SACCSIV – blog ortodox

Masacrele care au zguduit SUA în ultimele zile urmează șabloanele unor „ipoteze teroriste ale FBI” dovedite de New York Times și de Kansas City Star. Agenții recrutează extremiști de pe mediile de socializare și îi transformă în țapi ispășitori pentru violențele orchestrate

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 9, 2019

NATURAL NEWS: BOMBSHELL: Mass shooting events follow pattern of “FBI terror plots” documented by the New York Times… agents recruit social media extremists to frame as scapegoats for engineered violence

ȘTIRE BOMBĂ: Masacrele armate urmează șabloanele unor „scenarii teroriste FBI” și documentate de New York Times… Agenții recrutează extremiști de pe mediile de socializare și îi transformă în țapi ispășitori pentru violențele orchestrate. 

Masacrele care au zguduit America în ultimele două zile urmează șabloanele unor „ipoteze teroriste ale FBI” și dovedite de New York Times și de Kansas City Star (mai jos aveti sursele) ca fiind create și puse în practică de agenți FBI. Aceste două masacre (este vorba de cele de zilele trecute, din 3 august din El Paso, Texas – 22 morți și 24 răniți – și din 4 august din Dayton, Ohio – 10 morți și 26 răniți) au fost inițiate doar cu câteva ore după dezvăluirea-bombă despre conspirația FBI împreună cu Hillary Clinton și cu Administrația Obama de a distruge email-urile lui Clinton cu scopul de a elimina orice dovadă despre infracțiunile de care Hillary Clinton ar fi putut fi acuzată.

Fostul director FBI James Comey este  cunoscut de acum pentru multiplele infracțiuni înscenate unor oficiali ai administrației Trump în paralel cu „spălarea” unor membrii din era Obama ca parte a unui complot mârșav al statului paralel de a destabiliza SUA, a-l îndepărta pe Trump și a-i transforma în ochii lumii pe suporterii lui Trump drept teroriști interni.

Pare din ce în ce mai evident că FBI este cea mai prolifică organizație teroristă din America iar acest fapt este confirmat de New York Times. Sub comanda insidioasă a lui Barrack Obama și a lui James Comey, FBI s-a radicalizat și înarmat, devenind un sindicat al crimei care, în mod trădător, a complotat permanent și a inițiat acte de terorism împotriva SUA, în timp ce făcea să dispară dovezi de necontestat privind infracțiunile și trădarea care ar fi trebuit s-o trimită pe Hillary Clinton la închisoare.

FBI derulează un masiv și coordonat război psihologic asupra Americii. Scopul este acela de a demoniza pe toți susținătorii lui Trump, de a victimiza pe toți emigranții ilegali și de a înfuria stânga controlată mental până la punctul în care se va declanșa o insurecție în masă condusă de teroriștii Antifa (ca de exemplu un război civil). Statul paralel știe că va fi demascat de Trump, Durham și William Barr și face tot ce poate fi imaginat pentru a controla mințile oamenilor și a portretiza pe susținătorii lui Trump ca pe niște inamici ai societății civile.

Priviți videoclipul de mai jos, care dezvăluie fapte covârșitor de importante pe care trebuie să le știți. De asemenea, urmăriți mai jos și capturile de ecran ale surselor citate:

Brighteon.com/5bea886b-a98e-4250-965b-9d51731a1d54

FBI este părtaș la trădare și la distrugerea dovezilor care ar fi condus la arestarea lui Hillary Clinton

Pe baza unor acorduri de imunitate, FBI a consimțit să distrugă calculatoarele care aveau salvate email-urile. După cum spunea congressman-ul Jim Jordan în timpul audierilor lui Robert S. Mueller – investigatorul scandalului implicării Rusiei în alegerile americane, FBI a folosit bleachBit pentru a curăța serverul astfel încât informațiile să nu mai poată fi accesate pe viitor și a folosit ciocane pentru a distruge telefoanele mobile folosite. Cu alte cuvinte, FBI și Departamentul de Justiție au participat la distrugerea de dovezi. În consecință, asta înseamnă conspirație a Departamentului de justiție al lui Obama (condus de Loretta Lynch) și FBI-ul condus de Comey pentru a acoperi infracțiunile comise de Clinton.

FBI are o lungă istorie în fabricarea comploturilor teroriste din America

Articolul este publicat de New York Times: Comploturi teroriste, „clocite” de FBI

Un posibil sinucigaș cu bombă a fost reținut în drumul său spre Capitoliu; un atentat cu bombe asupra sinagogilor și cu rachete Stinger înspre avioanele militare a fost pus la cale de bărbați din Newburgh, N.Y.; o idee fantezistă de a trimite aeromodele încărcate cu bombe spre Pentagon și spre Capitoliu fusese plănuită în Massachussets.

Dar toate aceste drame au fost înlesnite de FBI, ai cărui agenti sub acoperire și informatori au pozat în teroriști și arătându-ne rachete false, explozibil C-4 fals, o vestă de sinucigaș și antrenament rudimentar. Naivii suspecți și-au jucat rolurile până când au fost arestați.

„A existat un efort clar de a fabrica aceste comploturi.”

FBI „clocește” marea majoritate a comploturilor teroriste din SUA

The Kansas City Star, FBI dejoacă comploturi teroriste acute – dar multe dintre ele sunt puse la cale chiar de agenția însăși.

„Ceea ce mă interesează este să știu dacă un complot a fost pus la cale de FBI”, spune Michael German, un membru al Brennan Center for Justice și fost agent FBI. „S-a văzut un efort clar de a fabrica atentate”.

Din cele 126 de cazuri legate de Statul Islamic instrumentate de autoritățile federale de-a lungul și de-a latul țării, aproape două treimi au implicat și agenți sub acoperire și informatori, potrivit Centrului pentru Securitatea Națională de la Școala de Drept a Universității Fordham din New York.

Antifa plănuiește violențe masive și terorism în El Paso pe 1 septembrie… iar FBI încearcă să aprindă scânteia războiului civil

Iată flyerul Antifa care a circulat pentru anunțarea evenimentului terorist pe care îl plănuiesc în El Paso pentru ziua de 1 septembrie. Se mai îndoiește cineva că FBI este implicat în promovare acestui complot terorist?

Remarcați violența extremă reprezentată în acest flyer:

FBI construiește un nou instrument de „precrime” pentru a recruta și mai mulți teroriști de pe mediile de socializare

FBI a scos la iveală zvonuri despre un instrument de alertă pe mediile de socializare a „precrimelor” și care va căuta să aresteze oamenii înainte ca aceștia să comită crime violente (sursa: FedBizOpps.gov)

Se știe, de asemenea, că au fost multiple atentate înarmate în El Paso, așa cum sunt ele descrise de martori oculari. Asta înseamnă că știrile oficiale și relatările despre asasinatele din El Paso sunt false și contrafăcute grosolan, chiar dacă violențele și omorurile au fost cât se poate de reale.

Martorii oculari descriu 4 bărbați, îmbrăcați în negru, și care au executat asasinatul din WalMart în El Paso:

https://www.brighteon.com/07697e6c-4b4f-40c6-a0ed-29057c785615

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

FBI: Teoria conspiratiei este o amenintare terorista interna

 

Tagged with: ,

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Masacrele care au zguduit SUA în ultimele zile urmează șabloanele unor „ipoteze teroriste ale F… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.