SACCSIV – blog ortodox

CE NI SE PREGATESTE: Permisul de procreare

Posted in reducerea populatiei by saccsiv on martie 10, 2019

Am primit pe e-mail de la o cititoare din Franta:

In ultima vreme se tot vorbeste despre faptul ca suntem mult prea numerosi, de necesitatea si obligatia «umana» de a promova la scara larga avorturile…. in aceelasi timp in care ni se baga pe gat, fortat, PMA-procrearea asistata (de exemplu in Franta se va «discuta» anul acesta, introducerea la scara larga a PMA

Marlène Schiappa confirme que la PMA pour toutes sera débattue «avant cet été»

Si Gestatia pentru Altul -copiii eprubeta, despre care Jacques Attali – politolog si filozof francez, ne spunea in 2013 deja „Ne indreptam spre o societate unisex. Jumatate din populatie va avea ovocite si cealalta spermatozoizi, pe care ii vor pune in comun pt a putea face copii, unul sau mai multi, fara relatie fizica si fara a fi necesar sa suporte o sarcina.
Asta ar rezolva o problema majora: capacitatile cognitive sunt limitate de marimea creierului. Daca copilul se naste intr-o matrice artificiala, marimea creierului nu va mai avea limite”

In Franta, saptamana aceasta se face promotia masiva a unei carti de Antoine Bueno, „Permis de procreare”.

Am tradus cam tot ce am gasit, pentru ca mi se pare un subiect exploziv. Tot ce spune aceasta persoana poate parea anecdotic, daca nu ar exista semnale destul de serioase ca exista un anumit grup de persoane care considera ca acestea sunt masuri necesare pentru viitorul nostru. Stim ca nu este nici primul, nici unicul cu acest discurs.

Ceea ce ieri era considerata teorie a conspiratiei, astazi este prezentat ca fiind un program revolutionar si o! cat de util pentru viitor.

L’idée folle d’un croisé de la dénatalité : „Instaurons un ‘permis de procréer’”

Ideea nebună a unui luptator impotriva natalității: Să introducem un „permis de procreare”

„Permis de procreare”. Acesta este numele unei eseu ciudat in care autorul viseaza sa limiteze nașterile, de dragul copiilor … și al planetei. Autorul său se explică.

Există un lucru care îl exasperează pe Antoine Buen: felicitarile pentru nașterea fiicei sale, născută cu câteva luni în urmă. Acest eseist și înalt funcționar în Senat este, jură el, foarte fericit pentru că a devenit iarăsi tată, pentru a doua oară, la 36 de ani.

Dar el nu poate considera o naștere ca fiind o veste bună, ci mai degrabă o împlinire a unei dorințe egoiste.

Deoarece există problema mediului, care nu poate fi ignorată: fiecare individ este, mai ales în societatea noastră de consum, mai mult un emițător suplimentar de CO2, un mancator de carne, un producător de deșeuri … Pe scurt, un alt cui in sicriul planetei Pământ.

Eseul său, „Permisiunea de a procrea” (Editions Albin Michel), solicită o „politică globală denatalistă”. La nivel francez, susține crearea unui „contract de paternitate”, care ar limita abuzul asupra copilului. La nivel internațional, el apără organizarea unei „piețe mondiale pentru drepturile de a procrea”.

Autorul propune să introducă o „licență de reproducere” precum o licențele de conducere.

Pe site-ul editurii Albin Michel, putem citi:

PERMIS DE PROCERE

De la Antoine Bueno

Distribuitor: Albin Michel

Data lansării: 27 februarie 2019

Starea de urgență este declarată. Demografia o demonstrează: cu o populație globală de 11 miliarde în 2100, planeta noastră este mai mult decât oricând în pericol. Nu putem supraviețui. Influența religiilor și a tradițiilor, al politicilor nataliste, al sistemului capitalist… Toate ne incită la procreare. Dar daunele acestei mentalități sunt evidente: lipsa resurselor, migrațiile climatice, deteriorarea mediului.

Un constat evident se impune: trebuie regândită libertatea de a procrea.

Depășind dezbaterea inițiată de unii autori anglo-saxoni, Antoine Bueno, misionarul Senatului pentru dezvoltare durabilă, oferă o reflecție tabu, dar vitală, într-un eseu pasionant și controversat. El propune o soluție inedită pentru a putea salva ceea ce mai poate fi salvat.

https://www.albin-michel.fr/ouvrages/permis-de-procreer-9782226436894

Cateva extrase din carte:

«Cand scriu aceste randuri, sotia mea este insarcinata. Asteptam cel de-al doilea copil, care va fi si ultimul nostru copil. Am ezitat mult inainte de a ne decide sa facem acest copil. Pana la urma am cedat dorintei nostre egoiste. (….)

Am avut dreptul la multe felicitari. Felicitari? Serios? Felicitari pentru ce? Pentru ca contribuim activ la distrugerea eco-sistemului?

Felicitarile m-au exasperat mereu. Ele sunt proba inconstientei animalice si suicidare fata de mediul inconjurator.

(…..)

Am ezitat mult de a face copii, din motive ecologice.

(….)

In Statele Unite sunt numiti «GINKs», «Green Inclinations, No Kids». Este vorba despre toti cei care, datorita constiintei lor ecologice, renunta sa aiba copii.

In Franta ei sunt reprezentati de «Demografia responsabila», o asociatie al carei obiectiv este sa-i faca pe oameni sa inteleaga ca a avea un copil, mai ales in tarile bogate, creste considerabil amprenta lasata asupra mediului.

Aceasta a fost confirmat fara echivoc, de un studiu aparut in «Environmental Research Letters». Concluziile acestui studiu arata ca renuntarea la procreare este gestul cel mai ecologic pe care il putem face la nivel individual. O familie americana care renunta la a avea inca un copil, este echivalent cu aceelasi nivel de reducere a emisiei de CO2 cu al 684 de adolescenti care decid sa recicleze toate deseurile pe care le produc de-a lungul intregii lor vieti. Cu alte cuvinte, cand nu ai copii, nu mai esti obligat sa-ti triezi gunoiul. (….)

Iti trebuie o vointa de fier pentru a nu te reproduce intr-o societate in care totul te impinge la aceasta. (…)

O atitudine individuala responsabila, fara o sustinere politica, nu poate avea rezultate. Trebuie gasite solutii colective. (…)

Solutiile actuale sunt cu mult insuficiente. Tranzitiile demografice si energetice sunt mult prea lente. (…)

Singura si veritabila poltica ecologica este reducerea demografica. Astfel, toate problemele cu care se confrunta astazi omenirea, vor fi mai usor de rezolvat daca am fi mai putini numerosi.

(…)

Demonul natalist si agentii sai

Prin natura sa, capitalismul este natalist.

Mai multi oameni inseamna mai multe brate de munca si mai multe guri de hranit, deci, mai multi consumatori si mai multa crestere economica. Bogatii lumii doresc o natalitate libera.

Apoi, urmeaza nationalismul, care, prin natura sa, este natalist. Cu cat o natiune este mai numeroasa, cu atat este mai puternica si isi poate afirma superioritatea. Nationalismul se construieste, mai ales, pe respingerea strainilor. Nu este o intamplare ca primul ministru ungur, Viktor Orban, a lansat o politica natalista cu spoul de a «respinge imigratia de masa».

La frontiera nationalismului si al rasismului, identitarii francezi viseaza sa relanseze natalitatea «francezilor de origine» (francais de souche) pentru a evita marea inlocuire a populatiei de catre musulmani. Identitarii americani sustin natalitatea doar pentru a evita dominarea lor de catre hispanici si afro-americani.

In toate conflictele intre popoare sau etnii, razboiul este dus inca din leagan, victoria fiind asigurata de fapt de numarul lor.

In timpul razboiului dintre Iran si Irak, regimul a stopat planificarea familiala pentru a ajuta tara sa construiasca «o armata de 20 milioane de oameni».

Nicaieri nu este mai aprig acest «razboi al leaganelor» decat cel dintre Israel si Palestina, unde are loc un conflict national si religios. Ceea ce ne aduce la problema pozitiei religiilor fata de controlul nasterilor.

Influenta religiilor

Controlul nasterilor a fost deseori blocat de religii.

Religia este instrumentalizata in cadrul conflictului israelo-palestinian. Ambele tabere sunt incurajate, obligate chiar sa aiba o natalitate galopanta, care alimenteaza conflictul armat. (….)

Crestinismul nu este mai prejos.

Biserica catolica a adoptat o doctina natalista refuzand avortul si contraceptia.

Controul nasterilor inseamna de fapt a se opune capitalismului si grupurilor indentitare; este de a ofensa naționalismul, a combate archaismul si fundamentalismul religios.

Controlul naterilor nu face doar sa contrarieze fortele conservatoare si reactionare, ci, trezeste constiintele.

(…)

Cap 1

Nu toata lumea se poate reproduce si nici nu poate educa copiii

Cap 2

Libertatea de a procrea natural, trebuie sa fie incadrata

Cap 3-7

(de aici nu mai exista pagini publice, doar citeva fraze care nu stiu caror capitole apartin)

Permisul de procreare este o acompaniere a proiectului parental

Cei care se subtrag anchetei psihologice si programului de acompaniament parental, nu vor putea obtine permisul de procreere, la fel ca si cei care sunt considerati un pericol pentru copii.

Permisul de procreare este o metoda inedita de evaluare a nevoilor sociale legate de parentalitate si individualizarea politicii familiale. Permisul de a procrea este un contract semnat intre parinti si puterea publica.

Necesitatea controlului psihologic este pentru a determina daca un proiect parental necesita sau nu un acompaniament social.

Cap 8

Controlul demografic al nasterilor: crearea unei piete mondiale sau a unui fond, menit sa concilieze demografia si mediul inconjurator

Cap 9-11

(lipsesc din paginile e-bocks publice)

Cap 12

Mijloace sociale: evolutiile sociale create de permisul de a procrea

Permisul de a procrea reprezinta o foarte mare putere, ce trebuie incadrata strict. (…°de aceea toate deciziile legate de acest permis, trebuie sa fie colegiale si pluridisciplinare. Un consiliu teritorial al procreatiei, alcatuit din psichologi, lucratori sociali si poate, de reprezentanti ai cetatenilor ar putea lua deciziile (…) care ar putea face obiectul unui recurs in fata unui alt consiliu de procreatie, si Nu in fata magistratilor, pentru a evita orice risc de implicare a judecatorilor.

Consiliul de procreatie ar trebui sa fie independent.

Permisul de procreatie implica o re-evaluare a legaturilor de sange.

In unele tari, protectia copilului se supune dogmelor legaturilor biologice. Copiii trebuie mentinuti alaturi de parintii lor, cu orice prêt. Astfel viata multora dintre ei este distrusa. Un parinte care refuza sa-si abandoneze ofical copilul, il condamna sa nu poate fi adoptat, sa nu se poate stabiliza intr-o familie, sa fie aruncat dintr-un centru de copii in altul, sa nu se poata construi ca persoana, sau sa trebuiasca sa suporte, din cand in cand sau chiar zilnic, prezenta unui tata sau a unei mame toxice.

Italia si Canada sunt tari mult mai decomplexe in ceea ce priveste legaturile de sange. Astfel, acolo copii pot fi separati de parinti pana la majorat, daca este considerat ca este in interesul superior al copilului. Nimeni nu este «pentru» sau «contra» separarii copiilor de parinti, ci doar pentru binele superior al copilului.

Comentariu saccsiv:

Este încă o tema în care se aplica schema:

Fereastra OVERTON sau cum prin inginerie sociala se ajunge de la “ilegal – de neacceptat” la “legal – interzis de criticat”

Iar prin doctrina permisului de procreare se împușca mulți iepuri dintr-un foc:

În primul rând, evident, se dorește reducerea populatiei, dar întâi a populatiei din Europa și a populatiei albe din America de Nord, invocandu-se motivul „ca a avea un copil in tarile bogate creste considerabil amprenta lasata asupra mediului”. Însă motivul real al dorintei de depopulare a acestor continente este implementarea cât mai rapida a planului Kalergi:

Ați auzit de PLANUL KALERGI? Finanțare: evreii ROTHSCHILD și WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASĂ MIXTĂ, dispariția diversității vechilor rase și popoare / Conducătorii omului nou: EVREII…

Adică, diminuarea numarului de albi permite venirea unui val uriaș de refugiati non albi și astfel aparitia mult doritei rase mixte. Care rasa mixta înseamnă dispariția neamurilor, a tarilor, a granitelor, deci un teren perfect pentru instalarea Guvernului Mondial al Noii Ordini Mondiale. De aceea acel autor îl și da ca exemplu negativ pe Viktor Orban.

Așadar alți doi iepuri împușcați prin doctrina asta sunt nationalismul și religia. Motivul invocat este ca acestea doua se opun reducerii populatiei. Însă mai sunt cateva motive nespuse: nationalismul este și împotriva unui Guvern Mondial. În plus mai și intretine ideea de neam, iar papusarii doresc dispariția neamurilor, după cum am arătat mai sus. Iar religiile trebuie și ele sa dispară pentru a face loc unei singure religii new age a Noii Ordini Mondiale. Sau măcar sa permita o uniune a lor într-un soi de federatie de religii având același scop.

Un alt iepure este răpirea copiilor și educarea lor corespunzatoare.

Un altul este disparitia familiei. Caci dacă nu orice familie are dreptul de a procrea, atunci ce familie mai este aceea? Și cine va primi un astfel de permis de procreare? Evident nu crestinii, nu nationalistii și nici vreun cuplu cu pareri traditionaliste. Asta în prima faza. A doua faza este descrisa de Jacques Attali:

„Ne indreptam spre o societate unisex. Jumatate din populatie va avea ovocite si cealalta spermatozoizi, pe care ii vor pune in comun pentru a putea face copii, unul sau mai multi, fara relatie fizica si fara a fi necesar sa suporte o sarcina.”

Cam ca în filmul Gattaca:

În concluzie:

Permisul de procreare abordeaza deci toate temele doctrinei illuminati de la 1776 :

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

2) Abolirea proprietatii private;

3) Abolirea mostenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea tuturor religiilor.

Citiți vă rugăm mai multe la:

Comentariul Oanei-Maria Bogdan (membra în conducerea centrala a partidului lui Dacia Ciolos) se incadreaza perfect în Doctrina Illuminati a Noii Ordini Mondiale

La prima vedere nu abordeaza punctul 2, cel cu proprietatea. Însă dacă ne gândim mai bine, faza a doua a dreptului de procreare implica lipsa mostenitorilor. Adică după o generație, despre ce proprietate mai vorbim? Apoi, într-o societate în care embrionii se dezvolta în laborator iar copii sunt educati în sistem (familiile ne mai existand) este evident ca chiar conceptul de proprietate dispare. Ți se ofera un loc de munca, o locuinta și poate o mașina, dar nimic nu va fi al tău. La bătrânețe ți se ofera un loc într-un azil iar dupa mori trupul tău va fi transformat în hrana pentru cei ramasi:

 

Reclame

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on martie 10, 2019 at 1:24 pm

  Nu inteleg de ce cei pe care ii framanta soarta pamantului suprapopulat nu-si trag un glont in cap?

  Apreciază

 2. Adrian said, on martie 11, 2019 at 8:18 am

  Pe aia din india, pakistan, bangladesh, afganistan, irak si compania ii doare fix in pix de porcariile pe care le debiteaza desteptii din tari gen franta, usa, anglia etc. Pt ei ii simplu fac cat mai multi copii, restul ii can can, si apropo cum ramane cu „cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul”? Cand citesc ce prostii debiteaza astia……. Ma apuca plansul

  Apreciază

 3. Radu Humor said, on martie 12, 2019 at 12:56 am

  Actuala Guvernare a reuşit să-l scoată din sărite, unii zic că şi din pamperşii schimbaţi cel mai probabil cu oarece întârziere , altfel nu se explică teribilele iritaţii, nu doar cutanate care au dus la această ultimă ieşire urât mirositoare a voluminosului personaj pentru a cărui păcate politice sunt necesare cantităţi uriaşe de lichid, în afara celui folosit în tratarea mai multor boli (ranchiune) de alt vestit tămăduitor , tot de elită şi de aceeaşi speţă, Gregorian Bivolaru, care recomanda pentru gargară faimosul lichid !
  Şi ce altceva decât gargară literar-politică face marele, mai ales la propriu, filosof căruia-i put nu doar picioarele ( la ale lui le zice „rime”;) unora dintre cei de la guvernare, ci şi felul în care-şi permit să se ia la trântă cu nişte indiscutabili favoriţi ai uriaşului (în curând, dacă nu se opreşte din mâncat, inclusiv, dar exclusiv din cel turcescu ) om de cultură : multinaţionale, Soroş, Isărescu, Johannis, Macovei, Che ovesi, Danileţ, Portocală şi ai lui, Brandel, Vijulie, Bot, Bădiţă chiloţel, Angi şerbănel, Dide, dar mai ales bâlbâitul care-i poartă adăugat precum un alint numele lui Ceauşescu, cel pe care de la atâta pupat în cur sul lungii perioade în care l-a slujit din/cu toată inima şi limba. literară, cum altfel revoluţionarii de teapa maestrului, nu-l pot ierta/uita (?) nici mort !!
  Dar iată capodopera care-i uşurează ( scuzaţi aluzia) prăbuşirea în ridicolul cel mai maroniu cu putinţă :
  !https://dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/hazul-trece-necazurile-ramin?utm_source=newsletter&utm_campaign=Andrei+PLEȘU%3A+Hazul+trece%2C+necazurile+rămîn+%7C+Mircea+CĂRTĂRESCU%3A+Nu+vreau+să-mi+cr

  Apreciază

 4. Remus Satală said, on martie 14, 2019 at 1:13 pm

  „permis de procreare” sună a obligativitate pentru avort, obligativitate pentru infertilitate și confiscare a copiilor de către stat. Poate să însemne și o instituționalizare a sexualității și prostituției. Simpla analiză a intențiilor, justificărilor și pretextelor nu este suficientă fără și o analiză a posibilităților de metode prin care se poate pune în practică. Permisiunea înseamnă război împotriva oricui nu respectă permisiunea. Prin urmare, se pune întrebarea: Cum ar putea arăta un astfel de război. Cine sunt părțile beligerante? Cum ar putea arăta tactica și strategia pentru asigurarea victoriei cât mai eficient, adică cu minimum de costuri, minimum de efort și minimum de timp? Însă fiind vorba numai între noi, astfel de lucruri nu pot fi discutate într-o lume ca a noastră. Trebuie ca mai întâi să se impună revoluția inteligenței artificiale prin care societatea să nu mai aibă nevoie oameni educați. Însă voi nu ați scris nimic niciodată aici despre revoluția inteligenței artificiale, ceea ce înseamnă că nu cunoașteți nimic.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: