SACCSIV – blog ortodox

„O chestiune de viață și moarte”: 15.000 de fermieri albi din Africa de Sud caută refugiu în Rusia

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 12, 2018

RT: ‘A matter of life & death’: 15,000 white South African farmers seek refuge in Russia, report says

Traducerea OrtodoxInfo:

„O chestiune de viață și moarte”: 15.000 de fermieri albi din Africa de Sud caută refugiu în Rusia, se spune în raport

O delegație de 30 de familii de agricultori din Africa de Sud a sosit în regiunea Stavropol din Rusia, raportează TV Rossiya 1. Grupul declară că se confruntă cu atacuri violente și amenințări cu moartea la domiciliu.

Până la 15 000 de Boers (descendenți ai coloniștilor olandezi din Africa de Sud), intenționează să se mute în Rusia pe fondul creșterii violenței care decurge din planurile guvernului de a expropria terenurile, potrivit delegației.

„Este o chestiune de viață și de moarte – există atacuri asupra noastră. E până la punctul în care politicienii agită un val de violență „, a declarat Adi Slebus presei. „Clima de aici [Regiunea Stavropol] este temperată, iar acest teren este creat de Dumnezeu pentru agricultură. Toate acestea sunt foarte atractive. „

Noul guvern sud-african, condus de președintele Cyril Ramaphosa, s-a angajat să readucă terenurile deținute de fermierii albi de la 1600 la cetățenii negri ai țării. Guvernul a declarat că intenționează să pună capăt ceea ce se numește moștenirea apartheidului, unde cea mai mare parte a țării din Africa de Sud se află încă în mâinile populației sale albe minoritare.

Grupurile de apărarea drepturilor au declarat că inițiativa incită violența. Au existat 74 de crime la ferme și 638 de atacuri, în special împotriva fermierilor albi, în Africa de Sud în perioada 2016-17, potrivit datelor grupului pentru drepturile minorităților AfriForum.

Fermierii sunt pregătiți să contribuie la sectorul agricol înfloritor al Rusiei, potrivit lui Rossiya 1. Fiecare familie este pregătită să aducă până la 100.000 de dolari pentru închirierea terenului.

Rusia are 43 de milioane de hectare de terenuri agricole neutilizate și a început recent să dea terenuri libere cetățenilor ruși pentru a cultiva agricultura. Programul de lansare a terenurilor, care a început în 2014, a fost un succes uriaș.

NOTĂ OrtodoxINFO:
Reclame

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Toni said, on iulie 12, 2018 at 6:31 pm

  Recomand filmul „Ohm Krüger” (Uncle Krüger) – disponibil pe archive.org

  Apreciază

 2. sherlock_holmes said, on iulie 12, 2018 at 7:59 pm

  Daca lumea inchegata a lui antihrist nu ar incepe razboiul impotriva Rusiei ( se aude ca NATO,mai precis elitele razboinice prin Trump vor sa mareasca cheltuielile militare la 4%,deci pregatire de razboi) mai toti crestinii si oamenii normali s-ar fi refugiat in Rusia,pe masura ce legile anticrestine si antiumane devin din ce in ce mai greu de suportat sau evitat.

  Apreciază

  • Nono said, on iulie 13, 2018 at 9:27 am

   sherlock,
   Rusia e doar un alt sclav care lucreaza la caramizile lui faraon AH…Pentru lasitatea ,tradarea si slugarnicia conducatorilor laici si bisericesti; pentru rautatea, apostazia si ignoranta popoarelor, reusesc intunecatii sa conduca.Totul e sub ingaduinta lui Dumnezeu….
   Comediantul Mircea Crisan avea un banc despre unul care se duce la o agentie de turism, cerand sa-i arate o harta a lumii sa-si aleaga o destinatie-„…aici e razboi, aici e foamete, acolo e revolutie-da’ alt glob n-aveti???!! ,zice el.
   Despre refugiu, unele profetii spun ca Georgia(Gruzia) va fi ceva mai ferita de prigoana lui ah, dar spune tu, te ai duce de bunavoie acolo ACUM, mizand pe profetie, lasand toata viata ta acolo unde esti???!!!

   Apreciază

   • sherlock_holmes said, on iulie 13, 2018 at 6:31 pm

    @ Nono

    ” Rusia e doar un alt sclav care lucreaza la caramizile lui faraon…”….dupa cita ura,minciuni,intrigi si inversunare este in prestitutia mondiala,in guverne si parlamente,organizatii mondiale,armate,etc, impotriva Rusiei,ma indoiesc ca este asa cum spui.

    Apoi daca exista o tara unde poti sa-ti cresti copiii fara sa-i innebunesti si distrugi mental,o tara unde poti sa-ti practici credinta fara sa-si bata joc de ea tot felul de venetici, unde propaganda minoritarilor sexuali este interzisa,unde nu cred ca exista rasism ( dovada cei 15000 de buri care vor sa se stabileasca acolo ),etc….iar viitorul ( daca nu ar incepe razboiul impotriva ei ) este un milion la suta de partea ei si 0 la suta de partea restului lumii ( cu tot sclipiciul ei ) care se unesc de voie de nevoie impotriva lui Hristos.

    Ca sa rezum,Rusia este o tara care merge dinspre rau spre bine iar restul lumii invers. Din pacate,dupa razboi,si ea va urma calea restului lumii,ca tara….sint convins insa ca multi sfinti ( martiri) in ceruri vor da si in acele zile.

    Poate singura indoiala sau nemultumire care o am este despre ecumenismul patriarhului Kiril si poate a unei insemnate parti a ierarhiei lor,aceasta ar fi veriga slaba care sa-i traga in jos,cu voia lui Dumnezeu.

    De aceea poate ca ma si bucur ca Rusia este sub sanctiuni si mai izolata,aceasta este o mare sansa pentru renasterea si intarirea lor. Si spirituala,si morala,si economica,si a armatei.

    Cu cit mai departe de infectie si microbi si virusi,cu atit mai bine! Pina se intaresc. Poate ca propavaduirea Evangheliei la toate neamurile,in duh ortodox,se va faca de catre ei,cine altcineva sa aibe curajul sau voie sa o faca dintre celelalte tari ortodoxe ? Dupa care sfirsitul raului si plecarea noastra Acasa,in Ceruri!

    Apreciază

   • sherlock_holmes said, on iulie 13, 2018 at 6:35 pm

    ” Poate ca propavaduirea Evangheliei la toate neamurile,in duh ortodox,se va faca de catre ei,cine altcineva sa aibe curajul sau voie sa o faca dintre celelalte tari ortodoxe ? Dupa care sfirsitul raului si plecarea noastra Acasa,in Ceruri!

    Aceasta pe linga Sfintii Ilie si Enoch care vor duce greul!

    Apreciază

 3. SErgiu M said, on iulie 13, 2018 at 9:51 am

  Off Topic.. Știți ceva de Partidul Neamul Românesc? De fondatorii lui, Ninel Peia și Mircea Chelaru?

  Apreciază

 4. octavpelin said, on iulie 13, 2018 at 10:20 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 5. geo said, on iulie 13, 2018 at 10:28 am

  Apreciază

 6. geo said, on iulie 13, 2018 at 10:31 am

  Apreciază

 7. geo said, on iulie 13, 2018 at 1:10 pm

  Apreciază

 8. Alex said, on iulie 13, 2018 at 2:43 pm

  Cum PM sa ai incredere in cei care te conduc cand presedintele „Comisiei Europene” e muci de beat la prima ora de diminiata la summitul NATO?

  Iata-l in toata splendoarea, alesul alesilor:

  Apreciază

  • Alex said, on iulie 13, 2018 at 2:44 pm

   Am uitat: Televiziunile din Romania nu au difuzat imaginile astea!

   Apreciază

 9. stef said, on iulie 13, 2018 at 11:16 pm

  Foarte importanta aceasta relatare in contextul degradarii situatiei din Africa de Sud unde guvernul pune la cale Confiscarea fermelor fara despagubire sau compensatii de la Fermierii albi . De urmarit activitatea si relatarile lui Simon Roche de la Organizatia Suidlanders si profetiiile lui Siener van Rensburg .

  Apreciază

 10. parereamea said, on iulie 20, 2018 at 9:52 am

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: