SACCSIV – blog ortodox

PROTEST împotriva Convenției de la Istanbul – Joi 1 noiembrie 2018, ora 14:00, în fața Ministerului Educației Naționale

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 31, 2018

Pentru denunțarea Convenției de la Istanbul, precum și pentru renunțarea definitivă la proiectul “Strategiei Naționale de Educație Parentală 2018-2025” care, potrivit informațiilor oferite de Ministerul Educației Naționale, „a fost retransmis iniţiatorilor” pentru a „fi îmbunătățit și lansat într-o nouă etapă de dezbatere publică”.

Cititi va rugam mai multe pe Daniel Vla la:

PROTEST împotriva Convenției de la Istanbul – Joi 1 noiembrie 2018, ora 14:00, în fața Ministerului Educației Naționale

Despre Convenția de la Istanbul cititi va rugam mai multe la:

RUGAM RASPANDITI (despre o noua blestematie cu masca umana): Biserica Ortodoxă Bulgară denunța ideologia „de gen“ conținută în „Convenția Consiliului Europei privind prevenirea si combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice.“

Despre Strategia națională de educație parentală 2018-2025:

Zdrobirea ultimei cetăți: MINISTERUL EDUCAȚIEI consideră că FAMILIA ROMÂNEASCĂ este prea CONSERVATOARE, așa că o vor REEDUCA prin intermediul “EDUCAȚIEI PARENTALE”

 

Reclame

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gheorghe said, on noiembrie 1, 2018 at 11:43 am

  Doamne’ ajuta!
  … cam din scurt mi se pare… dar extrem de important!
  Nu stie nimeni cum poate fi cerut in Justitie sa fie anulata hotararea parlamentara de aprobare a documentului?
  Ori, cum se poate „retrage” semnatura Plavanei psd-iste de pe documentul diabolic?
  Vad ca se pozeaza cu Patriarhul si pare fericita… ca mafiotii care rad stiind ca deja i-au „tras-o” (scuzati) celui care se crede tare…
  Cica mafia napoletana are o vorba: „cand stai la masa cu cei dragi si te bucuri ca tocmai l-ai aranjat pe concurent/adversar… sa stii ca deja ti-a tras-o (dat lovitura)!”. Ma rog, asta e ideea, nu stiu sa redau exact cuvintele.

  Apreciază

 2. Mani said, on noiembrie 1, 2018 at 1:10 pm

  Vasile,stii ceva despre o decizie 30oct a.c. CcRo,in favoarea obligativității vaccinării copiilor în Ro???!

  Apreciază

 3. Aly Aly said, on noiembrie 1, 2018 at 2:51 pm

  Popor puturos! Nu puteti iesii in strada 2 ore. Au dreptate astia sa ne puna lantul de gat si sa ne schimbe sexul copiilor. Nu iesim din comoditate. Stati la laptop in fotolii , Soros vegheaza.

  Apreciat de 1 persoană

 4. marian said, on noiembrie 1, 2018 at 6:55 pm

  Acum aflu si eu, când se implinesc 5 ore de la sfârșitul protestului.
  Poate trebuie pregătit mai bine!
  Doamne ajută!

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 1, 2018 at 7:05 pm

   marian

   Eu am aflat aseara pentru ca ne-a semnalat fratele Daniel Vla. Altfel habar nu aveam.

   Apreciază

 5. vlad tepes said, on noiembrie 1, 2018 at 7:24 pm

  Cu alte cuvinte, vom plati din banii nostri(publici) niste ong-isti, declarati peste noapte profesori, care trebuie sa ne bage cu fortza pe gat, o ideologie nu doar straina neamului romanesc, dar care este in totala opozitie cu dreapta noastra credinta ortodoxa! Specific unei Colonii bananiere, asa cum este astazi, Romania!

  Apreciază

 6. sherlock_holmes said, on noiembrie 1, 2018 at 9:04 pm

  Motto: Oare ce bine mai poate iesi din Istanbul ?

  Se spune ca al treilea razboi mondial va fi unul de pedepsire, cu multe victime. Stau si ma intreb, cine sint oare vinovatii si daca stiu sau le pasa macar de ce-i asteapta.

  Se pare ca mamaliga noastra romaneasca nu se dezminte, buna cu brinza si putin unt dar nu explodeaza ci doar fisiie ( isi mai aduce cineva aminte de terciul de la bunici ?)

  Apreciază

 7. Radu Humor said, on noiembrie 2, 2018 at 8:55 pm

  ROMÂNII SUNT ÎN ALERTĂ! ESCROCHERIA CARE ÎI POATE DISTRUGE. POLIȚIA TREBUIE SESIZATĂ URGENT
  facebook PUBLICAT: 02/11/2018 | 15:17
  Foarte mulți români întâmpină, în ultimele luni, probleme cu hoții al căror scop este numai să-i păcălească, avertizează CERT-RO. În cazul în care v-ați dat seama că ați devenit victima unui astfel de atac mergeți la cea mai apropiată secție de poliție.

  În ultimele luni, utilizatori din România sunt vizaţi de diverse campanii de phishing prin intermediul apelurilor telefonice.

  A MURIT! Era simbolul unei tari intregi. Ultimele imagini cu ea, in viata!
  CIAO.RO
  A MURIT! Era simbolul unei tari intregi. Ultimele imagini cu ea, in viata!
  02/11/2018 | 11:45
  Acest tip de atac poartă denumirea de vishing (voice + phishing = vishing), iar metodele utilizate de către atacatori sunt inspirate din tehnici de inginerie socială (social engineering).

  Atacul debutează cu un apel telefonic. În cadrul acestuia, atacatorul pretinde că reprezintă o anumită companie sau autoritate. Pentru a da veridicitate apelului, atacatorii folosesc date despre victimă care sunt de obicei disponibile online (nume, prenume, adresă de e-mail etc.).

  În momentul în care posibila victimă crede că acel apel este legitim, şansele de a oferi telefonic date sensibile (personale sau bancare) cresc exponenţial. Totodată, atacatorii pot profita de credulitatea victimelor, pentru a îi convinge să instaleze software maliţios sau aplicaţii de control la distanţă (remote desktop), pe dispozitivele utilizate.

  Un utilizator găseşte un apel pierdut de la un număr de telefon din afara ţării. În momentul în care încearcă să contacteze înapoi acel număr, pentru a înţelege scopul apelului, victima sună de obicei la un număr de telefon cu suprataxă. Mai departe, scopul atacatorilor este să menţină apelul activ un timp cât mai îndelungat, anunță capital.ro.

  Frauda “cont bancar blocat”
  Utilizatorii nu trebuie să fie vigilenţi doar în privinţa apelurilor pierdute. O altă metodă utilizată de infractorii cibernetici presupune apelarea directă a posibilei victime.

  Folosindu-se de o înregistrate automată, realizată de obicei prin intermediul unei aplicaţii de tipul text-to-speech, atacatorii pun în aplicare un scenariu automatizat, în care victimei i se cer date personale sau bancare.

  Spre exemplu, interlocutorii pot spune că sună din partea băncii al cărei client sunteţi, pentru a vă notifica despre blocarea contului dvs. Pentru deblocare vi se recomandă să apelaţi un alt număr.

  Este foarte probabil ca numărul apelat ulterior să fie unul cu suprataxă. Astfel, pe lângă culegerea de date personale şi financiare, scopul atacatorilor este ca să ţină victima un timp cât mai îndelungat la telefon. Mai târziu, la sosirea facturii telefonice, utilizatorii realizează că au fost păgubiţi.

  Modele de numere de telefon raportate până în prezent la CERT-RO sunt: +212662004621, +40201272539, 02162094975 sau 02191873368. Sigur, este posibil ca aceste numere de telefon să fie generate aleatoriu, prin intermediul unei aplicaţii de tipul fake-a-call.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: