SACCSIV – blog ortodox

O cauza pentru care oamenii sunt prosti si fara memorie sunt telefoanele mobile și rețelele 5G

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 2, 2019

NATURAL NEWS: Mobile phones and 5G networks are accelerating the mass dumbing down of humanity… and it’s all by design

Telefoanele mobile și rețelele 5G accelerează scăderea capacității intelectuale a umanității și totul este prin design

(Natural News) Scăderea în masă a capacității intelectuale a umanității este accelerată în mod deliberat, iar dispozitivele mobile de calcul reprezintă una din principalele cauze. In loc să rețină informațiile în conștiința lor, toți devin “ustensile” controlate de informații de la distanță introduse în creierul lor prin dispozitivele mobile.

Acele dispozitive mobile, la rândul lor, sunt controlate de către deținătorii internetului ca Google și Wikipedia, fiind folosite în mod activ în distrugerea științei umane și controlul relatărilor “oficiale” pentru a păstra publicul ignorant. Google este o uriașă companie criminală  care acum colaborează cu China comunistă pentru a submina Statele Unite ale Americii efectuând acte de trădare clare.

Prostirea maselor este în mare măsură accelerată de expunerea la radiații 5G care cauzează tumori cerebrale și stres neurologic. În acest scop, infrastructura de telecomunicații “prăjește” creierul, ceea ce explică de ce sunt atât de mulți radicali alienați mintal care halucinează în orașe cu densitate a populației mare, acolo unde a fost deja lansată rețeaua 5G.

Mai mult decât atât, masele sunt lobotomizate cu mercurul din vaccinurile antigripale (da, încă mai este mercur în vaccinuri), aluminiul din alimente și programele TV toxice care agresează mințile cu știri false, ca de exemplu “Rușii au furat alegerile” sau “dioxidul de carbon face rău plantelor”.

Capacitatea de a memora este ștearsă, astfel încât nimeni să nu-și amintească ce s-a întâmplat acum câteva luni

Oamenii erau cândva inteligenți, independenți, cu memorie funcțională și gândire logică, acum sunt proști, total dependenți și fără nicio memorie. Americanul de rând nu-și poate aminti nici măcar titlurile de știri de acum șase luni, de aceea corporațiile care controlează media pot să schimbe relatările o dată la câteva luni și nimeni să nu observe. De exemplu, vă amintiți când CNN și democrații cu toții pretindeau că trecerile ilegale ale frontierelor reprezintă o “criză ” inventată de Trump? Câteva luni mai târziu, ei au schimbat scenariul și au pretins că acest lucru constituie o “criză uriașă” și “copiii sunt ținuți la frontiere în lagăre de concentrare.” Deci, care este totuși?

Vă amintiți când în 2016, Barack Obama a pretins că ar fi imposibil ca o putere străină să influențeze alegerile din S.U.A., deoarece procedura noastră de alegere este atât de descentralizată? A spus asta când toată lumea era sigura că va câștiga Hillary Clinton. După ce a pierdut, presa a schimbat scenariul și acum pretinde în mod absurd că rușii au modificat cumva voturile în toate cele 50 de state când nu există nici măcar o dovadă în sprijinul acestei idei bizare. Dacă Hillary ar fi câștigat, presa ar fi denumit orice insinuare a  “coruperii alegerilor” o teorie  a conspirației fără bază.

Scăderea capacitații intelectuale este intenționată… și periculoasă. De fapt, așa controlează globaliștii populațiile. Cetățenii inteligenți sunt dușmanii regimurilor autoritare. Oamenii nu au voie niciodată să se gândească ei înșiși pentru că ar putea să realizeze că guvernul este în mare parte o fraudă condusă de pedofili, criminali și escroci.

(Citiți MindControl.news pentru mai multe articole despre acest subiect)

Urmăriți video-ul meu de 5 minute pentru a auzi restul poveștii. Este disponibil exclusiv pe Brighteon.com, de când YouTube, Facebook și Twitter au cenzurat orice informație care ar încuraja oamenii să gândească de unii singuri.

https://www.brighteon.com/6057415411001

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Tinerele generații devin din ce în ce mai proaste: oamenii de știință au descoperit că IQ-ul scade cu 7 puncte pe generație, cu o tendință ”destul de îngrijorătoare”

Vor fi americanii si mai prosti dupa ce renunta la scrisul de mana?

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Andrei said, on august 2, 2019 at 9:31 am

    Pe de o parte ne afecteaza poluarea de toate categoriile. Cea prin unde electromagnetice si cea prin otravuri injectate sunt printre cele mai nocive.

    Pe de alta parte ne afecteaza inlocuirea efortului fizic dar si a celui mental prin folosirea tehnicii. La fel cum muschii se atrofiaza si intregul metabolism este afectat prin folosirea, spre exemplu, a masinii pentru deplasare, la fel se atrofiaza si creierul care nu mai este folosit pentru a memora si a procesa informatii incat unii au probleme pana si cu tabla inmultirii pe sarite.

    Cel mai grav este in cazul copiilor carora le lipseste motivatia de a invata. De ce sa mai invete istorie, geografie sau matematica daca google stie oricum de 1000 de ori mai repede si mai bine? Iar la scoala, din pacate, se incurajeaza folosirea tehnologiei care-i transforma pe oameni in terminale ale masinilor.

    Odata decuplati se simt pierduti si nu mai sunt in stare sa se descurce pentru ca de fapt nici nu mai sunt firesti (adica fiinte dupa chipul lui Dumnezeu care tind spre asemanarea cu El) ci doar niste rotite schimonosite conform cerintelor unui angrenaj aberant ce striveste trupuri si suflete pentru a le putea racorda la un sistem tehnologic.

    Utilizarea documentelor electronice este una dintre ultimele etape ale acestui proces pentru ca permit omului sa se integreze deplin devenind un simplu obiect al acesti noi lumi antihristice. Dependenta de societatea tehnologizata si gestionata prin lumea virtuala ii va netrebnici cu totul pe oameni si nu se vor mai putea dezlipi apoi de sistem. Pecetluirea din Apaocalipsa este apoi o simpla formalitate.

    Apreciat de 1 persoană

  2. john said, on august 2, 2019 at 12:13 pm

    off topic:
    Spre Planeta maimu-oamenilor
    Primul embrion om-maimuta a fost creat in China de catre specialisti americani de la o universitate catolica!
    Primul hibrid de maimuțe umane din lume cultivat în laborator în China
    Echipa formată din membri Institutului Salk din Statele Unite și Universitatea Catolică din Murcia, au modificat genetic embrionii maimuță. Cercetătorii dezactivează genele care formează organe și le înlocuiesc cu celule stem umane. Și se speră că într-o bună zi aceste organe cultivate hibrid vor putea fi transpuse în oameni.
    https://endtimeheadlines.org/2019/08/worlds-first-ever-human-monkey-hybrid-grown-in-lab-in-china/

    Apreciază

  3. Duhul Capitanului said, on august 2, 2019 at 9:06 pm

    Pocăință și rugăciune la sânge și poate ne va ierta Dumnezeu. Și, obligatoriu, iubirea vrăjmașilor!

    Apreciat de 1 persoană

  4. ManolescuBD said, on ianuarie 8, 2020 at 5:02 pm

    „S-a lansat site-ul Stop 5G Bucureşti” – https://razboiulinformational.ro/site/2020/01/s-a-lansat-site-ului-stop-5g-bucuresti/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.