SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (umor?): Modern Educayshun

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 4, 2018
Tagged with:

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

 1. sherlock_holmes said, on octombrie 5, 2018 at 7:09 am

  Pai cuvintul educatie e retrograd,folosit de atitia ani, educayshun e americanizat deci modern,de viitor si succes.

  Continuarea acestui tip de educatie ar putea fi: grasunelul asiatic,gay si nestiutor in toate,daca nu ar fi fost asiatic si gay ar fi putut ajunge presedintele Americii,cu aluzie la zilele noastre. Studenta violenta,careia mustarul ii sare imediat si din orice,ar fi putut ajunge reprezentanta SUA la ONU,precum Samantha Power sau Nikky Halley. Insipidul din spate si cu profesoara ar fi putut face cariera in mass-media,sau invatamintul universitar,organizatii guvernamentale,think-tankuri.

  Mortul este adevarul,stiinta,bunul-simt,normalitatea,justitia…exact cum se intimpla astazi in democratiile de fatada ale vestului salbatic.

  Sistemul de justitie in SUA e criminal ( fostul secretar al Trezoreriei americane sub presedintele Reagan,Paul Craig Roberts ) :

  https://www.paulcraigroberts.org/2017/01/30/justice-system-criminal-paul-craig-roberts/

  Astazi in America,in 97 % din infractiunile comise,inculpatul se declara vinovat,chiar daca nu este. Aceasta ca sa scape cu o pedeapsa mai mica. Este continuarea de cosmar a lui Franz Kafka,Procesul.

  Politia nu mai pierde timpul sa prezinte dovezi,procurorii sa mai instrumentalizeze cazul,judecatorul si curtea sa mai fie atenti la dovezile pro si contra si sa ia o decizie….justitia a devenit ca MacDonaldul,fast-food, banda rulanta din Timpuri Noi.

  Ce o sa ne facem cind or sa declare hotia si alte patimi drept ” drepturi ale omului”. Iti intra hotul in casa si daca nu ii dam lucruri de valoare ne denunta ca l-am discriminat si ajungem si la inchisoare,daca nu mai rau,conform noii educayshun.

  Ce vremuri am ajuns sa traim,sa fim obligati sau pacaliti,dupa caz,sa ne vindem sufletele si vesnicia pentru patimile,trufia si nebunia lumii acesteia.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: