SACCSIV – blog ortodox

CE NI SE PREGATESTE: 1) Experiment oficial pentru modificarea virusului gripei aviare astfel încât să se poată transmite de la om la om / 2) OMS anunța ca omenirea trebuie să se pregătească pentru o pandemie inevitabila de gripa transmisa de la animal la om

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 12, 2019

EVZ: E oficial! Americanii modifică virusul gripei aviare astfel încât să se poată transmite de la om la om. Există riscul unei pandemii „accidentale”. Istoria altfel decât o înveți la școală

[…]

Institutul Național al Sănătății a decis să ridice interdicția privind experimentele de inginerie genetică asupra virusurilor gripei aviare.

Cu alte cuvinte, cercetătorii vor avea dreptul să modifice acest virus astfel încât să se poată transmite între oameni. Oficial, nu e vorba de vreo intenție criminală, nici de dorința de a crea o armă biologică letală. Oamenii de știință implicați în acest proiect extrem de periculos spun că scopul lor este să „protejeze sănătatea umană”, mai precis să studieze virusul astfel încât să fie pregătiți să intervină eficient în cazul unei pandemii.

Profesorul Steven Salzberg, un expert în inginerie biomedicală de la Universitatea Johns Hopkins din Maryland, declară însă că nu poate înțelege decizia luată de autoritățile americane, având în vedere riscurile enorme pentru umanitate pe care le implică acest experiment, care poate fi ușor scăpat de sub control.

Deși la poziția de bun simț a profesorului Salzberg s-au raliat sute de oameni de știință din întreaga lume, Institutul Național al Sănătății din SUA nu a dat înapoi. Cercetătorii Ron Fouchier și Yoshihiro Hawaoka de la Universitatea din Wisconsin vor avea posibilitatea să-și reia cercetările pentru care în 2014 au primit nu mai puțin de șase sute de mii de dolari de la Institutul de Sănătate.

Totul se va face însă în cel mai mare secret.

Conform unei informații apărute luna trecută în revista Science, un consiliu al guvernului a decis să permită continuarea cercetării, dar nu va publica în mod public detaliile acestei revizuiri a normelor legale. Ca urmare, guvernul va lua în considerare noi cereri de finanțare pentru aceste cercetări care vizează răspândire a gripei aviare între mamifere.

Pentru că asta studiază Fouchier și Yoshihiro- cum poate trece virusul de la un dihor la altul numai prin respirație. Profesorul Salzberg crede că tot proiectul e o nebunie periculoasă. „Una dintre cele mai periculoase tulpini de gripa aviara care circulă astăzi este H5N1.

Această tulpină a trecut, ocazional, de la păsări la oameni și a provocat o rată a mortalității care se apropie de 50%. E cu mult mai gravă decât orice gripă umană”. Din fericire, spune Salzberg, virusul nu s-a transmis direct între oameni, afirmă profesorul Salzberg care spune că tocmai cercetările celor doi colegi de la Wisconsin ar putea transforma gripa aviară într-o pandemie. Salzberg spune că riscul e imens, iar eventualele beneficii sunt nule.

[…]

DC NEWS: OMS: Lumea să se pregătească de următoarea pandemie! E inevitabil

Lumea se va confrunta în mod inevitabil cu o altă pandemie de gripă, motiv pentru care trebuie să fie pregătită pentru potenţialele efecte devastatoare pe care aceasta le-ar putea avea şi să nu subestimeze riscurile, a anunţat luni Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), citată de Reuters.

Descriind un plan global de luptă contra bolii virale şi de anticipare a unei eventuale declanşări a unei pandemii de gripă, OMS a subliniat că ”problema e când, nu dacă”.

”Ameninţarea unei pandemii de gripă este omniprezentă”, a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat în cadrul unui comunicat.

”Trebuie să fim vigilenţi şi pregătiţi – costul unui focar major de gripă îl va depăşi cu mult pe cel al prevenirii”, a adăugat oficialul.

Cea mai recentă pandemie de gripă a fost cauzată de virusul H1N1, care s-a răspândit în întreaga lume în 2009 şi 2010. Studiile desfăşurate în legătură cu această pandemie au concluzionat că cel puţin una din cinci persoane la nivel mondial a fost infectată în primul an, iar rata mortalităţii a fost de 0,02%.Experţii mondiali în domeniul sănătăţii şi OMS avertizează că există riscul ca un virus gripal mai periculos să poată fi transmis la un moment dat de la animale la oameni, să sufere mutaţii şi să infecteze sute de mii de persoane. Virusurile gripale sunt multiple şi se află în continuă schimbare. Aproximativ un miliard de persoane din toată lumea sunt infectate anual în timpul epidemiilor sezoniere. Dintre aceste cazuri de infecţii, circa 3 până la 5 milioane sunt cazuri grave, care provoacă între 290.000 şi 650.000 de decese asociate afecţiunilor respiratorii sezoniere. Vaccinurile pot ajuta la prevenirea unora dintre cazuri, iar OMS recomandă imunizarea anuală, în special a personalului din sistemul sanitar şi a categoriilor vulnerabile, precum vârstnicii, copiii şi persoanele cu afecţiuni preexistente.

Măsuri de protejare cât mai mult posibil a populaţiilor de epidemiile anuale de gripă sezonieră

Planul OMS – considerat cel mai cuprinzător până la această dată – cuprinde măsuri de protejare cât mai mult posibil a populaţiilor de epidemiile anuale de gripă sezonieră şi de pregătire în faţa unei posibile pandemii. Potrivit OMS, cele două obiective principale sunt menite să îmbunătăţească la nivel mondial capacităţile de supraveghere şi de reacţie, guvernele trebuind să dezvolte un plan naţional pentru lupta contra gripei şi instrumente mai eficace pentru prevenirea, detectarea, controlul şi tratarea acesteia, precum vaccinuri şi medicamente antivirale mai eficiente.

Comentariu saccsiv:

Citiți vă rugăm și:

RUGĂM RĂSPÂNDIȚI: Un vaccin experimental creat de INSTITUTUL ROCKEFELLER în 1918 a fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLĂ”

Reclame

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Constantin said, on martie 12, 2019 at 8:41 pm

  Asta nu e de joaca cu vietile si sanatatea oamenilor!

  Apreciază

 2. Horia said, on martie 13, 2019 at 12:39 am

  Doamne Iisus Hristoase incurca planurile potrivnicului tau si a slugilor sale

  Apreciază

 3. geo said, on martie 13, 2019 at 8:41 am

  https://russia-insider.com/en/putin-now-thinks-western-elites-are-swine/ri26363?fbclid=IwAR1xMCMGP-iFHFuigFHp15PX1OGCwuiPh0RP0q6KcJ_fto8eM9zXnEYP4j0

  https://www.strategic-culture.org/news/2019/03/12/germany-ueber-hypocrisy-over-venezuela.html

  https://journal-neo.org/2019/03/13/dissecting-washingtons-color-revolution-techniques/

  https://journal-neo.org/2019/03/08/assads-tehran-visit-signals-irans-victory-in-syria/

  https://journal-neo.org/2019/02/25/this-map-shows-a-trillion-dollar-reason-why-us-is-backing-terrorism-in-western-china/

  https://www.globalresearch.ca/recolonization-latin-america-war-venezuela/5670545

  https://www.globalresearch.ca/giants-global-power-elite/5671129

  https://www.globalresearch.ca/nato-deserves-the-nobel-peace-prize-and-wars-make-us-safer/5671065

  https://www.globalresearch.ca/death-milosevic-nato-responsibility/5671019

  https://www.globalresearch.ca/a-peek-into-the-horrific-findings-of-the-un-report-on-israels-massacre-of-gaza-protesters/5670910

  https://www.globalresearch.ca/a-well-kept-open-secret-washington-is-behind-indias-brutal-demonetization-project-2/5566167

  https://www.voltairenet.org/article202014.html

  https://www.voltairenet.org/article205550.html

  https://www.voltairenet.org/article205496.html

  https://www.theburningplatform.com/2019/02/26/making-kids-smarter-its-so-easy/

  http://www.propagandastudies.ac.uk/resources/think-pieces/russiagate-as-organised-distraction-by-professor-oliver-boyd-barrett/?fbclid=IwAR2sQji71ODtk57ZxX670PFOG8W61nHTWYIDi61cMLVYpkex4Gqa_vUx9Co

  https://www.cnbc.com/2019/03/11/tim-berners-lee-the-web-is-dysfunctional-with-perverse-incentives.html

  https://mises.org/wire/problem-reparations

  http://www.goldtelegraph.com/why-socialism-fails-every-time/

  https://www.statista.com/chart/17307/paying-with-cash-europe/

  https://www.wired.com/story/zuckerberg-wants-facebook-to-build-mind-reading-machine/

  https://www.middleeastmonitor.com/20190312-israelis-undergo-jewish-dna-test-before-being-allowed-to-marry/

  https://www.reuters.com/article/us-china-parliament-xinjiang/china-says-xinjiang-has-boarding-schools-not-concentration-camps-idUSKBN1QT1E4

  http://endoftheamericandream.com/archives/you-wont-believe-what-facebook-has-banned-now

  https://www.wakingtimes.com/2019/03/12/pity-the-nation-war-spending-is-bankrupting-america/

  https://www.wakingtimes.com/2019/03/12/250-concerned-scientists-issue-warning-about-potentially-carcinogenic-effects-of-wireless-tech/

  https://www.fort-russ.com/2019/03/video-truth-about-white-helmets-gradually-coming-out-russian-un-rep-in-geneva/

  http://www.balfourproject.org/the-sykes-picot-agreement/

  http://patriotrising.com/i-cant-trust-socialists-when-they-keep-lying-to-me/

  https://www.investmentwatchblog.com/when-socialism-comes-its-never-the-elites-who-suffer-its-always-the-poor/

  https://www.dailysignal.com/2019/03/11/inconvenient/

  https://www.presstv.com/Detail/2019/03/11/590759/Qassemi-Hajjah-Yemen-Saudi-Arms-human-rights

  Apreciază

 4. gheorghe said, on martie 13, 2019 at 8:54 am

  … hop si eu in afara subiectului…
  Dupa 100 de ore fara curent electric – sabotat de pro-GAY-sivistii lui „virtualu” Guaido prin aruncarea in aer a transformatoarelor…, in Venezuela, „la oras”:
  Fara apa din 6 martie, desigur – fara lumina, frigidere, instalatii dependente de electricitate (…. foarte/prea multe!), au inceput atacurile cu arma in mana pentru procurarea de hrana, pompele de la benzinarii, comunicatiile, bancomate (nu ca ar mai fi fost de are folos…), … cam totul a cazut, ca in filmele facute de BBC acum vreo 10 ani despre cum poate „sfarsi” lumea pe care o stim.
  Iata ce inseamna interesele „ocultei financiare”, nemultumita ca tara cu cele mai mari rezerve de petrol de pe planeta nu le da „mana libera” la comercializare. Blocada totala si finantarea cozilor de topor sa rastoarne ordinea de drept.
  Inutil sa detaliez ca pseudo-jidanii (Khazarii) preseaza prin unealta lor de forta, USraelul.

  Apreciază

 5. geo said, on martie 13, 2019 at 8:55 am

  Apreciază

 6. vlad tepes said, on martie 13, 2019 at 1:13 pm

  Totul se va face dupa principiul de baza al Ocultei Mondiale: ” creeaza fara sa fii vazut, un incendiu(gripa ucigasa) , iar apoi fii pompierul care-l stinge(vaccinul)” . Si cum populatia Lumii are un comportament tipic de turma de oi(prin ignorantza si lasitate), celor din Oculta le va fi extrem de simplu sa-si puna in aplicare planul diabolic de reducere a populatiei.

  Apreciază

 7. geo said, on martie 14, 2019 at 8:16 am

  https://southfront.org/cia-is-turning-refugee-camps-into-hotbeds-of-isis-cells-in-eastern-syria/

  https://www.theamericanconservative.com/articles/the-death-of-the-internet/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-13/putin-about-sign-law-punishing-online-platforms-fake-news

  http://charleshughsmith.blogspot.com/2019/03/how-statesempires-collapse-in-four-easy.html

  https://www.thecollegefix.com/dear-students-its-okay-to-say-he-or-she/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-13/china-offers-help-venezuela-restore-power-madura-accuses-trump-guaido-sabotage

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-13/meet-man-behind-largest-college-admissions-scam-ever-0

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-13/parents-college-admission-scandal-may-face-tax-fraud-charges-and-irs-penalties

  http://www.investmentwatchblog.com/privileged-much-list-of-people-charged-in-the-college-admissions-and-testing-bribery-scheme/

  https://www.activistpost.com/2019/03/the-college-admissions-scandal-is-a-perfect-example-of-how-deeply-corrupt-america-has-become.html

  https://thefreethoughtproject.com/911-bombshell-explosives-names-names/

  https://boingboing.net/2019/03/13/principal-agent-problems.html

  https://www.wired.com/story/zuckerberg-wants-facebook-to-build-mind-reading-machine/

  http://www.investmentwatchblog.com/mccullough-zirp-nirp-getting-nasty-in-europe/

  https://www.investmentwatchblog.com/stefan-molyneux-of-freedomain-explains-why-western-civilization-is-falling-apart/

  https://www.activistpost.com/2019/03/4th-child-in-3-years-develops-cancer-after-small-cell-tower-installed-on-school-property.html

  https://therealnews.com/stories/venezuela-update-massive-blackout-us-unconventional-warfare

  https://sputniknews.com/analysis/201903131073180454-Credibility-US-Imperial-Blackmail-Hangs-Success-Venezuela-Policy/

  https://www.globalresearch.ca/biggest-lies-north-korea/5671193

  https://uk.reuters.com/article/uk-france-rights/civil-liberties-under-threat-in-macrons-france-says-rights-watchdog-idUKKBN1QT2AU

  http://www.madnesshub.com/2019/03/former-cardinal-george-pell-77-is.html

  https://russia-insider.com/en/chief-french-artillery-colonel-syria-slams-us-cowardly-civilian-killing-tactics-prolonging-war-vs

  http://www.investmentwatchblog.com/why-are-arrogant-economists-always-so-sure-theyre-right-almost-always-wrong/

  http://investmentresearchdynamics.com/ever-wonder-why-no-bankers-go-to-jail/

  https://srbin.info/2019/03/13/rusija-usvojila-dokument-o-nato-bombardovanju-jugoslavije/

  https://www.foreignpolicyjournal.com/2010/10/26/the-myth-of-the-u-n-creation-of-israel/

  http://www.domigood.com/2019/03/italy-bans-unvaccinated-children-from.html

  Apreciază

 8. Alexandru TM said, on martie 14, 2019 at 6:39 pm

  Doamne ajuta,

  S-a intamplat ceva cu siteul ortodoxinfo? primesc o eroare cu neconectarea la baza de date. Fie un serviciu de thetering a picat tehnic , sau a fost dezactivat intentionat. Doar 2 variante sunt.

  Multumim de update.

  Mantuire

  Apreciază

 9. Moca said, on martie 14, 2019 at 8:51 pm

  Vasile,
  Sunt probleme cu portalul ortodoxinfo?!
  Imi da mesaj de”Eroare la conectarea cu baza de date”…Verifica, te rog.

  Apreciază

 10. oarecare said, on martie 14, 2019 at 10:56 pm

  NU MERGE ORTODOXINFO ZICE:

  Eroare la stabilirea unei conexiuni cu baza de date

  Apreciază

 11. carla said, on martie 14, 2019 at 11:52 pm

  Oare de când nu se mai poate accesa, chiar deloc, ortodox info?’

  Apreciază

 12. carla said, on martie 14, 2019 at 11:56 pm

  Oare de când nu se mai poate accesa, chiar deloc, ortodox info? Observ că a crescut și traficul pe saccsiv.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: