SACCSIV – blog ortodox

Cu ce seamana indemnul la vot al Comisiei Europene?

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 21, 2019

Adica:

„UE e pace

UE e libertate

UE e solidaritate

UE e diversitate

UE e drepturile omului

UE e oportunitati

UE e Erasmus

UE e cercetare

UE e protectie

UE e egalitate

UE e viitorul

Votati”

Conform site-ului oficial, Comisia Europeana este independenta din punct de vedere politic, este responsabilă cu elaborarea de propuneri de noi acte legislative, apără interesul general al UE si este formata din comisari.

Comisarii au obligația de a reprezenta interesele comune ale UE și nu interesele naționale ale statului din care fac parte.

Comisia Europeană a fost încă de la început concepută să acționeze ca o autoritate independentă supranațională separată de guvernele naționale. A fost descrisă ca fiind „singurul organism plătit să gândească european”. Membrii sunt propuși de guvernele statelor membre, unul din partea fiecăreia, totuși aceștia au obligația de a funcționa independent și neutru fără a fi influențați de guvernele care îi numesc. Ceilalti 32 000 de funcționari publici europeni din cadrul Comisiei Europene sunt împărțiți în departamente numite Directorate-Generale și Servicii.

Deci toti cei de mai sus sunt numiti, nu alesi, si apara UE, nu interesul national. Atunci de ce indeamna la vot? Deoarece o prezenta mare la urne demonstreaza faptul ca natiunile accepta imperiul. Este tocmai motivul pentru care eu nu votez:

Nu votez la 26 mai, deoarece nu vreau să legitimez imperiul

De ce aceste denumiri din Uniunea Europeana seamana sau chiar sunt identice cu cele din fosta Uniunea Sovietica? Cititorii mai incepatori se pot dumiri citind:

Vladimir Bukovsky (video): UNIUNEA EUROPEANA este NOUA UNIUNE SOVIETICA

Familia MOSCOVICI. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine…

Cu ce seamana indemnul la vot de mai sus? Cu sloganele partidului conducator al Oceaniei din romanul 1984. Acel partid cu al sau Big Brother, Minister al Adevarului si Politie a Gandirii…

 

Reclame

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on mai 21, 2019 at 8:16 am

  Romanii sunt fascinați de UE poti sa le spui orice

  Apreciază

  • roman said, on mai 21, 2019 at 10:08 am

   Asa e ,suntem cei mai mari M…UE …-isti din europa!Multe ,multe tare afli depre populatia romaniei,doar daca asculti pe strada ce zic oamenii si mai ales pe statia auto (daca mergi sute de km pe zi printre toate felurile de categorii sociale din tara asta).Practic in peste trei sferturi minim, din populatia de la orase in special regurciteaza/repeta doar sloganuri si fraze/vorbe impuse pe la tv si netIar cei de la tara…vai de mama lor ,ca au fost lasati/abandonati sa aibe o cultura de birt-mai da o berula si un cincizeci……A ajuns redusa populatia tarii asteia, la maaaxim o suta de cuvinte,care le amesteca zilnic in maaaxim 10,15 fraze si asta indiferent de e intelectual sau idiot,ca gura prostilor in ziua de azi nu mai tace deloc.Asta e rezultatul a minim 20 de ani de DREPTURI-soferul=inginerul,vacarul=fermier(ca altfel se supara si poate chema ,,giustitia”),crasmarul=doctorul sau femeia=barbat s.a schizofrenii.Nici macar nu putem sa detectam ca Invatamantul a fost inlocuit de cativa ani cu Educatia,care a invata inseamna a sti/afla/constientiza ce e bine si ce e rau,ce e frumos si ce e urat,ce e mult si ce e putin,ce e gras si ce e slab…si din toate asta tu sa alegi,iar EDUCATIE se face la PUSCARIE-asta e bun,asta e frumos,asta e putin…etc.Astazi traim vremurile NOULUI OM,omul creat=schizofrenit de om.In curand NOUL OM care s-a nascut dupa 2000 va avea 25,30 de ani si va prelua fraiele tarii si a vietii noastre.Vai de viata noastra va fi atunci.Omul fara Dumnezeu este egal cu dobitocul si mai mult.Iertati-ma!

   Apreciază

   • ioansperling said, on mai 21, 2019 at 7:01 pm

    Ne-traind in tara sper ca te inseli! Pe de alta parte indobitocirea populatiei din UE cred ca face parte din planul Bruxelles-ului si este printre punctele importantea

    Apreciază

 2. octavpelin said, on mai 21, 2019 at 10:26 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 3. Ioan Dragomir said, on mai 21, 2019 at 10:37 am

  Prezenta majoritara la votul pt parlamentul ue , inseamna ca orice se va vota acolo va fi mult mai important decat ce voteaza fiecare popor din ue „in si pentru” patria sa ! Adica ajungem la dictatura imperialisto-globalista ca mod de a conduce fiecare stat si de exclude definitiv fie doar si ca „zicere” Stat Suveran si Independent”!
  Automat , pentru ce a mai ramas din Republica Romania va fi dupa modelul a ceea ce a ramas din Republica Socialista Romania ! Adica , respectarea pana la capat a acordului de la Malta 1989. Acest acord s-a aplicat in URSS , Cehoslovacia , Iugoslavia ! S-a incercat in Spania si este lupta mare pentru Marea Britanie … Concret , inseamna faramitarea Romaniei in 5 state , fara acordul Parlamentului Romaniei si un eventual referendum, prin simpla decizie a parlamentului ue care a fost ales cu majoritate de votanti si din Romania !
  Din nefericire am devenit pentru cei din populatia acestei tari ,doar Romania si nu mai suntem ROMANIA !
  de fapt suntem so-ro-s-mania …
  toata aceasta lupta este impotriva crestinatatii ortodoxe , in principal , dar si impotriva existentei singurului Neam care si-a platit toata datoria externa cu sustinerea poporului prin acordul si acceptarea „dietelor” de produse alimentare si de mijloace de trai ! Singura Natiune care a reusit sa-si pastreze independenta reala si sa se opuna colonizarii otomane si chiar partial si imperiului roman . Singura Natiune care a invins pe globalisti la Budapesta in 4 August 1919 , arborand o opinca romaneasca pe port-drapelul parlamentului ungar !
  Adica singura Natiune de la care trebuie sa se extermine din educatia copiilor si tineretului „Meandrele Trecutului”!
  Mergeti majoritari la vot ca sa dati putere parlamentului ue(globalist) se desfiinteze Romania !

  Apreciază

 4. vlad tepes said, on mai 21, 2019 at 2:44 pm

  Sir Roger Scruton: „Uniunea Europeană este o insultă pentru democrație!”

  Apreciază

 5. Tuva said, on mai 21, 2019 at 9:48 pm

  Renasterea comunismului in America, prin agenda 21 globala de control asupra tuturor aspectelor din viata cetatenilor pe motivul incalziri globale. Culmea e sa evadezi din Romania in ani 80 pentru ca 40 de ani mai tarziu sa ajungi in aceleasi situatie: inghesuirea oamenilor in zone urbane si impunerea transportului in comun in defavoarea folosiri masinilor personale. Oare rezultatul poate fi altul decat cel dovedit istoric?

  Apreciază

 6. sherlock_holmes said, on mai 22, 2019 at 8:38 am

  Sloganurile UE incep sa semene cu,ba chiar sa depaseasca limba de lemn a comunistilor. Cica s-au intors bolsevicii sau nepotii marxistilor…este mai rau decit atit,aceia au fost soimii patriei eventual gradinita. Pacatele incep sa devina prilej de mindrie,toate acestea vor duce la nebunia mintii si implinirea profetiilor.

  Intre timp,Macelarul lumii ( prietenii si MSM il alinta cu numele de militian ) vrea sa atace si Iranul si Siria din nou ( popor martir ) ,pur si simplu degeaba. Probabil ca economia americana ar deveni mai subtirica si ofticata ( gen Olivita lui Popeye ) in lipsa razboaielor nesfirsite si inlantuite ( milioane de muncitori in industria de atac si trilionul de dolari aferent ),pepinierele de imigranti catre UE spre distrugerea crestinilor dar si a tarilor gazda ar incepe sa secatuiasca,conform dictonului ” Islamismul este rau in Orient dar e bun in Occident „.

  Da,UE e viitorul…scurt.

  Apreciază

 7. Cosmin said, on mai 23, 2019 at 12:05 am

  Eu nici de data asta nu votez !!!

  https://nuvotati.wordpress.com/2019/05/22/nici-de-data-asta-nu-votez/

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: