SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Un rabin despre evrei, Hitler, “Mein Kampf”, Revolutia Bolsevica

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 5, 2018

Iata si transcriptul, traducerea OrtodoxInfo:

Rabbi Yosef Tzvi Ben Porat explică relația dintre Hitler și Evrei

„” Povestiri importante, fapte importante, care clarifică lucrurile pe care nu le-am auzit la școală. Nu am primit curricula. Nu le-au predat nici măcar în învățământul superior. Am predat în fața profesorilor de istorie. De ce Hitler ura evreii? Ce voia de la ei? Cum l-au deranjat? Dar totul este scris aici în Mein Kampf . Această carte a fost publicată abia recent, tocmai a fost aprobată pentru a fi tradusă în limba ebraică (limba mea). A fost interzis toți acești ani. Dar există o traducere anterioară făcută de Yad Vashem.

Hitler afirmă în cartea sa că evreii sunt comuniști. Ei au făcut Revoluția Rusă. Au ucis acolo 30 de milioane de ruși (Alex Solzhenitsyn pretinde 66 de milioane.) Pe toți cei care erau inteligenți, într-un mod crud și îngrozitor, și acesta este planul lor pentru întreaga lume.

Următoarea țară este Germania. Ei au întemeiat partidele comuniste și socialiste germane, și asta este adevărat. „Dacă nu le vom înfrânge acum, ne vor elimina și vor sacrifica încă 20 de milioane, toți oamenii inteligenți”. Și așa au mers din țară în țară. În cele din urmă, singurii rămasi inteligenți ar fi evreii. Iar el (Hitler) o repetă de mai multe ori, nu face nici o greșeală. Si are dreptate.

Revoluția rusă a fost făcută de evrei. Armata rusă a fost construită de Troțki, un geniu incredibil, un antisemit ca nici un altul. El a creat divizia evreiască a Partidului Comunist (Rus), care raportau inclusiv pe tatăl, mama, fratele și fiul lor, pe oricine deținea un Siddur sau chiar o carte de învățare evreiască, ca să nu mai vorbim de Tefilin sau Mikveh. El (Troțki) a distrus totul cu ajutorul evreilor, dar și al rusilor. În prima imagine a guvernului rus, din 13 membri, 6 erau evrei.

Cine a fondat KGB-ul? Evreii. Deci, totul este scris în mod clar. El (Hitler) nu-i ura pe evrei pentru că aveau ” Peos„. Nu i-a urât pentru că indeplineau Mitzvoth, îi ura pentru că sunt comuniști. El scrie clar: „Evreii au distrus religia și credința.” Ei au răspândit în Germania erezia. „Așa scrie el …” Mă simt ca mesagerul lui Dumnezeu ca să extermin evreii, pentru că ei nu cred în El.” (Hitler) scrie acest lucru (în Mein Kampf ).

Acum înțelegeți de ce nu predică (cartea) în școli? Pentru că cine scrie programul de învățământ … aceiași oameni de stânga. Bineînțeles că nu vor scrie că Hitler a vrut să-i omoare pe evrei deoarece sunt moștenitorii stângii și ai marxismului, comunismului și leninismului. Dar asta scrie Hitler. Ei (evreii) au distrus toate valorile (republica Weimar). Literatură și teatru otrăvit. Cine a facut acesta? Torah- evrei nepracticanți au otrăvit teatrul german?

Din cele 9 mari ziare germane 7 au fost deținute de evrei. A fost unul dintre marii compozitori, Wagner, a cărui piesă este încă interzisă pentru a fi jucată, până acum este interzis (în Israel). Pentru că era antisemit, cu mult înainte de epoca NAZI.

Am fost foarte interesat să știu ce a spus cu adevărat (Wagner). Așa că Universitatea Ebraică a publicat cartea tradusă în ebraică. El scrie: „Nu-mi plac evreii. Cei religioși, nu-mi plac. Dar ce imi pasa? Evreii care au părăsit Tora și Mitzvotul și se arată precum gentili (non evrei), pe aceștia îi urăsc. Pentru că ei s-au amestecat în societatea noastră și ne distrug cultura și poezia, și ființa noastră germană. Cei care s-au convertit la creștinism, îi văd drept coloana a cincea.Tradatorii care vor distruge națiunea germană, dacă nu ne apărăm de ei de acum, ne vor termina. Deoarece sunt deghizați în germani, dar nu sunt germani, ei sunt (încă) evrei. (s-a întâmplat și în Spania medievală)”

Deci înțelegi de ce este interzis aici (Israel) să înveți despre el (Hitler sau Wagner) și ce spun ei? Doar cum toată lumea urăște legile Nuremberg fără măcar să le cunoască. (Rabinul face gest de dezgust.)

La Nuremberg s-a spus că un evreu nu se poate căsători cu gentil (non evreu), lucru pe care școlile de aici îl numesc rasism. A spune că un evreu este diferit de un gentil (non evreu),  este considerat rasism in această țara, din păcate. Nuremberg a copiat ceea ce este scris în Torah. Wagner tocmai a spus ce este scris în Torah. Că evreul este evreu, chiar dacă poartă o mască, chiar dacă se convertește la creștinism. „Un evreu care a păcătuit este încă un evreu” (Wagner) scrie: „Voi sunteți oameni milostivi. Noi suntem oameni cruzi. Voi distrugeți cultura noastră. „Da, așa scrie Wagner.

Prin urmare, întreaga sa carte este îndreptată împotriva compozitorului evreu (Felix) Mendelsohn, al cărui tată s-a convertit la creștinism și l-a botezat în biserică la vârsta de 5 ani. El (Wagner) îi scrie (lui Mendelsohn): „Ascultă, crezi că dacă vorbești limba germană, și te-ai convertit la creștinism, ești german? Nu! Poezia ta este ca un plans de copil, muzica ta nu este autentica (nu este germana) si ne otravesti cultura, pentru că oamenii cred ca este vorba de muzica germană.

Muzica germană este plină de mândrie și nu puteți să o imitați. Și de aceea ești numit dușmanul culturii germane.” Nu-i așa că (Wagner) are dreptate? Desigur că are dreptate! „Tu ne alegi din toate națiunile”, adevărat, noi (evreii) suntem umili, milostivi, timizi, într-adevăr. Aceasta este sursa noastră de mândrie.

Așa că înțelegeți că lucrurile nu s-au petrecut la întâmplare, nu este o coincidență, că nu s-au întâmplat fără avertismente. „Păcatele noastre ne-au trimis în exil, afară din țara noastră”. Și mulțumim lui Dumnezeu că ne-am întors (în Israel) și trebuie să fim atenți să nu repetăm ​​aceleași greșeli și să fim asimilați chiar aici și să dăm dovadă de stimă de sine in fata gentililor (non evrei) si să nu aratăm că aspirăm sa fim ca ei.

Am venit în această lume ca să fim diferiți, am fost creați în această lume pentru a fi evrei, iar întregul nostru scop este să fim cu Dumnezeu. Oricine vrea cu adevărat să fie cu Dumnezeu, Dumnezeu este cu el. În orice loc. În vremuri bune și rele, aici sau in alte părți și doar Dumnezeu poate să pună capat suferinței noastre și să spună “Ajunge”. În orice formă și în orice situație sau în orice loc, putem avea dreptul la mântuire și fericire veșnică.„“

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioan C. said, on aprilie 5, 2018 at 8:53 pm

    Off topic,

    Mă scuzați că intervin în adara subiectului, dar citind Evangheliile, acuma în preajma Paștilor, am dat peste următoarele cuvinte rostite de Domnul nostru Iisus Hristos, cuvinte rostite în favoarea Sfintei Tradiții:
    „12. Încă multe am a vă spune, dar acum nu puteţi să le purtaţi.
    13. Iar când va veni Acela, Duhul Adevărului, vă va călăuzi la tot adevărul; căci nu va vorbi de la Sine, ci toate câte va auzi va vorbi şi cele viitoare vă va vesti.
    14. Acela Mă va slăvi, pentru că din al Meu va lua şi vă va vesti.” (Ioan 16, 12-14).

    Ideea e că Iisus se referă aici la toți Sfinții Apostoli, nu doar la cei care au scris Noul Testament.

    Apreciază

  2. Alex said, on aprilie 5, 2018 at 10:06 pm

    Evreul Wesley Clark, fost comandant NATO, într-un discurs despre bombardamentele NATO din Serbia, 1999:

    „Să nu uităm care este originea problemei. Nu există nici un loc în Europa modernă pentru statele etnice pure. Asta-i o idee a secolului al 19-lea iar noi încercăm să tranzităm în secolul 21 și o vom face cu state multietnice.”

    Film documentar interzis: Kosovo, o regiune furată. Trebuie văzut!

    Adevărul despre crimele NATO în Serbia, crimele Occidentului (SUA-UE) împotriva poporului ortodox sârb.
    Adevărul despre cum Occidentul iudeo-masonic a sprijinit islamul şi a creat un stat islamic-jihadist în Kosovo, leagănul poporului sârb, în inima Europei!
    Islamul este coada de topor a iudeo-marxismului globalist!

    “Vai celor ce nu cred în lacrimile sârbilor, fraților sârbi, nici măcar acum…”

    https://sfinx777.wordpress.com/2016/03/27/vai-celor-ce-nu-cred-in-lacrimile-sarbilor-fratilor-sarbi-nici-macar-acum/

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on aprilie 5, 2018 at 11:34 pm

    Lista conducătorilor din umbră a mass-mediei românești :
    UPDATE : ADEVĂRAȚII STĂPÂNI AI ROMÂNIEI!
    I.Stăpânul“Hearst ”
    William Randolph Hearst faimosul evreu american care a fondat imperiul său numit Hearst în toata lumea. In România îi spune „Sanoma Hearst Romania SRL” și directorul general este bineînțeles o evreică pe nume Elisabeth Loesberg .
    Compania Hearst deține următoarele ziare publicații:
    Beau Monde
    Bucătăria de azi
    Casa și grădina
    Cosmopolitan
    Femeia
    Femeia de azi
    FHM
    Mami
    Mămica de azi
    Marie Claire
    Național Geographic
    Sănătatea de azi
    Story

    II. Stăpânul „Ringer”
    Michael Ringier împreună cu soția sa Ellen Ringier sunt evrei din Elveția care dețin o megacompanie internațională.
    Directorul general al “Ringer România” este bineînțeles un evreu pe nume Marius Hagger. Numele său de familie Hagger este de origine evreiască. Compania Ringer România deține urmatoarele publicații:
    100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi,
    100 femei de succes,
    300 cei mai bogaţi români,
    Bolero,
    Bravo,
    Bravo Girl
    Capital,
    Compact București,
    Evenimentul Zilei,
    Evenimentul Zilei de Duminica,
    Evenimentul Zilei – ghid TV,
    Libertatea,
    Libertatea – Ediția de duminica,
    Libertatea Integrame,
    Libertatea pentru femei,
    Libertatea pentru femei – Horoscop,
    Libertatea pentru femei – Rețete,
    Libertatea pentru femei – Totul pentru mama mea,
    Libertatea Special Sănătate,
    Libertatea – Supliment Weekend
    Lumea Femeilor
    Lumea Femeilor Style
    TVMania
    TV Satelit
    Unica
    Unica Wedding

    III. Stăpânul „Media Promo Valores” Hadrian Mateescu. Atât Hadrian
    Mateescu cât și directorul general al ziarului Click sunt evrei!
    Adrian Halpert, directorul și Mateescu sunt cunoscuți de către A.N.R.
    ca fiind evrei încă din 12 Noiembrie 2007 .
    Numele de familie Halpert este de origine evreiască.
    Media Promo Valores deține urmatoarele:
    Adevărul,
    Adevarul de Seară,
    Averea,
    Averea Ghid TV,
    Click,
    Click! de Duminică,
    Click! Ghid TV,
    Dilema Veche,
    Dilemateca,

    IV. Stăpânul „Central European Media Enterprises” Ronald Lauder este
    un evreu cunoscut și președinte al CME. Această companie evreiască se
    extinde pe tot cuprinsul Europei Centrale și de Est. Pe 10 Iunie 2007,
    evreul Ronald Lauder a fost ales președintele Congresului Mondial
    Evreiesc . Fiica sa, Jane este căsătorită cu un evreu pe nume Kevin
    Warsh care este guvernator la Rezerva Federală SUA . Președintele
    CME din România este evreul Adrian Sârbu .
    Central European Media Enterprises deține următoarele publicații:
    Acasă,
    MTV România,
    Pro Cinema,
    Pro TV,
    Pro TV Internaţional,
    Sport.Ro,

    V. Stăpânul „Kohlberg Kravis Roberts” Acest stăpân se extinde în
    toată lumea, în special în SUA și în Europa. Fondatorii și patronii
    KKR sunt evreii: Jerome Kohlberg , Henry Kravis si George R. Roberts .
    KKR deține mai multe sub-companii, printre care:
    ProSieben Sat.1
    Media AG si SBS Broadcasting Group . Cele două sub-companii
    menționate mai sus dețin:
    Urmatoarele posturi TV:
    România
    Prima TV (este transmis și în Moldova),
    Kiss TV (se numea inainte de noiembrie 2006: TV K Lumea),
    Si următoarele posturi de radio:
    România
    Kiss FM (înainte îi spunea Radio Contact, disponibil și în Republica Moldova),
    Magic FM,
    One FM,

    VI. Stăpânul „News Corporation”
    News Corporation este una dintre cele mai mari companii din lume.
    Aceasta companie mare este deținută de cripto-evreul Rupert Murdoch
    care s-a născut în Australia. Mama sa fiind evreică „filantroapa” Dame
    Elisabeth Murdoch.
    B1TV este deținut în proportie de 12,5% de News Corporation. Cine
    deține restul de 87,5% rămâne sub semnul întrebării încă. Este posibil
    să fie un român, un străin european sau poate cine știe, tot un evreu.
    Momentan rămâne sub semnul întrebării.
    News Outdoor Group este o subcompanie a News Corporation care se
    ocupă cu publicitatea outdoor (bannere sau panouri mari prin orașe sau
    în afara lor).

    VII. Alte companii deținute și conduse de evrei în România:
    Bine! pentru mine (revista)
    Peter Jansen este directorul Slab sau Gras (revista), Otilia Ostrotki
    este directorul general al revistei, numele sau de familie Ostrotki
    derivă din Ostrowski .

    Acest material este oferit de Radu Roncea

    N.hgd- După cum se vede toți sunt români get beget…și te mai întrebi cât de reale și corecte sunt informațiile , știrile, în general tot ce scot pentru cititorii și telespectatorii români. Ba unde nu pui că cele câteva elemente din mass media care au patronaj românesc sunt permanent bombardate, acuzate de orice, amendate, impozitate(unele din cele de mai sus sunt în insolvență de mulți ani și evident nu plătesc nimic statului român!?), hulite , acuzate de minciună, etc….Oare de cine și de ce??? Personaje ca cele prezentate în acest material conduc multe structuri din mass media, din finațele mondiale și nu numai..în toate țările din toate continentele (mai ales SUA!)
    Nu o spun eu…se cunoaște foarte bine această structură mondială….Deci….!!!???

    Apreciat de 1 persoană

  4. Ioan C. said, on aprilie 6, 2018 at 12:07 am

    S-a publicat LISTA marii Loje a Masonilor din România: un fost premier și un judecător de rang înalt, printre cei activi
    https://www.stiripesurse.ro/s-a-publicat-lista-marii-loje-a-masonilor-din-romania-un-fost-premier-i-un-judecator-de-rang-inalt-printre-cei-activi_1258662.html

    Apreciază

  5. Florian said, on aprilie 6, 2018 at 4:03 am

    Apreciază

  6. Sorin said, on aprilie 6, 2018 at 5:08 am

    Salutare!

    ” Nu-mi dau prea bine seama cum poţi fi antisemit şi creştin în acelaşi timp, vreau să spun, cum se face asta tehnic. La Înfricoşata Judecată, e o oarecare dificultate în expunerea cazului. ‘Doamne, ştiu că te-ai născut într-o familie de evrei, tu, Fecioara, toţi apostolii… În privinţa asta, însă, vezi, eu am o teorie, şi dacă binevoieşti să mă asculţi puţin…’”

    Sursa: https://soirsblog.wordpress.com/antisemitism/

    🙂

    Apreciază

  7. octavpelin said, on aprilie 6, 2018 at 10:06 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  8. geo said, on aprilie 6, 2018 at 7:55 pm

    Apreciază

  9. haribo said, on aprilie 7, 2018 at 3:40 pm

    Unora dintre evrei li se aprind tot mai multe beculete,dar daca suntem cei din urma inseamna ca si acest semn trebuie sa se-mplineasca.https://www.facebook.com/ChristianPassion/videos/1673773592660405/?hc_ref=ARQMGPm3KTt9ycKJOJ7wvCbqGfh4TrkW5n8MOPwZcXSND7KfD_JPNn1Q4Vr9k6XUaRc

    Apreciază

  10. cristian27070 said, on aprilie 8, 2018 at 9:25 am

    Apreciat de 1 persoană

  11. […] VIDEO: Un rabin despre evrei, Hitler, “Mein Kampf”, Revolutia Bolsevica […]

    Apreciază

  12. ortodoxadevarat said, on aprilie 20, 2021 at 9:05 am

    A republicat asta pe † Doar ortodoxia †.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.