SACCSIV – blog ortodox

FBI: Teoria conspiratiei este o amenintare terorista interna

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 8, 2019

INFORMATION LIBERATION: Leaked FBI Document Labels ‘Conspiracy Theories’ A ‘New Domestic Terrorism Threat’

Document FBI făcut public etichetează „teoriile conspirative” drept o nouă amenințare teroristă internă

De Chris Menahan

Un document recent făcut public de la filiala FBI din Phoenix îi numește pe oamenii care susțin conspirații “o nouă amenințare teroristă internă”

De la Yahoo News, “Document FBI avertizează că teoriile conspirative reprezintă o nouă amenințare teroristă internă”:

Pentru prima dată, FBI a identificat teoriile conspirative extremiste drept o amenințare teroristă internă, potrivit unui document nepublicat anterior obținut de Yahoo News.

Buletinul informativ al biroului filialei FBI din Phoenix, datat 30 Mai 2019, descrie “teoriile conspirative motivate de extremiștii interni” drept o amenințare crescândă și notează că acesta este primul raport în acest sens. Enumeră un număr de arestări, inclusiv unele care nu au fost făcute publice având legătură cu incidente violente motivate prin convingeri extremiste.

Documentul menționează mai ales QAnon, o rețea dubioasă care crede într-o conspirație a statului împotriva președintelui Trump și Pizzagate, teoria conform căreia exista un cerc de pedofili, inclusiv dintre asociații lui Clinton, în subsolul unui restaurant pizzerie din Washington D.C. (care nu avea de fapt subsol).

“FBI apreciază că aceste teorii ale conspirației cel mai probabil vor ieși la iveală, se vor răspândi și evolua pe piața informației moderne, ocazional determinând extremiștii, atât în grupuri  cât și individual să comită acte criminale sau acte violente”, se afirmă în comunicat. Mai departe continuă să spună că FBI crede că teoriile conspirative concepute de extremiști cel mai probabil se vor înmulți în timpul ciclului alegerilor prezidențiale din 2020.

Faptul că FBI periclitează tot mandatul prezidențial al lui Trump și îl spionează în mod ilegal prin intermediul teoriilor conspirative fabricate care pretind că este agent rus este bine, dar acum când au fost demascați, răspund prin etichetarea tuturor oamenilor care sunt conștienți de teroriștii lor corupți.

Documentul precizează mai ales că presupusa “amenințare” este acum mai mare pentru că sunt atât de multe conspirații care sunt acum  dezvăluite:

FBI a declarat că există încă un factor care influențează intensitatea acestei amenințări și anume “dezvăluirea conspirațiilor reale  sau mușamalizarea activităților neconstituționale, periculoase sau ilegale de către oficialii guvernamentali sau liderii politici”. FBI nu precizează la care lider politic sau mușamalizare s-a referit.

Numele președintelui Trump este menționat în trecere în ultimul document FBI, care notează că originea QAnon este convingerea conspirativă că “Q” ar fi un guvern oficial, care “postează online informații clasificate pentru a dezvălui un efort ascuns, condus de președintele Trump, de a demonta o conspirație care presupune actori a unui stat ascuns și elitele globale, care ar fi implicate într-o rețea internațională de trafic sexual cu minori.”

Dacă e ceva ce am învățat din cazul Epstein, este cà guvernul nostru în mod sigur nu este controlat de criminali implicați într-o rețea internațională de trafic sexual cu minori!

 

Așa cum am declarat anterior, Departamentul de Securitate Internă, a acordat, de asemenea o bursă Universității de stat din Georgia pentru studiul “ceilalți” o “creștere a amenințării teroriste a bărbaților extremiști”.

Oricine este nemulțumit de situația actualã în orice fel sau are întrebări legate de legitimitatea clasei conducătoare este pasibil să fie etichetat drept un fel de “extremist” și tratat ca un terorist.

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kosk said, on august 8, 2019 at 2:39 pm

    ..sper ca Strumf sa faca (si) o fapta buna, sa scoata antifa-ul lor (miscarile tip #resist) in afara legii. parca asa se lauda..

    Apreciază

  2. Ioan C. said, on august 8, 2019 at 2:52 pm

    Off topic

    FĂȚĂRNICIA LUI CORNILESCU

    Iată cum a tradus Cornilescu un o parte dintr-un verset al Vechiului Testament:
    „Sunt rușinaţi toţi cei ce slujesc icoanelor” (Psalmul 96, 7 în Septuaginta și la ortodocși; dar psalmul 97:7 în textul ebraic și la catolici, protestanți).

    Dar iată cum sună aceeași parte de verset, tot după textul ebraic, nu după Septuaginta, într-o ediție mult mai literală (și mai neutră):
    „Rușineze-se toți cei ce servesc la chipuri cioplite”
    Sursa: https://archive.org/details/sfntascriptura00ghen/page/584 (Psalmul 97:7)

    Deci, faza că sunt rușinați cei ce se închină icoanelor e numai în capul traducătorului Cornilescu, care a tradus o biblie în acord cu ideile lui protestante.

    Apreciază

  3. haribo said, on august 8, 2019 at 3:21 pm

    La minutul 1:51:18 ,,parintele,, new age Singurov ne invata ca marele Antonie avea calugari batausi (parabolani spune el ca se numeau)care plecau din Alexandria sa se bata cu altii pe teme de credinta,iar noi spre deosebire de ei n-am evoluat deloc.

    Apreciază

  4. guti flo said, on august 8, 2019 at 4:08 pm

    La fel procedau si comunistii. Nu aveai voie sa spui nimic despre partid….decat sa-l lauzi.

    Apreciază

  5. ciprian p. said, on august 8, 2019 at 4:59 pm

    deci cei care nu vrem sa credem ce zic autoritatile , de ex. de Alexandra ca e moarta, ci credem ca ar fi in viată in alta parte, devenim extremisti, teroristi, conspirationisti împotriva statului. Ne baga la închisoare .
    Da nici nu încapem toti acolo .

    Apreciat de 2 persoane

  6. […] via FBI: Teoria conspiratiei este o amenintare terorista interna — SACCSIV – blog ortodox […]

    Apreciază

  7. Ioan C. said, on august 8, 2019 at 8:04 pm

    Constituția României garantează libertatea de exprimare:

    „ARTICOLUL 30
    (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
    (2) Cenzura de orice fel este interzisă.

    (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

    (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

    (5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.

    (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.

    (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

    (8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.”
    Sursa: http://www.cdep.ro/pls/dic/site2015.page?den=act2_1&par1=2#t2c2s0sba30

    Apreciază

    • guti flo said, on august 8, 2019 at 9:55 pm

      Constitutia nu va ma fi luata in seama :
      Henry Kissinger
      “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.’

      Apreciat de 3 persoane

    • Andrei said, on august 8, 2019 at 10:53 pm

      Si ai constatat ca este respectata? Vorba unui fost ministru al justitiei „in Romania drepturile omului sunt un lux”.

      Constitutia spune ca „Sunt interzise de lege defăimarea ţării …” exact ceea ce au facut cu mai putin de un an in urma europarlamentari romani si chiar (inca) presedintele tarii.

      In curand ne va fi frica sa spunem adevarul.

      Apreciat de 1 persoană

  8. vlad tepes said, on august 8, 2019 at 9:22 pm

    Asta da, incalcare pe fatza a dreptului fundamental la libera exprimare prevazut in Constitutia SUA ! Deep State-ul american nici macar nu se mai ascunde, at cand ia decizia pedepsirii celor care isi permita sa afirme ca cred in teorii ale conspiratiei! Si cum securistii nostri grobieni au ca model Deep State-ul american, o sa vedem cat de curand importate si in Romania, deciziile anticonstitutionale si antinationale care se iau peste Ocean!

    Apreciază

    • Andrei said, on august 9, 2019 at 1:24 am

      „Si cum securistii nostri grobieni au ca model Deep State-ul american” – nu-l au ca model. Sunt condusi de el. Big difference.

      Cum spui tu ar insemna ca suntem doar prosti/tradatori. Om fi dar in primul rand suntem sclavi.

      Apreciază

      • vlad tepes said, on august 9, 2019 at 6:43 pm

        Nu sunt toti condusi de Deep State-ul american! Unii au sefi din serviciile Germaniei si ai Frantei, altii pe rusii din FSB, iar altii, pe cei din Mossad! Oricum, niciunul dintre ei nu lucreaza in slujba neamului romanesc. Practic, nu se deosebesc prea mult de curve: se vand oricui, pt functii si bani!

        Apreciază

  9. Duhul Capitanului said, on august 9, 2019 at 12:23 am

    Teoria conspirației este adevărată!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.