SACCSIV – blog ortodox

Prima imagine a unei găuri negre nu este o fotografie

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 13, 2019

Internetul este plin de astfel de titluri, precum cel de pe Adevarul:

Prima fotografie făcută vreodată unei găuri negre a fost dezvăluită
Iar Adevărul ne explica și motivul pentru care știrea de mai sus a reprezentat în ultimele zile capul de afis:

Această imagine reprezintă o reuşită extrem de importantă pentru oamenii de ştiinţă, demonstrând teoria relativităţii a lui Albert Einstein, pe care fizicienii o folosesc ca un ghid al universului.

Vom discuta despre doua cuvinte cheie ale acestor titluri: 1) prima și 2) fotografie.

1) prima
Pana la aparitia stirii de mai sus, dacă ați fi întrebat adeptii teoriei Big Bang despre gaurile negre, majoritatea dintre ei ar fi spus ca sigur exista, printre argumentele lor fiind și ceva de genul „exista fotografii”. Asta deoarece literatura de specialitate abunda de zeci de ani de astfel de imagini:

Black hole. Computer artwork representing a black hole against a starfield. A black hole is a super- dense object, thought to form from the collapse of a huge star. Due to their incredible mass, the gravitational field around them is so strong that not even light may escape from their ‘surface’. The point at which light can no longer escape from the object is called the event horizon. Although there is no definite proof of the existence of black holes, several strong candidates have been found in the form of large stars with small, dense companions which emit X-rays. It is thought that matter from the star falls towards the black hole, emitting X-rays before being pulled in.

Black hole. Computer artwork representing a black hole against a starfield. A black hole is a super- dense object, thought to form from the collapse of a huge star. Due to their incredible mass, the gravitational field around them is so strong that not even light may escape from their ‘surface’. The point at which light can no longer escape from the object is called the event horizon. Although there is no definite proof of the existence of black holes, several strong candidates have been found in the form of large stars with small, dense companions which emit X-rays. It is thought that matter from the star falls towards the black hole, emitting X-rays before being pulled in.

Doar ca ele nu sunt fotografii, ci sunt desene. Iar prima fotografie ar fi fost făcută de abia acum.
2) fotografie

În titlul din Adevărul (precum și în majoritatea celorlalte titluri din mass-media) se folosește acest cuvânt: fotografie.

Iar în textul articolului de pe Adevărul, o singura data este folosit cuvântul radiotelescop, în rest doar cuvântul telescop.

Evident ca cine citește aceste doua cuvinte se gândește ca cineva a văzut cu ochiul ceva (printr-un telescop) după care ne-a arătat și noua (printr-o fotografie). Doar ca lucrurile nu stau deloc astfel.

În continuare vom folosi termenii și ideile din teoria Big Bang, din Teoria Relativitatii și în general din astronomia oficiala. Adică vom folosi materialul clientului.

În primul rând, nu s-a folosit telescopul, ci radiotelescopul, din motivul explicat în inregistrarea de mai jos:

Adică n-a văzut ochiul.

Au fost mai multe radiotelescoape și au procedat (zic ei) după cum explica tânăra de mai jos încă din 2017 ca au de gând:

Cu alte cuvinte, „imaginea prezentată nu este o simplă poză, sau o fotografie în stilul celor captate cu celebrul telescop Hubble, ci este rodul unei metode numită interferometrie și a unei colaborări dintre opt radiotelescoape situate în locuri izolate din lume, precum Polul Sud sau deșertul Atacama”, dupa cum ne povesteste HotNews.

In concluzie, noi consideram ca “imaginea” nu demonstreaza nimic si ramanem la vechile convingeri despre Teoria Relativitatii si Big Bang:

Herbert Dingle spunea despre TEORIA RELATIVITATII: “Au acceptat-o dogmatic. Au învățat-o de la cei care au învățat-o de la cei care nu au reușit să o înțeleagă de la început”

KABBALAH – Sursa teoriei BIG BANGULUI și a împielițatei EVOLUȚII

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. nimeni al doilea said, on aprilie 13, 2019 at 2:57 pm

  Un om de știință vede o vrabie, îi face o poză și zice că asta e dovada clară că oamenii se trag din maimuță.

  Vă vine să râdeți? Cam așa e și cu poza aia. Chiar dacă ar fi într-adevăr o gaură neagră, asta nu validează în niciun fel presupusa vârstă de miliarde de ani a universului, și nici posibilitatea existenței acestuia fără un Creator.

  Cu teoria relativității e ceva mai complicat, dar în esență e același lucru: chiar dacă ar fi 100% validă, asta nu ar susține în niciun fel nici ateismul, nici evoluționismul, și nici presupusele miliarde de ani. Ar putea fi (metaforic) doar o validare științifică a faptului că „la Dumnezeu o mie de ani sunt ca unul și un an este ca o mie” (citat din memorie).

  Apreciat de 2 persoane

 2. Talisman said, on aprilie 14, 2019 at 11:07 pm

  Apreciază

 3. geo said, on aprilie 15, 2019 at 8:02 am

  https://www.strategic-culture.org/news/2019/04/14/frankenstein-designer-kids-what-you-dont-know-about-gender-transitioning-will-blow-your-mind.html

  https://www.strategic-culture.org/news/2019/04/14/julian-assange-guilty-only-revealing-evil-soul-us-imperialism.html

  https://mises.org/wire/counterfeiting-money-crime-%E2%80%94-whether-done-fed-or-private-individual

  https://hackernoon.com/the-state-of-college-today-reflections-and-predictions-468600ccbd96

  https://www.zerohedge.com/news/2019-04-14/german-lawmakers-consider-expropriating-private-apartments-house-poor

  https://www.zerohedge.com/news/2019-04-13/big-brother-watching-facebook-accidentally-includes-orwellian-hidden-messages-vr

  https://www.zerohedge.com/news/2019-04-12/5g-smart-cows-milked-robots-england

  https://hackernoon.com/religion-and-the-simulation-hypothesis-is-god-an-ai-part-i-e2ac0016ca1e

  https://hackernoon.com/religion-and-the-simulation-hypothesis-part-2-is-karma-a-questing-algorithm-e7cd63a5dbe2

  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/the-weakening-of-earths-magnetic-field-has-greatly-accelerated-and-that-could-have-apocalyptic-implications-for-all-of-us

  https://www.zerohedge.com/news/2019-04-12/confidence-higher-education-plummets-gallup

  https://www.zerohedge.com/news/2019-04-11/monkeys-injected-human-brain-genes-and-it-made-them-smarter

  https://www.zerohedge.com/news/2019-04-11/texas-abortion-bill-could-put-women-physicians-death-row

  Apreciază

 4. Arhanghelul said, on aprilie 15, 2019 at 9:31 pm

  Apreciază

 5. ovidiu said, on aprilie 15, 2019 at 10:38 pm

  RFB VA DA MAI MULTE DETALII

  Apreciază

 6. R said, on aprilie 18, 2019 at 12:18 am

  Toate acestea sunt doar niște știri false prezentate ca nutreț pentru fraieri. Nu există ”găuri negre” nici albastre, și nici mov. Sunt doar niște fotografii profesioniste, făcute cu multă imaginație pe calculator, așa cum sunt și fotografiile ”globului” pământesc din ”spațiu” (SGI-uri), bineînțeles fără nici un satelit în jur, când ni se spune că sun cu miile, sau zecile de mii, și cu relieful construit din imagini succesive identice – ”copy-paste”, pentru că nu au vrut să se obosească folosindu-și imaginația. Așa cum au fost și filmările despre ”aselenizare”, făcute în studiourile hollywood-iene, și care, ce să vezi, nu prea mai sunt de găsit în ziua de astăzi, și așa cum ne sunt prezentate toate ieșirile în ”spațiul cosmic” cu navete spațiale și cu ”astronauți” la bord, și care nu au fost făcuți deloc scrum de centurile Van Allen ei și ”navetele” lor, și la care cască gura fraierii la televizor, ca să se mai relaxeze puțin, luând din când în când câte o sticlă cu bere din navetele lor
  De ce ar face unii atâtea eforturi pe foarte mulți bani de la contribuabili, pentru a ne înșela, ar spune unii. Pentru că toate aceste teorii abracadabrante ne fac să uităm de Dumnezeu și de Creația lui, și de modul în care a creeat Dumnezeu tot ceea ce există. Dar oamenii nu mai citesc Biblia, ci cred în ce spun savanții, și urmăresc știrile la televizor, la care savanții ne explică în mod ”științific” că de fapt există găuri negre, galaxii, comete, o infinitate de planete, și că pământul se învârte bezmetic prin univers cu viteze amețitoare și de rotație și de revoluție, și noi, în toată nebunia asta trăim pe planeta asta liniștiți, pentru că ne ține ”lipiți” de pămînt gravitațională. Caraghios, nu-i așa?
  Așadar savanții ne explică contrar învățăturii Bibliei, deci învățăturii lui Dumnezeu, că Pământul nu este centrul Creației, și nici că omul este cununa Creației, ci că sunt ceva neînsemnat, un grăunte de nisip într-un univers fără margini, care s-a născut printr-un Big –Bang întâmplător, și că mai există multe alte civilizații (de draci, cum altfel), care vor veni într-o zi să ne ”civilizeze”. Poate cu ocazia apocalipsei ce se apropie, pentru că doar noi o vrem.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: