SACCSIV – blog ortodox

#URA (Romania): Ortodocsii trebuie sa arda

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 3, 2019

Foto: De la Henryk Siemiradzki – http://www.abcgallery.com, Domeniu public, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=320986

 

Nelson Mandela:

“Siii..vrea careva sa incendiem vreo biserica ?”

Prefericitu dani:

“Prezent”

Belzebut:

“Cand?! Cand?!” 

Alexandra:

“Ma bag”

Sunt doar cateva dintre comentariile de la:

Nu purtați bocanci cu cruce în talpă

Pe celelalte asemanatoare nu le-am mai aprobat, dar cred ca poate era mai bine sa le fi lasat pe toate.

Sa ne amintim si de un alt indemn la torte:

De observat ca facebook n-a sters postarea de mai sus pe motiv de discurs de ura…

Cititi va rugam si:

Comentarii edificatoare ale aparatorilor lui Oreste Teodorescu …

Pe vremea imparatului Nero, mulți creștini au fost crucificați și arși, ca și cum ar fi torțe vii, pentru a ilumina jocurile de circ. Ce-i opreste pe cei aidoma celor de mai sus sa procedeze la fel? Deocamdata legea, caci ar fi o crima. Dar cand va incepe prigoana, cum credeti ca se vor manifesta?

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. petru said, on februarie 3, 2019 at 12:43 pm

  din revista Atitudini nr.11 (pg. 40) Iată ce putem citi la: Tâlcuire la Apocalipsă a Sfântului Ierarh Nou Mucenic Ermoghen al Tobolskului şi Siberiei care a fost martirizat de bolşevici.
  În vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stăpânire, care va cere închinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societăţii, deşi fără a aduce direct vreo atingere credinţei, va fi părtaş al acestei stăpâniri. Atunci se va face despărţirea celor buni de cei răi, potrivit voii Atotputernicului Dumnezeu, a urmaşilor lui Hristos de slugile lui antihrist. Adevăraţii credincioşi din împărăţia antihristului – societatea vremurilor din urmă – vor vieţui în singurătate, departe de lume. Ei nu se vor supune nici unor legi civice ale societăţii, nu vor avea nici un fel de obligaţii civice. Cei ce vor recunoaşte legile societăţii şi se vor supune, chiar cu neplăcere, se vor face părtaşi antihristului prin aceasta şi vor fi lepădaţi de la faţa Atotputernicului Dumnezeu.
  În timpul stăpânirii antihristului va fi minte satanicească, ce va acţiona politiceşte, fără să se atingă de credinţă în chip brutal. Tuturor li se vor acorda drepturi egale, toate sectele vor avea deplină libertate, deşi, în cele din urmă, stăpânirea antihristului va combate toate sectele şi religiile.
  Va acţiona din punct de vedere moral şi va căuta să convingă şi să se vatăme de moarte sufletele oamenilor. Dreptul la propovăduire şi la săvârşirea “legală” a slujbelor bisericeşti îl vor avea numai cei ce respectă legile statului şi nu încalcă“disciplina”. Lăcaşurile de închinăciune vor fi sub strictă supraveghere şi în ele va dicta aceeaşi ocârmuire, ea fiind capul în locul lui Hristos şi nu vor sluji lui Hristos, ci antihristului. Dar creştinii orbiţi nu vor observa nimic, deşi acest lucru l-ar putea înţelege şi un prunc mic.
  Stăpânirea antihristului îi va lua aşadar pe toţi sub un control riguros, ca să ştie cine se supune şi cine nu; după cum scrie şi părintele Lavrentie de la Cernigov: “atunci te vor mâna cu de-a sila la biserică”. Totuşi unii nu vor fi prigoniţi de la început, pentru a păstra aparenţele în legătură cu libertatea conştiinţei. Abia spre sfârşit, când toţi se vor găsi anihilaţi în staulul Babilonului şi mânia lui Dumnezeu va fi aproape, stăpânirea va da ordin să fie nimiciţi ca nişte criminali înrăiţi, cei ce se răzvrătesc “împotriva umanităţii”, iar în acele vremuri decăzute, întreg poporul va primi cu entuziasm măsurile luate de stat.

  Apreciază

 2. ioansperling said, on februarie 3, 2019 at 4:52 pm

  Nu mai pot eu de ura lor!
  Ura asta a lor o sa-i ardă mai întâi pe ei pe dinăuntru.Am fost ateu si stiu ce spun!

  Apreciază

  • NTIFA INSTIGĂ LA ASASINAREA liderilor AfD said, on februarie 3, 2019 at 7:39 pm

   Ehe, stai tu linistit ca ei nu-s atei.
   Uite aici cu ce activitati educative se ocupa ei cei ce te vroiau pe tine dujman al Dumnezeului Iisus Hristos:

   ANTIFA INSTIGĂ LA ASASINAREA liderilor AfD! Gruparea de stânga a publicat un manual despre cum trebuie să acţioneze teroriştii!

   https://evz.ro/antifa-instiga-la-asasinarea-liderilor-afd.html

   ANTIFA nu se dezice de trecutul sângeros al înaintașilor din Fracțiunea Armata Roșie și Brigăzile Roșii. Pe 31 ianuarie a.c., un gripiscul de extremă stângă a publicat pe site-ul Indymedia (folosit de Antifa) un articol în care instigă la crimă împotriva liderilor Alternative für Deutschland. Sunt vizați, în primul rând, co-președinții acestei formațiuni politice Alexander Gauland și Alice Weidel.

   Sub titlul „Campania electorală a AfD”, autorul îi sfătuiește pe extremiști să studieze cu atenție calendarul electoral al politicienilor naționaliști și harta locurilor în care au loc întâlnirile pentru a putea să fugă o dată ce și-au îndeplinit misiunea. Mai mult, teroriștii de extremă stângă sunt învățați să lucreze în echipe. Doi oameni, dintre care o femeie care să pară imigrantă, ar trebui să execute asasinatul, pentru că o astfel de pereche ar părea mai puțin suspectă. Alți membri ai celulei ar trebui să distragă atenția gărzilor de corp și a polițiștilor, facilitând misiunea teroriștilor.

   „Scoateți încet arma și trageți din locuri diferite. Apăsați de două ori pe trăgaci țintind capul” (….) „După aceea, toată lumea are grijă să ajungă în siguranță pe propria răspundere”. După executarea asasinatului, teroriștii sunt sfătuiți să-și distrugă îmbrăcămintea, dar și vehiculele folosite pentru a părăsi locul crimei. Pentru arme, autoriii articolului le recomandă teroriștilor Antifa să călătorească în țări precum Cehia sau Austria și să caute „arme de foc realizate dintr-un compozit polimeric. Glock 20 10mm este ideal. ” O grupare misterioasă numită „AntideutscheAntifa Untergrund” și-a asumat paternitatea acestui adevărat manual al asasinatului politic.

   Ca reacție la apariția acestui aricol, Petr Bystron, unul dintre purtătorii de cuvânt ai AfD a declarat:”Am fost unul dintre primii politicieni care au cerut ca Antifa să fie trecută în rândul organizațiilor teroriste și sper ca instituțiile care au responsabilitatea de a asigura respectarea legii să reacționează acum, înainte de a fi prea târziu. În caz contrar, sângele următoarei victime va murdări mâinile guvernului”. Conducerea AfD știe că nu e vorba de nicio glumă. Recent, un activist din Bremen al partidului a fost desfigurat în bătaie. Responsabilitatea pentru acest atac a fost asumată de Antifa printr-un mesaj postat pe Indymedia. În 2017, un alt site numit “linksunten”, care era găzduit de asemenea de Indymedia, a fost închis după ce extremiștii de stânga au postat mai multe mesaje în care își asumau responsabilitatea pentru violențele organizate la Hamburg cu prilejul reuniunii G20.

   Dar nu e vorba numai de postări pe internet, teroriștii germani din Antifa acționează din ce în ce mai hotărât pe măsură ce sprijinul electoral pentru AfD crește. După ce au aruncat în aer fațada unui sediu al AfD și au distrus un local în care formațiunea naționalistă avusese o întâlnire, săptămâna aceasta trei persoane îmbrăcate în negru și cu fețele acoperite (uniforma Antifa) au incendiat mașina unui politician din Neukölln. Poliția, care de data aceasta a reușit să dea de urma unor suspecți, spune că unul dintre ei este un fost angajat al ONG-ului Amadeu Antonio, o organizație specializată în denunțarea „discursurilor urii” și care este condusă de Anetta Kahane, o activistă care a recunoscut faptul că înainte de prăbușirea Zidului Berlinului a avut calitatea de colaborator neoficial al securității din RDG (STASI). Directorul executiv al acestei fundații, Timo Reinfrank, s-a delimitat de acțiunea fostului său angajat, declarând că respinge orice formă de violență politică.

   Apreciază

 3. Eduard said, on februarie 3, 2019 at 11:23 pm

  Mai e putin: https://www.imdb.com/title/tt5795232/

  Apreciază

 4. mihay2016 said, on februarie 4, 2019 at 12:17 am

  Apreciază

 5. vladnani said, on februarie 4, 2019 at 11:15 am

  De ce am ajuns unde am ajuns?
  Articol despre Serghianism si efectele lui:

  http://lumea-ortodoxa.ro/serghianismul-o-erezie-eclesiologica-partea-intai/

  Apreciază

 6. nimeni said, on februarie 4, 2019 at 3:12 pm

  Papa Francisc și declarațiile sale SCANDALOASE – INCREDIBIL

  (las acest link aici pentru ca pe Ortodoxinfo.ro am impresia ca sunt sterse multe comentarii fara sa fie citite; papa dovedeste practic ca este inaintemergatorul lui anticrist, asa cum Ioan Botezatorul a fost inaintemergatorul lui Mesia, Domnului Hristos)

  Apreciază

 7. Cedry2k - Zilele Fricii 2 said, on februarie 4, 2019 at 3:55 pm

  Cred ca se potriveste perfect cu articolul acesta

  …………………….
  E vorba de limitarea libertatilor,
  Deformarea realitatilor, schimbarea mentalitatilor…
  Sacrificarea dreptatii tot in favoarea hotilor
  Si-a adevarului in favoarea minoritatilor!!!
  Alesii ma lasa rece ca privirea Gorgonei
  Pana-ncep sa forteze revenirea Sodomei…
  Nu mi-am imaginat c-o sa fugim de bombe
  Sau c-o s-ajung sa vad Sharia chiar in centrul Londrei!
  …………………..

  Apreciază

 8. Cosmin said, on februarie 5, 2019 at 12:36 am

  Apreciază

 9. E reflex bre, nu-s expresii din texte
  Si scot expres impresii din ţeste cu aceste
  Texte, de-i extrem de lesne de înţeles
  Că ce vorbesc e peste basme extraterestre,
  Vezi iar sunt modest şi ajung sa ma detest
  Pentru ce simt, ce spun, ce fac si ce gandesc
  Simt nevoie de metanoia, c-am o paranoia
  Ca lumea incepe s-o ia in directia lui Goia
  Nu vad demoni in piramide ci-n partide, fratricide
  Si combinatii ce par licite
  Da’ legile lumii sunt in cel mai bun caz, pripite
  Si asta poti s-o vezi clar chiar din cifre
  Vad pe rand lighioane pozand in persoane
  Purtand papioane, cuvantand pe stadioane
  Contractand catralioane, comandand batalioane
  Bombardand in avioane, omorand saracii oameni
  L-am vazut pe diavol, da nu-n pentagrame
  Ci aprinzand Gicoane, destupand bidoane
  Educand sifoane, contestand icoane
  Enuntand dictoane si tipandu-le-n timpane
  Da’ l-am vazut pe Dumnezeu lucrand prin oameni
  Piloane-n inchisoare rezistand prigoanei
  Indurand frig, foame, frica si frisoane
  Ca simptoame (simptome) la sindroame
  Si-s milioane de drame…
  Ciocu’ mic, coane!

  Moment de reculegere
  Pentru toti cei ce au trecut la Domnul via PCR
  Cinsteste memoria Sfintilor Inchisorilor
  Suferinta si curajul Marturisitorilor
  Exact ca Brancoveanu si-au aparat neamu’
  Capitanu’ Codreanu, Bordeianu, George Manu
  Traian Trifan, Oprisan, Ogoranu
  Parintii Sofian si Adrian Fageteanu
  Luptand pentru oameni, nu idei
  Iertandu-si si calaii, si asta ne spune multe despre ei
  Iar cei ce-au supravietuit se simt vinovati c-au trait
  Desi ii simt inca vii pe frati
  Oameni minunati, romani mari, adevarati
  Pentru care credinta-i definitorie
  N-a fost o victorie iluzorie, da’ tu n-ai memorie
  Si crezi o istorie falsa, contradictorie
  Gafencu, Naidim, Ianolide, Maxim
  Parintii Calciu, Papacioc si Iscu Gherasim
  Parintii Lacatusu si Daniil de la Rarau
  Si atatia alti oameni puternici pentru care
  Nu necuviintele si palmele

  Ci neputintele si patimile-s dramele
  Iar lacrimile-s armele si cand
  Unii se vedeau sfetnici si sfesnice
  Sfiintii plecau smeriti spre cele vesnice
  Astea caractere…da’-ntr-o lume a falselor modele
  N-a auzit mai nimeni de ele
  Desi ne-au zis de sechele de la tendinte rebele
  Divorturi, a****i si consecintele-s grele
  Multi sunt lasi, cei slabi cedeaza la santaj si batai
  Da’ cativa dau dovada de curaj
  Sperand ca se schimba ceva…Ei, as!
  Regimul e altul, tiranii sunt aceiasi
  Aceeasi treaba, da’ ei n-au murit degeaba
  Exemple de demnitate, cerand cu fermitate
  Dreptate si dreptul nostru la identitate
  Credinta si neam, inestimabile nestemate!
  Pescari de oameni ce-au tinut panzele-n ape
  Si-au tinut panzele sus pana-n panzele albe
  Cu sanatatea la limita, fizicul distrus
  Da cu inima spunand Rugaciunea lui Iisus
  Si atunci simteau caldura si mangaiere
  Si imi trebuie si mie Tata sau macar
  Da-mi putere sa sufar in tacere, ca sa nu transmit durere
  Atat de mare, ca mi-as face moldaminuri cu placere
  Da, am vazut, izvorand mir din Sfintele Moaste de la Aiud
  Si am simtit izvorand in suflet bucuria postitorului luand Sfintele Paste
  Si acum putinul bine din mine renaste
  L-am vazut pe diavol, o scarbosenie, urla infrant
  Ingenuncheat de sfintenie
  Crezi ca-s metafore, pana cand o sa vezi chestii
  Ce fac dubiile tale sa se evapore, rappere
  L-am vazut pe diavol si-i hidos
  Nu la Rihanna si Rick Ross, ci-ntr-un stil de viata vicios
  Incercand meticulous, totusi, fara folos
  Sa-ntoarca pe dos toata lucrarea lui Hristos
  Ii iubesc pe Vulcanescu, Nicoleta Nicolescu, Atanase, Stefanescu,
  Jimboiu., Volanescu, Elisabeta Rizea, Rizea Dobre, Radu Gyr
  Parintele Iustin si alti cuviosi si martiri
  Ce zici? Te lasi calcat in picioare de inamici?
  Sau te ridici pana-n sinaxare dupa Mucenici
  Citeste printre rime, orice zice fitecine (fiestecine)
  Tine minte bine: Maine, nu ti-l promite nimeni!

  Apreciază

 10. Mihai said, on februarie 6, 2019 at 11:33 am

  dar ce te faci ca ps Andrei al covasnei si harghitei foc si para ca nu este invitat

  Apreciază

 11. George said, on februarie 9, 2019 at 11:02 pm

  off topic

  „Cine e 5G”
  Despre tehnologia 5G si restul nebuniei tehnologice.

  Apreciat de 1 persoană

 12. Radu said, on aprilie 4, 2019 at 2:33 am

  nu o sa (ne) arda nimeni pentru ca diavolul acum e viclean si nu o sa mai lase marionetele lor sa mai faca cum a fost inainte cu secole/milenii

  stie acum ca de fapt ne face eroi prin aura de martir…si nu vrea asta din motive evidente

  o sa ne faca de ras prin Becali prin fel de fel de oameni care ne vor face de ras si portretizati ca inapoiati, retrograzi, etc misogini, etc etc badarani, inculti

  ura a fost dintotdeauna si va fi asa mereu

  si noi am urat cel putin odata in viata pe altii si nu suntem mai buni fata de cei care ne urasc.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: