SACCSIV – blog ortodox

Un an de la mutarea la Domnul a marturisitorului Mugur Vasiliu

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 27, 2018

Iata ca a trecut deja un an …

A trecut la Domnul MUGUR VASILIU

Mi-e dor de el.

A fost inmormantat la Manastirea Petru Voda. N-am putut ajunge. Am inteles ca exista filmari de la inmmormantare. Nu m-am putut uita si cred ca nici n-o voi face vreodata.

La inceputul lui februarie 2017 suferise un infarct si avea un cheag de sange la creier. Sau ceva de genul:

Sa ne rugam pentru fratele Mugur Vasiliu

Insa cu timpul incepuse sa se simta mult mai bine. Dar iata ca, spre mirarea tuturor, in spital fiind, la sfarsitul lui mai …

Asta ne-a facut pe multi sa ne gandim daca nu cumva este pe aceeasi lista cu:

LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

 

Reclame
Tagged with: , ,

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ella said, on mai 27, 2018 at 4:47 pm

  Dumnezeul sa il Ierte, si cu dreptii sa il odihneasca.

  Apreciază

 2. cristian27070 said, on mai 27, 2018 at 6:09 pm

  Dumnezeu sa te ierte si sa nu-ti fie frica de judecata Lui …

  Apreciază

 3. Pr. Adrian said, on mai 27, 2018 at 6:44 pm

  Dumnezeu sa-l ierte!

  Apreciază

 4. petrupetru said, on mai 28, 2018 at 12:54 pm

  Mugur Vasiliu a fost un adevarat Roman Ortodox, in vorba si fapta. Un luptator ca el trebuie sa fie modelul de urmat, pentru noi care avem de parcurs un drum anevoios si plin de pericole neasteptate. Cred ca Hristos l-a mantuit!
  Dumnezeu sa-l ierte de pacate si sa il odihneasca in Pacea Sa!

  Apreciază

  • adriandirnescu said, on mai 28, 2018 at 3:15 pm

   Dumnezeu sa-l ierte!
   Ce repede a trecut un an … Fratilor voi cum percepeti ? Eu am senzatia ca timpul trece mai repede comparativ cu alti ani .

   Apreciază

 5. cristian27070 said, on mai 28, 2018 at 6:29 pm

  COMUNICAT DE PRESA
  Cătalin Ion Berenghi și Cătălin Ioan Gornic.

  VICTORIE, DUPA 3 ANI DE LUPTE AM REUSIT!!!
  ÎN BUCUREȘTI NU SE CONSTRUISTE MEGA MOSCHEE!

  Exact așa cum v-am promis în urmă cu trei ani, pe terenul aflat în apropierea Romexpo nu se va mai construi nici o ,,Mega-moschee”. Iar asta pentru că, începând cu ziua de azi, chiar și legea o interzice. Este vorba despre HG 372/ 2015, adoptată în secret și fără consultarea bucureștenilor, prin care fostul premier Viorel Ponta-Turcitul a oferit gratuit Muftiatului Cultului Musulman din România acel teren care valorează circa 11 milioane de euro. Însuși HG 372/ 2015 prevede, în cuprinsul Art. 4. că: ,,Dreptul de folosință gratuită a Muftiatului Cultului Musulman din România asupra imobilului-teren prevăzut la art. 1 încetează dacă Secretariatul de Stat pentru Culte constată că, în termen de 36 de luni de la încheierea protocolului prevăzut la art. 3 alin (1) nu a fost finalizat complexul de clădiri de interes public prevăzut la art. 2”. Ei bine, exact astăzi 25 mai 2018 se împlinesc cei trei ani prevăzuți în textul legii. Dată până la care lucrările de construcție ar fi trebuit să fie gata. Dar întrucât terenul respectiv este și acum un maidan plin de scaieți, Muftiatului Cultului Musulman din România a pierdut orice drept asupra lui și nu mai poate ridica niciun fel de pretenții.
  În această situație, vom urmări cu atenție ce se va întâmpla în viitor cu terenul pe care nu se va mai construi nici o ,,Mega-moschee”. Atenție guvernanți, în continuare suntem cu ochii pe voi!

  Apreciază

 6. sherlock_holmes said, on mai 29, 2018 at 2:04 am

  Cum spune rugaciunea ultimilor stareti de la Optina:

  ” Doamne dă-mi sa întâmpin cu linişte sufletească tot ce-mi va aduce ziua de azi.
  Doamne, dă-mi întru totul să mă supun voii Tale Sfinte.

  În tot ceasul acestei zile povăţuieşte-mă şi ajută-mă în toate. Toate câte le voi auzi şi mi se vor întâmpla în această zi, învaţă-mă să le primesc cu sufletul liniştit şi cu credinţă tare, că pentru toate este Sfântă voia Ta.

  În toate cuvintele şi faptele mele călăuzeşte-mi gândurile şi simţămintele. În toate întâmplările neprevăzute, fă să nu uit că totul este trimis de către Tine.

  Doamne, învaţă-mă să mă port cu dreptate şi înţelepciune cu toţi fraţii mei, să nu tulbur şi să nu supăr pe nimeni.

  Doamne, dă-mi putere să duc povara zilei şi toate câte mi se vor întâmpla în această zi cu pace în suflet.

  Doamne, călăuzeşte-mi voia mea şi învaţă-mă să mă rog, să cred, să nădăjduiesc, să rabd, să iert şi să iubesc. Amin. ”

  ………………………

  Toate câte le voi auzi şi mi se vor întâmpla în această zi, învaţă-mă să le primesc cu sufletul liniştit şi cu credinţă tare, că pentru toate este Sfântă voia Ta.

  Cred si sper ca Mugur deja ii vede si petrece cu Dumnezeu Sfinta Treime,cu Dumnezeu Mintuitorul nostru si Preasfinta Maica Lui ,Fecioara Maria,cu sfintii Apostoli si toti sfintii si ingerii din Ceruri. Cu bunicii,parintii lui,prietenii lui si toti cei care au plecat inaintea lui si au fost mintuiti.

  Dumnezeu sa le dea intelegere si alinare si speranta si celor care au ramas inca aici si au tinut si tin la el. Doamne ajuta!

  Intr-o buna zi oricum o sa ne vedem sau revedem unii cu altii,si aceasta pentru o vesnicie si ceva,Doamne ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

 7. Robinson a fost arestat la Leeds (Marea Britanie) în timp ce filma în afara unui tribunal unde mai mulţi bărbații migranți violatori erau judecaţi. said, on mai 29, 2018 at 10:35 am

  Arestarea lui Tommy Robinson este o lovitură pentru libertatea de exprimare și libertatea presei în Europa și în lume. Robinson a fost arestat la Leeds (Marea Britanie) în timp ce filma în afara unui tribunal unde mai mulţi bărbații migranți violatori erau judecaţi.

  Canalul de televiziune Ezra Levant a prezentat acest caz şi recunoaşte totodată că este șocat și surprins de tristul eveniment, și avertizează mass-media că ceea ce i se întâmplă lui Tommy astăzi, se poate întâmpla oricui, mâine.

  În întreaga lume, jurnaliștii și politicienii sunt șocați de ceea ce sa întâmplat în Marea Britanie vineri: Ca și televiziunea Ezra Levant, politicianul australian Pauline Hanson dă și un avertisment: „Tommy Robinson a fost arestat în Marea Britanie pentru ” încălcarea păcii!”, în timp ce transmitea despre bandele islamice. Asta se întâmplă atunci când o societate nu promovează dezbateri deschise și a oneste. Acesta este un avertisment puternic pentru Australia:să nu procedeze astfel niciodată!

  Televiziunile americane solicită Regatului Unit să nu se comporte ca un stat de polițienesc: „Guvernul britanic este atât de dornic să facă linişte pe acest caz încât a pus chiar și o restricție asupra reporterilor care erau acolo să relateze despre cazul reporterului şi despre arestarea lui”.

  Geert Wilders răspunde pe Twitter și spune: „Arestat pentru „breaching the peace” în timp ce relata despre un proces cu o bandă islamică? Este Arabia Saudită? A devenit Regatul Unit un stat poliţienesc?”

  Reacţiile continuă pe linia aceasta: Să-l condamnăm la moarte Tommy Robinson pentru că relata despre un caz care implică o bandă de violatori imigranţi, care a atacat sexual aproape 100 de femei, unele foarte tinere chiar de 11 ani ” „Poți apela la un avocat?”, I-au întrebat susținătorii în timp ce era încătuşat şi băgat în maşina de poliție. „E ridicol, nu am spus nimic … N-am făcut nimic”, spunea reporterul. Robinson, al cărui nume real este Stephen Lennon, a susținut că verdictele urmau să fie pronunțate vineri, dar oficialii instanțelor au confirmat că procesul în care au fost acuzați nouă inculpați este în desfășurare. „Nu este vorba de disprețul instanței?”. Robinson este acuzat pentru „comiterea disprețului faţă de instanță” în legătură cu un caz de viol în grup. Sute de alte exemple din întreaga lume pot fi găsite pe Twitter căutând hashtag-uri precum: „Free Tommy Robinson”, „Tommy Robinson închis” sau doar „Tommy Robinson”, noteauă independent

  http://evz.ro/arestarea-tommy-robinson-socheaza.html

  Apreciază

 8. geo said, on mai 29, 2018 at 11:44 am

  Apreciază

 9. geo said, on mai 29, 2018 at 1:32 pm

  Apreciază

 10. geo said, on mai 29, 2018 at 3:17 pm

  Apreciază

 11. isa said, on mai 29, 2018 at 5:04 pm

  Dumnezeu să-l ierte!
  Și mie mi se pare că timpul se duce parcă prea repede și ne cară și pe noi cu el..

  Apreciază

 12. geo said, on mai 30, 2018 at 3:50 pm

  Apreciază

 13. Radu said, on mai 30, 2018 at 8:42 pm

  Dumnezeu să-l ierte! Să-i facă loc printre cei drepți!

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: