe 10 august, la 7:30 am, la Centrul Corecțional Metropolitan din New York.  El a fost transportat din celula sa la un spital din Manhattanul de jos, unde a fost găsit în stop cardiac.

Epstein a fost incarcerat în închisoarea cea mai strictă din S.U.A.

                                               Centrul de corecție metropolitană

Epstein a fost reținut la Metropolitan Correction Center din Manhattan, care este considerată a fi „cea mai strictă închisoare din Statele Unite”. În pereții acestei închisori, luminile fluorescente nu sunt niciodată stinse și deținuții nu experimentează aproape nicio interacțiune umană. Mai mult, Epstein a fost ținut în zona cea mai sigură a acelei închisori. Deținuții sunt ținuți în celulele lor timp de 23 de ore în fiecare zi, iar camerele de luat vederi CCTV îi urmăresc în timp ce fac duș, merg la baie și stau singuri în celulele lor puternic baricadate. Mai mult, Epstein era un deținut extrem de important.

Pe scurt, fiecare condiție a fost îndeplinită pentru ca el să fie supravegheat atent, de fiecare dată, de o echipă de oameni instruiți să monitorizeze deținuții și să răspundă prompt în caz de criză.

Având în vedere aceste fapte, rezulta ca nu există nicio modalitate prin care Epstein ar putea să se agațe singur și să moară fără să declanșeze o alertă de securitate majoră. Dar asta nu este tot.

Epstein era la un pas de suicid

În urmă cu două săptămâni, Epstein a fost descoperit semi-conștient, întins într-o poziție fetală cu urme pe gât. În ciuda supravegherii constante a deținuților din zona închisorii sale, autoritățile nu au confirmat niciodată ce s-a întâmplat de fapt. Cu toate acestea, știm că evenimentul a determinat ca Epstein să fie supravegheat pentru tendinte suicidale.

Epstein, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit semiconstient cu urme pe gât în ​​celula sa de la Centrul Metropolitan de Corecție din Manhattan, candva în ultimele două zile, au spus sursele. Epstein se află sub supraveghere sinucigașă, au spus două surse.

În timp ce cele două surse au spus că Epstein ar fi putut încerca să se spânzure, o a treia sursă a avertizat că rănile nu au fost grave, punând întrebări dacă Epstein ar fi putut pune la cale un atac sau o tentativă de sinucidere pentru a obține un transfer într-o altă unitate.

O altă sursă a spus că nu a fost exclus un atac și că un alt deținut din unitatea Epstein, identificat de surse drept Nicholas Tartaglione, a fost interogat. Sursele au mai spus că Epstein și Tartaglione erau colegi de celula.

– NBC News, Jeffrey Epstein a fost rănit cu urme la gât în ​​celula închisorii din New York.

Într-o închisoare de maxima securitate, cum ar fi Metropolitan Correction Center (care este cunoscută și sub numele de „Guantanamo din New York”), trebuie sa intelegeti că supravegherea sinucigașilor nu este o glumă. Iată ce implică de obicei acest proces:

Paza de suicid este un proces intensiv de monitorizare utilizat pentru a se asigura că o persoană nu poate încerca sinuciderea.  De obicei, termenul este utilizat în referință la deținuți sau pacienți dintr-o închisoare, spital, spital psihiatric sau bază militară. Oamenii sunt plasati la supraveghere sinucigașa atunci când se crede că prezintă semne de avertizare care indică faptul că pot fi expuși riscului de a comite vătămări corporale sau vătămări corporale fatale.

Oamenii aflați sub supraveghere sinucigașă sunt puși într-un mediu în care le-ar fi greu să se rănească. În multe cazuri, orice elemente periculoase vor fi eliminate din zonă, cum ar fi obiecte ascuțite și unele piese de mobilier, sau pot fi plasate într-o celulă captusită specială, care nu are nimic afară din pereți (de exemplu, un cârlig de haine sau un suport de închidere a ușii ) pentru a asigura un loc pentru a fi atașată o legatura și cu un grătar de scurgere pe podea.  Aceștia pot fi dezbrăcați de orice lucru cu care s-ar putea răni, inclusiv șireturi, curele, cravate, sutiene, încălțăminte, șosete, bretele și cearceafuri de pat. În cazuri extreme, deținutul poate fi dezbrăcat complet.

În cazuri chiar mai extreme, deținuții pot fi plasați în „restricții terapeutice”, un sistem de reținere în patru sau cinci puncte. Deținutul este așezat pe spate pe o saltea. Brațele și picioarele sunt legate în jos și o centură este plasată peste piept. Într-un sistem cu cinci puncte capul este, de asemenea, restricționat. Unui deținut i se permite o gamă de mișcare la fiecare 2 ore, când este eliberat un membre și i se permite să-l mute pentru o perioadă scurtă. Acestea sunt apoi restrânse din nou, trecând la membrul următor. Acest proces se repetă până când toate zonele restricționate au fost mutate. Acest proces continuă de obicei în schimburi de 8 ore, iar deținutul are o întâlnire față în față cu un profesionist în sănătate mintală cel puțin o dată în fiecare interval de 8 ore. Aceasta nu poate continua mai mult de 16 ore consecutive. Deținutul este urmărit continuu de personal în această perioadă.

În cazurile cele mai extreme de auto-vătămare, numai atunci când toate celelalte căi nu au funcționat sau sunt impracticabile, medicamentele de „reținere chimică” pot fi utilizate pentru a seda deținutul. Pentru ca să se poată administra o reținere chimică, aceasta trebuie să aibă aprobarea / recomandarea unui profesionist autorizat în domeniul sănătății mintale, al îngrijitorului unității și al unei hotărâri judecătorești.

– Suicide Watch, Wikipedia

Pentru a rezuma situația, Epstein se afla în cea mai sigură închisoare din SUA și era un deținut extrem de important. El se afla în cea mai sigură zonă a acelei închisori și a fost permanent sub pază. În mod cert nu ar fi putut muri prin spânzurare fără ca acesta să fie oprit de gardienii închisorii.

E clar, ceva a fost permis să se întâmple

Oamenii apropiați cazului au avertizat despre un probabil asasinat impotriva lui Epstein cu câteva săptămâni înainte de a se întâmpla.

Cu câteva săptămâni în urmă, Spencer Kuvin, un avocat care a reprezentat trei femei în procesul din 2008 împotriva lui Epstein, spunea urmatoarele despre prima „tentativă de suicid” a lui Epstein:

„Mă întreb dacă domnul Epstein a fost implicat cu adevarat sau nu o intr-o tentativă de sinucidere în închisoare sau dacă pot exista sau nu niște oameni puternici care nu doresc ca el sa vorbească. Dacă va continua procesul, toată lumea cu care a fost în contact se asteapta ca va fi în cele din urmă un proces corect. Nu există nicio îndoială în mintea mea că nici o închisoare nu vă poate proteja atunci când există oameni puternici care vor să vă gaseasca – oriunde v-ați afla. Dacă el poate compromite pe cineva de la putere, care are capacitatea de a ajunge cumva la el, viața lui este cu siguranță în pericol.

Mă întreb dacă a fost o adevărată tentativă de suicid. Adică cum te sufoci singur? Nu are nici un sens. Există rapoarte că cineva l-ar fi omorat, dar asta ar putea fi doar pentru că este un pedofil. Aceste tipuri de persoane nu rezista mult timp în închisoare. Dacă Epstein este în libertate sau in orice loc unde se poate ajunge la el, cred că viața lui este în pericol. Vor trebui să-l închidă în închisoare.  Dar si acolo mai sunt oameni care pot ajunge la el, în cele din urmă.”

– Cotidianul “The Sun” titra: Viața lui Jeffrey Epstein  „în pericol”, deoarece prietenii puternici „nu își doresc secretele publice”, susține avocatul victimei

Insiderul auto-descris din Casa Albă, Qanon, a prezis și moartea lui Epstein la scurt timp după arestarea sa.

În mod clar, mulți oameni au prevazut asta și intocmai s-a si intamplat. De asemenea, o mulțime de oameni care lucrează la Centrul Corecțional Metropolitan nu au reușit să își facă treaba. Și, cel mai probabil, li s-a ordonat să nu-și facă treaba. Pentru că Epstein trebuia să moară.

Consecințele morții Sale

Moartea lui Epstein este extrem de convenabilă pentru elita mondială. În timp ce mass-media a fost extrem de atentă să nu comunice informații care ar putea dăuna proprietarilor săi, un proces îndelungat prezenta riscuri mari de scurgeri sensibile de informatii. Persoane cu putere mare din toată lumea riscau sa apara in aceasta afacere despre traficul și abuzul de minori. La o scară mai largă, cultura și stilul de viață bolnav al elitei mondiale puteau fi expuse.

Mai mult, o anchetă mai atentă asupra unor „organizații non-profit”, cum ar fi Fundația Clinton (in care Epstein era profund implicat) și Proiectul TerraMar al lui Ghislaine Maxwell ar fi putut deschide o cutie gigantică de viermi. Ei nu doresc ca masele să descopere adevăratul motiv pentru care elita este atât de preocupată de Haiti și de ce atât de mulți oameni merg acolo pentru a face „lucrări de caritate”.

Acum că Epstein a murit, va continua cazul federal? Chiar dacă se întâmplă, o mulțime de oameni puternici sunt acum de sub control. Și mass-media va înceta treptat să raporteze despre ceea ce s-a întâmplat de fapt pe Insula Epstein și Lolita Express.

Încă o dată, elita ocultă și-a aratat puterea și, probabil, nimeni nu va fi tras la răspundere. Cu excepția poate unui sau doi țapi ispășitori.

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Thank you.

 

Tagged with: ,

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Florian said, on august 12, 2019 at 4:10 am

  Normal ca a fost sinucis, intrebarea e de ce?
  Raspunsul sec si a toate stiutor cum ca.. „stia prea multe”… desi e adevarat mi se pare pre generic si fudul.

  Apreciază

 2. isa said, on august 12, 2019 at 9:36 am

  Off topic:
  Aveti telefoane pe model mai vechi, de tipul nokia 3310 ? Atunci inseamna ca nu primiti Ro-ALERT, la fel ca si mine. Si din cauza aceasta nici nu veti mai putea cumpara pe viitor astfel de telefoane:
  https://evz.ro/oficial-ce-telefoane-vor-fi-interzise-in-romania-le-cumparati-degeaba.html

  Apreciază

  • Un om said, on august 12, 2019 at 12:40 pm

   Un pretext tâmpit, special pentru a putea să fim urmăriți!

   Apreciază

 3. gheorghe said, on august 12, 2019 at 10:35 am

  Inaintea lui Dinca.
  Astuilalt ‘or sa-i opreasca ceasul.
  Firul duce nu la cativa politicieni perversi ci chiar la stapanii lor, talmudistii babilonieni.
  … Dupa declansarea (stopata!) a afacerii pizzagate, cine s-a dus sa ceara „stingerea” sursei despre crimele ritualice cercetate de FBI?
  Bibi, teroristul – pretenul si lu’ Iohanis, si al lui Dragnea, Basescu dar si al lui tanti Veorica…, asta grabita cu madam anti-fire = Firea sa ne dea in cap holo-poanta!

  Apreciază

 4. Grigorie said, on august 12, 2019 at 1:26 pm

  „PSEUDOACRIVIȘTII NEPOMENITORI, care au ieșit din granițele Canonului 15 și s-au făcut ei înșiși „sinod” numind eretici pe toți cei rămași în pomenire, au o problemă de natură LITURGICĂ fără ieșire. Sau cu ieșire directă în… schismă! De ce? Deoarece preoții care numesc eretici pe TOȚI cei care nu urmează îngrădirii de erezie prin nepomenire, nu-și pot pomeni la Proscomidie părinții, frații, surorile, fiii, fiicele, nașii, finii, prietenii și cunoscuții pentru că sunt eretici (!) și nu se pot scoate miride ale acestora pentru a fi așezate pe Sfântul Disc!!! Totodată, nu pot primi pomelnice de la fiii duhovnicești care să conțină nume ale celor neîngrădiți de erezie! Atunci cine sunt cei pomeniți la Proscomidie? Bineînțeles, doar ei, pseudoacriviștii, se găsesc pe Sfântul Disc, însingurați și îngrădiți nu doar de erezie, ci și de Biserică! Să NU fie!” (Pseudoacriviștii nepomenitori despre pomenirea la Proscomidie a celor neîngrădiți de erezie De Preot Claudiu Buză / 12 august 2019, marturisireaortodoxa.ro/)
  Pentru dumirirea domnului Claudiu Buza, care are „o problema” de neintelegere canonica, dar mai ales patristica: „cei credincioşi să se îndepărteze şi să se ferească…şi să nu mai cunoască pe rude, şi tatăl să-şi lepede dragostea faţă de fiul său şi fiul să nu mai cinstească pe tatăl său, şi maica să izgonească iubirea faţă de fiica sa. Căci trebuie şi se cuvine ca cei ce sunt rătăciţi să urmeze şi să meargă pe urmele celor ce au mintea sănătoasă, şi nu cei ce au ales să cugete drept să vină după cei nebuni. Acest lucru l-a spus şi în alt chip Hristos:«Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decat pe Mine nu este vrednic de Mine» (Mat.10,37). Aşadar când din pricina evlaviei tale faţă de Hristos, vei tăgădui pe tatăl tău, atunci îl vei căpăta ca pe o mare bogăţie pe Tatăl cel din ceruri. Şi dacă părăseşti pe fratele tău care necinsteşte pe Dumnezeu, pentru că tu vrei să-L slujeşti pe Dumnezeu, te va primi pe tine Hristos ca frate al Său. Căci El ne-a dat nouă împreună cu alte daruri şi pe acesta: «Voi vesti numele Tău fraţilor Mei»(Ps.21,23).Vei afla atunci rudenii multe si strălucite, mulţimea sfinţilor” (Sfantul Chiril al Alexandriei)

  Apreciază

  • Cosma said, on august 12, 2019 at 7:36 pm

   Doamne ajuta! Multumesc pentru citat, simt identic. Dar pentru cei care nu ar vrea sa auda, ai te rog sursa bibliografica sa o afisezi? Multumesc.

   Apreciază

   • Grigorie said, on august 12, 2019 at 9:30 pm

    Sfântul Chiril al Alexandriei, Comentariu la Sfânta Evanghelie de la
    Luca ,Ed. Pelerinul Român, Oradea, 1998, p. p. 182-183.

    Apreciază

 5. Ioan C. said, on august 12, 2019 at 2:04 pm

  Doamne ajută,

  Pentru cei care sunt hotărâți să se mute la țară prezint aici un vechi Manual de agricultură, redactat de P.S. Aurelian si care se potriveste perfect contextului actual in se pune accent pe agricultura ecologica:

  Reguli de citire

  ĕ, ĭ, ŏ, ŭ citim ă

  ê, ô, û citim â, î

  é citim ea

  ó citim oa

  ḑ citim z

  sc (urmat de e sau i) citim șt

  ŭ la finalul cuvântului (după consoană) reprezintă “u scurt” și nu se citește

  Apreciază

 6. vlad tepes said, on august 12, 2019 at 2:05 pm

  L-au sinucis, iar acum va urma o musamalizare agresiva, cu scopul, pe de-o parte de a-i speria pe cei care vor sa faca dezvaluiri sau pe cei care investigheaza onest cazul, iar pe de alta, de a prosti si dezinforma opinia publica! Problema mare e, ca nu prea-i mai crede lumea!

  Apreciază

 7. Deceptia care va sa vina said, on august 12, 2019 at 2:10 pm

  Apreciază

 8. Cristina said, on august 12, 2019 at 8:36 pm

  Apreciază

 9. […] Vigilant Citizen: A fost asasinat Jeffrey Epstein? […]

  Apreciază

 10. […] Vigilant Citizen: A fost asasinat Jeffrey Epstein? […]

  Apreciază

 11. […] Vigilant Citizen: A fost asasinat Jeffrey Epstein? […]

  Apreciază

 12. […] Vigilant Citizen: A fost asasinat Jeffrey Epstein? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: