SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: First Bank din reclama este redenumirea Piraeus Bank România, dupa ce aceasta a fost cumparata de J.C. Flowers & Co. / James Christopher Flowers este omul Goldman Sachs / Cateva cuvinte despre evreii fondatori de giganti bancari: Marcus Goldman, Samuel Sachs, Philip Lehman, Solomon Loeb, Jacob Henry Schiff, Felix Warburg, Paul Warburg etc.

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 7, 2018

Este o reclama mincinoasa, conform articolului First Bank are o reclamă halucinantă de pe ZOSO blog:

Probabil l-ați văzut pe la TV. E un spot în care fosta bancă grecească, devenită americană între timp, e zugrăvită ca având legătură cu First Bank, prima bancă din SUA.

First Bank România e deținută de fondul de investiții american JC Flowers, dar cam asta e singura legătură. Aia era o bancă americană, ăștia sunt americani, și cam atât.

Știu că vă întrebați ce face ASF în cazuri din astea. La ce salarii au, nimic.

Asadar, in timp ce tipareste bani, personajul din reclama spune:

Ce am fondat? Prima banca din America si sistemul financiar american.

Si cine ar fi personajul? Ne spune tot o reclama de-a lor transmisa la tv dar pe care n-o gasesc pe google: Hamilton.

Pe numele sau intreg, Alexander Hamilton, omul a existat si a fost unul dintre parintii fondatori ai SUA, fondatorul sistemului financiar american si primul Secretar al Trezoreriei. Posibil evreu:

Was Alexander Hamilton Jewish? A Cambridge-Educated Historian Is Making the Case.

Dar, dupa cum au subliniat si cei de la ZOSO blog, First Bank cu reclama nu este First Bank din vremea lui Alexander Hamilton. Cea din reclama este o redenumire a Piraeus Bank Romania. Iata ce putem citi la De astăzi, Piraeus Bank devine First Bank. Cum va arăta noul logo al băncii de pe ZF din 1 octombrie 2018:

Locul 11 în sistemul bancar din România, Piraeus Bank România îşi schimbă numele în First Bank, începând de luni, 1 octombrie, marcând astfel modificarea de acţionariat, potrivit unui anunţ al băncii făcut luni.

„De astăzi ne poţi spune First Bank; suntem pregătiţi să ne despărţim de vechiul nostru brand. În curând, ne vei vedea în culori diferite. Numărătoarea inversă a început. (…) Procesul de rebranding a început gradual şi va deveni vizibil în următoarele luni”, se detaliază într-un comunicat de presă al Piraeus Bank.

Noul logo este realizat în culorile albastru, roşu şi alb, spre deosebire de vechiul logo care cuprindea albastru şi galben, fiind similar cu cel al băncii mamă din Grecia.

Pe 28 iunie 2018, Piraeus Bank din Grecia a semnat vânzarea Piraeus Bank România către fondul american de investiţii J.C. Flowers & Co, prin intermediul JCF IV Tiger Holdings S.àr.l., care, pe 24 iulie, a numit o nouă echipa de management. Pe 12 septembrie 2018, Consiliul de Administraţie al băncii a luat decizia schimbării denumirii băncii şi a brandului comercial Piraeus Bank România în „First Bank”.

„Procesul de rebranding va începe la sfârşitul anului 2018 şi va continua în lunile care vor urma. Trecerea la noul brand va fi vizibilă, gradual, pe parcursul întregului proces. Activitatea băncii se va desfăşura normal. Toate angajamentele contractuale încheiate între bancă şi clienţii săi rămân active şi nu vor fi afectate de adoptarea noii identităţi de brand”, se sublinia într-un comunicat de presă emis de Piraeus Bank România la 12 septembrie. Piraeus Bank România este prima investiţie pe care fondul o face pe piaţa din România şi în Europa Centrală şi de Est, iar finalizarea procesului de tranziţie către noul brand va fi anunţat de bancă tuturor clienţilor săi.

Cu sediul în Bucureşti, Piraeus Bank România operează prin 100 de unităţi bancare, are 1.200 de angajaţi şi aproximativ 130.000 de clienţi activi. La finele anului trecut, PBR era pe locul 11 în topul băncilor în funcţie de active, cu active în valoare de aproximativ 6,447 miliarde de lei, reprezentând o cotă de piaţă de 1,51%, în scădere de la 1,67%, în anul anterior.

J.C. Flowers & Co. este unul dintre cele mai mari fonduri de private equity, dedicat investiţiilor globale în industria serviciilor financiare – gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari şi are birouri în New York şi Londra. Fondat în 1998, J.C. Flowers & Co. a investit peste 15 miliarde de dolari în 53 de companii de portofoliu din 18 ţări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate şi servicii de management al activelor.

Iar J.C. Flowers & Co a fost fondata in 2001 si este condusa de James Christopher Flowers, care mai inainte lucrase timp de 19 ani pentru Goldman Sachs, unde, la varsta de 31 de ani, ajunsese cel mai tanar partener din istoria acelui colos financiar bancar. Astfel de personaje se numesc “oamenii Goldman Sachs”. Despre cativa dintre ei puteti citi la:

EVREII de la GOLDMAN SACHS spun ca fac LUCRAREA LUI DUMNEZEU. Care dumnezeu? 

Goldman Sachs a fost fondata de evreul Marcus Goldman in 1869:

https://en.wikipedia.org/wiki/Goldman%E2%80%93Sachs_family

In 1882 i se alatura si ginerele sau, evreul Samuel Sachs, prieten apropiat cu  evreul Philip Lehman de la Lehman Brothers. Pe stramosii lui Lehman din Germania ii chema insa Loeb:

https://en.wikipedia.org/wiki/Lehman_family

Alti Loeb si-au facut si ei banci. Evreul Solomon Loeb a fondat impreuna cu evreul Abraham Kuhn Kuhn, Loeb & Co.:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kuhn,_Loeb_%26_Co.

Fiica lui Solomon Loeb s-a maritat cu evreul Jacob Henry Schiff (nascut Jakob Heinrich Schiff):

https://en.wikipedia.org/wiki/Solomon_Loeb

Jacob Schiff a devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve, cei ce tiparesc bani:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Si ma opresc aici. Voi dezvolta insa istoria bancilor intr-un viitor amplu material. Pana atunci, cititi va rog articolele din hyperlink-uri.

Revenind la reclama, este mincinoasa sau partial mincinoasa?

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. evtodiev said, on decembrie 7, 2018 at 2:54 pm

  Off topic: O foarte frumoasă predică a părintelui Andrei Lemeșonok, duhovnicul mănăstirii de maici „Sfânta Elisabeta” din Minsk – Doar Hristos poate iubi:
  https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=aUEexyGvJg4

  Apreciază

 2. Bogdan-Ioan F. said, on decembrie 7, 2018 at 3:26 pm

  Doamne ajută, poate scrii un articol și despre asta: https://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Turek#Marriage

  E vorba de un autor protestant american, dat afară din cauză că cineva a descoperit că în afara serviciului se ocupa cu scris cărți împotriva homosexualilor. Se poate să ajungem și noi acolo în curând, să ne dea afară și pentru ceea ce facem în afara orelor de lucru, chiar dacă la servici nu contrazicem cu nimic sistemul.

  E doar un mesaj pentru tine, nu e nevoie să-l publici.

  Apreciază

 3. clement said, on decembrie 10, 2018 at 1:23 pm

  O informatie pe care media independenta are datoria sa o difuzeze:

  http://data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-15213-2018-INIT/ro/pdf

  Nu este limpede daca „recomandarile ” au fost concepute la CE sau la CJP.

  Pro memoria :https://www.dailymotion.com/video/x2s2in3

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: