SACCSIV – blog ortodox

Teoria genului mai are un scop: INNEBUNIREA FORTATA

Posted in TRANSSEXUALISM, Uncategorized by saccsiv on octombrie 12, 2018

Același sistem al ”progresivismului” care cere în acest moment să vezi un bărbat, dar să îl strigi femeie, va cere mai târziu să spui ”ZECE” atunci când vezi scris 5+3.

“Va veni vremea ca oamenii să înnebunească şi când vor vedea pe cineva că nu înnebuneşte se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”. (Sf. Antonie cel Mare)

Cu doar cu o generatie in urma, un barbat care intra la toaleta femeilor motivand ca-i femeie, era bagat in camasa de forta si depus intr-un institut de boli mintale. Pentru ca era considerat nebun.

Intre timp, lucrurile au “evoluat”. Iata ce putem citi la https://ro.wikipedia.org/wiki/Transsexualism:

Transsexualismul (denumit și transsexualitate) se caracterizează printr-o identificare puternică și persistentă cu celălalt gen. Persoanele în cauză simt că sunt victime ale unui accident biologic și sunt închise într-un corp care nu se potrivește identității lor de gen. Cei care manifestă această afecțiune poartă denumirea de transsexuali. Această percepție și convingere este considerată o boală psihică, motiv pentru care se încadrează în lista tulburărilor psihice.[1] Societatea americană de psihiatrie a revizuit Manualul de diagnostic și statistică al tulburărilor mintale (DSM) și nu mai cataloghează transsexualismul ca fiind o tulburare mintală.[2] Organizația Mondială a Sănătății își va actualiza, pentru prima oară în zeci de ani, lista cu boli psihice. Categorizarea revizuită va fi publicată în 2018, iar vestea legată de această modificare vine după ce un studiu publicat în The Lancet Psychiatry explică de ce transsexualismul nu ar trebui diagnosticat ca boală psihică.[3]

De ce o scot de pe lista bolilor psihice? Pentru ca asa e politic corect.

De ce transsexualimul este pe lista activistilor LGBT? Pentru ca activismul gay este, de fapt, o unealta in mana papusarilor, folosita pentru bifarea mai multor puncte din agenda lor satanica:

Despre innebunire vom discuta in acest material.

INNEBUNIREA PRIN PROPAGANDA

In preambul, cateva paragrafe din Natural News:

Aceeași agendă culturală ”progresistă” care a dus la acceptarea homosexualității, a drepturilor homosexualilor și a căsătoriilor între homosexuali, se luptă în acest moment și pentru acceptarea transsexualității de către societate, încercând să pună egalitate între transsexual și homosexualitate. Persoanele ”progresiste” spun că insultele adresate în acest moment persoanelor transsexuale au fost cândva adresate homosexualilor. A fi homosexual sau transsexual este o ”alegere”, iar această alegere trebuie să aparțină individului.

Ce ar putea să fie în neregulă cu acest argument?

Multe, s-ar părea. A fi homosexual este o alegere cu privire la sexual partenerului tău, dar acest lucru nu duce la o disociere a identității biologice reale, prin urmare bărbații homosexuali știu că sunt bărbați, iar femeile lesbiene știu că sunt femei. Alegerea sexului partenerului este o preferință, nu o respingere a sinelui biologic născut.

Mai mult, o persoană gay nu cere societății să o recunoască ca fiind ceva ce nu este. Pe cealaltă parte, transsexualitatea impune societății să ”pretindă” că persoana este ceva ce nu este….cu alte cuvinte, să pretindă că bărbatul este femeie și femeia este bărbat. Prin urmare, ”normalizarea” transsexualității este o capcană socială puternică care CERE oamenilor să-și abandoneze rațiunea și să fie de acord cu o iluzie socială, alimentată de presiunea unor grupuri sociale. Hainele cele noi ale împăratului sunt frumoase, nu?

Un scurt rezumat ar fi următorul: normalizarea transsexualității impune o ”distorsionare a realității sociale”, care cere oamenilor să-și abandoneze realitatea și să  se ”joace” cu o iluzie care nu are nicio legătură cu realitatea biologică.

Cum să proiectezi la nivelul societății o tulburare psihică individuală și apoi să ceri ca iluzia să fie aprobată de toți cetățenii

Aici descoperim prima daună a normalizării transsexualității. În loc să încurajăm persoana ce suferă de tulburare disociată a personalității să caute tratament și consiliere psihologică, noi proiectăm boala întregii societăți și cerem tuturor să fie de acord cu această iluzie (boală). În final, acestă abordare este dăunătoare persoanelor care suferă de tulturare disociată a identității. Nu putem spune că ajutăm persoana bolnavă prin proiectarea propriei imagini distorsionate la nivelul întregii societăți, ci ajutăm doar în momentul în care persoana bolnavă caută tratament și consiliere psihologică pentru a se reintegra în societate și a redevenii un întreg.

Mai rău este precedentul de a considera ca fiind reale toate cererile de acceptare a iluziei transsexualității. ”Contractul” ce stă la baza acceptării transsexualității presupune că fiecare persoană din societate ar trebui să pretindă că cineva este ceva ce în mod vizibil nu este. Participând de bună voie în jocul acesta copilăresc de-a pretinde ceva ce nu este, deschidem ușa pentru nivelul următor de sminteală: Transanimalismul.

Transanimalismul este următorul pas: Nu, nu ești un Leopard Tibetan!

În ceea ce privește transanimalismul, oamenii cred că sunt feline, urși sau alte animale. Pentru cei care suferă de transanimalism, imaginea personală afișată societății este la fel de convingătoare ca cea afișată de cei care sunt transsexuali. Prin urmare, dacă folosim logica comunității transsexualilor, ar trebui să fim cu toții de acord că transanimalii sunt cu adevărat feline, urși, câini, bufnițe sau oricare altă sminteală manifestată în acel moment.

De fapt, noi trebuie să fim de acord cu aceste sminteli deoarece asta impune corectitudinea politică, în loc să le spunem adevărul gol-goluț: ”Nu ești o felină. Ești o ființă umană. Du-te și tratează-te!”

În realitate, refuzul tot mai răspândit de a spune cuiva un adevăr care ar putea, în orice mod, să îl ”ofenseze” este caracteristic persoanelor de stânga ”progresiste”, persoane caracterizate printr-o slăbiciune a minții, ce deseori se numesc ”fulgi de zăpadă”. A spune cuiva ce nu vrea să audă un adevăr clar și obiectiv – ”Nu ești un Leopard Tibetan” – este văzut ca fiind un gest de ură, ce duce la mai multe acuzații precum intoleranță, fanatism și rasism. (Exact! Persoanele care strigă în gura mare ”rasism” habar nu au seminificația acestuia. Se pare că orice persoană care câștigă în fața unui ”progresist” de stânga cu argumente este un ”rasist”).

Conform afirmațiilor, adevărul care ”afectează” imaginii distorsionate și fracturate a unei persoane cu tulburări, ar trebui ”pus la zid” în cadrul societății ”tolerante”. Cu toate acestea, dacă toleranța este încurajarea tulburărilor mentale și a batjocorii, atunci definiția ”toleranței” este foarte suspectă. Oare locuitorii orașului erau ”toleranți” atunci când glorificau hainele minunate ale împăratului gol, în timp ce acesta mergea pe jos dezbrăcat, în mod irațional ”etalându-și” tulburarea psihică? Nu, erau iraționali și idioți. Doar un copil inocent ce nu fusese încă ”școlit” în contorsiunile mentale ale corectitudinii politice a putut striga ”Împăratul nu are haine!”

Astăzi dau o ripostă mai lungă: ”Transsexualitatea este o boală mintală care presupune tratament plin de compasiune, pentru a ajuta victimele să facă față adevărului și să se reintegreze pentru a deveni un întreg!”

Glorificarea bărbaților transsexuali care pretind că sunt femei este o insultă la adresa adevăratelor femei

Cu siguranță nu îi ajutăm în momentul în care suntem de acord cu fantasmele și iluziile false ale acestora. Practic, prin celebrarea bărbaților transsexuali, aducem insulte la adresa marilor femei ale societății noastre, femei adevărate, nu persoane care ”pretind” că sunt femei.

Caz concret: Când o revistă la modă l-a numit pe Bruce Jenner (care pretinde că este ”Caitlyn Jenner”) ”Femeia Anului” a adus o insultă la adresa tuturor femeilor adevărate. Mesajul a fost ofensiv și stupid: ”Acest BĂRBAT se pricepe mult mai bine să fie femeie decât toate femeile reale!”

Se pare că revista nu a putut găsi o singură femeie care să fie mai bună la ”a fi femeie” decât  Bruce Jenner care ”pretinde” să fie femeie. Cu toate că Bruce este o persoană agreabilă, drăguță și curajoasă, din punct de vedere biologic el nu este o femeie. A susține că Bruce Jenner este o femeie nu este decât un exercițiu a unei iluzii sociale comune, ce reflectă, în mare, creșterea bolilor mintale din partea societății ”progresiste”.

A fi acceptat într-o societate iluzorie presupune să fii capabil să te exprimi fluent în privința iluziei care este la modă în acel moment

Potrivit societății ”progresiste”, acceptarea socială nu mai are la bază conexiunile tale cu realitatea ci, mai degrabă, fluența cu care expui cele mai populare și mai noi iluzii sociale.

Când nu există nicio ancoră în realitate, orice amăgire sau iluzie poate fi impusă unei societăți credule,  lipsite de voință și maleabile cu civili docili

”Progresivismul” a ajuns aproape de punctul nebuniei deoarece un individ bine-educat, bine-informat și inteligent, în momentul unei conversații fundamentale, va fi defăimat cu răutate ca fiind ”intolerant” și ”non-cuprinzător” pentru absolut tot ceea ce va spune. Acceptarea socială va fi o răsplată dată doar celor ce vor începe comentariul cu destulă rușine, vinovăție și admiterea ”ignoranței” (dacă sunt albi sau bărbați), cu dreptate și adevăr social (dacă sunt de altă culoare), sau semnalizarea unei virtuți (dacă sunt prea bogați și vor totuși să fie acceptați de cei care nu sunt bogați).

Trebuie să realizăm că nu ajutăm pe nimeni în momentul în care participăm în labiritul gândirii iluzorii sau atunci când încercăm să fim acceptați de cei care împărtășesc această iluzie. Dacă mai sperăm să funcționăm ca o societate civilizată, rațională cu o gândire avansată, trebuie să revenim la realitate și să avem curajul să vorbim adevărul indiferent dacă cineva se va simți ofensat.

Transsexualitatea este credința ce spune că 5+3=10

Normalizarea transsexualității este capitulare în fața comodității confortului. Este o formă de obediență docilă pentru cerințele celor nebuni și bolnavi. Este o abandonare a percepțiilor, a cunoașterii și a rațiunii. După toate acestea, același sistem al ”progresivismului” care cere în acest moment să vezi un bărbat, dar să îl strigi femeie, va cere mai târziu să spui ”ZECE” atunci când vezi scris 5+3.

Acolo unde rațiunea este complet abandonată  – chiar „pusă la zid și făcută de rușine” – toată societatea va avea de suferit în urma acestei nebunii.

Pentru aceste motive normalizarea transsexualității ar trebui respinsă cu vehemență de către persoanele raționale, condamnată ca fiind dăunătoare societății în ansamblu. Ca societate nu mergem mai departe dacă ne ancorăm în adorația irațională a unor iluzii a nebunilor. Mergem mai departe când facem față realității, prin rezolvarea problemelor și prin ajutarea celor din jurul nostru să înfrunte realitatea (ajutându-i să-și rezolve, de-asemenea, și problemele).

Cititi va rog mai multe la:

Natural News: Argumentul rațional împotriva normalizării transsexualității

 

INNEBUNIREA FORTATA

In materialul Natural News este vorba despre normalizarea anormalului prin prostirea maselor. Dar papusarii nu se limiteaza la indoctrinare cu vorba. Ci au inceput s-o si impuna. De exemplu, in Canada, daca negi teoria genului te baga la puscarie si te obliga sa te supui unei instruiri anti-discriminare:

Canada DECADENTĂ adoptă LEGEA tiranică a TRANSSEXUALITĂȚII. Cei care NEAGĂ teoria de gen pot fi acuzați de discriminare, amendați, închiși

Iar sistemul care cere în acest moment să vezi un bărbat, dar să îl strigi femeie, va cere mai târziu să spui ”ZECE” atunci când vezi scris 5+3. Dar o va face cu forta.

Cititi va rog si:

Text fundamental. PROMOVAREA TRANSGENDER (al treilea gen) = CRIMA IMPOTRIVA COPIILOR. Concluzia COLEGIULUI PEDIATRILOR AMERICANI. Castrarea chimica, mutilarea genitala si bolile mintale au scapat de sub control …

Documentar interzis in mass-media. TRANSGENDER: Normalizarea unei teribile boli mintale. DE CE?

REEDUCAREA prin serviciile de protecție socială / ASISTENȚII SOCIALI din Anglia acuză o familie tradiționalistă deoarece refuză să o lase pe fiica lor să facă schimbare de sex

Noul expert LGBT la ONU: Libertatea religioasă „nu este absolută”, trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității

 

Reclame

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Target Humanity said, on octombrie 12, 2018 at 7:25 pm

  Apreciază

 2. dante said, on octombrie 12, 2018 at 7:27 pm

  O lume nebuna, nebuna, nebuna!
  Acesta este viitorul. Un haos organizat, in care mintea omului este redefinita si directionata catre un plan bine stabilit. Vedem aici, inca odata, ca nu mintea omului este punctul cheie al omului, caci aceasta poate fi modelata si pervertita selectiv, ci inima. Cine vrea sa scape de aceasta nebunie globala trebuie sa faca apel la glasul inimii, caci aici diavolului ii este foarte greu sa ajunga. Dar asta este o teorie, devenita utopie in zilele noastre.
  Dar daca in ziua de azi fiecare este ceea ce vrea sa fie, femeie, barbat sau nedefinit, sfidind evidentele anatomice individuale, pun si eu o intrebare:
  De ce pe cel care se crede Napoleon, sau Hitler, sau Stefan Cel Mare, il bagam la balamuc? Sau va veni vremea cind si acestia vor fi lasati liberi pe strazi?

  Apreciază

 3. NIMENI said, on octombrie 12, 2018 at 8:52 pm

  Sufletul omului e ţinta şi numele Mântuitorului nostru să nu mai fie rostit …deja, după referendum, suntem într-o altă dimensiune!

  Apreciază

 4. Riko said, on octombrie 12, 2018 at 9:25 pm

  Stire foarte importanta. De la 1 ianuarie 2019 toti pensionarii vor primi pensile doar pe card, nu prin posta romana cum e in prezent.

  Apreciază

  • Iuliana said, on octombrie 13, 2018 at 5:51 pm

   da, adevarat. Bunica mea, care are 91 de ani (!!! si nici un contact cu banca pana acum, ca multi alti oameni de varsta similara de la tara) a trebuit sa-si faca un card (contacless, desigur!) vara aceasta pentru a putea primi cei 550 de lei pensie. Singura ei legatura cu statul pana atunci era un buletin cu file de hartie :))) …evident nesatisfacator pentru sistem.

   2. Stire complementara:
   In Brasov, tot cu pensionarii s-a inceput si „civilizarea” transportului. Ei sunt primii care din octombrie anul acesta nu mai pot cumpara bilete de hartie de pensionar, ci totul se face electronic pe card. Si eu care ma bucuram ca inca mai sunt orase cu bilete de hartie si nu ca in Bucuresti. …

   Interesant cum incep cu cei invarsta… asa, sa nu le scape nimeni, oricat de batran ar fi…

   Apreciază

 5. vlad tepes said, on octombrie 12, 2018 at 11:31 pm

  Viitorul oamenilor liberi de astfel de nebunii dracesti, va fi in comunitati mici, refugiate in locuri izolate si greu accesibile, in paduri, pesteri, munti, acolo unde autoritatea elitelor tradatoare este aproape inexistenta. In schimb, in marile orase, sub autoritatea demonica a Papusarilor acestei Lumi, va ramane o masa uriasa si amorfa de sclavi tehnologizati si supravegheati continuu, asemenea acelor zombie fara creier si fara vointa, pe care-i ii vedem in filmele SF americane.

  Apreciază

  • Nono said, on octombrie 14, 2018 at 8:54 am

   Care paduri, mai Vlade?!!! Alea date spre taiere la ras lui Porkofer si acolitilor sai??!!!

   Apreciază

   • vlad tepes said, on octombrie 14, 2018 at 3:02 pm

    Nu pot taia loazele astea straine pripasite pe aici, atata padure cat a ingaduit Cel de Sus pt aceste meleaguri!

    Apreciază

 6. BMar said, on octombrie 13, 2018 at 12:43 am

  Urmatorul video descrie perfect ce se zice in articol , este NEBUNIA in stare pura :

  Apreciază

  • sherlock_holmes said, on octombrie 13, 2018 at 6:27 am

   Si acest video este graitor, universitatile americane, unde daca spui nebunii nimeni nu se ofenseaza dar daca marturisesti ceva adevarat ( femeia este femeie si barbatul barbat conform voii Lui Dumnezeu dar si a geneticii ( pentru atei ),sau relatiile sexuale nefiresti sint un pacat sau orice altceva….sint convins ca ar sari pe tine si te-ar impiedica sa mai vorbesti daca nu si mai rau.

   Daca miine or sa gaseasca o gena a canibalilor ( desi nu este neaparat nevoie ) si or sa declare canibalismul drept al omului….va dati seama ce ar insemna sa te impotrivesti unuia ca acesta sa te manince ? Sa-i lezezi demnitatea si dreptul lui,ce ar mai vui prestitutia de pretutindeni despre retrograzii din evul mediu.

   Daca cineva marturiseste adevarul,fulgii de zapada vor spune ca lezezei sentimentele altora,si trebuie sa taci dar daca ei te iau la bataie,te tracaseaza,te tirasc prin tribunale,etc,atunci nu mai este lezarea sentimentelor tale sau violenta dea dreptul,ci infaptuire de ” dreptate „. As numi-o furculita batjocurii caci a depasit pragul ipocriziei,sau sindromul teroristului rau si al teroristului bun.

   Pe de alta parte,daca ma uit in Europa de Est ( nu toata ),si reporterul ar pune intrebari de genul : Cine sint dusmanii Romaniei si ai tarilor estice,cine incearca sa distruga umanitatea si omenirea,care tara reprezinta cel mai mare pericol pentru alte tari si pacea lumii, cine distruge familia,natiunile si-i persecuta pe crestini,cine sponsorizeaza terorismul,etc….sint convins ca reporterul ar obtine aceleasi raspunsuri hilare ca in cazul studentilor americani. In aceasta zona( cu ceva exceptii notabile ) se pare ca oamenii sufera de sindromul Stockholm. Cu cit sint mai mult persecutati,cu atit mai mult se indreapta spre persecutorii lor ( SUA/UE) pe care-i iau de buni.
   https://ro.wikipedia.org/wiki/Sindromul_Stockholm

   Cred ca tarile si comunitatile mari nu mai pot fi salvate,pentru ca au fost infectate toate mecanismele de aparare si functionare ale societatii iar mijloacele de atragere,de inselare,de indoctrinare,de innebunire in masa beneficiaza de resurse nelimitate si de armate si supraveghere omniprezente.

   Ceva ceva s-ar mai putea face la nivel individual sau comunitati mici,numai si numai cu ajutorul lui Dumnezeu.Fara El sintem cu desavirsire pierduti,sa credem ca am putea face ceva prin forte proprii sau cu ajutor lumesc,alta nebunie.

   Omenirea astazi,exceptind finalul fericit ( sau poate in alta lume,cea de sus ):

   Apreciază

 7. Apa trece, pietrele rămân. said, on octombrie 13, 2018 at 7:19 am

  Sfântul Lavrentie de Cernigov spunea că în aceste vremuri e bine sa deprindem Rugăciunea lui Iisus, adică rugăciunea inimii. Știa el de ce…

  Apreciază

 8. gheorghe said, on octombrie 13, 2018 at 12:21 pm

  Un articol interesant caruia vreau sa-i aduc in sustinere traducerea dintr-un eseu – „Progresiv-ismul isi ocupa locul intre marile religii”…
  https://www.americanthinker.com/articles/2018/08/progressivism_takes_its_place_among_the_major_religions.html#ixzz5PmADaZyT
  Opinions from the Web
  Progressivism Takes Its Place among the Major Religions – Dr. Roger Taylor
  Zeul progresistilor este … statul; statul sa decida ce este moral si ce este imoral, statul sa aiba puterea sa distruga pe oricine. Autorul eseului spune ca Soros e un fel de calif al progresistilor si ca Al Gore e imamul cultului Verde.
  Cartea lor sfanta e Manifestul comunist; clerul este de gasit in universitatile americane, amvonul este in sala de clasa/cursuri… si ajutorul diaconului este aici dat de Hollywood, de [mass-]media si politicieni.
  Au si reguli alimentare – fara produse modificate genetic. (n.n. – „regula” asta induce in eroare fiind u aspect care „atrage”, stimuleaza deschiderea spre propaganda si – in continuare – racolarea/convertirea).
  Motivul – sa nu supere pe Mother Earth = zeita mama [Gaia].
  Sint diferente fundamentale intre Progresivism si Crestinism…
  Crestinismul invata ca omenirea este pacatoasa si nu se poate mantui prin ea insasi.
  Progresistii cred ca omul poate sa devina perfect sa creeze o societate ideala. (n.n. – pe Pamant)
  Crestinismul invata ca Dumnezeu are grija de fiecare om.
  Progresistii considera colectivitatea mai importanta decat individul.
  Crestinii cre in cele 10 Porunci.
  Pentru progresisti, morala nu este relevanta.
  … Crestinismul a influentat fondatorii natiei (americane) si ideea de libertate personala este in gena nationala.
  Progresistii trebuie sa distruga Crestinismul sau sa-l aduca la neputinta pentru a cuceri America si sa elimine Constitutia. Se vad initiative in acest sens.
  Biblia ne spune ca sfanta casatorie este intre un barbat si o femeie.
  Raspunsul progresist – sa ajunga in justitie legalizarea mariajului intre persoane de acelasi sex.
  Urmeaza unirea cu animalel de companie…
  Biblia ne spune despre doua genuri: barbatesc si femeiesc.
  Vedem acum nonsensul genurilor multiple.
  Crestinismul respecta darul sfant al vietii.
  Avem acum legalizate si avortarea si eutanasierea.
  Sint din pacate si „biserici” liberale care au adoptat multe din aceste notiuni, unele ajungand sa de indoiasca de Iisus Hristos. Mare parte din turma s-a ratacit si asta produce mare bucurie progresistilor.
  Un loc aparte in Crestinism il detine porunca iubirii aproapelui.
  Este iubirea aparte [numita in gresecte] AGAPE care arata compasiune si respect.
  Noi, crestinii cedam tentatiei opuse, de a uri nejutificat.
  Porunca iubirii aproapelui arata o mare intelepciune care ne ajuta sa nu urim.
  Aceasta patima degradanta distruge pe cel ce uraste si deseori conduce individul la fapte periculoase.
  Progresistii nu au astfel de regula si folosesc ura ca o unealta.
  Astfel, ei sint continuatorii traditiei islamice. Coranul nu cere sa-ti iubesti aproapele.
  Dimpotriva, e scris de 109 ori sa lupti cu „necredinciosul”.
  Nu sint atatea ocazii pentru a contrabalansa [traditia] in scris prin indicarea/invocarea pacii si tolerantei.
  Unele chiar instiga la violenta: K47-4 „Cand intalnesti un necredincios „ia-i” gatul!.
  Nu toti sint de acord…. insa Mahomed e citat ca spunand ca cine paraseste Islamul (apostat) trebuie omorat.
  Progresistii in America au eliminat treptat din mostenirea noastra in ultimul secol.
  Dupa opt ani cu Obama, care a promis sa schimbe fundamental America, „stanga” a devenit aroganta.
  Progresistii erau convinsi ca traiectoria lor marxista era deja stabilita.
  Aveau nevoie doar ca Hillary sa parafeze contractul.
  Ei deja distrug familia nucleara, castoria sfanta, armonia dintre sexe si sfintenia vietii.
  Ei au savurat anarhia.
  Dar a aparut Donald Trump sa le saboteze agenda.
  … considerat unul de-al lor candva, si acum s-a alaturat celelalte tabere.
  El este un apostat si scuipa erezii.
  Ca un ateu fata de Progresism.
  Progresistii pot sa urasca Crestinismul dare mult mai eficient sa-si concentreze furia asupra omului aflat zilnic in fata lor: Donald Trump.
  Ei vor sa ucida apostatul fizic ori politic.
  Astfel, Sindromul deranjamentului [fata de] Trump poate fi inteles ca intoleranta religioasa extrema.
  Ca medic si crestin, sint ingrijorat de sanatatea acelora care au in ei atat de multa ura.
  Nu este sanatos.
  Poate noi putem sa-i convingem sa adopte o atotudine de iubire frateasca AGAPE fata de inamic.
  Ar fi mai „holistic” decat HELL-istic. (hell = iad)
  Ar putea sa stea injurul unui foc de tabara si sa cante Kumbay.
  Cand se va intampla, vreu un loc in fata la spectacolul de „Air-and-Water” sa vad cum porcul zboara/
  In acelasi timp am sa tin aproape armele mele si religia.
  Sper sincer sa nu avem nevoie de arme.

  Apreciază

 9. Horia said, on octombrie 13, 2018 at 11:07 pm

  Adevarul biblic confirmat de documente mililitare americane declasificate?

  Apreciază

 10. R said, on octombrie 15, 2018 at 8:46 pm

  Asta este ce ne așteaptă pentru cei care n-au știut sau care n-au vrut să știe care este treaba cu referendumul. În SUA deja se întâmplă. Așa că pregătiți-vă, ca să nu va ia măcar prin surprindere:

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: