SACCSIV – blog ortodox

Nu PSD-ul a cerut “Sa facem Referendum” / PSD-ul doar a raspuns DA la ceea ce au cerut 3 000 000 de romani / Ceilalti parlamentari au raspuns NU…

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 20, 2018

La tema asta n-am ce scrie in plus fata de cele ce am scris in titlu.

Reclame

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on septembrie 20, 2018 at 9:17 am

  https://www.rt.com/news/438871-hungary-un-migration-lies/

  https://www.rt.com/news/438876-israel-satellite-latakia-strike/

  https://www.rt.com/business/438857-us-nsa-hackers-cryptocurrencies/

  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6185759/Privacy-fears-popular-government-payment-site-leaks-14-million-customers-records.html

  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6184575/Sustained-levels-moderate-global-warming-melt-gigantic-East-Antarctic-Ice-Sheet.html

  http://www.informationliberation.com/?id=59081

  http://en.farsnews.com/player.aspx?nn=13970627000892

  https://www.fort-russ.com/2018/09/false-flag-ukrainian-troops-shelled-their-own-positions-prior-to-arrival-of-osce-observers/

  https://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2018/09/18/america-one-of-45-countries-infected-by-uber-powerful-israeli-smartphone-spyware/#49816e7f72ff

  https://www.zerohedge.com/news/2018-09-18/feminists-rage-over-latest-injustice-sexist-iphones

  https://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2018/09/18/america-one-of-45-countries-infected-by-uber-powerful-israeli-smartphone-spyware/#41c1295a72ff

  https://www.zerohedge.com/news/2018-09-18/terrifying-new-documents-reveal-secret-govt-rules-spying-us-journalists

  http://www.psychdrugwatch.com/2018-09-17-big-pharma-drug-pushers-infiltrate-public-schools-mandatory-mental-health-screenings.html

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6183031/Brooklyn-Diocese-agrees-pay-27-5m-child-sex-abuse-victims.html

  https://www.globalresearch.ca/the-dutch-investigation-into-flight-mh17-and-kievs-veto/5654221

  https://news.antiwar.com/2018/09/18/poland-offers-us-2-billion-to-establish-a-permanent-military-base-in-poland/

  https://ahtribune.com/us/maga/2346-911-war-on-terror.html

  https://alethonews.com/2012/08/12/the-yinon-thesis-vindicated-neocons-israel-and-the-fragmentation-of-syria/

  http://www.investmentwatchblog.com/the-fisa-text-classified-release-and-the-media/

  https://southfront.org/syrian-war-report-september-19-2018-militants-reject-demilitarization-zone-agreement-in-idlib/

  http://www.pravdareport.com/news/russia/politics/17-09-2018/141599-mh17_investigation-0/?utm_referrer=main_last_news_list

  https://www.naturalblaze.com/2018/09/pharmaceutical-vaccine-medical-device-corporations-rule-worlds-healthcare-industries.html

  https://www.naturalnews.com/2018-09-18-gardasil-is-a-deadly-concoction-that-leads-to-devastating-health-issues.html

  http://www.investmentwatchblog.com/israeli-organ-harvesting-and-slavery/

  https://www.naturalnews.com/2018-09-18-brilliant-scientists-working-for-government-do-not-vaccinate-their-own-kids.html

  http://tass.com/pressreview/1022251

  http://www.pravdareport.com/news/world/asia/13-09-2018/141587-nato-0/?utm_referrer=main_last_news_list

  http://www.whatreallyhappened.com/blogs/epjrw/18/08/14/great-potential-artificial-intelligence-and-evil

  http://www.whatreallyhappened.com/blogs/lookout/18/07/03/scientists-studied-9000-year-old-artifacts-collected-north-sea-which-indicate

  Apreciază

 2. Demisia lui Liviu Dragnea - referendum care ar fi deranjat forțe oculte. said, on septembrie 20, 2018 at 9:55 am

  Unul dintre motivele ascunse pentru care se cere acum demisia lui Liviu Dragnea, spune șeful propagandei online a PSD, se referă la dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii, în contextul unui referendum care ar fi deranjat forțe oculte.

  Președintele PSD Online, Mircea Drăghici, a scris miercuri, pe Facebook, că „adevăratele motive” din spatele scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt legea offshore, referendumul, care, potrivit acestuia, înseamnă „dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii” și legile justiției, iar schimbarea șefului PSD va duce partidul în opoziție.

  „Trei lucruri nu pot fi trecute cu vederea, trei lucruri cu care vor să îngenuncheze România: 1. Gazele pe GRATIS – legea offshore; 2. Dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii – referendumul; 3. Pierderea puterii cătușelor – legile justiției. Acestea sunt adevăratele motive pentru care Liviu Dragnea trebuie executat! Acestea sunt obiectivele celor care atacă, partidul și România, din exterior!”, a scris liderul PSD Online, Mircea Drăghici, pe pagina sa de Facebook, potrivit Mediafax.

  Acesta spune că îl sprijină „fără rezerve” pe Liviu Dragnea.

  Apreciază

 3. Temutul criminal Kostas Passaris vrea să se călugărească said, on septembrie 20, 2018 at 11:29 am

  ostas Passaris, supranumit ”Fiara din Balcani”, după crimele oribile pe care le-a comis, s-a căit și vrea să se călugărească. Și nu oriunde ci la o mănăstire de pe Muntele Athos. Uite cum arată bărbatul după 17 ani de pușcărie!

  Și criminalii pot deveni pâinea lui Dumnezeu! Ne-o dovedește Kostas Passaris, grecul care a ucis fără milă șapte persoane.

  El este autorul a cel puţin trei jafuri pe teritoriul României, în cursul cărora a asasinat cu sânge rece doi oameni, în 2001, la casa de schimb valutar „Petit Bijoux”, din București.

  Anterior, fusese condamnat şi în Grecia pentru 18 fapte penale, dintre care cinci omoruri.

  În noiembrie 2001, Kostas Passaris, în vârstă acum de 40 de ani, a fost arestat în România și cu toții ni-l amintim în lanțuri, cu privirea plină de ură, gata să sară la gâtul oricărei persoane care-i ieșea în cale.

  Face pușcărie de 17 ani
  De 17 ani se află închis la Peniteciarul de maximă securitate Gherla, timp în care și-a schimbat cu totul comportamentul.

  Arhimandritul grec Gervasios John Raptopoulos, duhovnicul criminalului cu sânge rece, povestește că acesta se roagă zi lumină și că este gata să devină călugăr pe Muntele Athos.

  Kostas, alături de duhovnicul lui în curtea Penitenciarului Gherla
  ”Când l-am văzut pentru prima dată, acest copil era chinuit de remușcări și s-a spovedit timp de o jumătăte de oră. I-am dăruit o icoană minunată a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și i-am spus: “Kosta, asta este o icoană care pe mine mă mișca profund.” Iar el mi-a răspuns: “Părinte, dă-mi-o să o sarut, dar iartă-mă, n-am s-o păstrez deoarece îmi amintește de mama mea”. Acest copil n-a avut niciodată o mamă. Cred că acum se află pe drumul pocăinței și îi iubește foarte multe pe părinții atoniți. Toate cărțile pe care le citește au în centru pocăința. El este fiul meu duhovnicesc. Regretă trecutul său păcătos și, ca orice oaie neagră, îngenunchează în celula sa îngustă și se roagă pentru iertarea păcatelor sale, nădăjduind ca într-o bună zi să poată îmbrăca haina călugarească și să-și dedice în întregime viața Dumnezeului și Creatorului său”, a mărturisit bătrânul preot, citat de cuvantul-ortodox.ro.
  Se roagă toată ziua în celulă
  Acesta are 86 de ani și a fost nominalizat, în 2012, la premiul pentru pace. Lui i se spune sfântul prizonierilor, pentru că și-a dedicat viața pentru a le oferi ajutor deținuților nevoiași.

  Potrivit rapoartelor, Kostat Passaris se roagă aproape toată ziua. Se trezește la ora 3.00 ca să citească Utrenia, apoi, câteva ore mai târziu Paraclisul, seara Vecernia și noaptea o încheie cu Pavecernița Mică.

  Criminalul este condamnat pe viață, dar avocatul său speră ca în 2021, atunci când va ispăși 20 de ani de petineță, să fie eliberat condiționat. Și în felul acesta să poată ajunge să îmbrace haina călugăriei.
  Kostas Passaris a crescut la orfelinat
  Kostas Passaris este originar din oraşul grec Seress şi este născut din tată grec (Vangelis Passaris) şi mama de origine română. A crescut într-un orfelinat (tatăl său, de asemenea, a fost condamnat pentru atentate cu bombă în Atena), iar traumele din copilărie l-au marcat foarte mult, făcându-l să aibă o personalitate extrem de violentă.

  Este arestat pentru prima oară la 13 ani, după ce a rănit grav o persoană cu un cuţit, în cursul unei tâlhării.

  La 15 ani este arestat din nou, pentru trafic de droguri. A urmat apoi un lung şir de jafuri armate şi de asasinate.

  Passaris, unul dintre cei mai cruzi criminali
  În perioada 2000 – 2001, Passaris era considerat unul dintre cei mai plini de cruzime criminali din Grecia. Potrivit relatărilor din presa de la vremea aceea, era liderul unei bande deosebit de periculoase, el şi complicii săi ucigând cinci poliţişti greci.

  În februarie 2001 a fost arestat de Poliţia din Atena pentru omor calificat, tentativă de omor şi răpire de persoane, dar a reuşit o evadare spectaculoasă. A simulat o criză de epilepsie şi a fost transportat la un spital, unde doi dintre membrii grupării sale, care se pare că erau de origine română, au deschis focul asupra poliţiştilor, iar Passaris a dispărut la bordul unui autoturism „Lancia”, pe care l-a deturnat din trafic, ameninţându-l pe proprietar cu un pistol.

  Câteva luni mai târziu, în august 2001, poliţiştii greci au dat din nou de urma lui, localizându-l într-un apartament din Atena.

  A fost organizat un dispozitiv format din 50 de luptători de elită, de la trupele speciale, dar Passaris a reuşit să fugă şi de această dată.

  În urma acestui episod, şeful Poliţiei din Grecia şi-a dat demisia. A fost dat în urmărire internaţională prin Interpol, fiind în acea perioadă unul dintre cei mai căutaţi infractori.

  După cea de a doua evadare a făcut rost de un paşaport fals şi a venit în România. A fost dat în urmărire internaţională şi presa l-a numit „Fiara din Balcani”.

  Apoi a urmat jaful de la casa de schimb valutar din Galaţi, un jaf armat la Cluj şi dublul asasinat de la Bucureşti, în urma căruia Konstantinos Passaris a fost capturat de poliţiştii români şi încarcerat.

  https://www.click.ro/news/national/temutul-criminal-kostas-passaris-vrea-sa-se-calugareasca-uite-cum-arata-dupa-17-ani-de

  Apreciază

 4. ”Am crescut brusc cu 20 de ani!” Kira Hagi - un film tulburător despre ceea ce a însemnat Experimentul Piteşti said, on septembrie 20, 2018 at 2:05 pm

  Kira Hagi a primit un rol în pelicula ”Între chin şi amin”, un film tulburător despre ceea ce a însemnat Experimentul Piteşti. În vârstă de 22 de ani, fiica lui Gică Hagi a urmat cursurile New York Film Academy.

  ”Am crescut brusc cu 20 de ani”, este concluzia Kirei Hagi după ce a făcut parte din proiectul ”Între chin şi amin”. Este un film regizat de Toma Enache, care va fi lansat în 2019 şi care prezintă povestea unui tânăr compozitor, Tase Caraman, care ajunge la ”reeducare” în închisoarea Piteşti. Acesta reuşeşte cu ajutorul credinţei să supravieţuiască torturilor cumplite şi reuşeşte să scape cu viaţă. Apoi, i-a compus logodnicei sale ”Odă lui Dumnezeu”, muzică ce o salvează pe logodnica sa, Liga.

  ”Experientul Piteşti” a fost o metodă de ”reeducare” aplicată de comunişti, în perioada 1949-1952. Aici, deţinuţii erau torturaţi prin metode cumplite, cu scopul de a ”le spăla conştiinţa”. Scopul final era ca victima să devină călău. Aici au fost întemniţaţi şi torturaţi în principal deţinuţi politici care s-au opus instaurării comunismului

  https://www.telekomsport.ro/am-crescut-brusc-cu-20-de-ani-kira-hagi-joaca-intr-un-film-despre-un-experiment-teribil-care-a-avut-loc-in-romania-18454730?utm_source=antena3-interior&utm_medium=cross&utm_campaign=Cross

  Apreciază

 5. O said, on septembrie 20, 2018 at 3:18 pm

  Nimeni nu e scutit de nebunia nihilismului, nici macar militari care au jurat sa isi protejeze tara https://www.youtube.com/watch?v=k4X7VwJ92S8

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: