SACCSIV – blog ortodox

INDRUMAR pentru JUDECATORI (Marea Britanie): EGALITATEA RASIALA = FAVORIZAREA MINORITATILOR

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 18, 2018

Traducerea OrtodoxInfo:

Un nou îndrumar oficial transmite judecătorilor că ‘egalitatea rasială’ înseamnă favorizarea minorităților

Un nou îndrumar pe tema “tratamentului egal” instruiește judecătorii să favorizeze inculpații non-albi pentru “redresarea inegalității”, în ciuda cercetărilor recente descoperind că tinerii bărbați albi fac parte din cel mai disprețuit grup în Marea Britanie.

Produs de Colegiul Judiciar, organizația responsabilă pentru instruirea judecătorilor în Marea Britanie, ultima ediție. a Ghidului de Tratament Egal afirmă că: “Adevărata egalitate nu constă înotdeauna în tratarea tuturor în mod egal.”

Citând fostul Judecător al Curții Supreme americane Justice Blackmun, îndrumarul de egalitate, produs pentru prima dată în 1999 în timpul guvernului Laburist al lui Tony Blair, afirmă: “Pentru a depăși rasismul, trebuie să ținem cont în primul rând de rasă.”

“Nu există alte cala. Pentru a trata unele persoane egal, trebuie să le tratăm diferit.”

Cu cuvântul “transexual” apărând de 232 de ori, documentul detaliază amplu cum trebuie judecătorii să îndeplinească cerințele inculpaților ce se cred membri ai sexului opus.

Report: Swap Prosecution for Therapy to Bring Down Ethnic Minority Prison Population http://www.breitbart.com/london/2017/09/08/government-report-allow-criminals-opt-out-prosection-bring-down-ethnic-minority-prison-population/ 

Report: Swap Prosecution for Therapy to Bring Down Ethnic Minority Prison Population | Breitbart

An official Government report has recommended allowing criminals to avoid prosecution by signing up to rehabilitation therapy, in order to reduce the number of Black and Minority Ethnic convicts in…

breitbart.com

Susținând că este “foarte nerespectuos” de a menționa numele de naștere a unui transexual, cartea recomandă restricționarea publicității în jurul cazului dacă este probabil să dezvăluie că cineva s-a născut cu alt sex decât pretinde în instanță.

În ciuda politicii oficiale guvernului emise în 2016 expunând un număr de măsuri pe care autoritățile, inclusiv poliția și școlile, trebuie să le ia pentru a maximiza numărul de crime de ură raportate, Ghidul de Tratament Egal face referire în mod repetat la “creșterea numărului de crime de ură” împotriva anumitor grupuri ca explicație pentru nevoia judecătorilor de a trata anumite persoane mai favorabil decât altele.

“Impactul psihologic al crimelor de ură în comunitatea musulmană a fost unul sever”, li se spune judecătorilor să ia în considerare, într-o secțiune despre “islamofobie” ce citează Consiliul Musulman al Marii Britanii, un grup de supremație musulmană cu legături fundamentaliste islamice.

“În zone cheie precum educația, sănătatea, cazarea și ocuparea forței de muncă, sunt dovezi de dezavantaje semnificative la care sunt supuse anumite grupuri etnice”, se spune în îndrumar, ce precizeaza că cercetarea a descoperit “atitudini negative puternice din partea populației albe către imigranți, refugiați, musulmai, țigani și călători”.

Low Sentences for ‘Twisted Tag Team’ Who Raped Woman at Gunpoint Behind Mosque, in Alley and Her Own Home http://www.breitbart.com/london/2018/02/04/woman-raped-mosque-alley-home/ 

Low Sentences for ‘Twisted Tag Team’ Who Raped Woman at Gunpoint Behind Mosque, in Alley, and Her…

Two teenagers acted as a “twisted tag team”, repeatedly raping a Sheffield woman in what police called a “disgusting, heartless attack”.

breitbart.com

Cu asemenea intoleranță “e dificil să fii un musulman în Marea Britanie”, potrivit documentului, ce exemplifică cu o statistică potrivit căreia 41% din cetățenii britanici sunt de-acord cu afirmația “Islamul e o religie intolerantă” într-un sondaj de opinie din 2015.

Nu s-a menționat desigur faptul că YouGov a determinat din 48 de sondaje de opine separate că cel mai disprețuit grup din Marea Britanie este cel al tinerilor bărbați albi – un grup căreia respondenții nu numai că au atribuit trăsături negative în cea mai mare parte, dar care s-a și situat pe penultimul loc privind trăsăturile pozitive.

Deși se regăsesc în carte nenumărate exemple de discriminare directă și indirectă, niciunul dintre ele nu abordează posibilitatea că albii pot fi discriminați ca grup.

Într-adevăr, deși îndrumarul prezintă anumite situații în care un reclamant alb ar trebui să fie luat în serios, toate implică discriminarea împotriva unui grup minoritar spre deosebire de albi, de exemplu, dacă “un proprietar refuză să vândă o proprietate către un tânăr alb deoarece a fost însoțit de un prieten purtând straie musulmane tradiționale”.

Breitbart Londra a relatat în trecut că disparitățile aparente în tratamentul bazat pe rasă, în special în ceea ce privește crima de ură, a atras indignare pe social media.

Police are hunting those responsible for this disgusting acthttps://trib.al/bzQAfic 

Appeal following racially aggravated criminal damage in Newport Pagnell

Thames Valley Police is appealing for witnesses following an incident of racially aggravated criminal damage in Newport Pagnell.

miltonkeynes.co.uk

Mai devreme în această săptămână, poliția a făcut apel pentru informații în legătură cu un atac rasist asupra unei biserici și a unui cimitir în Newport Pagnell, în care vandalii au sprayat cuvintele “evil white failures” pe un monument funerar.

Alte fraze sprayate cu vopsea roșie în locuri unde sunt îngropați creștini includ “bye bye whitey” și “every death a good one”. Dar în afară de o mențiune în Milton Keynes Citizen, daunele nu au atras o acoperire națională.

Reclame

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. octavpelin said, on martie 20, 2018 at 11:05 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: