SACCSIV – blog ortodox

Un curs de biologie de facultate le predă studenților că fetușii umani sunt asemănători cu cancerul și paraziții

Posted in avort by saccsiv on august 4, 2019

INFOWARS: COLLEGE BIOLOGY COURSE COMPARES FETUS TO CANCER, ‘PARASITE’

Un curs de biologie de facultate compară fetușii cu „paraziți legitimi”

Imaginea cursului de la universitate pretinde că fetușii sunt ‚paraziți legitimi’

Un curs de biologie de nivel superior de la Universitatea din California le predă studenților că fetușii umani sunt asemănători cu cancerul și paraziții, arată o poză dintr-un curs.

Imaginea tulburătoare care circulă pe Twitter arată o imagine dintr-o prezentare Power Point intitulată “paralele între fetuși și cancere”.

Potrivit imaginii, un fetus este “un parazit legitim” și se comportă ca un cancer pentru că “se dezvoltă rapid, invadează, manipulează imunitatea mamei și reconfigurează vasele de sânge.”

Imaginea a fost făcută în timpul unui curs de la Universitatea din San Diego, California, conform utilizatorului Twitter care a încărcat poza, Dylan Griswold, un neurochirurg aspirant.

Griswold spune că a rămas “inmărmurit” după ce a primit poza trimisă de către un prieten.

‘Prezentarea a fost susținută de un profesor de la Facultatea de Medicină la UC San Diego … nu de către un student’, a clarificat Griswold.

Scopul prezentării este clar, spune Griswold: “Denumirea cursului este “biologia bolilor” și după cum știu toți studenții de la medicină ‘treziți’, graviditatea este o boală. Avortul este remediul.”

Un contra-argument competitiv prezentat pe rețelele de socializare este acela că se discuta la curs despre imunologie și despre cum tumorile pot să evite imunitatea organismului datorită similarităților cu fetușii.

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Oana said, on august 4, 2019 at 1:31 pm

  https://www.lifesitenews.com/news/unborn-child-just-a-parasite-cutting-edge-science-shows-fetal-cells-heal-mo

  Dimpotriva, conform acestui articol, celulele fatului intra in sangele mamei si repara tesuturile afectate. Si mamele poarta la propriu in ele celulele copilasilor (chiar si ale celor avortati 😦 ) zeci de ani. Copilasii le fac un mare bine mare mamicilor, celulele lor trecand in organismul mamelor fara a fi atacate de sistemul imunitar si se transforma pentru a repara organul afectat (in articol este analizat cazul unei mame care avea nevoie de regenerare hepatica si in ficatul ei au fost descoperite sute de celule fetale, intregi zone regenerate)

  Apreciat de 1 persoană

 2. Ioan C. said, on august 4, 2019 at 3:01 pm

  Off topic

  Oricine poate constata că ce ce își spun „pocăiți” ne tot recomandă „biblia Cornilescu”.
  Dar știa acest Cornilescu ebraica?
  Se pare că nu prea le avea cu ebraica, iar asta o zice un biograf de al lui Cornilescu, la rândul lui protestant:
  „Cei 4-5 ani în care a tradus Biblia rămân pentru toţi cei care l-au cunoscut, chiar şi cei mai apropiaţi, o enigmă. Nimeni, nici chiar soţia lui, nu ştie multe lucruri cu privire la această perioadă din viaţa lui. Cum a fost posibil ca un singur om, într-un timp atât de scurt, să facă o lucrare atât de mare, de grea şi de importantă? Niciodată nu se mai întâmplase aşa ceva. Nu numai că a realizat această lucrare singur, într-un timp record şi fără să aibă o pregătire specială, dar era şi bolnav, nu ştia ebraica”.
  (http://biblia.pentruviata.ro/Cornilescu.pdf, p. 44)

  Timpul scurt de traducere s-ar putea explica foarte ușor dacă acest Cornilescu nu a tradus direct din ebraică, ci dintr-o limbă pe care o știa mai bine (de exemplu franceza), dar atunci traducerea lui nu e după original, ci după o altă traducere, deci nu merită nicidecum atâta credit.
  Unde mai punem că a și scos o „biblie” în acord cu ereziile lui.

  Apreciază

 3. mircea.v said, on august 4, 2019 at 4:15 pm

  Asa, dupa nestiinta mea, ce are in comun cancerul cu fatul este inmultirea/diviziunea celulelor de miliarde si miliarde de ori. La om, numarul diviziunilor este limitat la 51 de diviziuni. Si asta e controlat de catre lungimea telomerilor, capetele cromozomilor, Adn-ului. Telomerii au o lungime initiala, si la fiecare diviziune se scurteaza. Cand se ajunge la limita inferioara (de acolo incepand info din ADN utila pt procesele din organism – adica genele), atunci se spune Stop diviziune, si asa murim. La om lungimea telomerilor corespunde unei durate max di viata de 120 de ani. Ca la Biblie. Telomerii la soarece sant mai scurti, la cal mai lungi, la om si mai lungi – contorul vietii. Genial. Nu pot fi pacaliti.

  La fat, telomerii se scurteaza si ei, dar exista o enzima – telomeraza, care reface telomerii, si de asta la fat celulele se pot inmulti/diviza asa de mult. Telomeraza devine inactiva la nastere.

  La celula canceroasa, telomeraza e activa. Doar aici seamana.

  Ceva foarte interesant, in sensul ca omul nebun/stiintific nu are acces la a inbunatati ce a creat Dumnezeu, Dumnezeu punand niste bariere clare, este clonarea, despre care nu se mai vorbeste, dar era la mare moda prin anii 1980-1990. (stiintificul poate strica insa, si chiar acolo unde pare ca inbunatateste el creatia – viul, de fapt strica)

  Au clonat o oaie si a rezultat oaia Dolly. Se spera ca va fi o oaie normala si va trai cat o oaie normala… Dar, surpriza: oaia Dolly avea telomerii lungi cat oaia „mama”, adica, s-a nascut batrana, avand aceiasi varsta biologica cu a „mamei”. Si a si murit dupa 6-7 ani de boli de batranete. Ca asa era normal pt ea, avand in vedere varsta „mamei”. O oaie traieste cam 15 ani, aprox.
  Adica „mama” si orice clona mor aproximativ in acelasi timp.
  Adica, au facut-o de oaie 🙂

  Apreciat de 3 persoane

  • tataia said, on august 5, 2019 at 4:10 pm

   Asta daca or fi clonat…dar categoric au existat oameni care au trait peste 120 de ani

   Apreciază

   • mircea.v said, on august 6, 2019 at 3:52 pm

    tataia,

    Doamne ajuta!

    Imi place la nebunie asta cu telomerii contorul vietii, ca lamureste lucrurle f simplu. Ca intotdeauna mai sant si exceptii, sau poate voia lui Dumnezeu cel Atotputernic, asta e alta poveste, care nu ma prea intereseaza.

    zice Staretul Antonie:

    .” […] pentru că tare ne mai atrage o viaţă veşnică pe pământ, aşa ne-am mai învăţat să ne amăgim, încât ni se pare că iată-iată, încă puţin, şi vom căpăta elixirul tinereţii veşnice. Cum i se leagă măgarului un morcov în faţa ochilor, ca să alerge după dânsul tot drumul şi să nu-l supere pe stăpân cu opririle, tot aşa satan momeşte omenirea cu morcovul vieţii veşnice şi păcătoase pe pământ. Adică, ce să te mai nevoieşti cu lucrările duhului, cu rugăciunea şi postul, sau, mai ales, cu iubirea aproapelui, tu ori crezi că după coşciug e numai pământul rece în care ai să putrezeşti şi tu, şi sicriul se va face putregai, sau în aceea că există deja diferite modalităţi de întinerire, de prelungire a vieţii, de prevenire a bătrâneţii, tot ce vreţi. Ei, dar dacă sunteţi prea neîncrezători, iar de trăit, vreţi să trăiţi, vă îngheţăm! Când vă vom dezgheţa, atunci totul va fi deja descoperit şi veţi trăi veşnic. Aiureli de om nebun, dar cred, săracii, cred. Da, pe pământ poţi sa te uneşti cu veşnicia şi cu ochii tăi să te convingi de realitatea veşniciei, dar nu de mirajul satanic. ”

    Existenta telomerilor distruge orice vrajeala a sistemului, a stiintificilor, a celui rau, pe tema prelungirii vietii… Si atat de simplu si frumos, si „ingineresc”.

    Apreciază

 4. Adi said, on august 4, 2019 at 4:24 pm

  https://youtu.be/-6OPDFlODKs tornada marea neagră eforie nord. , alta tornada in romania ?

  Apreciază

 5. vlad tepes said, on august 4, 2019 at 4:37 pm

  Probabil ca la cursul de religie li se spune ca Satana este Dumnezeu! Universitatile din Vest devin pe zi ce trece,adevarate centre diavolesti, imbibate de ideologie neomarxista si de gen, in care falsul este ridicat la rang de adevar! Problema mare este ca, aceste capcane ideologice se indreapta cu viteza accentuata si spre Universitatile noastre!

  Apreciază

 6. […] via Un curs de biologie de facultate le predă studenților că fetușii umani sunt asemănători cu can… […]

  Apreciază

 7. Grigorie said, on august 4, 2019 at 5:42 pm

  „Gheron Sava Lavriotul avertizează. . . . . ” July 29, 2019 ortodoxlogos.ro
  Din articol reiese ca monahul Sava pune semnul egal, „Talharesti”, intre Sinodul eretic din Creta si cel din 1924 prin care s-a schimbat calendarul. Una din doua: sau considera ca schimbarea calendarului e la fel de grava ca hotararile eretice din Creta, insa atunci este pe aceasi linie cu stilistii, sau, ca cele hotarate in Creta nu depasesc in gravitate schimbarea calendarului, problema calendarului nefiind dogmatica, dar atunci este pe aceeasi coordonata cu ecumenistii, care sustin ca in Creta nu s-a gresit dogmatic.
  Dupa ce a tot „avertizat”, de ceva vreme, ca aduce argumente patristice in favoarea inovatiei de taine valide la ereticii necondamnati sinodal, acum monahul Sava Lavriotul crede ca a gasit un text patristic pe care sa-si sprijine teoria. Insa textul la care se refera, din Scrisoarea 243 a Sfantului Vasile cel Mare, nu-l ajuta deloc, mai mult, arata ca acest monah este departe de intelegerea acelui text, desi sustine ca e de partea celor care „lupta in mod patristic cu erezia ecumenista”.

  Apreciază

  • roman said, on august 4, 2019 at 10:23 pm

   Sava&co…daca vad ca spune un Sfant in o sriere/scrisoare/carte…Sfanta Impartasanie sau Sfanta Liturghie ,etc…sub forma de respect/smerenie/frica de cele Sfinte, el& co o CITESC/pricep/invata/memoreaza exact in LITERA si de acolo zic ei ca…uite Sfantul x a zis ca ERETICUL/ereticii y savarseste(esc) Sfanta Liturghie sau Sfintele Taine…in concluzie(dupa capu’ lor), pana la sinodiceasca cercetare ei sunt eretici si sunt in aceasi Biserica Ortodocsa ca si Ortodocsii INGRADITI/CURATI de EREZIE,dar plini de pacate si doar si numai sinodul ii desparte sau NU de Biserica cea Una si nu STARUINTA lor in EREZIE.Deci pana atunci,la sinodiceasca cercetare,ei pot sa satanizeze lumea cat poftesc ,ca ei sunt defapt ierarhi si nu Minciunoierarhi sau satanisti (vezi saptamana spurcaciunii,actele de la creta ,care au inlocuit CANOANELE Ortodocse,slujbe cu jidanii,concerte in Biserica,rugaciune cu papa cel spurcat…si multe,muuulte alte FAPTE,deci nu zvonuri).La fel incearca acum sa-si faca ,,ucenici” in BASMELE sale si cand spune ca in 1924 NU a fost congres din 9 persoane (ca atatia au participat atunci),,printre care unu’ e atenagoras masonul de Constantinopol si ca in creta 16 NU s-a stabilit prin sinod talharesc ,ca in locul Pidalionului au trecut in NUMELE TUTUROR CARE TAC SI NU FAC NIMIC, MIZERIILE lor din mintile lor indracite.Cat despre cei care NU au participat in creta 16,pai oare pana azi (si…dupa 3 ani de spurcaciune sinodala de la creta 16,in care au fost minim 5,6 sinoade locale in TOATE BIsericile Ortodoxe surori,confoom cu Canoanele Apostolice si nu numai-de a se realiza cate 2 sinoade locale in fiecare Biserica Ortodoxa,ptr a se curati sau repune ordinea si linistea in Biserica daca apar unele EREZII),oare nu trebuia sa auzim VOCI CLARE SI HOTARATE ale Pastorilor Bisericii lui Hristos care sa TAIE/SA ANATEMATISEASCA EREZIILE stabilite SINODAL la creta 16?!….De ce se TACE?!De ce nici macar un PIUIT de Ierarh NU se aude ?Dar pe cine mai intereseaza?!..toata lumea e preocupata de …mizeriile lumesti si dupa CAPU’ lor al fiecaruia si mai putin despre ce a STATORNICIT Duhul Sfant prin Sfintii Parinti pe VESNICIE…Nu mai trebuie sa va bateti capul cu d’alede astia ca-s OBOSITORI si daca nu-s eretici,SIGUR is INSELATI.Ei invata dar dupa capu’ lor plini de patimi,telefoane detepte,internet,pasapoarte si acte biometrice,care sunt MOARTE DUHOVNICEASCA,mai ales ptr CALUGARI.Iertatima !

   Apreciază

 8. Duhul Căpitanului said, on august 4, 2019 at 8:07 pm

  Vai celui ce spune binelui rău și răului bine! Cum să identifici un fetus uman, care este un dar al lui Dumnezeu cu cancerul, care este o pedeapsa a lui Dumnezeu?!

  Apreciază

 9. Lastun said, on august 4, 2019 at 9:18 pm

  off topic

  Elon lucreaza la Neuro Link un cip implantabil in creier pentru a testa starile neourologice care va citi si scrie innformatie in creierul uman. Cipul va fi conectal la un telefon mobil. Primele teste clinice vor incepe in 2020.

  Elon Musk reveals plans to implant computer chips into brains

  Elon Musk dezvăluie planurile de implantare a cipurilor de computer în creier

  Watch Elon Musk’s Neuralink presentation

  Urmăriți prezentarea Neuralink a lui Elon Musk

  Apreciază

 10. Lastun said, on august 4, 2019 at 9:22 pm

  off topic

  Parintele Iustin Parvu a spus ca cei care vor accepta cipul implantabil pentru a se vindeca de anumite boli dar se va inbolnavi apoi de zeci de boli ulterior.

  NU ACCEPTATI NICI UN CIP IMPLANTABIL

  Apreciat de 1 persoană

  • mircea.v said, on august 4, 2019 at 10:32 pm

   Lastun,

   Doamne ajuta!

   Apreciază

  • Adi said, on august 5, 2019 at 11:08 am

   Nu pentru „vindecare” trebuie lepădat căci este semnul fiarei cine il ia va ajunge in iad ,Părintele Iustin Pârvu a dat aceasta explicatie si pentru lume „lumeasca”

   Apreciază

 11. geo said, on august 5, 2019 at 8:12 am

  Le Temps: La Sátoraljaújhely, Orban menține nostalgia Ungariei Mari

  Cea mai mare parte a acestei localități din extremitatea nord-estică a Ungariei a fost atașată Cehoslovaciei în iunie 1920, ca urmare a Tratatului de la Trianon. În ajunul centenarului evenimentului, memoria pământurilor pierdute este ingenios menținută.

  Peter Szamosvölgyi nu asistă la prima pomenire a Tratatului de la Trianon. De la alegerea sa din 1998, primarul orașului Sátoraljaújhely își amintește cu amărăciune în fiecare an acordul de pace care dezmembra Imperiul Austro-Ungar, amputând trei sferturi din localitatea sa și cedând-o Cehoslovaciei. Asta se întâmpla la 4 iunie 1920.

  Pentru el, dar și pentru premierul Viktor Orbán, care a venit să susțină un discurs cu ocazia aniversării a 99 de ani de la eveniment, Trianonul întruchipează atât un „diktat” cât și o nedreptate.

  „Am fost găsiți vinovați, dar nu văd infracțiunea care să justifice această sentință. Austria ne-a băgat în Primul Război Mondial iar noi am suferit cele mai grele consecințe”, se lamentează Orban.

  Sátoraljaújhely a pierdut o gară importantă, o legătură feroviară între Ungaria Superioară (Slovacia) și Transcarpatia, precum și o zonă industrială și numeroase terenuri agricole. Un mic pod de pe canalul Ronyva separă astăzi orașul ungar de vecina sa slovacă, Slovenské Nové Mesto. O graniță care ar exista „doar în capul” învingătorilor din Primul Război Mondial care au decis această frontieră navigabilă. Când vremea o permite, o mulțime de bărci de hârtie încearcă să arate ciudățenia deciziei în fiecare 4 iunie.

  „Granița există doar în capetele unora. Maghiarii sunt prezenți în șapte țări vecine diferite, dar rămân uniți de apartenența națională și de limbă. Scopul nostru este să menținem legătura dintre ei, legătură menținută cu succes până acum”, spune Imre Jánosné Stumpf, purtătorul de cuvânt al asociației Sátoraljaújhely, promovând înțelegerea dintre tinerii maghiari din Ungaria post-Trianon. Inclusiv printr-un festival internațional de dans care reunește trupele din Bečej (Serbia) și Târgu Mureș (România) sau diverse tabere școlare.

  Subiectul unor dispute teritoriale intense în secolul XX, Sátoráljaújhely a fost ocupat de cehoslovaci în mai 1919, recuperat de maghiarii pro-bolșevici în iunie, luat apoi iar de cehoslovaci în august, tăiat în două în anul următor, reuniți sub drapel maghiar ca urmare a primului arbitraj de la Viena din noiembrie 1938 și recuperat de sovietici în decembrie 1944.

  Astăzi, această capitală a unei regiuni viticole își pune speranțele în turism, autoritățile locale înființând un muzeu al limbii maghiare, dar și un parc de aventuri care aduce aminte de trecutul său dureros.
  În acest parc, un steag impunător al Ungariei Mari promite în mod simbolic că Ungaria va deveni din nou ceea ce era înainte de Tratatul de la Trianon. „Granițele nu se vor mai schimba. Amintirile trebuie să se estompeze, nu să stârnească tensiuni deja puternice în România și Transcarpatia”, insistă totuși istoricul István Ringer, directorul muzeului Kazinczy care pregătește o expoziție despre Ungaria de după război.

  Rana Tratatului de la Trianon nu s-a vindecat niciodată în Sátoraljaújhely și nici în restul Ungariei. La revenirea la putere în 2010, Viktor Orban a introdus în fiecare 4 iunie în școlile țării ca zi comemorativă a unității naționale. Anul viitor se va ridica un vast monument pentru a celebra cei o sută de ani a tratatului, în inima Budapestei, capitala, nu departe de parlament.

  https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-23297879-financial-report.htm

  Apreciază

 12. Adi said, on august 5, 2019 at 11:43 am

  Alexandra traieste?
  Este dusă la prostituție?
  De ce vor sa închidă cazul asa repede?
  Politia „stie” ceva? Se vrea inarmarea poliției destrămarea populației cum este in america cu acest caz.

  Am văzut un comentariu:
  Ei tot spun ca au găsit oase dar n-are cum sa se descompune trupul in intr-un timp asa scurt

  ……
  Are poze cu oasele?daca era omorata nu trebuia sa aibe urme de carne, sânge pe ele?
  ….

  Alt comentariu:

  Ancheta #Alexandra: Râde toată planeta de voi. Arde un corp cu oase, cu craniu, tibie, praf şi pulbere cu tot cu oase până la cenuşă într-o improvizaţie din tablă fără cap şi fără fund, în aer liber nenică, vara, cu câţi litri de ulei şi vaselină în 11 ore non stop fără să nu miroasă,fără niciun sunet, fără nimic? Pe bune?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: