SACCSIV – blog ortodox

TRANSPLANT: Noi studii ştiinţifice îngrozitoare arată ca organele sunt scoase din trupurile „mortilor” chiar în timp ce aceştia sunt conştienţi şi treji

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 21, 2019

Donator de organe? Organele sunt scoase din trupurile pacienţilor chiar în timp ce aceştia sunt conştienţi şi treji, arată noi studii ştiinţifice îngrozitoare

Miercuri, April 17, 2019 de Mike Adams

(Natural News) Dacă eşti un donator de organe, ai fi putut alege asta, dintr-un simţ de altruism, gândindu-te că personalul medical nu-ţi recoltează organele decât după ce-ai murit şi eşti inconştient. Dar un nou studiu ştiinţific relevă faptul că recoltarea de organe e foarte probabil să se facă chiar în timp ce pacienţii sunt conştienţi, chiar dacă inimile lor au încetat să mai bată.

Asta înseamnă că pacienţii sunt pe deplin conştienţi — şi simt toată durerea — că doctorii pătrund repede în trupurile lor şi le extrag organele pentru a genera “profituri din transplant” pentru coruptul sistem medical.

Chiar şi când ţi se opreşte inima, mai eşti conştient pentru câteva minute

Nu eşti complet mort atunci când inima deabia se opreşte, chiar dacă asta spun medicii pentru a-ţipronunţa decesul. “Oamenii care au supravieţuit stopului cardiac au descris cu acurateţe mai târziu ce s-a întâmplat în jurul lor după ce inima le-a încetat sî mai bată,” a spus Dr. Sam Parnia, un cercetător ce studiază conştiinţa de după moarte. Comentariile sale au fost relatate de Fox News:

Ei vor descrie cum se uită la doctori şi asistente lucrând, vor descrie că erau conştienţi de toată conversaţia, experienţe vizuale cu ceea ce se întâmplă, lucruri care nu le-ar fi fost cunoscute altfel.”

Cu alte cuvinte, eşti încă în viaţă, conştient şi treaz pentru încă câteva minute după ce inima a incetat să mai bată. Doar pentru că inima nu mai bate, asta nu deconectează instantaneu activitatea cerebrală. (Asta ar trebui să fie evident, dar sistemul medical corupt şi ticălos a ascuns acest lucru timp de ani întregi, prefăcându-se că moartea e instantanee şi survine în momentul în care se opreşte inima.)

“Asta înseamnă că eşti practic ‘prizonier’ în interiorul corpului cu creierul încă activ,” relatează Fox News. Dacă eşti donator de organe, ăsta-i momentul când doctorii taie în corpul tău fără anestezie(devreme ce presupun că eşti mort) şi încep repede să-ţi recolteze organele. Tu simţi fiecare mişcare, dar eşti blocat în corp şi nu poţi să te mişti sau să ţipi.

Dacă eşti donator de organe, spitalele lacome şi doctorii lipsiţi de etică pot începe recoltarea de organe ÎNAINTE ca tu să mori

Doctorii sunt împinşi de industria medicală să recolteze cât mai multe organe posibile, devreme ce organele sunt gratuite pentru spital, deşi acelaşi spital poate genera venituri de milioane de dolari din transplantul de organe. Piaţa de organe este cufundată în crime medicale lipsite de etică şi realităţi îngrozitoare pe care nimeni nu îndrăzneşte să le conştientizeze. De-a lungul anilor, au fost multe cazuri în care unii doctori au declarat cu nesimţire pacienţi decedaţi chiar dacă nu erau, pentru a putea începe recoltarea organelor lor înainte ca inima să li se oprească.

O carte de investigaţii şocantă numită The Red Market (Piaţa roşie de Scott Carney) documentează practicile lipsite de etică din industria comerţului cu organe. Subtitlul cărţii este, “pe urma brokerilor de organe, a hoţilor de oase, a fermelor de sânge şi a traficanţilor de copii” şi prezintă adevărul îngrozitor despre industria recoltării de organe pe care sistemul medical a acoperit-o timp de mai multe decade.

Coruptul sistem medical te impinge să-ţi donezi organele pentru beneficiul LOR, nu al tău

Ca să sintetizez, întregul efort de a te convinge să devii donator este bazat pe profiturile sistemului medical. Ei au nevoie de organele tale ca să taxeze pacienţii pentru procedurile de transplant, pentru medicamente şi o viaţă de vizite repetate la medici. În goana lor după aceste profituri, insinuează în mod fals că transplantul de organe este cumva gratuit pentru toţi, ca şi cum spitalele şi doctorii fac voluntariat cu timpul şi resursele lor pentru a salva vieţi.

Asta-i o mare minciună.

Într-adevăr, transplantul de organe este un centru uriaş de profit pentru multe spitale, şi în timp ce spitalele şi doctorii scot profituri enorme în urma acestor proceduri, nu plătesc nimic familiilor celor decedaţi ale căror organe fac posibilă toată afacerea în primul rând.

De ce ar trebui ca donatorii să renunţe la organe pe gratis în timp ce doctorii, spitalele şi companiile farmaceutice scot profituri uriaşe din aceste organe? Dacă salvarea de vieţi este adevăratul scop, atunci de ce spitalele şi doctorii nu oferă serviciile de transplant în mod gratuit?

Răspunsul e evident: E o mare afacere. E un centru de profit pentru ticăloasa şi corupta industrie medicală.

Iar dacă eşti un donator de organe, tu perpetuezi acest mare rău şi probabil te expui la o tortură oribilă devreme ce chirurgii îţi smulg organele din corp cât timp eşti încă în viaţă şi conştient.

Dacă chiar vrei să-i ajuţi pe alţii, învaţă-i pe oameni cum să-şi protejeze propriile organe prin adoptarea unei vieţi sănătoase, nutriţie şi evitarea toxinelor. Învăţandu-i pe oameni cum să-şi păstreze organele sănătoase, reduci nevoia de transplanturi de organe noi, făcând astfel mai disponibile organele pentru cei care le aşteaptă.

Poţi începe prin a-i învăţa pe oameni să evite vaccinurile toxice, devreme ce vaccinurile distrug rinichii. Chimoterapia distruge inima, ficatul şi creierul. Expunerea la ierbicide cu glyphosate şi alte chimicale agricole îţi distruge toate organele. Dacă chiar vrei să salvezi vieţi şi să-i ajuţi pe alţii, încurajează-i să citească Natural News unde pot învăţa cum să evite bolile şi să-şi protejeze organele pe care li le-a dat Dumnezeu.

Traducerea: Costin Ştirbu

Comentariu saccsiv:
Reclame
Tagged with:

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. kunta kinte said, on aprilie 21, 2019 at 7:53 pm

  Off topic
  Nu ati postat/scris nimic (pe 1 aprilie) despre masacrul din Fantana Alba. Am vazut totusi un articol in care se vorbea de pierderile ce le are Romania datorita politicii sale fatza de Rusia. Pe cine reprezentati voi? Ce urmaritzi? NU A MERITAT UN ARTICOL SA AMINTEASCA DE CEI PESTE 2000 ROMANI OMORATI DE RUSI IN 1941?

  Apreciază

 2. Angela said, on aprilie 22, 2019 at 9:50 am

  Categoric practica transplantului este o industrie a crimei atat timp cat foloseste si alte organe decat cele pereche sau cele care pot fi recoltate dupa moartea naturala (adica parasirea trupului de catre suflet). Sigur ca de multe ori incepem sa ne indoim ca am avea si suflete insa asta este o alta discutie.

  Sa nu uitam ca a aparut si posibilitatea de a „creste” organe pt transplant uman la animale si, desigur, chiar si organele artificiale nu mai sunt de domeniul SF. Fara indoiala ca in curand omul va deveni cyborg in adevaratul sens al cuvantului iar stirea de mai jos nu face decat sa confirme: https://www.dcbusiness.ro/descoperire-oamenii-se-vor-conecta-la-internet-doar-cu-puterea-gandului_602073.html?fbclid=IwAR1YxP7pQQglwki8jdJ2Lvp7TsKIqui2kHzpci6OTLSYWEFY71Ghp6P_Tfg

  Apreciază

 3. Nimeni said, on aprilie 23, 2019 at 7:38 pm

  O mamă s-a trezit din comă după 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis
  https://stirileprotv.ro/stiri/international/o-mama-s-a-trezit-din-coma-dupa-27-de-ani-dupa-ce-i-a-auzit-vocea-fiului-sau.html

  „Munira Abdulla, o femeie din Emiratele Arabe Unite care era în comă de 27 de ani, s-a trezit după ce i-a auzit vocea fiului în camera de spital. Ea era în stare vegetativă din 1991, după ce a fost lovită de un autobuz școlar.”

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: