SACCSIV – blog ortodox

Audio: DONALD TRUMP despre VACCINUL ANTIGRIPAL

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 9, 2019

Transcriptul:

“No, I’ve never had one, and thus far I’ve never had the flu. I don’t like the idea of injecting bad stuff into your body, which is basically what they do. And I guess this one has not been very effective to start off with, the last one. But I’ve never had a flu shot and I’ve never had the flu. …

I have friends that religiously get the flu shot and then they get the flu, you know that helps my thinking because, I say “Why am I doing this?” And then I’ve seen a lot of reports that the last flu shot is virtually, totally ineffective.”

Adica:

„Nu, nu l-am făcut niciodată, si pînă în prezent nu am fost bolnav de gripă. Nu-mi place ideea de a injecta lucruri dăunătoare în corpul dumneavoastră, ceea ce in general fac ei. Și acest vaccin nu e foarte eficient din start. Dar nu m-am vaccinat niciodata antigripal si n-am avut niciodata gripa.

Am prieteni, care cu încăpățînare religioasă își fac vaccinuri anti-gripale, iar apoi se îmbolnăvesc de gripă, ceea ce mi-a dat de gandit si am zis “De ce s-o fac?”. Apoi am văzut o mulțime de rapoarte despre faptul că vaccinul anti-gripal este, practic, ineficient”.

Interviul este din octombrie 2015, adica de pe vremea cand era candidat.

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. George said, on februarie 9, 2019 at 11:01 pm

    off topic

    „Cine e 5G”
    Despre tehnologia 5G si restul nebuniei tehnologice.

    Apreciază

  2. Denisa said, on februarie 10, 2019 at 1:03 am

    Cel mai bun Doctor în toate! e Dumnezeu!
    Şi acum ceva Off topic:
    Despre predictibilitatea unor tipuri de cutremure de adâncime…
    Din punct de vedere statistic şi matematic (nu discutăm acum de alte metode de detecție întrucât ar fi mult prea ample referințele…
    Deci pe scurt…In Romania sunt foarte multe tipuri de cutremure din care care voi aminti doar pe primele 3 modele simplificate(..NR) care sunt de peste 7 grade Richter.
       Primul tip este de regulă de adâncime mare şi reprezintă cel mai periculos şi interesant în acelaşi timp deoarece conform unei analize [algoritm pattern] rezultă că acest [tip]se pot anticipa! Desigur sună cam incredibil nu?
     Ei bine nu! Referitor la primul tip de cutremure mari din Vrancea pe ultimii 500 de ani există un algoritm crescător aproape perfect matematic şi evident dovedit întocmai în timp!!!
    Deci să pornim din:
                                       1516=7,5Richter intens
    1516+91    (86+7)=1605 (7,1R.intens)
    1605+96    (91+5)=1701 (7,1R.intens)
    1701+101  (96+5)=1802 (8,2R.catastrofic)
    1802+111  (101+5)=1908 (7,1R.violent)
    1908 +116 (111+5) =2019?(Posibil >7,1R)
    Deci atenție! foarte posibil în cursul 2019(sau relativ imediat) să avem un cutremur de peste 7 grade! De adâncime peste135 Km. De menționat că după o altă analiză cutremurele de tip 1940,1977,1986…etc fac parte din alte categorii cu un ciclu mai mic de repetiție si cu un grad de pericol mai mic
    De asemenea nu amintim acum nici despre alte tipuri de cutremure sub 7 grade…

    Ca un semnal de avertisment putem observa că DEJA s-a depăşit şi perioada de 32 de ani din 1986 şi aproape 42 de ani din 1977 fapt ce ar INTENSIFICA o descăcare cu mult mai mare de 7,1 în scoarță. Posibil peste7,5!
    Deci putem suspecta că suntem extrem de aproape de un cutremur cu mult peste 7 iar în loc de concluzie nu putem decât să fin atenți şi să ne rugăm să scăpăm teferi şi să trecem peste…

    Apreciază

    • ioana L. said, on februarie 10, 2019 at 12:17 pm

      Doamne apara si pazeste! Sa ne rugam!

      Apreciază

    • contracurent said, on februarie 10, 2019 at 9:58 pm

      cele din 40 si 77 intra si ele in prima categorie, dar le-ai scos ca sa nu iti strice socoteala….deci…plimba ursul prin alte parti

      Apreciază

      • Daniel said, on februarie 11, 2019 at 3:04 pm

        @contracurent.
        Denisa doar a evidențiat un Algoritm! Nimic mai mult! care e unul matematic şi atât!… iar inteligența din tine te-a grăbit -să greşeşti întrucât rolul de fariseu ales de tine nu poate fi faimos înainte ca tu să vii cu un alt algoritm mai bun şi mai tare! Totuşi ca fapt divers… dacă nu ştiai încă, matematica este singura ştiință care nu poate suferi contradicții de pricipiu ci doar adăugiri de perfecționare metodică!
        Denisa a precizat şi lăsat de înțeles de la început că poate fi o discuție amplă (cu mulți factori…NR) Ea doar a propus un algoritm interesant spre atenție nu a spus că e sigur 100% (asta dacă n-ai citit bine)
        Aşadar dacă vrei să-ți iei revanşa şi să demonstrezi superinteligența de care vrei să dai dovadă tuturor celor mai slabi ca tine de AICI, poți să răspunzi măcar la o simplă întrebare? Tocmai TU ca un înțelept cititor şi cunoscător desăvârşit al Sfintei Scripturi …şi al altor ‘ştiințe’desigur.
        ***De ce există mai multe rase de oameni pe pământ?*** Având în vedere că noi ştim sigur! şi credem! că toți suntem urmaşii din rasa lui Adam?
        P.S. Ai voie să consulți pe oricine şi orice informație globală însă te avertizez că răspunsul valid este şi trebuie să fie doar conform Sfintei Scripturi fără alte teorii şi referințe aberante şi/sau rătăcitoare!
        Cu stimă şi respect tuturor celor ce iubesc Adevărul!

        Apreciază

  3. Grigore said, on februarie 10, 2019 at 3:07 pm

    video cenzurat pe youtube

    https://www.bitchute.com/video/64qSGqbqhliy/

    Apreciază

  4. mircea.v said, on februarie 10, 2019 at 7:13 pm

    Off

    Un interviu „a la ric”

    https://www.activenews.ro/stiri-social/Interviu-exclusiv-cu-Parintele-Hariton-Negrea-staretul-Manastirii-Petru-Voda-Centenarul-Parintele-Justin-Parvu-trebuie-sa-ne-aduca-jertfa-si-daruirea-fratilor-romani-pentru-fratii-romani-154547

    Nimic din temele pt care a luptat Parintele Justin. Zero despre acte electronice, ecumenism, vaccinare, ML…
    Da’ Daniel e laudat:
    ” În anul 1990 i se arată îngerul Domnului și îl îndeamnă să ceară binecuvântarea Mitropolitului Moldovei IPS Daniel pentru începerea ctitoriilor, deși avea atunci vârsta de 70 de ani. Putem vorbi despre reușita Părintelui Justin că aparține lui Dumnezeu cu binecuvântarea Ierarhului locului și cu ajutorul creștinilor binevoitori.”

    Maama, ce s-ar fi facut Parintele Justin fara Daniel…:)

    Oricum, zici ca si Hariton a facut facultatea de aburit.

    Incheie bine:
    „Testamentul Duhovnicului este clar: Rugăciune, Pocăință, Ascultare, Unitate.”
    Doar ca uita sa zica la sfarsit si „in Adevar”.

    Apreciază

  5. Mantuirea omului said, on februarie 11, 2019 at 9:26 am

    PATRIARHULE DANIEL STRIGA IN GURA MARE CA RAMANE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI FARA NEAM

    Plange sufletul in mine ca noi avem lepadaturi nu politicieni de asemenea calibru

    Premierul Ungariei, Viktor Orban, a anunţat duminică o serie de stimulente fiscale şi de creditare pentru familii, ca parte a eforturilor guvernului de la Budapesta de a stimula natalitatea, informează Reuters.

    Printre măsuri se numără extinderea unui program de credite imobiliare subvenţionate pentru familiile cu cel puţin doi copii, pentru cumpărarea de locuinţe vechi; subvenţii pentru achiziţionarea de automobile; anularea impozitului pe venit pentru femeile care cresc cel puţin patru copii. Femeile sub 40 de ani care se căsătoresc prima dată pot beneficia de un împrumut de 10 milioane de forinţi (circa 31.000 de euro); o treime din datorie se va şterge la naşterea celui de-al doilea copil, iar creditul va fi considerat rambursat la naşterea celui de-al treilea copil.

    „Acesta este răspunsul pentru unguri, nu pentru imigraţie”, a spus Orban în discursul său anual privind starea naţiunii. El a arătat că „în Europa se nasc din ce în ce mai puţini copii. Pentru Occident, răspunsul este imigraţia. Pentru fiecare copil în minus, trebuie să vină altul, iar atunci cifrele vor fi în regulă.” „Numai că noi nu avem nevoie de numere. Avem nevoie de copii unguri”, a explicat premierul.

    http://www.napocanews.ro/2019/02/viktor-orban-anunta-masuri-radicale-ca-sa-i-convinga-pe-maghiari-sa-faca-mai-multi-copii.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.