SACCSIV – blog ortodox

UE va impune SCHIMBAREA in maxim 5 ani a DOCUMENTELOR DE IDENTITATE ale cetățenilor din toate țările membre, cu o CARTE DE IDENTITATE comuna, cu CIP, albastra si cu stelute galbene

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 6, 2018

UE dorește să impună o carte de identitate comună (cu steagul albastru și aur)
„Comisia pentru Libertăți Civile a Parlamentului European a aprobat noile norme privind documentele de identitate ale tuturor cetățenilor UE.”
UE face primul pas spre schimbarea cărților de identitate ale cetățenilor din toate țările membre și să impună aceleași standarde de siguranță
Printre altele, deputații europeni doresc ca toate documentele să fie în albastru și să prezinte pavilionul (steagul) Uniunii.
Comisia pentru libertăți civile a Parlamentului European a aprobat, cu 32 voturi pentru, șapte împotrivă și 2 abțineri, noile norme de standardizare a celor 86 de versiuni diferite ale cărților de identitate valabile în prezent pe teritoriul UE. Noile documente vor fi proiectate în conformitate cu noile standarde de siguranță și uniformitate.
Primul obiectiv este acela de a contracara furtul de identitate, în special având în vedere o creștere a numărului de persoane reținute cu acte false, cu 13% din 2013 până în 2015. Din acest motiv in 5 ani vor fi eliminate vechile carti de identitate fara cip.

Deputații europeni s-au gândit, de asemenea, si la aspectul estetic al povestii. Comisia a stabilit că noile documente vor fi toate albastru și sa poarte toate steagul albastru cu cele douăsprezece stele din aur. Acum mingea este in terenul sesiunii plenare a Parlamentului. Dacă va fi aprobat, atunci, instituțiile vor începe discuțiile cu statele membre pentru a studia punerea în aplicare a acestora.

Nota traducatorului:

Spicuiri (din aprilie) dintr-un material mai vechi:

Comisia Europeană instituie obligativitatea includerii datelor biometrice în cărţile de identitate

De asemenea, Comisia propune punerea în aplicare a unui proces ambiţios de eliminare treptată a documentelor neconforme.

„Noile norme prevăd o eliminare relativ rapidă, dar treptată, a documentelor neconforme la expirarea valabilităţii acestora sau cel târziu în termen de cinci ani şi, respectiv, de doi ani în cazul celor mai puţin sigure (care nu pot fi citite automat)”, explică CE într-un comnunicat.

„Statele membre vor avea deplina libertate de decizie în ceea ce priveşte reglementarea celorlalte aspecte legate de concepţia cărţilor naţionale de identitate. Prin introducerea acestor standarde îmbunătăţite, propunerea urmează o abordare similară celei deja aplicate de UE cu privire la elementele de securitate ale paşapoartelor”, precizează Comisia.

 

Reclame

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. guti flo said, on decembrie 6, 2018 at 7:26 pm

  Asta va fi sfarsitul calatoriei in UE!

  Apreciază

 2. Vio 333 said, on decembrie 6, 2018 at 8:33 pm

  De ce ne-ar mira ? Ce spune Sfanta Scriptură si Sfinții Părinți că se va întâmpla , așa va fi ! Pe mine mă ” sperie ” viteza cu care se derulează evenimentele ! Singura scăpare este Rugaciunea noastră cu împreună lucrarea DUHULUI SFÂNT !

  Apreciază

 3. vlad tepes said, on decembrie 6, 2018 at 9:29 pm

  Vrabia(UE) malai viseaza! Sa fim seriosi, peste 5 ani aceasta mizerie neo-marxista nu are cum sa mai existe!
  Faptul ca sandramaua UE este pe cale sa se darame, se vede chiar din aceste zile, in care protestatarii din Paris si alte orase ale Frantei, bine sustinuti de serviciile americane(pe care Trump a inceput sa le controleze) vor sa-i dea lovitura de gratie acestui „peste” arogant al Ocultei financiare, Macrou. Daca mai punem la socoteala si atitudinea de fronda a Poloniei, Ungariei si Italiei, care sunt pe picior de plecare, e clar ca sandramaua nu mai poate rezista prea mult, pt ca din ce in ce mai multi cetateni europeni isi doresc revenirea la statele lor nationale, pe deplin suverane si independente.

  Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 7, 2018 at 7:44 am

   vlad tepes

   Deci tu zici c-o sa fie bine.

   Apreciază

   • vlad tepes said, on decembrie 7, 2018 at 9:29 am

    Din acest punct de vedere, raspunsul este, „da”. Si cand spun acest lucru, ma gandesc la ceea ce afirma insusi sfantul parinte Paisie Aghioratul, cunoscut ca mare vazator cu duhul, inca din 1992.

    Apreciază

   • saccsiv said, on decembrie 7, 2018 at 10:03 am

    vlad tepes

    Cred ca n-ai priceput nimic din spusele Sfantului Paisie Aghioritul.

    Apreciat de 1 persoană

  • corina said, on decembrie 10, 2018 at 8:37 am

   Este profetita destramarea UE, sa vedem cand si cum. Oricum, doar de noi depinde sfarsitul, daca ne indreptam, Dumnezeu il mai amana.

   Apreciază

   • saccsiv said, on decembrie 10, 2018 at 9:34 am

    corina

    El a spus asa: se alege praful de semnul fiarei pentru ca se va alege praful de UE.

    Apreciază

 4. mircea.v said, on decembrie 6, 2018 at 9:53 pm

  Cu ceva timp in urma am inceput procedurile de reziliere a contractelor la electricitate si gaze. On-line, frumos, elegant. Trebuiau date din buletin si in formular. Si, trebuia atasat si o copie dupa buletin. Mi-a trecut prin cap atunci „ce te faci daca e expirat, sau daca refuzi sa il schimbi…? Mai poti sa reziliezi contractul?”

  Ieri au venit si mi-au luat contorul de electricitate, cabluri, tot. Acum vreo luna discutam cu vecinul meu cel mai apropiat (ca si distanta intre case), ca l-au mai contactat diferite companii de furnizare electricitate sa-i propuna tot felul de noi contracte cu preturi cu 2-3% mai mici; si la diferentele astea, a refuzat. Discutam asa, la modul general, ca fapt divers.

  Acum 2 zile l-au sunat cei de la compania la care era si el, eram si eu pana ieri, si i-au propus un tarif la juma’ de pret.
  Destul de intens. O fi doar o coincidenta? .Sau o contramasura la un off-grid in zona?

  Apreciază

 5. georgescu said, on decembrie 6, 2018 at 9:59 pm

  Vasile, uite aici un articol care ar merita tradus in romaneste si publicat. „Invazia Europei de catre migranti este programata, controlata si acceptata”. O spune un general francez, fost sef al informatiilor militare.

  http://www.alterinfo.ch/2018/10/28/general-gomart-linvasion-de-leurope-par-les-migrants-est-programmee-controlee-et-acceptee/?fbclid=IwAR1Bw76TFH-LIXgKVtY_M0u1qIZddRVfLNwAGoEH81X71o0rjm5E-6Ng8v0

  Apreciază

 6. abc said, on decembrie 7, 2018 at 1:54 pm

  frate lasa sa vada si fratii ca uite mai este cate unu ca filip de aici
  https://ortodoxinfo.ro/2018/12/06/ue-va-impune-schimbarea-in-maxim-5-ani-a-documentelor-de-identitate-ale-cetatenilor-din-toate-tarile-membre-cu-o-carte-de-identitate-comuna-cu-cip-albastra-si-cu-stelute-galbene/

  ce spune: Numai minciuni spuneti si lucruri de care ar trebui sa va rusinati, daca sunteti cu adevarat crestini, ceea ce nu prea se vede din postarile pe care le faceti.

  Vorba lui este cea spusa prin biata femeie posedata din videol parintelui Vasile Novikov

  Apreciază

  • abc said, on decembrie 7, 2018 at 7:29 pm

   A se vedea de la minutul 4 si 35 de secunde
   Am incercat sa-l pun sa se deschida fix de la timpul precizat dar n-am putut

   Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 22, 2018 at 4:24 am

   Kinu79

   Ei au preluat stirea de la noi (o si specifica la finalul postarii lor) iar tu ne-o prezinti noua ca pe o noutate.

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: