SACCSIV – blog ortodox

ISRAEL – Cea mai mare PARADA GAY desfasurata vreodata: 300 000 de participanti

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 10, 2018

Apocalipsa 11, 8:

 

Şi trupurile lor vor zăcea pe uliţele cetăţii celei mari, care se cheamă, duhovniceşte, Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor.

 

Este vorba despre trupurile celor doi mari profeti Ilie si Enoh, ce vor veni in vremurile din urma. si care vor fi omorati. Unde? In IERUSALIM … Urate nume pentru cea care a fost cetatea sfanta: Sodoma şi Egipt, adica desfraul si magia diavoleasca.

Deocamdata se antreneaza. An de an. In 2018, intr-o zi de vineri, au stabilit un record:

Iata si ce putem citi la FOTO: Parada Mândriei comunităţii LGBT la Tel Aviv de pe Romania Actualitati:

 

La Tel Aviv a avut loc vineri cea mai mare paradă gay din Asia şi Orientul Mijlociu.

Pe lângă cei care au participat efectiv la defilare, sute de mii de israelieni au aplaudat pe străzile Tel Aviv-ului în gest de simpatie şi respect.

Aproximativ 300.000 de persoane au participat efectiv pe străzile Tel Aviv-ului la a 20-a defilare anuală a Paradei Mândriei comunităţii LGBT.

Se împlinesc zece ani de la înfiinţarea Centrului Gay Tel Aviv. Al treilea repet istoric: 70 de ani de independenţă a statului Israel.

Primarul Tel Aviv-ului, Ron Huldai, promite că va învinge barierele legislative pentru a sprijini comunitatea LGBT.

Zeci de mii de turişti străini au venit la Tel Aviv pentru acest eveniment. Ambasadorul Marii Britanii în Israel s-a alăturat pe un car alegoric cu tema Londra.

După-amiază, în Parcul Charles Clore, la malul mării, sute de mii de oameni au cântat şi dansat cu artişti celebri, între care Netta Barzilai, câştigătoarea concursului Euroviziunii din acest an.

Doctor Efrat Tolkowsky din Consiliul Primăriei Tel Aviv, responsabilă cu portofoliul LGBT, a declarat în exclusivitate pentru Radio România şi EBU (Uniunea Europeana de Radio si Televiziune).

Efrat Tolkowsky: Desigur că sunt probleme. Ne ocupăm de rezolvarea problemelor comunităţii LGBT, pentru a îmbunătăţi condiţiile. Dacă ne comparăm la nivel internaţional, suntem într-o foarte bună poziţie, mai ales cu ceea ce este în Orientul Mijlociu şi în ţările vecine: Siria, Liban, Iordania, Egipt.

La Tel Aviv, parada gay este din an în an mai mare. Avem tot mai multe evenimente şi chiar dacă sunt probleme, la modul general, în ţară progresăm.

Tu ai fost şi anul trecut şi ştii cum este. Vreau să adaug condiţiile celor care fac parte din comunitatea LGBT se îmbunătăţesc.

Sărbătorim, în 2018, 20 de ani de la prima paradă şi 30 de ani de la schimbarea legislaţiei referitoare la relaţiile homosexuale. Le mulţumesc tuturor celor care au lucrat pentru ceea ce s-a obţinut până astăzi.

 

Le-a cantat si evreica Netta Barzilai, castigatoarea de anul acesta a Eurovision:

Iar la anul, Tel Aviv nu va gazdui Eurovision:

Primarul din Tel Aviv anunţă că nu va găzdui Eurovision 2019
Pentru ca il va gazdui Ierusalim, caci Ierusalim va fi capitala:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Si tot acolo foarte probabil ca vor organiza si viitorul Gay Pride. Unul cu adevarat gigantic. Deocamdata recordul il detine Sao Paulo, cu trei milioane de participanti:

Cea mai mare paradă gay din lume s-a desfășurat la Sao Paolo

 

Tagged with: ,

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Flavius said, on iunie 10, 2018 at 4:50 pm

    Rata de genocid prognosticata pe natiuni pana in 2025

    Dă clic pentru a accesa deagel_genocide-rates-by-2025.pdf

    Apreciază

    • stef said, on iunie 11, 2018 at 1:42 pm

      Pope Francis To Be Arrested On Child Trafficking, Murder

      An arrest warrant has been issued for Pope Francis on charges of crimes against humanity, including child trafficking and murder. Is the pontiff who just apologized for the sins of pedophile priests a predator himself? Will the pope’s arrest be the downfall of the Roman Catholic church, bringing millions of believers to their knees?
      David Zublick unseals the horrible truth in this special report!

      Apreciază

  2. Flavius said, on iunie 10, 2018 at 8:40 pm

    Apreciază

  3. mihay2016 said, on iunie 10, 2018 at 9:19 pm

    http://evz.ro/arsenie-canonizat-biserica.html

    Apreciază

  4. Diogene said, on iunie 10, 2018 at 9:41 pm

    Să le fie rușine și să aibă soarta SODOMEI și GOMOREI

    Apreciază

    • bob said, on iunie 11, 2018 at 12:23 pm

      Sa le fie rusine, sa se pocaiasca si sa se intoarca la Dumnezeu, pentru a se mantui!

      Apreciază

  5. dante said, on iunie 10, 2018 at 9:55 pm

    ” Aproximativ 300.000 de persoane au participat efectiv pe străzile Tel Aviv-ului la a 20-a defilare anuală a Paradei Mândriei comunităţii LGBT ”

    Popor fatarnic si nerecunoscator plin de mindrie draceasca ce-si demonstreaza satanizarea prin sodomizare. De aceea trag tare sa-si mute capitala la Ierusalim, ca sa-l introneze pe „mesia” lor Antihristul si de acolo sa dea ora exacta pe tot globul. Fost popor ales, cazut in blestemul deicidului pe care singuri si l-au aclamat ( ” Sangele Lui sa cada asupra noastra si-a copiilor nostri !” ) a ajuns un popor marunt cu vanitati mari, demn de mila.
    Astia n-au auzit in viata lor de LOT si de Sodoma si Gomora.

    Apreciat de 1 persoană

  6. abc said, on iunie 11, 2018 at 10:14 am

    Saccsiv, fa te rog un articol pe tema din videoul de mai jos. Liniile acestea negre nu sunt chemtrail, fiindca sunt drepte de la un cap la altul al cerului iar inainte pe aceste trasee nu trece nici un avion.
    Daca sunt lasere ce marcheaza un traseu si avioanele le urmeaza intacmai, stiind fiind ca lumina nu ia curba iar tangenta la cerc (pamant) se indeparteaza cu distanta de cerc, avioanele ar trebui sa mearga in spatiul cosmic daca pamantul ar fi rotund. Dar fiindca avioanele nu ies in spatiul cosmic si totusi urmeaza o linie dreapta pe cer rezulta 100% ca pamantul este plat.

    Apreciat de 2 persoane

  7. mucenicul said, on iunie 11, 2018 at 4:35 pm

    de ce nu vorbim și de țările ortodoxe care țin astfel de parade, de exemplu,Grecia, care de cel puțin 3 ani găzduiește așa ceva. http://www.protagon.gr/galleries/stigmes-apo-to-athens-pride-2018-44341635662#id_4

    Apreciază

  8. Angela said, on iunie 11, 2018 at 9:26 pm

    Ca ei fac toate mascarile posibile nu mai este un secret pentru nimeni. Grav este faptul ca au din ce in ce mai multi adepti si ca cei care li se opun sunt din ce in ce mai putini.

    Spre exemplu, sambata in Bucuresti au fost cca 150 la marsul normalitatii si peste 3000 la cel al „diversitatii”. Asta am aflat din stirile Romania Actualitati. Poate ca pe teren a fost putin diferit dar, hai sa fim seriosi, 150-200 de oameni sunt mai putini decat intr-un singur bloc.

    Asadar slabiciunea noastra = taria lor.

    Asa cum multi care nu sunt PSD-isti au participat la mitingul impotriva statului paralel pentru ca au simtit ca este o idee pentru care sunt datori sa lupte (ex. chiar si Vanghelie care a fost dat afara din PSD etc), la fel de bine puteau participa si crestinii nostri la marsul organizat de Noua Dreapta. Nu incerc sa judec pe nimeni dar este dreptul meu sa nu le mai dau crezare celor care vor veni cu discursuri asa-zis traditionaliste pentru ca este clar ca nu lupta pentru idei / idealuri ci pentru agende personale.

    Apreciază

  9. Bobo said, on iunie 12, 2018 at 1:49 am

    Targeted Individuals How They Do It

    Apreciază

  10. geo said, on iunie 12, 2018 at 8:33 am

    Apreciază

  11. Propagandă anti-constituțională la o școală din Ardeal said, on iunie 12, 2018 at 9:14 am

    Propagandă anti-constituțională la o școală din Ardeal

    Se întâmplă într-o școală de stat din România, finanțată din bani publici. La Liceul Palo Imre din Odorheiu Secuiesc, copiii maghiari au învățat că zona în care trăiesc ei este a Ungariei și că România ar trebui pe viitor să fie mult mai mică, relatează http://www.ziarharghita.ro.

    Cu multă implicare din partea cadrelor didactice plătite de România, copiii au învățat pe 4 iunie, cu ocazia celor 98 de ani de la Trianon, să renege integritatea teritorială a țării în care trăiesc. „În mod normal, dacă în Harghita mai există instituții, directorul acestei școli ar fi dat afară din învățământ împreună cu profesorii care au participat la așa ceva. Să te apuci tu ca educator să faci o asemenea hartă nu înseamnă decât că vrei să educi copiii în direcția de conflict cu România”, susțin jurnaliștii publicației harghitene, completând că elevii sunt puși de educatori și în conflict cu românii care ”le-au furat pământul”.

    NapocaNews
    http://www.napocanews.ro/2018/06/propaganda-anti-constitutionala-la-o-scoala-din-ardeal.html

    Apreciază

  12. geo said, on iunie 12, 2018 at 10:00 am

    Apreciază

  13. geo said, on iunie 12, 2018 at 2:59 pm

    Apreciază

  14. abc said, on iunie 13, 2018 at 10:32 am

    Daca pamantul ar fi o bila in rotatie precum in imaginea de mai jos, in Romania ar trebui, experimental fiindca in viata de zi cu zi nu am simti, sa gasim ca asupra oricarui obiect actioneaza o forta orientata sud ce face un unghi de 45 grade cu tangenta la pamantul sfera. Aceasta forta este forta centrifuga si daca intrun sistem relationar gen masina cu musca in ea, musca poate zbura linistita fiindca este in admosfera masinii, sau norii, baloanele admosferice in admosfera pamantului, aceasta forta iese din acest tip de sistem SI DACA AR EXISTA EA POATE FI DETERMINATA.
    Ca exemplu, la o persoana de 100 de kg, Fg cu care actioneaza asupra pamantului este de ~ 1000 N, Fc cea ce trage spre sud la unghi de 45 grade cu tangenta este de ~ 2 N.

    Fg=m*g=100kg*10 m/s^2= 1000 N
    Fc=(m*v^2)/R=(100*(1275km/h)^2)/6500km= (100*(354m/s)^2)/6.500.000m=1.93 N

    Rog fizicienii sa o determine prin experimente.

    https://www.google.ro/imgres?imgurl=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com%2F-nG19zDPfRDg%2FTm17F74ZavI%2FAAAAAAAABoo%2FhRocslCvIUU%2Fs1600%2FFBD.png&imgrefurl=http%3A%2F%2Fbanksiansphere.blogspot.com%2F2011%2F09%2Fwhy-walking-south-feels-like-walking.html&docid=RdsB5tJJmJMP5M&tbnid=dMi6JapU0Na1bM%3A&vet=1&w=1345&h=1391&bih=812&biw=1164&ved=0ahUKEwjb5JW0h9DbAhWPa5oKHaR6BwkQMwi1ASglMCU&iact=c&ictx=1

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.