SACCSIV – blog ortodox

Ce s-a întâmplat cu avioanele la 11 septembrie 2001? Apelurile telefonice 9/11. „Scenariul” Comisiei 9/11 a fost inventat

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 11, 2018
Pentru a invada Irakul, au inventat povestea cu armele de distrugere in masa ale lui Saddam Hussein. Aceeasi schema au aplicat-o insa si in cazul inregistrarilor convorbirilor telefonice dintre pasagerii avioanelor deturnate si cei dragi ai lor aflati la sol. Care-i o poveste, deoarece din punct de vedere tehnic era imposibil ca astfel de convorbiri sa aiba loc in 2001. Dar au avut nevoie de aceasta pentru Comisia 9/11, ale carei carei concluzii au fost necesare pentru Patriot Act, care la randul sau a reprezentat fundatia satanistului edificiu Big Brother ce se construieste in ritm alert sub ochii nostri.

Traducerea OrtodoxInfo:

Ce s-a întâmplat cu avioanele la 11 septembrie 2001? Apelurile telefonice 9/11. „Scenariul” Comisiei 9/11 a fost inventat

Prof. Michel Chossudovsky.

Acest articol a fost publicat pentru prima oară pe 10 august 2004 sub titlul Mai multe lacune în povestea oficială: Apelurile telefonice 9/11, a fost publicat (capitolul XVIII) în cartea mea intitulată „Războiul american împotriva terorismului”, Global Research, Montreal, 2005. Unele dintre hyperlink-urile (referințele 2001-2004) referitoare la unele citate din păcate nu mai sunt active.

„Avem niște avioane”

Raportul Comisiei 9/11 oferă o descriere aproape vizibilă a atacatorilor arabi. Descrie în detaliu evenimente care au avut loc in interiorul cabinelor celor patru avioane deturnate.

În absența unor pasageri care sa fi supraviețuit, aceste „dovezi grăitoare” se bazau pe conversațiile de telefonie mobilă și telefonică a pasagerilor cu cei dragi. Conform raportului, aparatul de înregistrat din carlingă (CVR) a fost recuperat numai în cazul unuia dintre zboruri (UAL 93).

Concentrându-se pe drama personală a pasagerilor, Comisia și-a construit o mare parte din poveste în jurul conversațiilor telefonice. Arabii sunt portretizați cu bricegele și cuțitele lor, uneltind în numele lui Allah, să doboare avioanele și să le transforme în „mari rachete ghidate” (Raport, capitolul 1).

Tehnologia transmisiei wireless

Raportul transmite impresia că comunicarea telefonică de la sol la aer de la altitudine mare era de o calitate relativ bună și că nu exista nici un impediment sau obstrucție majoră în transmisia fără fir.

Unele dintre conversații au fost cu telefoanele aeriene de la bord, care contrar telefoanelor mobile oferă o transmisie de bună calitate (fiind proiectate în acest sens n.t.). Raportul nu face o delimitare clară între cele două tipuri de apeluri.

Mai mult, ceea ce nu este menționat în acest scenariu alcatuit cu atenție este că, având în vedere tehnologia dominantă din septembrie 2001, era extrem de dificil, dacă nu chiar imposibil, să se efectueze un apel mobil de pe o aeronavă care călătorește cu viteză mare la o altitudine de peste 8000 de picioare (2440 m):

„Rețelele de comunicații fără fir nu au fost proiectate pentru comunicații sol-aer. Experții în industria celulară recunosc în particular că sunt surprinși că apelurile au putut fi realizate de pe avioanele deturnate și că au durat atâta timp cât au făcut-o. Ei speculează că singurul motiv pentru care apelurile s-au realizat în primul rând este pentru că avionul zbura atât de aproape de pământ (a se vedea aceasta )

Avizul experților din cadrul industriei de telecomunicații fără fir pune la îndoială în mod serios „constatările” Comisiei din 9/11. Potrivit lui Alexa Graf, un purtător de cuvânt al AT & T, comentând imediat după atacurile din 11 septembrie:

„A fost aproape un noroc pentru ca apelurile [9/11] și-au atins destinațiile … De la altitudini mari, calitatea apelului nu este foarte bună și majoritatea apelanților vor avea întreruperi. Deși apelurile nu sunt de nădejde, apelanții pot prelua și menține apelurile pentru puțin timp sub o anumită altitudine „(Vezi aceasta )

Noua tehnologie wireless (fără fir n.t)

În timp ce imediat după 9/11 au fost exprimate îndoieli serioase cu privire la apelurile telefonice, un nou punct de reper în industria telecomunicațiilor fără fir a contribuit în continuare la suprimarea credibilității Comisiei. La câteva zile de la lansarea Raportului Comisiei din 9/11 din iulie, American Airlines și Qualcomm au anunțat cu mândrie dezvoltarea unei noi tehnologii fără fir – care la o dată ulterioară va permite pasagerilor care folosesc telefoanele mobile să contacteze familia și prietenii din aeronave comerciale (fără îndoială, la o taxă specială de roaming aerian) (a se vedea aceasta )

„Călătorii vor putea să vorbească de pe telefoanele lor personale încă din 2006. La începutul acestei luni [iulie 2004], American Airlines a efectuat un test de încercare pe o aeronavă modificată care permitea apelurile prin telefon mobil”. (WP, 27 iulie 2004)

Saptamana aviatiei (07/20/04) a descris aceasta noua tehnologie intr-un raport autorizat publicat in iulie 2004:

„Qualcomm și American Airlines explorează [iulie 2004] modurile în care pasagerii pot utiliza telefoane mobile comerciale pentru a comunica aer-sol. Într-un zbor recent de 2 ore pentru demonstrarea conceptului, reprezentanții guvernului și ai mass-media au folosit telefoanele mobile de generația a treia Code Division Multiple Access(CDMA) pentru a trimite și recepționa apeluri și mesaje text de la prieteni de la sol.

Pentru zborul de încercare din Dallas-Fort Worth, aeronava a fost echipată cu o antenă în partea din față și din spate a cabinei pentru a transmite apelurile telefonice către o mini stație de telefonie mobilă CDMA plasată în cabină. Această „celulă pico” a transmis apeluri telefonice de la aeronavă printr-un satelit Globalstar către rețeaua terestră de telefonie la nivel mondial”

Fără îndoială, nici serviciul de telefonie, nici aparatele „de a treia generație”, nici mini stația CDMA „celula Picco” din interiorul cabinei (care de fapt imită un turn de comunicare de telefonie mobilă în interiorul avionului) nu erau disponibile în dimineața din 11 septembrie 2001.

Comisia 911 subliniază claritatea și detaliile acestor convorbiri telefonice.

În esență, raportul Săptămâna Aviației creează încă o întorsătură jenantă în povestea oficială.

Anunțul din iulie apărut la un timp nepotrivit al American Airlines / Qualcomm a acționat ca un duș rece. Abia recunoscut în rapoartele de presă, aceasta confirmă faptul că administrația Bush a croit povestea telefonului mobil (similar cu ceea ce au făcut cu WMD-urile (arme de distrugere în masă)) și că mărturia Comisiei 9/11 a fost fie eronată, fie exagerată.

Altitudine și transmisie pentru telefoane mobile

Potrivit experților din industrie, legătura crucială în transmiterea telefoanelor mobile fără fir de la o aeronavă este altitudinea. Dincolo de o anumită altitudine la care se ajunge, de obicei, la câteva minute după decolare, apelurile telefonice nu mai sunt posibile.

Cu alte cuvinte, având în vedere tehnologia wireless disponibilă la data de 11 septembrie 2001, aceste apeluri de celule nu ar fi putut fi trimise de la altitudine mare.

Singura modalitate prin care pasagerii ar fi putut contacta familia și prietenii prin telefoanele mobile este dacă avioanele zburau sub 8000 de picioare(2440 m). Cu toate acestea, chiar și la altitudine joasă, sub 8000 de picioare, comunicarea prin telefon mobil este de slabă calitate.

Întrebarea crucială: la ce altitudine au fost avioanele care zburau, când au fost plasate apelurile?

În timp ce informațiile furnizate de Comisie sunt insuficiente, calendarul raportului nu sugerează că avioanele călătoresc în mod constant la altitudine mică. De fapt, raportul confirmă faptul că un număr important de apeluri telefonice au fost realizate în timp ce avionul călătorea la altitudini de peste 8000 de picioare, ceea ce este considerat ca altitudine limită pentru transmisia de telefonie mobilă.

Să examinăm cronologia acestor apeluri în raport cu informațiile furnizate de Raport privind căile de zbor și altitudinea.

Poarta C19 de la Aeroportul Internațional Logan din Boston a fost poarta de îmbarcare a zborului United Flight 175 pe 11 septembrie 2001. Steagul american a fost adăugat pentru a memorializa locul. (Sursa: Domeniul Public)

Zborul 175 al companiei aeriene

Zborul 175 al companiei aeriene a plecat la Los Angeles la ora 8:00:

„S-a înapoiat de la poartă la ora 7:58 și a plecat de la aeroportul Logan la 8:14.”

Raportul confirmă faptul că, până la 8:33, „a ajuns la altitudinea de croazieră alocată de 31.000 de picioare(9450 m)”. Potrivit Raportului, a menținut această altitudine de croazieră până la 8:51, când „s-a abătut de la altitudinea alocată” :

„Prima dovadă a faptului că ceva era anormal la United 175 a venit la 8:47, când aeronava a schimbat codurile de baliză de două ori într-un minut. La 8:51, zborul s-a abătut de la altitudinea alocată și un minut mai târziu controlorii de trafic aerian din New York au început în mod repetat și fără succes să încerce să o contacteze.”

Și un minut mai târziu, la ora 8:52, Lee Hanson primește un telefon de la fiul său Peter.

[Cursa UAL 175] „La 8:52, în Easton, Connecticut, un bărbat numit Lee Hanson a primit un telefon de la fiul său Peter, un pasager pe United 175. Fiul său i-a spus:” Cred că au preluat cabina de pilotaj – Un însoțitor a fost înjunghiat – și altcineva din față se poate fi fost ucis. Avionul face mișcări ciudate. Sunați la United Airlines – Spuneți-le că este zborul 175, Boston către LA.

Rapoartele de presă confirmă faptul că Peter Hanson își folosea telefonul mobil (adică nu era un telefon aerian). Cu excepția cazului în care avionul ar fi coborât brusc, avionul se afla încă la altitudine mare la 8:52. (Mai mult, apelul lui Hanson ar fi putut fi inițiat cu cel puțin un minut înainte ca tatăl său Lee Hanson să ridice telefonul.)

Un alt apel a fost primit la ora 8:52 (un minut după ce s-a abătut de la altitudinea atribuită de 31.000 de picioare (9450 m)). Raportul nu spune dacă este vorba despre un telefon aerian sau un apel cu telefonul mobil:

De asemenea, la ora 8:52, un ofițer de zbor de sex masculin a sunat la un birou din San Francisco, catre Marc Policastro. Însoțitorul a raportat că zborul a fost deturnat, ambii piloți au fost uciși, un însoțitor de zbor a fost înjunghiat, iar ucigașii probabil că ar fi condus avionul. Apelul a durat aproximativ două minute, după care Policastro și un coleg au încercat fără succes să contacteze zborul.

Nu este clar dacă aceasta a fost un apel către telefonul mobil al lui Policastro sau sau tabloul de distribuție UAL.

La ora 8:58, UAL 175 „s-a îndreptat spre New York City”:

„La ora 8:59, călătorul cursei 175, Brian David Sweeney, a încercat să-și sune soția sa, Julie. A lăsat un mesaj pe căsuța vocală de acasă că avionul a fost deturnat. Apoi a sunat-o pe mama sa, Louise Sweeney, i-a spus că zborul a fost deturnat și a adăugat că pasagerii se gândeau să năvălească în carlingă, pentru a prelua controlul avionului de la atacatori.

La ora 9:00, Lee Hanson a primit un al doilea apel de la fiul său Peter:

Se înrăutățește situația, tată – o stewardesă a fost înjunghiată – Se pare că au cuțite și bâte – Au spus că au o bombă – Se înrăutățește situația foarte tare pe avion – Pasagerii vomită și li se face rău – Avionul face mișcări ciudate – Eu nu cred că pilotul zboară avionul – cred că mergem în jos – cred că intenționează să meargă în Chicago sau într-un loc și să zboare într-o clădire – Nu-ți face griji, tată – Dacă se va întâmpla, va fi foarte repede – Dumnezeule, Dumnezeule.

Apelul s-a încheiat brusc. Lee Hanson auzise o femeie strigând chiar înainte de a fi întrerupt. A pornit televizorul, iar în casa ei la fel a făcut și Louise Sweeney. Amândoi au văzut al doilea avion lovind World Trade Center.50 La 9:03:11, zborul 175 al companiei United Airlines a lovit Turnul de Sud al World Trade Center. Toți la bord, împreună cu un număr necunoscut de oameni din turn, au fost uciși instantaneu.”

Zborul American Airlines 77

Zborul 77 al companiei americane a fost programat să se îndepărteze de la Washington Dulles pentru Los Angeles la 8:10 … „La 8:46, zborul a atins altitudinea de croazieră atribuită de 35.000 de picioare (10670 m)”.

La 8:51, americanul 77 a transmis ultima comunicare de rutină radio. Deturnarea a început între 8:51 și 8:54. La fel ca pe American 11 și United 175, atacatorii au folosit cuțite (raportate de un pasager) și au mutat toți pasagerii (și, eventual, echipajul) în spatele aeronavei (raportate de un însoțitor de zbor și de un pasager). Spre deosebire de zborurile anterioare, atacatorii cursei 77 au fost raportați de un pasager de a avea cuțite de tăiat cutii. În cele din urmă, un pasager a raportat că un „pilot” a anunțat că avionul a fost deturnat ….

. Trei cadre de la camera video de securitate a Flight 77 care lovește Pentagonul. (Sursa: Domeniul Public)

La zborul AA 77, care se presupune că s-a prăbușit în Pentagon, transponderul a fost oprit la ora 8:56; altitudinea înregistrată la momentul opririi transponderului nu este menționată. Conform raportului Comisiei, apelurile telefonice au început 16 minute mai târziu, la ora 9:12, douăzeci de minute înainte de a se prăbuși în Pentagon la ora 9.32:

„[La 9.12] Renee May a sunat-o pe mama ei, Nancy May, în Las Vegas. A spus că zborul ei a fost deturnat de șase persoane care i-au mutat în spatele avionului.

Potrivit Raportului, când autopilotul a fost deconectat la ora 9:29, aeronava era la 7 000 de picioare (2135 m)  și la 38 de kilometri vest de Pentagon. Acest lucru s-a întâmplat cu două minute înainte de accident.

Majoritatea apelurilor de la Flight 77 au fost plasate între orele 9:12 am și 9.26 am, înainte de dezangajarea pilotării automate la 9.29 am. Avionul ar fi putut într-adevăr să călătorească fie la o altitudine superioară, fie la o altitudine mai mică decât cea atinsă la 9.29. Cu toate acestea, în același timp nu există nicio indicație în raport că avionul călătorise sub nivelul de 7000 de picioare, la care a ajuns la ora 9.29.

La un moment între 9:16 și 9:26, Barbara Olson și-a sunat soțul, Ted Olson, avocatul general al Statelor Unite. [folosind un telefon aerian]

(Raport p. 7, vezi acesta )

Zborul 93 al United Airlines

UAL 93 a fost singurul dintre cele patru avioane care, conform poveștii oficiale, nu s-au prăbușit într-o clădire. Pasagerii Zborului 93,  aparent: „alertați prin apeluri telefonice, au încercat să imobilizeze atacatorii și delincvenții au prăbușit avionul [în Pennsylvania] pentru a împiedica călătorii să obțină controlul” (vezi aceasta ). O altă versiune a evenimentelor a fost că UAL 93 a fost doborât.

Locul de prăbușire a zborului 93 (Sursa: Domeniul Public)

Potrivit mărturiei Comisiei:

„primele 46 de minute ale zborului 93 de traversare a țării au continuat în mod obișnuit. Comunicațiile radio din avion erau normale. Directia, viteza și altitudinea urmau conform planului. La 9:24, avertizarea lui Ballinger către United 93 a fost receptionată în carlingă. În două minute, la ora 9:26, pilotul, Jason Dahl, a răspuns cu un sentiment de mirare: „Ed, confirmă ultimul mesaj te rog – Jason.” 70 Atentatorii au atacat la 9:28. În timp ce călătorea la 35.000 de picioare (10670 m) deasupra estului Ohio, United 93 a căzut brusc la 700 de picioare (215 m). La unsprezece secunde în coborâre, centrul de control al traficului aerian al FAA din Cleveland primea prima transmisie radio de la aeronavă…”

Cel puțin zece apeluri telefonice au fost raportate că au avut loc în zborul 93.

Raportul confirmă faptul că pasagerii au început să trimită apeluri cu telefoane mobile și aeriene la scurt după ora 9.32, patru minute după confirmarea altitudinii în raport a avionului de 35.000 de picioare. Cu alte cuvinte, apelurile au început aproximativ 9 minute înainte ca Centrul Cleveland să piardă semnalul transponderului UAL 93 (9:41) și aproximativ 30 de minute înainte de accidentul din Pennsylvania (10:03)

„La 9:41, Cleveland Center a pierdut semnalul transponderului United 93. Controlerul l-a localizat pe radarul principal, și a asociat poziția cu aparițiile vizuale din alte aeronave, și a urmărit zborul când s-a întors spre est, apoi spre sud.164”

Acest lucru sugerează că altitudinea era cunoscută controlului traficului aerian până în momentul în care semnalul transponderului a fost pierdut de către Centrul Cleveland. (Radarul și aparițiile vizuale au furnizat informații despre traseul avionului de la 9:41 până la 10:03.)

Mai mult, din Raport nu a existat nicio indicație că avionul a ajuns la un nivel inferior de altitudine, în afară de coborâșul la 700 de picioare (215 m)  înregistrat la 9:28 de la o altitudine de croazieră de 35.000 de picioare (10670 m):

„La 9:32, un deturnator, probabil Jarrah, a făcut sau a încercat să facă următorul anunț pasagerilor cursei 93: „Doamnelor și domnilor: Aici căpitanul, vă rugăm să stați jos și să rămâneți jos.

Avem o bomba la bord. Așadar, stați.” Înregistratorul de date de zbor (de asemenea recuperat) indică faptul că Jarrah a instruit apoi pilotul automat al avionului pentru a întoarce avionul și a porni spre est. Datele de înregistrare a vocii din cabina de pilotaj indică faptul că o femeie, cel mai probabil un însoțitor de zbor, a fost ținută în captivitate în cabina de pilotaj. Ea s-a luptat cu unul dintre atacatori care au ucis-o sau au imobilizat-o altfel.

La scurt timp după aceea, pasagerii și echipajul de zbor au început o serie de apeluri de la telefoane mobile și telefoane aeriene GTE. Aceste apeluri către familie, prieteni și colegi au avut loc până la sfârșitul zborului și au fost oferit celor de la sol mărturii de la fața locului în timp real. Acestea au permis pasagerilor să obțină informații critice, inclusiv vestea că două aeronave s-au prăbușit în World Trade Center.77… Cel puțin doi apelanți din avion au raportat că teroriștii știau că pasagerii făceau apeluri, dar părea să le pese.

Atacatorii purtau bandane roșii și îi forțeau pe pasageri în spatele avionului. 80 Apelanții au raportat că un călător a fost înjunghiat și că doi oameni se aflau pe podeaua cabinei, răniți sau morți – posibil căpitanul și întâiul ofiţer. Un apelant a raportat că un însoțitor de zbor a fost ucis.81 Unul dintre apelanții de la United 93 a raportat, de asemenea, că el credea că delincvenții ar putea avea o armă. Dar niciunul dintre ceilalți apelanți nu a raportat prezența unei arme de foc. Unul dintre primitorii unui apel din aeronavă a relatat în mod explicit că a întrebat pe apelantul său dacă delincvenții aveau arme.

Pasagerul a răspuns că nu a văzut nici una. Nu s-a descoperit nici o dovadă de arme de foc sau de rămășițele lor identificabile la locul prabusirii aeronavei, iar aparatul de înregistrare din cabina de pilotaj nu arată nici o indicație că arma este declanșată sau menționată în orice moment.

Credem că, dacă atacatorii ar fi avut o armă, ar fi folosit-o în ultimele minute ale zborului, când pasagerii au opus rezistență. 82  Pasagerii a trei curse au raportat amenințarea ucigașilor de a avea o bombă. FBI ne-a spus că nu au găsit urme de explozivi la locurile de prăbușire. Unul dintre pasagerii care au menționat despre bombă și-a exprimat convingerea că nu era reală. Lipsind dovezi că atacatorii au încercat să introducă pe ascuns astfel de obiecte ilegale în fața punctelor de control de securitate, credem că bombele erau probabil false. În timpul a cel puțin cinci dintre apelurile telefonice ale pasagerilor, au fost comunicate informații despre atacurile care au avut loc mai devreme dimineața la World Trade Center. Cinci apeluri au descris intenția pasagerilor și a membrilor echipajului supraviețuitori de a se revolta împotriva atacatorilor. Potrivit unui apel, aceștia au votat dacă vor năvălit asupra teroriștilor în încercarea de a prelua avionul. Ei au decis și au acționat. La 9:57, a început atacul pasagerilor. Mai mulți pasageri au terminat apelurile telefonice cu cei dragi pentru a se alătura revoltei. Unul dintre apelanți și-a încheiat mesajul după cum urmează:

„Toți merg la prima clasă. Trebuie să merg și eu. Pa.” Aparatul de înregistrare din cabina de pilotaj a surprins sunetele asaltului pasagerilor înfundat de ușa despărțitoare din cabina de pilotaj. Unii membri ai familiei care au ascultat înregistrarea spun că pot auzi vocea unei cunoștințe în tumult.

Nu putem identifica ale căror voci se pot auzi. Dar asaltul a fost susținut. Ca răspuns, Jarrah a început imediat să rostogolească avionul spre stânga și spre dreapta, încercând să dărâme pasagerii. La 9:58:57, Jarrah i-a spus unui alt deturnator în cabină să blocheze ușa. Jarrah a continuat să răsucească avionul la stânga și la dreapta, dar atacul a continuat. La ora 9:59, Jarrah și-a schimbat tactica și a aruncat nasul avionului în sus și în jos pentru a opri atacul.  Aparatul de înregistrare a surprins sunetele de zgomote puternice, prăbușiri, strigăte și spargerea sticlei și a plăcilor.

La ora 10:00:03, Jarrah a stabilizat avionul. Cinci secunde mai târziu, Jarrah a întrebat: „Asta-i tot? Să terminăm odată cu asta?” Un deturator a răspuns: „Nu. Nu inca. Când vin toți, o să terminăm.” Sunetele de luptă au continuat în afara cabinei. Din nou, Jarrah a aruncat nasul aeronavei în sus și în jos. La 10:00:26, un pasager în fundal a spus: „În cabină. Dacă nu, vom muri!” Șaisprezece secunde mai târziu, un călător a strigat: „Rulați-o!” Jarrah a oprit manevrele violente la ora 10:01 și a spus: „Allah este cel mai mare! Allah este cel mai mare!” Apoi a întrebat un alt deturnator în cabina de pilotaj: „Asta e tot? Adică, să-l dăm jos? „La care celălalt a răspuns: „Da, puneți-l în ea și trageți-l jos.” Pasagerii și-au continuat atacul și la 10:02:23 un deturator a spus: Trage-l jos! Trage-l jos! „Atentatorii au rămas la controale, dar trebuie să fi considerat că pasagerii au fost la doar câteva secunde de copleșirea lor. Avionul se îndreptă în jos; cârma era întorsă tare spre dreapta.

Avionul se rostogoli pe spate, iar unul dintre atacatori începu să strige: „Allah este cel mai mare. Allah este cel mai mare.” Cu sunetele contraatacului pasagerilor, avionul a plonjat intr-un camp gol in Shanksville, Pennsylvania, cu 580 mile pe ora (933 km/h), la aproximativ 20 de minute de zbor de Washington DC Obiectivul lui Jarrah era să prăbușească avionul in simbolurile Republicii Americane, Capitolul sau Casa Albă. El a fost învins de pasagerii alertați, neînarmați ai lui United”

Apelul misterios al lui Edward Felt de la UAL 93

Cea mai recentă acoperire a sortii UAL 93 s-a bazat în parte pe un apel telefonic raportat de un pasager numit Edward Felt, care a reușit să apeleze un ofițer de urgență din Pennsylvania. Cum a obținut numărul supraveghetorului de urgență și a reușit să-l contacteze rămâne neclar.

Apelul a fost aparent primit la ora 9:58, opt minute înainte de ora raportată a accidentului de la ora 10:06 în Pennsylvania:

„Autoritățile de urgență locală au declarat că au primit un apel telefonic la ora 9:58 de la un bărbat care a spus că este un pasager la bordul avionului. Omul a spus că s-a blocat în baie și le-a spus dispecerilor de urgență că avionul a fost deturnat. „Suntem deturnați! Suntem deturnați!”, s-a mărturisit că a spus el. Un om din California care a fost identificat ca Tom Burnett a apelat-o pe soția sa și i-a spus că cineva din avion a fost înjunghiat. „Toți vom muri, dar trei dintre noi vor face ceva”, a spus el. „Te iubesc dragă.”

Apelul invocat de Edward Felt de la toaleta avionului UAL 93 a fost receptat de Glenn Cramer, supraveghetorul de urgență din Pennsylvania, care a preluat apelul.

Merită remarcat faptul că Glenn Cramer a fost ulterior redus la tăcere de FBI. „(A se vedea analiza incisivă a lui Robert Wallace, publicată în Sept 2002 de Daily Mirror, (vezi aceasta. ).

În mod ironic, acest apel de celular de mare însemnătate realizat de către Ed Felt, care ar fi furnizat dovezi cruciale pentru Comisia din 9/11, nu a fost menționat, din anumite motive, în Raport.

Imaginea de sus: Jules Naudet a filmat impactul zborului 11 în timp ce s-a prăbușit în Turnul de Nord al Centrului Comercial Mondial . (Sursa: Wikimedia Commons)

Zborul American Airlines 11

Zborul 11 ​​a decolat la 7:59. Chiar înainte de 8:14. Raportul conturează o conversație prin telefon a unui operator de zbor Betty Ong și o mare parte din povestire se agață pe această conversație prin telefon aerian.

Nu există rapoarte clare cu privire la utilizarea telefoanelor mobile pe cursa AA11. Potrivit Raportului, American 11 ​​s-a prăbușit în Turnul de Nord al World Trade Center la ora 8.46.

Concluzii finale

O mare parte din descriere, referitoare la cei 19 de atacatori, se bazează pe conversațiile telefonului mobil cu familia și prietenii.

În timp ce câteva dintre aceste apeluri (plasate la altitudine joasă) ar fi putut trece, tehnologia wireless nu era disponibilă. În această privință, opinia experților în cadrul industriei telecomunicațiilor fără fir este fără echivoc.

Cu alte cuvinte, cel puțin o parte din scenariul Comisiei din Capitolul 1 privind conversațiile telefonului mobil este fabricat.

Potrivit anunțului American Airline/Qualcomm, tehnologia de transmisie a telefonului mobil la altitudine mare va fi disponibilă doar la bordul avioanelor comerciale în 2006. Acesta este un fapt inevitabil.

În ochii opiniei publice, conversațiile telefonelor mobile cu privire la atacatorii arabi sunt necesare pentru a susține iluzia că America este atacată.

„Războiul împotriva terorismului” care stă la baza doctrinei Securității Naționale se bazează pe „dovezi” în timp real cu privire la atacatorii arabi. Aceștia din urmă personifică, ca să spunem așa, acest „inamic extern” iluzoriu (Al Qaeda), care amenință patria.

Introdus în „scenariul” Comisiei 9/11, narațiunea a ceea ce s-a întâmplat în avion cu aviatorii arabi este, prin urmare, crucială. Este o parte integrantă a programului de dezinformare și propagandă al Administrației. Aceasta constituie o justificare a legislației împotriva terorismului în cadrul legilor Patriotului și in războaiele Americii de prevenire a terorismului împotriva Afganistanului și a Irakului.

*

Anexă

Notele din Raportul 9/11 privind conversațiile telefonului mobil

  1. Referitor la FDR, a se vedea raportul NTSB, „Raportul faptic al cercetătorilor – aparatul de înregistrare digital” al avionului United Airlines 93, 15 februarie 2002;pe CVR(aparatul de înregistrare din carlingă), a se vedea raportul FBI, „CVR de la UA zbor # 93,” 4 decembrie 2003;Reexaminarea de către Comisie a Sistemului de comunicare și raportare al aeronavei(ACARS) mesajele trimise către și de la zbor 93 (care indică timpul de transmitere și primire a mesajelor); a se vedea înregistrarea UAL, a lui Ed Ballinger Ballinger din jurnalul ACARS din Ed, 11 septembrie 2001. La ora 9:22, după ce a aflat despre evenimentele de la World Trade Center, Melody Homer, soția copilotului Leroy Homer, a trimis un mesaj ACARS soțului său în cabina de pilotaj întrebându-l dacă era în regulă. Vedeți înregistrarea UAL, mesajul ACARS, 11 septembrie 2001.
  2. Referitor la FDR, a se vedea raportul NTSB, „Raportul faptic al cercetătorilor – aparatul de înregistrare digital” al avionului United Airlines 93, 15 februarie 2002; pe CVR(aparatul de înregistrare din carlingă), a se vedea raportul FBI, „CVR de la UA zbor # 93,” 4 decembrie 2003;Raport FAA, „Rezumatul evenimentelor de deturnare a traficului aerian: 11 septembrie 2001”, 17 septembrie 2001;Raportul NTSB, Înregistrarea controlului traficului aerian –  United Airlines, zbor 93, 21 decembrie 2001.
  3. Cei 37 de pasageri au reprezentat un factor de încărcare de 20,33% din capacitatea de scaune a avionului de 182, cu mult sub 52,09% pentru zborul 93 de marți în perioada de trei luni anterioară celei de 11 septembrie (11 iunie – 4 septembrie 2001).Consultați raportul UAL, factorii de încărcare 93 EWR-SFO, nedatată.Cinci pasageri care aveau rezervări pentru zborul 93 nu s-au prezentat pentru zbor. Toți cei cinci au fost intervievați și verificați de FBI. Raportul FBI, „Zborul # 93 Pasagerii ‘Ne prezenți’  din 9/11/01”, 18 septembrie 2001.
  4. Înregistrare INS, Retragerea cererii de admitere pentru Mohamed al-Kahtani, Aug.4, 2001.
  5. A se vedea regulamentele FAA, Admiterea în pachetul de zbor, 14 CFR § 121.547 (2001), înregistrările UAL, copii ale călătoriilor de îmbarcare pentru United 93, 11 septembrie 2001. Un pasager a raportat că zece pasageri de primă clasă au fost la bordul avionului. Dacă acest număr este corect, ar include cei patru deturnatori. Raportul FBI de investigație, interviul lui Lisa Jefferson, 11 septembrie 2001, înregistrarea UAL, manifestul de pasageri 93, 11 septembrie 2001. Toți în afară de unul dintre cei șase pasageri așezați în cabina de primă clasă au comunicat cu solul în timpul zborului, și nimeni nu a menționat că cineva din cabină a intrat în cabina de pilotaj înainte de deturnare. Mai mult decât atât, este puțin probabil ca pilotul și copilotul experimentat al cursei 93 să fi permis un observator în cabină înainte sau după decolare, care nu a obținut permisiunea corespunzătoare.Vezi înregistrările UAL, dosarele de personal ale piloților de zbor 93.Pentru informații despre scaunele goale, consultați documentul UAL, informații privind greutatea și echilibrul pentru zborul 93 și zborul 175, 11 septembrie 2001, înregistrările AAL, controlul de mediu al dispeceratului / rezumatul zborurilor săptămânale pentru zborul 11 ​​și zborul 77, 11 septembrie 2001.
  6. La fel ca Atta de la zborul 11, Jarrah nu a știut cum să opereze radiourile de comunicații;astfel încercările sale de a comunica cu pasagerii au fost difuzate pe canalul ATC.A se vedea raportul FBI, „CVR de la UA Flight # 93”, 4 decembrie 2003. De asemenea, până la ora 9:32 FAA a anunțat sediul central al companiei United că zborul nu răspundea la apelurile radio. Potrivit lui United, nerespectarea zborului și cursul său estul a condus compania aeriană să creadă până la 9:36 că avionul a fost deturnat. Vezi interviul Rich Miles (21 noiembrie 2003); Raportul UAL, „Activitățile SMFDO privind dispeceratul United – criza teroristă”, 11 septembrie 2001.
  7. În conformitate cu reglementările FAA, aparatul de înregistrare al carlingei United 93 a înregistrat ultimele 31 de minute de sunete din cabină, prin intermediul microfoanelor din căștile piloților, precum și din panoul frontal al punții de pilotaj.Acesta este singurul aparat de inregistrat de la cele patru avioane deturnate care supraviețuit impactului și focului care a urmat. CVR-urile și FDR-urile(aparatele de înregistrare a parametrilor privind avionul) de la American 11 și United 175 nu au fost găsite, iar CVR de la American Flight 77 a fost grav ars și nerecuperabil.A se vedea raportul FBI, „CVR de la UA Flight # 93,” Dec. 4, 2003; a se vedea și regulamentele FAA, 14 CFR §§ 25.1457, 91.609, 91.1045, 121.359; Date CVR ale zborului 93. O transcriere a înregistrării CVR a fost pregătită de NTSB și de FBI.
  8. Toate apelurile pe telefoane aeriene au fost efectuate  din spatele avionului.Lafiecare rând de scaune de pe ambele părți ale culoarului era instalat un telefon aerian. Sistemul de telefonie a era în măsură să transmită numai opt apeluri în același timp. A se vedea raportul FBI de investigație, înregistrările telefoanelor aeriene pentru zborurile UAL 93 și UAL 175 din 11 septembrie 2001, 18 septembrie 2001.
  9. Fișier audio FAA, Centrul Cleveland, poziția Lorain Radar;Date de pe CVR zborul 93;Raportul FBI, „CVR de la UA zbor # 93”, 4 decembrie 2003.
  10. Rapoartele FBI de investigație, interviuri cu destinatarii apelurilor lui Todd Beamer, 11 septembrie 2001, până la 11 iunie 2002; Rapoartele FBI de investigație, interviuri cu destinatarii apelurilor de la Sandy Bradshaw, 11 septembrie 2001, până pe 4 octombrie 2001. Mesajele text care avertizează carlinga zborului 93 au fost trimise la aeronavă de către Ed Ballinger la ora 9:24.Vezi înregistrarea UAL, jurnalul ACARS al lui Ed Ballinger, 11 septembrie 2001.
  11. Ne-am bazat în principal pe înregistrarea interviurilor FBI cu persoanele care au primit apeluri.Interviurile FBI s-au desfășurat în timp ce amintirile erau încă proaspete și erau mai puțin susceptibile de a fi afectate de citirea mărturiilor altora sau de audieri în presă.În unele cazuri, am realizat propriile interviuri pentru a completa sau verifica înregistrarea. Vezi rapoartele FBI de investigație, interviuri cu destinatarii apelurilor lui Todd Beamer, Mark Bingham, Sandy Bradshaw, Marion Britton, Thomas Burnett, Joseph DeLuca, Edward Felt, Jeremy Glick, Lauren
    Grandcolas, Linda Gronlund, CeeCee Lyles, Onoare Wainio.
  12. Rapoartele FBI de investigație, interviuri cu destinatarii de apeluri de la Thomas Burnett, 11 septembrie 2001;Rapoartele FBI de investigație, interviuri cu destinatarii apelurilor de la Marion Britton, 14 septembrie 2001, până pe 8 noiembrie 2001;Interviul lui Lisa Jefferson (11 mai 2004); Raportul FBI de investigație, interviu cu Lisa Jefferson, 11 septembrie 2001; Interviul lui Richard Belme (21 noiembrie 2003).
  13. A se vedea Jere Longman, Între eroi-United Flight 93 și pasagerii și echipajul care au luptat înapoi (Harper-Collins, 2002), p.107;Interviul lui Deena Burnett (26 aprilie 2004);Rapoartele FBI de investigație, interviuri cu destinatarii apelurilor de la Jeremy Glick, 11 septembrie 2001, până pe 12 septembrie 2001; Interviu cu Lyzbeth Glick (22 aprilie 2004). Experții ne-au spus că o armă de foc ar fi cu siguranță audibilă pe CVR. FBI nu a găsit nici o dovadă a unei arme de foc la locul accidentului Flight 93. A se vedea răspunsul FBI la cererea de informare a Comisiei nr. 6, nedatată (subiectul 11). FBI-ul a strâns 14 cuțite sau porțiuni de cuțite la locul prabusirii cursei 93. Raportul FBI, „Cuțitele găsite la locul de prăbușire al UA zbor 93”, nedatate.
  14. Răspunsul FBI la cererea de informare a Comisiei nr. 6, nedatată (tema 11); Rapoartele FBI de investigație, interviuri cu destinatarii apelurilor de la Jeremy Glick, 11 septembrie 2001, până pe 12 septembrie 2001.
  15. Vezi rapoartele FBI de investigație, interviuri cu destinatarii apelurilor de la United 93.
  16. Rapoartele FBI de investigație, interviuri cu destinatarii apelurilor de la United 93. Pentru citat, a se vedea raportul FBI de investigație, interviul lui Philip Bradshaw, 11 septembrie 2001; Interviul Philip Bradshaw (15 iunie 2004); Zbor 93 date FDR și CVR. La 9:55:11 Jarrah a format în frecvența VHF Omni-Directional Range (VOR) pentru ajutorul de navigație VOR la ​​aeroportul național Washington Reagan, indicând în plus că atacul a fost planificat pentru capitala națiunii.
Nota OrtodoxINFO:

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marian said, on septembrie 11, 2018 at 11:44 am

    ACTIVENEWS titreaza azi:
    Copiii românilor din Transcapartia (Ucraina), puși să se dezică de cruce pentru a primi ajutoare de la un pastor baptist din România. Un băiețel: Am zâs că io cruce nu oi lăpăda-o și nu mi-o mai dat nimică
    DE ANDREI NICOLAE  /  
    Marţi, 11 septembrie 2018, 10:57
    Într-o comunitate românească din Ucraina, copiii au fost puși în situația de a alege între a primi ajutoare umanitare sau a renunța la crucea de la gât, informează Cuvântul Ortodox.
    Este vorba despre copiii din satul Poroșcovo, în care viețuiesc aproape 1.700 de români, cunoscuți sub numele de „volohi”, un sinonim pentru „valah”. Aceștia vorbesc o limbă română mai arhaică, reușind să-și păstreze identitatea în condițiile în care nu au instituții proprii.
    Acest sat este situat, în vestul Ucrainei, la aproximativ 165 km de Satu Mare si 30 km de granița cu Polonia, aparținând administrativ de raionul Perecin, regiunea Transcarpatia.
    Cu câteva zile înainte de începerea școlii în Ucraina, pastorul Ioan Pătraș a adus ghiozdane și ajutoare doar pentru copiii care frecventează acest cult.
    „Așa s-a întâmplat și în acest an. Printre copiii baptiștilor au mers după ghiozdane și copii ortodocși. Mulți dintre ei aveau cruciuliță la gât, legată cu o ață subțire. Cei care purtau cruciuliță nu aveau voie să primească nici măcar cel mai mic ajutor. Erau dați afară sau li se spunea să arunce cruciulița de la gât, dacă vor să primească ceva, cât de puțin. Nici un copil nu vroia să dea cruciulița jos de la gât, dar văzând că ceilalți copii primesc ghiozdane și încălțăminte, își doreau și ei.
    Au insistat să li se dea și lor, dar unul dintre cei de față, care împărțea ghiozdane, le-a spus în limba română, dar pe un ton revoltat: „Ieși afară de aici cum îți permiți! Aruncă crucea de la gât!”. Copiii au refuzat să arunce crucea, dar totuși au vrut și ei ghiozdane noi aduse din România.
    Mai mulți volohi cu care am stat de vorbă ne spuneau același lucru. Pentru ei era ceva nou, ca cineva să le smulgă crucea de la gât, pentru a primi ajutoare: „Jon ne spunea că dacă nu lăpădăm crucea nu ne dă nimică, dar până amu nu s-o întâmplat să o lepede cu putere (forța) cineva crucea de la grumazul (gâtul)nostru sau a pruncilor noști” ne spune Maria, o mamă al cărui copil povestea că i-a fost smulsă crucea de la gât și aruncată pe jos.Relatările copiilor și ale părinților sunt impresionante.
    O altă fetiță, cu numele Voloșin Maria, ne povestea plângând că, unul dintre misionarii baptiști veniți din România, i-a smuls crucea de la gât și a pus-o să aleagă între cruce și ghiozdan: „O fost un om de la Romania care împărțea tăști la beserica lui Jon. M-o pus să lapăd cruce dă la grumaz, da n-am lăpădat-o. Apoi o lăpădat-o el de la mine cu brânca(mâna) lui. Nu o vrut să mi-o întoarcă înapoi până ce am strâgat. Apoi mi-o zis că îmi dă tașcă numa dacă lapăd cruce. Am spus că nu mai vreu tașcă, numa să îmi deie cruce înapoi.”
    Un băiețel, pe nume Mihai, ne spunea că a fost și el la casa de adunare baptistă pentru a primi ghiozdane dar a fost pus să aleagă între cruce și ghiozdan: „Și dă la mine o vrut să lepede cruce, da nu am lăsat. Am prins cu brânca dă cruce și omul mo strâns tare dă brâncă apoi m-o lăsat. O grăit pă rumânește că să stau a mă gândi ce oi vre cruce sau tașca. Am zâs că io cruce nu oi lăpăda-o și nu mi-o mai dat nimică. Oi mere cu tașca veche la școală, da crucea nu oi lăpăda dă la grumazul meu”. Mihai povestea că mama lui i-a promis că îi va cumpăra alt ghiozdan, să nu mai plângă, că nu va fi el mai prejos decât copiii care au avut dreptul la ghiozdane din România”, relatează Cuvântul Ortodox.

    Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu, Mântuiește Te rog pe aceste suflete cu mult mai bune ca al nenorocitului de mine.
    La varsta lor, credeam din ce in ce maimult in noroc si in sansa. Acum, e tarziu dupa atata pacat cat am savarsit.
    Iarta Doamne si pe mine, Te rog!

    Apreciat de 1 persoană

    • Ma Cos said, on septembrie 11, 2018 at 1:52 pm

      Off Topic: Buna ziua – eu nu postez de obicei. Rog mai multe detalii despre copii : cati sunt, este sigura stirea? Pot fi oameni doritori (de credinta ortodoxa) care sa ii ajute. Rog detalii. Multumesc.

      Apreciază

  2. Viorel said, on septembrie 11, 2018 at 1:14 pm

    Daca nu s-ar fi întâmplat acel cumplit atentat lumea ar fi fost astăzi mult mai bună și frumoasă fara big Brother și acele tehnolog
    i amintite mai sus

    Apreciază

    • marian said, on septembrie 11, 2018 at 4:22 pm

      Nu te mania, te rog, dar esti foarte tanar, daca tu crezi ceea ce ai scris.
      Istoria este prescrisa conform unui scenariu cu diverse variante, toate trebuind sa conduca la acelasi oribil rezultat, intronizarea antihristului. Revolta umana este si ea inclusa in calcule. Cu spunea si Saccsiv si parintele Justin Pârvu: soluții omenești nu mai există.
      Pe 11 septembrie 1991 George Bush tatal, se vaita in congres ca, ce pacat ca omenirea nu are de facut fata unui dusman comun asa cum ar fi fost extra-terestrii!!!
      Nerozia asta i-a fost soptita de catre cei care l-au facut presedinte al SUA. Prin asta, batranul nebun isi marturisea visul demonic de unire a tuturor popoarelor ca intr-un snop din care nu se poate iesi, asa cum nu poti iesi nici din Hotel California, cantecul celor de la Eagles.
      Dar, sa vezi surpriza! Azi avem in mod oficial tone de dusmani comuni: terorismul, incazirea zisa si globala, setea, foamea, coruptia, saracia, criminalitatea, etc.
      Daca nu crezi inca in cele ce am scris, ia PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI.
      Iertare de am suparat!

      Apreciat de 1 persoană

  3. geo said, on septembrie 12, 2018 at 8:46 am

    https://www.dailymail.co.uk/health/article-6152735/The-male-infertility-injustice-does-IVF-industry-focus-wholly-women.html

    https://www.rt.com/news/438210-orban-not-nation-migrants/

    https://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=12123599

    https://www.washingtontimes.com/news/2018/sep/11/donald-trump-recalls-rudy-giulianis-leadership-911/

    http://www.investmentwatchblog.com/never-forget-9-11-was-used-by-the-government-to-destroy-liberty/

    https://www.rt.com/usa/438209-us-911-idlib-al-qaeda-rebels/

    http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/usaf_911.html

    https://www.theguardian.com/world/2001/nov/01/afghanistan.terrorism

    http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/thermite.html

    http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/hanjour.html

    https://washingtonsblog.com/2013/03/cheney-admits-that-he-lied-about-911.html

    http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/9-11BasicQuestions.php#axzz5Q9vLP7MX

    https://thefreethoughtproject.com/watch-since-9-11-america-has-traded-liberty-for-security-and-were-almost-out-of-both/

    http://patriotrising.com/lies-lies-more-lies-standard-government-procedures-about-9-11/

    http://patriotrising.com/federal-grand-jury-petition-filed-for-new-9-11-investigation-evidence-rules-out-gravity-only-collapse/

    http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wtc7.html

    http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fiveisraelis.html

    http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wtc_charges.html

    http://patriotrising.com/what-i-dont-like-about-life-in-post-9-11-america/

    http://12160.info/video/the-secret-9-11-project-they-keep-hiding-from-you

    http://12160.info/profiles/blogs/flashback-the-official-2001-fbi-docs-on-urban-moving-systems-and-

    http://12160.info/group/demand911truthnow/forum/topics/fourteen-incredible-facts-about-9-11

    http://12160.info/group/demand911truthnow/forum/topics/israel-did-9-11-all-the-proof-in-the-world

    http://www.yourdestinationnow.com/2018/09/remembering-911-heartbreaking-final.html

    http://12160.info/photo/neverforget?xg_source=activity

    https://www.mintpressnews.com/9-11-al-qaeda-syria-yemen/249127/

    https://thefreethoughtproject.com/17-anniversary-911-al-qaeda-stronger-than-ever/

    https://theantimedia.com/al-qaeda-in-syria/

    Apreciază

  4. Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului polițiștilor, susține la B1 că pe 10 august s-a tras în mulțime dintr-un bloc din Piața Victoriei.

    Coarnă spune că s-au găsit șapte tuburi de muniție goale cu care s-a tras pe 10 august în manifestanții din Piața Victoriei pe o terasă a blocului din dreapta guvernului din Piața Victoriei. Aceasta ar demonstra că acțiunea a fost premeditată.

    Coarnă spusține că procurorii ar investiga acest episod. Doru Mărieș, președintele 21 Decembrie, spune că la Mineriada din 1991, Crăiniceanu și Frumușeanu au murit după ce s-a tras de pe o clădire din apropierea pieței.

    „Sunt mai multe lucruri şi vorbim de probe certe. Am înţeles că s-au găsit 7 tuburi de pe o terasă a unui bloc din Piaţa Victoriei, 7 tuburi care au fost folosite în evenimente din 10 august, muniţie folosită pe terasa unui bloc din Piaţa Victoriei.

    Au fost ridicate 7 tuburi de către parchet, tuburi care se află la expertiză în acest moment”, a declaart Dumitru Coarnă la b1tv

    „Am vazut imaginile, am întrebat a doua zi un jandarm cu funcţie în Piaţa Victoriei. A doua zi, asociaţia 21 decembrie a făcut o adresă la preşedintele statului, către toţi şefii de servicii şi de parchet să spună cine a tras de acolo”, a declarat Tedoro Mărieş la B1TV

    https://www.stiridiaspora.ro/coarna-pe-10-august-s-a-tras-de-pe-blocul-de-langa-guvern-in-mul-ine_4934.html

    Apreciază

  5. Viorel said, on septembrie 12, 2018 at 1:50 pm

    Acum este sansa noatra sa luptam inpotriva satanistilor LGBT votand masiv la referedumul pentru familia traditionala DA

    Apreciat de 1 persoană

  6. Geopolitica la firul ierbii: la Belgrad, românii și sârbii au strigat împreună, Kosovo e Serbia/Basarabia e România said, on septembrie 12, 2018 at 5:20 pm

    Suporterii români prezenți la Belgrad pentru meciul Serbia – România au scandat „Kosovo e Serbia”, primind aplauzele spectatorilor prezenți pe stadionul „Partizan” din capitala țării vecine.

    La rândul lor, și sârbii au răspuns cu „România”, atunci când suporterii români au scandat „Basarabia”. Partida dintre cele două țări s-a încheiat la egalitate, 2-2. Rezumatul partidei este disponibi

    https://www.activenews.ro/sport-fotbal/Geopolitica-la-firul-ierbii-la-Belgrad-romanii-si-sarbii-au-strigat-impreuna-Kosovo-e-Serbia-Basarabia-e-Romania-152623

    Apreciat de 1 persoană

  7. photoshopul cu probleme said, on septembrie 13, 2018 at 12:05 pm

    Uraganul Florence vazut dupa „statia spatiala” IIS

    Hurricane Florence seen from ISS, 12 September 2018

    Si iata-l acelasi uragan intre doua merindiane ale pamantului

    In conluzie ori Florence este fooooarte mare ori ISS a lu nasa are o problema la photoshop :)) atunci cand transforma pamantul plat in glob

    merindiane

    Apreciază

    • photoshopul cu probleme said, on septembrie 13, 2018 at 12:09 pm

      la nasa in ISS-ul lor uraganul Florence ocupa jumatate de glob pamantesc
      Deh, poate ca au si incepatori pe studioul lor

      Apreciază

    • photoshopul cu probleme said, on septembrie 13, 2018 at 12:59 pm

      A se vedea primul video la secunda 15, unde Hurricane Florence este intins pe un sfert de glob

      Apreciază

  8. Aristide said, on septembrie 13, 2018 at 8:24 pm

    ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
    Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
    Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082
    http://www.alianta-familiilor.ro

    office@alianta-familiilor.ro

    13 septembrie 2018

    SOLICITAM VOLUNTARI PENTRU REFEREND

    Pe 11 septembrie Senatul Romaniei a adoptat, cu un vot de 107 la 13, amendamentul la articolul 48 care prevede inscrierea in Constitutia Romaniei a casatoriei intre un barbat si o femeie. Referendumul a fost anuntat pentru duminica, 7 octombrie. Avem la dispozitie doar citeva saptamini sa mobilizam publicul din Romania si diaspora sa se prezinte la vot. E nevoie ca cel putin 30% din intregul electorat roman sa se prezinte la vot pentru ca amendamentul sa fie adoptat. Conform datelor oficiale, in intreaga lume sunt aproximativ 18 milioane de cetateni romani cu drept de vot, adica persoane care locuiesc in Romania ori in afara Romaniei, au peste 18 ani si detin un buletin de identitate ori pasaport romanesc valabil, si un cod numeric personal. Restul romanilor ori cetatenilor romani care nu ideplinesc aceste conditii nu pot vota.

    Concret, deci, e nevoie ca cel putin 5,4 milioane de cetateni sa se prezinte la referend si sa voteze. Daca luam in calcul ca 10% din voturi ar putea fi anulate din diferite motive, e necesar ca cel putin 6 milioane de cetateni sa se prezinte la vot. La prima vedere, numarul acesta pare sa intimideze si sa descurajeze, o impresie pe care mizeaza cei care se opun referendumului.

    Am ajuns la ultima suta de metri si se impune sa ne continuam alergarea cu toata convingerea, perseverenta si determinarea pina la capat. Din 2006 incoace cind am pornit impreuna pe aceasta cale ati dat 3 650 000 de semnaturi pentru Articolul 48 si trebuie sa dublam acest numar pentru revizuirea lui oficiala prin prezenta noastra la vot. Lucrul acesta e posibil, dar avem nevoie de mobilizare. Incepind chiar de astazi sugeram cetatenilor tarii sa faca din referendum preocuparea lor principala zilnica si subiectul lor principal in discutiile cu cei din familie, biserici, parohii, omilii si persoane terte. Sa-si incurajeze prietenii, colegii si pe toti ai lor sa voteze.

    Implicarea Aliantei Familiilor

    AFR va tipari un milion (1 000 000) de fluturasi pe care intentionam sa-i distribuim in spatiul public in ultimele doua saptamini de campanie. Va rugam sa va exercitati drepturile constitutionale sa ne ajutati la distribuirea lor. Ne-am pregatit din timp si deja avem 32 de centre de distribuire a fluturasilor in toata Romania. In saptamina care urmeaza fluturasii vor fi trimisi catre aceste centre de distribuire urmind ca in fiecare centru sa se formeze echipe care sa distribuie fluturasii. Fiecare centru are un lider. Avem nevoie de voluntari care sa ajute la distribuirea fluturasilor in spatiul public si peste tot unde este permis de lege: in spatiul public, la birou, in biserici, la vecini, etc.

    In aprilie si mai am lansat un apel similar la care ati raspuns multi. Apelurile facute atunci au fost prilejuite de anunturile facute atunci de factorii politici ca referendumul urma sa aibe loc in mai ori iunie.

    Cei care deja ne-au scris ca vor sa se implice ca voluntari nu e nevoie sa ne scrie din nou. Deja i-am luat in calcul si sunt pe listele de voluntari. Ei vor fi contactati in timp util si vor fi conectati cu liderii de centre de distribuire a fluturasilor pentru a se implica direct la distribuirea lor.

    Avem nevoie de mult mai multi voluntari.

    Cei interesati sa ajute ca voluntari sunt rugati sa raspunda acestui email ori sa ne scrie separat la adresa office@alianta-familiilor.ro. Avem nevoie de (1) numele dvs intreg; (2) orasul in care locuiti; si (3) numarul de telefon pentru a va putea contacta in timp util. Important: avem nevoie de toate aceste informatii. Daca una din ele lipseste nu va vom putea contacta si, deci, folosi.

    IMPORTANT: Datorita numarului mare de mesaje, nu putem raspunde individual fiecarui voluntar care ne scrie, dar confirmam primirea mesajelor dvs.

    Pe parcursul campaniei vom angaja o secretara care se va ocupa in mod special de voluntari si va asigura ca fiecare voluntar sa fie inclus in campanie. Saptamina viitoare va vom da datele de contact ale secretarei. Deasemenea vom transmite secretarei contactele fiecarui voluntar.

    Pentru familie, casatorie si viitorul copiilor nostri si al Romaniei!

    Va multumim! Alianta Familiilor din Romania!

    AFR SI PRO-VITA BUCURESTI INTERVIN IN CURTEA CONSTITUTIONALA

    Se stie ca Uniunea Salvati Romania (USR) a votat impotriva amendamentului si referendumului in Senat. USR a atacat din nou amendamentul la Curtea Constitutionala. Curtea Constitutionala urmeaza sa se pronunte asupra recursului USR pe 17 septembrie.

    AFR si Pro-Vita Bucuresti au inregistrat la Curtea Constitutionala un amicus / memoriu care se opune recursului facut de USR. Interventia AFR si Pro-Vita Bucuresti o puteti citi aici: http://www.alianta-familiilor.ro/opinie-juridica-procesul-legislativ-de-adoptare-a-legii-de-revizuire-a-constitutiei-romaniei-pentru-modificarea-art-481-este-constitutional-document/

    DECLARATIA DE LA TIMISOARA – VA RUGAM SEMNATI!

    Dupa cum stiti, anual avem o campanie de semnare a Declaratiei de la Timisoara, o declaratie a constiintei crestine. Campania incepe in ultima saptamina din august si continua pina in ultima saptamina din septembrie. Pe 21 august s-au implinit opt (8) ani de cind a fost lansata si de atunci a fost semnata de peste 13.000 de persoane. Dorim sa ajungem la mult mai multe semnaturi in urmatoarele citeva saptamini.

    Traim in vremuri tulburi cind valorile morale si crestine sunt asediate, trivializate si se schimba la viteza luminii. Spre rau. Este deci important si necesar sa ne re-amintim periodic de principiile fundamentale si punctele cardinale valorice care sunt comune tuturor crestinilor din Romania si mai ales sa afirmam valorile crestine in viata publica a Romaniei. Declaratia afirma adevarurile si valorile fundamentale pentru care miscarea pro-familie si pro-viata din Romania militeaza de ani de zile. Declaraţia afirma în spaţiul public valorile creştine comune tuturor cetăţenilor României, fără deosebire de apartenenţa lor religioasă ori identitatea etnică. Vă invităm să vă alăturaţi celor peste 13.000 de persoane care deja au semnat-o. Cititi Declaratia, semnati-o si dati-o la cit mai multi altii sa o semneze.

    CUM SE SEMNEAZA DECLARATIA?

    Semnarea Declaratiei se face in doua etape. Bifati linkul http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php si semnati Declaratia. Dupa aceea veti primi un mesaj care va va cere sa confirmati semnatura apasind pe un link de confirmare. Fara confirmarea semnaturii, numele si semnatura dvs. nu vor apare in lista semnatarilor. Linkul de confirmare a semnaturii apare in limba englaza cu urmatorul text: “Thanks for filling out our petition, you’re almost done! Please confirm your signature by clicking on the link below:” (Adica: “Multumim pentru ca ati completat formularul petitiei. Semnarea petitiei e aproape gata. Va rugam confirmati-va semnatura apasind pe linkul de mai jos.”)

    Important: Declaratia accepta doar o singura semnatura de adresa electronica. Ca atare, sugeram ca in situatiile unde doua persoane folosesc aceeasi adresa electronica, de exemplu sotul si sotia, semnatura sa fie data in numele ambilor soti, de exemplu “Ioan si Maria Ionescu.”

    Rugaminte: Va rugam semnati Declaratia cu numele intreg nu doar cu initiale. Va multumim.

    Semnati aici: http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

    Rugaminte: Va rugam postati si publicati peste tot apelul nostru pentru semnarea Declaratiei de la Timisoara, inclusiv linkul petitiei.

    ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

    Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: „Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului”. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

    JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!
    Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

    VRETI SA FITI INFORMATI?

    Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile si valorile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic http://www.alianta-familiilor.ro.

    FACETI-NE CUNOSCUTI!

    Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

    ANUNTURI

    Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

    Alianta Familiilor din Romania
    http://www.alianta-familiilor.ro

    Apreciază

    • Radu Humor said, on septembrie 15, 2018 at 6:45 pm

      Toamna asta nu se numără doar bobocii, ci şi unii dintre noi ! 😉
      „10 ARGUMENTE imbatabile

      1. Căsătoria este o instituție mai veche decât orice stat și decât orice sistem sau partid politic. Nici un stat, sistem, partid politic sau politician nu are dreptul să modifice definiția Căsătoriei – care este uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie. Modificarea definiției Căsătoriei ar presupune deschiderea unei cutii a Pandorei, cu consecințe extrem de grave asupra întregii societăți. Statul este chemat, așadar, doar să întărească la nivel legal și constituțional o definiție culturală a acesteia, o definiție care aparține poporului.

      2. Orice copil are dreptul să fie crescut de o mamă și de un tată. Legalizarea adopțiilor pentru persoanele de același sex ar presupune că Statul va decide, din oficiu, că unii copii nu vor avea niciodată parte de șansa de a se dezvolta armonios, beneficiind de grija unei mame și a unui tată și de ambele modele parentale complementare. În plus, astfel de „adopții” experimentale presupun traume asupra minorilor a căror natură și proporții sunt departe de a fi pe deplin studiate și înțelese. Consacrarea constituțională a căsătoriei între femeie și bărbat este garanția că vom transmite acest model și copiilor noștri, că credem că părinții sunt mamă și tată, niciodată părinte 1 și părinte 2, cum se practică deja în unele state occidentale (de exemplu, în Franța).

      3. Legalizarea „căsătoriilor” dintre persoanele de același sex reprezintă un tip de inginerie socială de factură neomarxistă cu consecințe grave asupra întregii societăți. Legalizarea unor astfel de „căsătorii” nu presupune doar că un număr de indivizi de același sex s-ar bucura de privilegii asemănătoare cu cele acordate cuplurilor homosexuale. Schimbarea conținutului Căsătoriei va atrage schimbări în multe alte departamente ale societății și producerea și adâncirea unor discriminări asupra unor categorii sociale largi.

      4. Orice diferență între Căsătorie și „căsătoria” homosexuală fiind abolită prin definiție, nu va exista nicio justificare pentru acordarea preferinței la adopție unui cuplu heterosexual în dauna unor parteneri homosexuali; copiii ar putea fi acordați după principiul unei cote obligatorii de adopție pentru cuplurile gay sau chiar în virtutea unei prioritizări a adopțiilor pentru cuplurile homosexuale, conform principiului discriminării pozitive.

      5. Schimbarea definiției Căsătoriei va presupune redefinirea fundamentală a nașterii. Cuplurile de lesbiene vor pretinde, de exemplu, „dreptul” de a avea un copil prin intermediul FIV. Cuplurile de homosexuali vor pretinde și ei același „drept”, fapt care va duce la proliferarea practicii profund controversate a mamei purtătoare. Și chiar bărbații singuri vor solicita acest drept (cum se întâmplă deja în Franța) – fapt care va duce la redefinirea nașterii de copii ca fiind esențial artificială. Or, copilul nu este un obiect asupra căruia să avem „drepturi”, copilul este cel care are drepturi – inclusiv acela de a fi crescut de o mamă și de un tată.

      6. Modificarea conținutului Căsătoriei va presupune și modificarea tuturor conținuturilor predate în școli. Manualele școlare – de la manualele de tehnologie la cele de Limba română și la cele de Religie – vor fi completate cu exemplul familiei homosexuale. În virtutea teoriei genului, persoane transgender vor fi aduse în fața copiilor, în cadrul școlii, și prezentate drept un model sau exemplu (cum se întâmplă deja în Occident). Educația sexuală realizată de la vârste foarte mici îi va încuraja pe copii să accepte sau chiar să experimenteze comportamentele homosexuale (cum se întâmplă, iarăși, în Occident).

      7. Modificarea conținutului Căsătoriei va presupune restrângerea drastică a libertăților fundamentale – a libertății de expresie, a libertății de conștiință, a libertății religioase și a libertății de educare a copiilor în conformitate cu convingerile părintelui. Acest lucru se va întâmpla în schimbul unui privilegiu (mariajul homosexual) care răspunde unor nevoi incerte ale unor prea puțini beneficiari. Să te referi – de exemplu în predicile preoților – la căsătoria homosexuală ca fiind una care contravine învățăturii morale a Bisericii, în timp ce Cununia este considerată o Taină binecuvântată, va fi catalogat drept un act de discriminare, de vreme ce ambele forme de căsătorie sunt tratate în drept ca fiind fix același lucru. Cei care vor susține că o Căsătorie este între un bărbat și o femeie sau că un copil are dreptul să fie crescut de o mamă și de un tată sau care vor refuza educația sexuală de la vârste fragede în școli vor fi hărțuiți, marginalizați social, calomniați, linșați mediatic, își vor pierde locurile de muncă sau vor fi trimiși la închisoare (cum se întâmplă deja în multe locuri unde gay marriage a fost legalizat, în Occident).

      8. Modificarea conținutului Căsătoriei va presupune și deschiderea largă a porților pentru alte „lărgiri” ale Căsătoriei – în direcția parteneriatelor civile poliamoroase (cum se întâmplă deja în Belgia și în Brazilia) sau chiar a legalizării de facto a poligamiei. Acest lucru va dilua și mai mult prestigiul și conținutul Căsătoriei, fapt care va afecta interesul copiilor, va spori confuzia și va altera (și mai mult) fibra morală a societății.

      9. Modificarea conținutului Căsătoriei va deschide larg porțile unor teorii extremiste care vor deveni mainstream – cum este teoria genului, lipsită de orice bază științifică. Și poate chiar a „legalizării” altor perversiuni sexuale, cum este pedofilia, urmând același model de afirmare ca mișcarea gay.

      10. În condițiile în care 89% dintre români se declară împotriva legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex (conform unui sondaj CURS din luna iulie) și doar 4% susțin legalizarea gay marriage, schimbarea definiției Căsătoriei și implementarea ingineriilor sociale presupuse de această schimbare ar merge, în mod evident, împotriva valorilor și ethosului majorității. Cei care au adus pe agenda publică tema gay marriage în România sunt activiștii LGBTQ, iar încercarea de a arunca divizarea produsă de această temă în tabăra susținătorilor Referendumului este ilegitimă – și lipsită de onestitate.

      _____________________________
      În absența oricăror argumente pentru a contracara cele 10 puncte de mai sus, vedem cu lobby-ul LGBTQ se ascunde în spatele unor chițibușerii procedurale, invocând modificări ale Regulamentul Senatului care ar trebui să restarteze procedura votului în celor două Camere. În fapt, acest Regulament a fost atacat la CCR DUPĂ votul Legii Referendumului în Camera Deputaților – prin urmare, această solicitare nu are nici o bază legală.

      Așadar, în mod cert, după ipotetica legalizare a căsătoriilor homosexuale în România nu va mai fi vorba despre acceptarea diferenței, ci despre abolirea ei și impunerea obligației de a numi diferitul ca identic; cu toate consecințele extreme care decurg de aici.”

      P.S.

      „Curtea Constituţională va discuta în 17 septembrie proiectul legislativ de revizuire a Constituţiei adoptat marţi de Senat, în calitate de for decizional, şi care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, au declarat, miercuri seară pentru News.ro surse din CCR.”

      Şi un mesaj care dă de gândit, preluat de la un român rezident în Canada:
      „Eu am urmărit evoluția drepturilor la homosexualii din Canada și treaba stă cam așa:
      La început au zis că ei nu vor absolut nimic, doar să fie acceptați. Au fost acceptați.
      După aia au vrut sa fie considerați oameni normali (nu oameni cu probleme psihologice, așa cum erau declarați ei în urmă cu 20 de ani și cum însuși Papa de la Roma a resugerat că ar fi). Au fost.
      După aia au vrut o zi dedicată lor, Gay Parade. Au primit-o și pe asta. Dar o zi nu a fost de ajuns. Anul ăsta au avut o lună întreagă dedicată lor. Luna iunie. Steagurile curcubeu (ce blasfemie!… curcubeul, simbolul biblic al lui Dumnezeu, Cel care, tot biblic i-a condamnat la moarte în Sodoma și Gomora…) au fluturat timp de o lună pe toate instituțiile publice. Să nu mai zic câtă atenție li s-a oferit în mass media.
      După aceea au vrut drepturi, să se căsătorească și să aibă copii. Li s-a dat și asta. După aia au vrut ca niște copii inocenți să învețe în școli toate mizeriile pe care le fac ei (sex anal, oral), să învețe de identitatea de gen. S-a făcut și asta.
      Anul acesta o Universitate creștină de avocați din Canada a fost dată în judecată de homosexuali pe motive de discriminare. Universitatea a pierdut procesul.
      Tot anul ăsta statul a înființat un program prin care ajută studenții să își găsească un loc de muncă pe timpul verii. Problema e că tu, companie, nu poți participa la acest program decât dacă semnezi o hârtie potrivit căreia ești de acord să angajezi homosexualii. Prin urmare, statul canadian a fost dat în judecată de companiile care au valori creștine.
      Deci homosexualii au tratament special, încalcă toate drepturile celorlalți și tot ei sunt victimele?
      Vă sugerez la cei care stați în România, să nu faceți nici un compromis. Nu cedați absolut deloc, nimic. Sunt și ei oameni, nu-i urâți, nu-i bateți, nu-i înjurați. Dar nu acceptați să vă calce în picioare valorile și principiile.
      E dreptul vostru să vă apărați valorile.”

      Apreciază

  9. Aristide said, on septembrie 13, 2018 at 8:33 pm

    Apreciază

  10. Aristide said, on septembrie 13, 2018 at 8:51 pm

    Se pare că pesta porcină africană și-a atins scopul:

    https://www.activenews.ro/stiri/Document-publicat-de-Agrointel.ro-Autoritatile-vor-sa-interzica-cresterea-porcilor-in-gospodarii-152617

    Apreciază

  11. geo said, on septembrie 14, 2018 at 10:03 am

    https://mises.org/wire/education-not-right

    https://mises.org/wire/brief-history-repressive-regimes-and-their-gun-laws

    http://www.oldthinkernews.com/2018/08/26/bone-chilling-footage-from-inside-china-shows-raw-reality-of-enslavement-tacitly-supported-by-big-tech/

    https://www.zerohedge.com/news/2018-09-12/another-coalition-strike-yemen-civilian-bus-same-day-us-affirms-it-stands-saudis

    https://www.tampabay.com/us-says-saudi-arabia-uae-protecting-civilians-in-yemen-war-ap_entertainmentb1320b2d4e0a45bdaa5ccf06e0162dca

    https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/uk-mass-surveillance-gchq-eu-human-rights-echr-edward-snowden-a8535571.html?utm_source=reddit.com

    https://www.zerohedge.com/news/2018-09-13/assault-syrias-idlib-risks-scattering-terrorists-abroad-french-foreign-minister

    http://www.investmentwatchblog.com/china-is-doing-it-now-google-and-facebook-want-to-do-it-here-soon/

    https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-45500072

    https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5349729,00.html

    https://www.zdnet.com/article/in-latest-windows-test-builds-microsoft-discourages-alternate-browsers/?ftag=TRE-03-10aaa6b&bhid=21735961543072688253262375158449

    https://www.breitbart.com/london/2018/09/13/dalai-lama-sweden-europe-europeans/

    https://streamable.com/x2oqx

    http://tass.com/defense/1021334

    http://www.investmentwatchblog.com/oldest-drawing-ever-found-discovered-in-south-african-cave/

    https://www.intellihub.com/73000-year-old-cave-drawing-found-but-what-does-it-represent/

    http://www.pravdareport.com/science/tech/12-09-2018/141577-russia_usa_soyuz-0/

    https://www.wakingtimes.com/2018/09/11/17-unanswered-questions-on-the-17th-anniversary-of-9-11/

    http://www.investmentwatchblog.com/see-socialism-works-its-magic-material-goods-just-appear-out-of-thin-air/

    Apreciază

  12. geo said, on septembrie 14, 2018 at 12:31 pm

    Ii deranjeaza tare de tot…

    Apreciază

  13. Grigore said, on septembrie 15, 2018 at 8:56 am

    Ce se intampla cu Ortodoxinfo.ro?
    Site-ul arata modificat si nu mai pot citi nicio stire. Se vad stirile doar jumatate.

    Cat despre stiri, doar ce face Amnesty International in legatura cu Referendumul pentru Casatorie, dar nicio stire despre indemnurile unor persoane publice ca lumea sa mearga la Referendum.
    Acest Referendum este cel mai important pas de determinare pe care il face natiunea Română de la Unire incoace. E cel mai important pas in 100 de ani. Românii spun Domnului ca România nu e Sodoma si nici Gomora.
    Creștin-Ortodoxul român cu minima traire creștineasca, cel pe care il intalnesti pretutindeni in România, indeamna poporul sa mearga la Referendumul pentru Casatorie.

    Pe mine unul nu ma intereseaza ce vrea Amnesty sau ONU, ma intereseaza sa vad cat mai multi romani prezenti la Referendum.

    Apreciază

  14. Angela said, on septembrie 15, 2018 at 1:58 pm

    ” un adevărat exemplu de integrare culturală și spirituală corectă” : https://www.flux24.ro/fost-sef-sri-si-mason-de-frunte-nunta-siciliana-de-secolul-xix-lea-inspirata-din-ghepardul-lui-lampedusa/

    Apreciază

  15. PREGĂTIRI de RĂZBOI în AMERICA. Care este ȚARA ce ar urma să fie ATACATĂ said, on septembrie 15, 2018 at 3:45 pm

    Luis Almagro, secretarul general al Organizaţiei Statelor Americane, nu exclude o intervenţie militară în Venezuela pentru a răsturna guvernul preşedintelui Nicolas Maduro, responsabil de grava criză economică şi umanitară din această ţară.

    „În ce priveşte o intervenţie militară vizând răsturnarea regimului lui Nicolas Maduro, consider că nu trebuie să excludem nicio opţiune”, a declarat Almagro într-o conferinţă de presă în oraşul columbian Cucuta, principalul punct de intrare al venezuelenilor în Columbia.

    Luis Almagro şi-a susţinut declaraţia evocând „încălcări ale drepturilor omului” şi „crime contra umanităţii” comise în opinia sa de guvernul venezuelean împotriva propriului popor, transmite Agerpres.

    https://evz.ro/razboi-america-interventie-militara.html

    Apreciază

  16. tom beron said, on septembrie 15, 2018 at 4:22 pm

    Am vazut pe FB ca articolul 258 din Constitutie scrie clar ca ,casatoria este intre un barbat si o femeie.De ce referendum atunci?Toti spun ca PSDul a facut asta.E minciuna ,asta dar cum ramane cu articolul 258?Ma poate lamuri cineva?

    Apreciază

    • Mihai said, on septembrie 15, 2018 at 9:21 pm

      Blogul astradorm atacuri la Pr Vasile Iovita și la alți Părinți nepomenitori

      Apreciază

  17. […] Ce s-a întâmplat cu avioanele la 11 septembrie 2001? Apelurile telefonice 9/11. „Scenariul” Co… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.