SACCSIV – blog ortodox

Ceva e putred rau in politica romaneasca pro sau anti Ierusalim

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 21, 2018

E limpede ca toate tarile vor recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului, mutandu-si ambasadele acolo in cele din urma, si stim si motivul:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane.

Motivul fiind pregatirea instaurarii ANTIHRISTULUI, evident ca nu-i un motiv de bucurie, chiar daca, intr-adevar, e normal ca Ierusalimul sa fie capitala Israelului.

Nu-i de mirare deci ca Guvernul Romaniei si sefii PSD sunt si ei de acord cu o astfel de mutare a ambasadei.

Pe de alta parte, nu e de mirare nici ca multe state europene fac un joc de glezna si se declara contra, caci deocamdata sarcina data lor de catre papusarii mondiali este sa primeasca un numar cat mai mare de refugiati musulmani, iar recunoasterea Ierusalimului prea s-a bate cap in cap cu constructia de moschei pe teritoriul lor. Altfel spus, deocamdata mai importanta este transformarea continentului intr-un ghiveci, folosind masele de imigranti:

Ați auzit de PLANUL KALERGI? Finanțare: evreii ROTHSCHILD și WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASĂ MIXTĂ, dispariția diversității vechilor rase și popoare / Conducătorii omului nou: EVREII…

Deci, evident, nu spun ca nu-si muta ambasadele la Ierusalim pe motiv de … antihrist, ci invoca problemele cu palestinienii, dar o fac suficient de elegant pentru a nu parea cumva discursul lor prea antisemit.

Nu acelasi lucru se intampla insa si in Romania, unde cei ce joaca rolul de opozitie la recunoasterea Ierusalimului au adoptat un surprinzator extrem de dur mesaj anti evrei.

Sa ne amintim.

Pe 26 aprilie 2018, Preşedintele Klaus Iohannis declara că vizita în Israel a premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este plină de ciudăţenii, fără mandat şi îl îngrijorează secretomania cu care a fost organizată:

 

”Despre domnul Dragnea s-a aflat că a plecat acolo doar după ce a ajuns. Nu ştiu care sunt dedesubturile. Cine ştie ce înţelegeri secrete face Dragnea cu evrei

 

Asta in conditiile in care, in 2017, președintele României primea în SUA premiul „Lumina Națiunilor”, acordat de Forumul American Jewish Comitee. El ajungand locatar la Cotroceni, sustinut fiind de “societatea civila” marioneta a evreului George Soros:

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS JOHANNIS

Iar zilele trecute, presedintele PNL, Ludovic Orban, facea un denunt, despre care iata ce putem citi la http://www.flux24.ro/halucinantul-denunt-al-lui-orban-faptuitoarea-viorica-dancila-a-intrat-in-contact-direct-cu-reprezentanti-ai-statului-israel-putere-straina/:

 

Elementele cu privire la înalta trădare din denunțul semnat de Ludovic Orban sunt absolut halucinante, transmite Antena 3.

FRAGMENTE DIN DENUNȚUL LUI LUDOVIC ORBAN:

a) Legătura cu o putere sau organizație străină ori cu agenți ai acestora.

Astfel cum am arătat, făptuitoarea Dăncilă Vasilica Viorica a realizat în perioada 25-26 aprilie 2018 o vizită în statul Israel, după ce în prealabil a decis în Guvern că România își va muta ambasada din Tel Aviv la Ierusalim. În cadrul acestei vizite, făptuitoarea a intrat în contact direct cu reprezentanți ai statului Israel *putere străină.

Mai mult, Partidul Social Democrat (partid al cărei Președinte Executiv este doamna Dăncilă Vasilica Viorica) a angajat drept consultanți o serie de companii și/ sau persoane fizice din Israel, cum ar fi (conform informațiilor din presă):

– Moshe Klughaft;

– Sefi Shaked;

– Asaf Einsin.”

Informațiile prezentate în plângerea penală drept dovezi ale înaltei trădări săvârșite de premierul Viorica Dăncilă au fost demontate în „Ediția Specială” de jurnalistul israelian Attila Somfalvi.

Potrivit acestuia, referirile lui Ludovic Orban la agenți ai unei puteri străine sunt niște „bazaconii”.

„Expert în Constituția României nu sunt, nici în politica românească nu vreau să mă bag – nu cred că sunt eu omul care să analizeze politica internă din România, dar pot să vă spun că aceste trei persoane sunt experte. Îi știu personal de peste 10 ani pe toți trei – niciunul din ei nu are nicio legătură cu serviciile secrete israeliene, toți trei sunt strategi politici vechi cunoscuți, care au lucrat cu diferite partide din dreapta iraeliană și din stânga israeliană.

Unul dintre ei este căsătorit cu o româncă, au două fete împreună și trăiesc undeva în Europa. Deci nu MOSSAD, nu Shin Bet și nu protocoalele bătrânilor din Sion. Pot să vă spun clar: sunt bazaconii!”, a subliniat jurnalistul Attila Somfalvi.

 

Naucitor …

Pai, Parintele Justin Parvu a spus mai putine nasoale despre evrei si totusi Elie Wiesel a sarit in sus, opunandu-se acordarii titlului de cetatean de onoare. Dar de asta data acelasi Institut tace, cand presedintele partidului, al carui candidat ocupa actualmente fotoliul prezidential, depune la procuratura un denunt cu mult mai dur la adresa israelienilor.

Iar mass-media anti PSD, care pana acum era absolut total elogioasa la adresa evreilor, tace si ea. Iar cand nu tace, tine isonul …

Asa ca, ceva e putred rau in politica romaneasca. Nu stim ce ni se pregateste, dar de bine nu poate fi.

 

Reclame

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. rr said, on mai 22, 2018 at 10:37 am

  Palestinienii spun evreilor ceva de genul: „Voi ati venit peste noi, fara voia noastra.” Evreii spun palestinienilor ceva de genul: „Voi ne-ati vandut pamanturile de buna voie, deci nu am venit aici fara voia voastra” Din spusele unora, reiese ca aceasta scoatere la vanzare a pamanturilor, nu prea ar fi fost facuta intr-un mod cinstit:

  Un fragment din cartea “Furtuna Deasupra Orientului”:

  ”Este adevarat ca nu in toate cazurile, incepand din a doua jumatate a secolului trecut, pamantul apartinea juridic celor care-l lucrau din mosi-stramosi. Pana in 1860, pamantul cultivabil era distribuit intre comunitatile satesti la fiecare doi ani, prin rotatie, dupa un sistem ce fiinta pe aceste meleaguri din timpurile biblice. In 1858, autoritatile otomane au promulgat “codul proprietatii financiare” care obliga pe propietarii de pamant sa se inregistreze pentru a plati taxe si impozite. Marea majoritate a taranilor s-au eschivat fie din necunoasterea consecintelor, fie din obisnuinta sau chiar pentru a achita taxele de inregistrare destul de ridicate. Conform acestei legi, pamanturile “fara propietari” au fost declarate “domeniu al statului” fiind vandute pe preturi derizorii unor mari propietari locuind la Beirut, Damasc sau Cairo. Astfel, numai o singura familie, Soursok, poseda 23.000 ha in timp ce majoritatea populatiei rurale din Palestina se trezise lipsita de proprietate asupra pamantului ce-l muncea. La inceputul secolului al XX-lea, 250 de familii bogate stapaneau 414.300 ha, echivaland cu intreaga suprafata a proprietatii taranesti. De la acesti mari propietari avea sa cumpere organizatia sionista mondiala terenurile pentru coloniile agricole pe care le infiinta in Palestina. De la 2.500 ha cat reprezenta intreaga proprietate agricola evreiasca in 1882, ea a ajuns la 65.000 ha in 1920 si 120.000 ha in 1931 in conditiile in care circa 30 la suta din populatia rurala araba din Palestina era complet lipsita de pamant. Situatia a devenit si mai grava atunci cand organizatiile sioniste au lansat cuvant de ordine ca intreprinderile colective sau particulare evreiesti sa nu foloseasca forta de munca autohtona si populatia evreiasca sa nu cumpere marfuri decat de la comerciantii evrei careandu-se astfel o diviziune pe plan econoimic, ceea ce va amplifica resentimentele populatiei arabe.”

  Chestia cu taxele, cam seamana cu metoda ce a fost aplicata la noi de comunisti, pentru a confisca pamaturile taranilor.

  Un fragment din cartea “Lawrence in Arabia”:

  “Chiar si printre cei ce imbratisau ideea unui “stat al evreilor”, nu prea exista vreun consens asupra definitiei acestuia. In 1901, Theodor Herzl se intalnise cu sultanul otoman, in speranta de a putea cumpara Palestina. Cand aceasta propunere nu a dus nicaieri, majoritatea liderilor sionisti pledasera in perioada care a urmat pentru o miscare progresiva, in care financiarii evrei ar fi cumparat treptat pamant in Palestina pentru colonizare, negociind simultan cu Constantinopolul – negocieri care ar fi putut sa ia forma de mita sau de achitare a unei parti din covarsitoarea datorie externa a otomanilor – , pentru a garanta acceptarea si protectia otomana a noilor colonisti. Ramanea insa de vazut daca o asemenea stratagema ar fi putut conduce vreodata la o mutatie geografica substantiala, care sa determine instituirea guvernarii unei majoritati evreiesti, avand in vedere ca populatia neevreiasca existenta in Palestina ii depasea numeric pe evrei intr-o proportie de zece la unu. La momentul dejunului lui Aaronsohn cu teddy Roosevelt in 1913, aparuse totusi o noua perspectiva mai promitatoare. Intrucat imperiul otoman incepuse sa fie sfasiat din toate partile, prabusirea lui finala parea dintr-odata iminenta. Daca acea naruire se producea intradevar, iar o putere europeana prelua controlul asupra Palestinei, sionistii ar putea sa se plaseze sub protectia acesteia. Cel mai plauzibil si, totodata, cel mai dezirabil patronaj intr-o asemenea situatie, in opinia lui Aaronsohn, il constituia Marea Britanie.”

  Apreciază

 2. octavpelin said, on mai 22, 2018 at 11:34 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 3. sherlock_holmes said, on mai 23, 2018 at 9:22 am

  Pai oamenii sistemului au voie sa fie antisemiti daca li se permite. Prin aceasta ei urmaresc ceva mai mare. Ori o lege ce urmeaza a fi data,ori un exemplu ca sa arate cine este stapinul ori o santajare pentru a obtine un contract,a vinde arme, a muta ambasada la Ierusalim,etc.

  Daca Johannis nu va mai fi ales presedinte sau Orban va pierde sefia PNL , presa va bate apa in piua zile la rind pe: Vezi daca i-au suparat pe evrei,si-au pierdut prostii privilegiile….exemplu pentru alti prosti de a nu le urma exemplul.

  La fel cu Trump in America. Evreii l-au pus presedinte si circul este acesta: Nici presa ( care este sub controlul evreilor ),nici serviciile secrete ( 17) tot sub controlul lor,nici Justitia ( tot sub controlul lor ) nu ii pot face nimic,desi nu-l vor.

  Mesajul este clar: Atit timp cit Trump a mutat ambasada la Ierusalim,a anulat contractul cu Iranul si-i declara razboi,nimeni nu-i poate face nimic lui Trump desi:
  1.Nu are partidul republican de partea lui ( el nefiind republican parca )
  2.Partidul democrat nu-l poate suferi
  3.Sefii serviciilor secrete au incercat si incearca sa-l dea jos
  4.Presa mai toata in afara de Fox news este impotriva lui
  5. Casa alba nu ii este aproape,multe dezvaluiri in presa, ilegale,pleaca de aici
  6.FEMEILE ii sint impotriva ca si homosexualii ( numai punctul acesta si ar fi trebuit sa cada )
  7 Europa impotriva,in afara de Romania probabil

  Cum poate cineva crede ca in aceste circumstante presedintele Trump poate rezista si macar o singura zi,fara ca o forta uriasa sa-l mentina. Ca aceasta forta uriasa ii face si zile fripte prin structurile ei aflate sub control,nimic de zis.Mesajul este iar clar.Daca nu continui sa faci ce-ti spunem noi,ciinii or sa te sfisie!

  Apreciază

 4. vlad tepes said, on mai 23, 2018 at 5:10 pm

  Se pare ca si pe acest site, Cenzura functioneaza la greu, asa ca nu-i de mirare de ce, comentarile mele nu mi-au fost acceptate, desi erau scrise intr-un limbaj decent!

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 23, 2018 at 8:31 pm

   vlad tepes

   Nu este limbaj decent cand spui „Rezonabil ar fi, sa fie jupuiti de vii”

   Apreciază

   • sherlock_holmes said, on mai 23, 2018 at 8:45 pm

    Bine ca nu a zis trasi in teapa, Tepes!

    Apreciază

 5. clement said, on mai 23, 2018 at 5:30 pm

  Nu cred ca vor rupe relatiile diplomatice cu olandezii .

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: