SACCSIV – blog ortodox

INFRICOSATOR: Generatia Y (tineri americani sub 36 de ani) sprijina socialismul si comunismul / INTREBARE FUNDAMENTALA: sunteti siguri ca stiti ce-i aia liberalism, social democratie, socialism sau comunism?

Posted in BOLSEVISM, COMUNISM, SOCIALISM, STANGA by saccsiv on martie 6, 2018

Millennials sau Generatia Y sau Generatia Net este grupul demografic nascut intre 1982 si 2004.

ZERO HEDGE: Millennials And Their Scary Support Of Socialism & Communism

Traducerea OrtodoxInfo:

Generația millennials și sprijinul lor de speriat pentru socialism și comunism

autor Tyler Durden, 3 martie 2018

Articolul original a apărut în Gold Telegraph, autor Alex Deluce: http://www.goldtelegraph.com/millennials-unprecedented-support-socialism-communism/.

Conform celor mai recente descoperiri ale Fundației Memorialul Victimelor Comunismului, 50% dintre cei care aparțin generației millennials din zilele noastre (n.t.: persoanele care în prezent au vârsta cuprinsă între 18 și 34 ani) văd socialismul sau comunismul ca fiind ideologia politică ideală. Jumătate dintre ei și-au găsit eroii în dictatori precum Iosif Stalin, Mao Zedong, Lenin, Che și Kim Jong Un.

Țara care a devenit cea mai bogată pe pământ prin capitalism arată semne alarmante de abandonare a rădăcinilor sale.

O mare parte din acest trend se datorează analfabetismului istoric și eșecului de a învăța o întreagă generație despre distrugerile care au fost comise de regimurile comuniste anterioare. În același timp, ei nu sunt informați despre eșecurile și disperarea cu care se confruntă țările comuniste actuale, cum ar fi Venezuela și Cuba. Tinerii millenials de azi au chiar dificultăți în a defini socialismul și comunismul. Ei se simt în contradicție cu capitalismul și simt că orice alternativă ar fi mai bună, deși mulți nu au început să lucreze sau să devină o parte a forței de muncă, datorită politicilor pro Wall Street practicate de Rezerva Federală.

Una dintre momelile socialismului este aceeași propagată de însuși Karl Marx: împărțirea bogăției. Persoanele cu venituri mari și bogăție moștenită sunt considerate ca privând în mod nedrept restul populației de o ”parte echitabilă”, deși majoritatea generației millenials nu este în măsură să elaboreze clar conceptul. O singură treime a generației millenials abia poate să definească corect socialismul. Numai jumătate poate identifica capitalismul ca un sistem economic de piață liberă care le-a adus milioanele de strămoși pe țărmurile americane.

Pentru cei care au crezut că Războiul Rece a luat sfârșit, aceste tendințe sunt un apel tulburător la trezire. De data aceasta, totuși, frigul nu este de peste Atlantic. Socialismul este în creștere, ca o amenințare pentru America, dar amenințarea provine de la cea mai nouă generație a alegătorilor americani, care poate nici măcar nu erau născuți atunci când Zidul Berlinului s-a prăbușit magnific, spre bucuria a milioane de oameni. Millenials au crescut, în mod ironic, în timpul uneia dintre perioadele cele mai prospere ale istoriei, fiind în același timp indoctrinați cu ideologiile pentru care bunicii lor au murit tocmai pentru a le șterge orice urmă.

Socialismul nu mai este văzut ca o amenințare. În schimb, ideologia temută cândva este acum sărbătorită ca fiind ”mișto”. În anumite cercuri, ea transmite o revendicare automată a virtuții. Și mii de millenials sunt hrăniți zilnic cu bucuriile socialismului, de către o mass-media din ce în ce mai stângistă. A existat o mass-media asemănătoare, care a lăudat implementarea comunismului lui Lenin  ca fiind un ”ideal nobil”. Din punct de vedere politic, s-ar putea să închidem cercul în mai puțin de 100 de ani.

Mulți americani simt nevoia unui sistem educațional care să învețe despre consecințele faptice ale comunismului și posibilitățile economice oferite de capitalism. Dacă acest lucru nu se întâmplă, ei se tem că realitățile unei societăți fără clase pot deveni prea reale.

Alegerea lui Donald Trump la președinția americană a subliniat părtinirea mediatică față de socialism și liberalism, în timp ce libertatea și capitalismul sunt prezentate în imagini din ce în ce mai întunecate și negative. Jurnaliștii nu se mai simt obligați să raporteze fapte. În schimb, opiniile, indiferent cât sunt de inexacte, trec drept jurnalism. Iar aceste opinii sunt absorbite cu nerăbdare de generația millenials, care caută așa-numitele ”spații sigure”. Deși definiția reală nu poate fi precizată în mod clar, spațiile sigure par a fi orice loc unde nu există capitalism. Aproape jumătate dintre millenials susțin că doresc să locuiască într-o țară socialistă, protejați cu grijă de libertățile și obligațiile Primului Amendament. Cu toate acestea, datorită sistemului nostru educațional, aceiași millenials nu pot să definească corect nici socialismul, nici comunismul, nici capitalismul.

Regimurile comuniste au fost transplantate la duzini (de tări), de când Lenin a mărsăluit spre Moscova. Și s-au prăbușit în număr aproape egal. Doar câteva țări comuniste care luptă și suferă de foame continuă să se agațe de un fir destrămat, evident fără să țină cont de suferința popoarelor lor.

Dacă școlile noastre s-ar strădui să explice adevărul despre comunism, ar învăța că:

 1. Comunismul împiedică creativitatea și ambiția personală. Individul este doar o parte a întregului.
 2. Atât în Rusia, cât și în China, au îndurat foametea și moartea peste 40 de milioane de cetățeni, prin colectivizarea forțată, după ce guvernul a naționalizat fermele mici. Redistribuirea forțată a proprietății face parte integrantă din Manifestul lui Marx.
 3. Mult lăudata căutare a generației millenials pentru ”egalitate” se traduce în sărăcie egală pentru toți. Sub socialism, nu există motivația pentru a lucra și pentru a prospera. Revoltele unui segment mai ambițios din populațiile comuniste au dărâmat mai multe regimuri, inclusiv în Rusia.
 4. Succesul dovedit al capitalismului este o amenințare la adresa regimurilor comuniste, dintre care unele ar acționa cu ușurință pentru a distruge America. Unii millenials vin, de fapt, în întâmpinarea acestei idei.
 5. Lipsa de motivație pentru munca efectivă cauzează ineficiență la toate nivelurile de guvernare, inclusiv distrugerea terenurilor și a rezervelor de apă, critice din punct de vedere ecologic.
 6. Argumentul generației millenials împotriva monopolurilor capitaliste ignoră faptul că sub socialism și comunism există doar un singur monopol – guvernul.
 7. În timp ce argumentul lui Marx pentru lupta de clasă ar fi putut avea o fărâmă de valabilitate într-o epocă în care oamenii erau guvernați de capriciile monarhilor dictatoriali, capitalismul a făcut posibilă o clasă mijlocie puternică, ștergând astfel liniile dintre clasele superioare și cele inferioare. Restul țărilor comuniste de astăzi au doar două clase: o clasă dominantă mică, dar puternică, și restul populației sărace. Elitismul absolut, deplâns de marxiști, poate să se dezvolte numai într-o societate marxistă.
 8. Regimurile comuniste au nevoie de ascultare absolută. Cel puțin 80 de milioane de persoane au fost ucise de la începutul secolului al XX-lea, pentru a menține în viață mitul unui stat comunist sau socialist viabil.

Din nefericire, generația millenials este în mare parte inconștientă și indiferentă față de faptele de mai sus. Iar școlile noastre și mass-media liberală joacă rolul celor mai înfocați susținători ai socialismului, așa cum nici Karl Marx nu a reușit să fie. Lui îi lipsea credința înnăscută a capitalismului în libertatea presei, dar și faptul că inovațiile capitaliste au făcut posibilă difuzarea de știri și informații tuturor cetățenilor interesați.

 

Nota traducatorului: Este 6 martie. La 6 martie 1945, sub presiunea forțelor sovietice și atenta coordonare a lui Andrei Vișinski – fost Procuror General al Uniunii Sovietice între 1935 și 1939, în timpul sângeroaselor epurări staliniste și adjunctul ministrului sovietic de Externe – în România a fost instalat primul Guvern comunist din istoria țării, condus de Petru Groza.

Putem considera aceasta zi ca fiind de asemenea ziua de naștere a temutei Securități a statului comunist, cea care s-a făcut apoi vinovată de nenumărate crime și încălcări ale drepturilor omului.

Securitatea a contribuit la sovietizarea României, iar apoi la menținerea regimului comunist la putere. În aceste scopuri a fost dezvoltat un sistem formidabil de supraveghere și represiune. Din instrumentarul Securității au făcut parte arestările în miezul nopții, bătaia, tortura, crima și violul.

NOTĂ OrtodoxINFO:

Am fost avertizati:

Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”

Si chiar cei de la butoane au recunoscut:

Previziunile lui David Ben Gurion

Deci, sa nu ne miram.

Am ales acest articol, caci ne spune ce au tinerii americani in cap. Este insa un material aflat foarte departe de descrierea reala a comunismului. Caci comunismul nu se refera doar la forma de proprietate si nici zecile de milioane de victime ale sale nu sunt doar rezultatul colectivizarii.

Atunci, ce este stanga, social democratia, socialismul, comunismul? Cand au aparut? Cine le-a gandit? De ce le-a gandit?

E greu de raspuns intr-un articol. Ba este greu de dat o explicatie exhaustiva chiar si intr-o carte. De aceea vom face cateva trimiteri spre alte articole, pentru un inceput de studiu necesar chiar si multora dintre cei ce se considera a fi anti sistem.

Referitor la genocid:

Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793)

La noi, auzim tinerii #rezist strigand: “PSD ciuma rosie”. Intrebare fundamentala: liberalii sunt de dreapta? Au fost vreodata de dreapta? Va raspunde Florin Stuparu in excelentul sau material:

Florin Stuparu: REVOLUȚIA MASONICĂ de la 1848 în Principatele Române

Vedem cu oroare cum ni se impune homosexualitatea. In filme:

OSCAR 2018: Câștigă filme proaste, dar cu mesaj politic corect

In scoli:

Pe banii Departamentului de Stat al SUA, Conferința “Women Talk” le-a explicat liceenilor din Focsani care-i legatura dintre femeile batute de barbati si … homosexualitate

In conventii:

RUGAM RASPANDITI (despre o noua blestematie cu masca umana): Biserica Ortodoxă Bulgară denunța ideologia „de gen“ conținută în „Convenția Consiliului Europei privind prevenirea si combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice.“.

Alta intrebare fundamentala: asta-i de dreapta sau de stanga? Raspunsul il aflam daca ne uitam in istorie:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

New age, revolutia sexuala, miscarea feminista, miscarea hippie, corectitudinea politica sunt de dreapta sau de stanga? Raspunsul il gasiti aici:

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCĂ. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

De ce egalitatea? De care tot auzim de la Revolutia Franceza incoace. De ce colectivitatea? De ce bunurile la comun? De ce acest aspect seamana atat de mult cu viata primelor comunitati crestine? Sa ne amintim ce scrie in Faptele Sfintilor Apostoli:

 

 1. Iar inima şi sufletul mulţimii celor ce au crezut erau una şi nici unul nu zicea că este al său ceva din averea sa, ci toate le erau de obşte.

 2. Şi cu mare putere apostolii mărturiseau despre învierea Domnului Iisus Hristos şi mare har era peste ei toţi.

 3. Şi nimeni nu era între ei lipsit, fiindcă toţi câţi aveau ţarini sau case le vindeau şi aduceau preţul celor vândute,

 4. Şi-l puneau la picioarele apostolilor. Şi se împărţea fiecăruia după cum avea cineva trebuinţă.

 

Ce parere aveti? Socialismul seamana cu crestinismul? Da. Dar doar seamana, exact cum si antihristul va semana cu Hristos:

Cuviosul Serafim Rose: ANTIHRIST înseamnă CEL CE ESTE ÎN LOC DE HRISTOS

De ce l-au facut sa semene? Pentru ca si NOUA ORDINE MONDIALA va fi de stanga. Un soi de bolsevism non ateu. Iar intreaga doctrina de stanga nu face altceva decat sa pregateasca terenul acestei NOM. Care NOM trebuie sa fie astfel, caci, repetam, chiar antihristul va semana cu Hristos.

O buna exemplificare a ceea ce vor sa edifice la nivel mondial este:

Video: AUROVILLE orasul fara bani, nationalitate si politica, fondat de evreica MIRRA ALFASSA / Sau CINE SUNT STAPANII care ne prostesc ca ne pregatesc O LUME MINUNATA si CUI SE INCHINA EI …

Iar asemenarile cu vechile comunitati crestine se opresc aici, adica la un soi de “toate le erau de obşte”. De fapt si aici, doar seamana. Caci vor sa faca o egalitate si o treaba la comun doar pentru gloata. Sus in varf nu va ajunge insa nimeni din gloata. Sus in varf vor fi doar papusarii, ce de sute de ani tot edifica de zor lumea antihristica:

Ați auzit de PLANUL KALERGI? Finanțare: evreii ROTHSCHILD și WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASĂ MIXTĂ, dispariția diversității vechilor rase și popoare / Conducătorii omului nou: EVREII…

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Angela said, on martie 6, 2018 at 10:36 pm

  Socialismul are la baza o doctrina ce presupune ca se contribuie dupa putere si se beneficiaza dupa nevoi. Acest lucru este atractiv si, sa recunoastem, ca are sens. Spre exemplu, este bine ca toti sa beneficieze de invatamant gratuit (cu toate ca eu i-as pune sa plateasca pe cei care parasesc tara) si sa stii ca indiferent de ocupatie si pozitia sociala poti beneficia de orice serviciu de sanatate ai nevoie.

  Evident ca unii contribuie cu mai mult si beneficiaza mai putin iar altii invers dar pare un sistem mult mai uman si mai echitabil decat cel in care saracii nu au nici o sansa la educatie, sanatate etc. (se nasc si mor in mizerie). Capitalismul privit prin ochii unui crestin este o societate cruda si nedreapta si de aceea doctrinele de esenta sociala sunt imbratisate tot mai mult.

  Adevarata problema este insa ca de fapt societatea viitorului nu se anunta a fi socialista ci … comunista. Iar multi confunda socialismul cu comunismul. Fac asta pentru ca pana la un punct inseamna acelasi lucru insa comunismul este cu mult mai mult decat socialism. Este in esenta statul tehno-globalist-sclavagist antihristic de maine.

  Comunismul se caracterizeaza prin TOTALITARISM si GLOBALISM pe fondul unei IDEOLOGII ATEE adica ceea ce ne asteapta in curand. Unii chiar au denumit comunismul ca fiind o RELIGIE DE STAT.

  Este asadar necesar sa scoatem in evidenta lupta care se duce astazi pentru a trece in desuetudine termenul de „comunism” astfel incat oamenii sa nu mai inteleaga ce este si ce presupune de fapt. Socialismul este doar un eufemism pentru ceea ce ni se pregateste. Se prefera termenul de socialism pentru ca doctrina este acceptabila si nu razbat clar amenintarile pe care le presupune comunismul care, in manifestarea sa plenara, va fi chiar lumea condusa de Antihrist.

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 7, 2018 at 11:28 am

   Angela

   NOUA ORDINE MONDIALA nu va fi atee. Va fi un bolsevism (putem sa-i spunem si comunism si socialism si social democratie si liberalism si orice de stanga) NON ATEU. Este evident, caci altfel cum sa mai fie acceptat ANTIHRISTUL?

   De fapt, au recunoscut-o chiar ei:

   Masonul de grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19 !!!) despre rolul ISLAMULUI in AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre DISTRUGEREA ATEISMULUI si despre cum omenirea va primi “lumina lui LUCIFER” …
   http://ortodoxinfo.ro/2017/10/18/masonul-de-grad-33-albert-pike-secolul-19-despre-rolul-islamului-al-treilea-razboi-mondial-despre-distrugerea-ateismului-si-despre-cum-omenirea-va-primi-lumina-lui-lucifer/

   Apreciază

   • Angela said, on martie 7, 2018 at 12:28 pm

    ATEISMUL ESTE RELIGIE … antihristica, desigur.

    Scuze ca n-am detaliat dar credeam ca este ceva bine cunoscut dupa cum se arata si in articolul indicat.

    Apreciază

  • tataia said, on martie 8, 2018 at 1:35 am

   Sint unii oameni care sustin ca nu ii intereseaza politica. Cam asa ziceam si eu pe la 20 de ani….dar politica inseamna mai mult de a fi membru de partid sau a merge o data la patru ani la vot. Preferi sa mergi cu masina sau cu trenul? Asta e politica. Esti pentru combustibilii „fosili” sau pentru surse de energie asa zis regenerabila? Si asta e tot politica. Esti ecologist? Si asta e tot politica.Vrei sa fii angajat sau patron? Si asta e tot politica. Etc. Politicul sau mai bine zis stinga politica si drepta politica exista in cele mai mici amanunte ale vietii noastre de zi cu zi.

   Comunismul (stinga politica) se bazeaza pe o doctrina cum ca nu trebuie sa te ingrijesti tu de tine, se ingrijeste statul Sau cu alte cuvinte nu ai nevoie sa DETII nimic in proprietate ca iti ofera statul cele necesare. O doctina complet gresita. Liberalismul sau drepta polirtica este o doctrina care se bazeaza pe PROPRIETATE si pe ce poti face cu propriile tale forte. Ai masina mergi cu masina. In comunism nu trebuia SA AI, ca iti punea statul la dispozitie autobuze, trenuri, etc…Bine astea sint si acum dar tot de doctrina politica de stinga tin…iar…dreptul de a avea arme si a te apara singur e doctrina de dreapta, sa stai fara arme si sa astepti sa te apere politia e doctrina de stinga. A-ti cauta job este doctrina de stinga….adica te astepti ca cineva sa iti ofere cele necesare traiului in schimbul timpului si fortei tale de munca…a-ti crea o firma este doctrina de drepta…caci tu stabiliesti cit vrei sa produci, cu cit vrei sa vinzi ceea ce produci…etc…Esti pentru abolirea pedepsei cu moartea? Inseamna ca esti de stinga. Esti pentru pedeapsa cu moartea? Esti de drepta. Erai pentru abolirea sclaviei? Erai de stinga. Erai pentru mentinerea sclaviei? Erai de drepta. Etc.

   Apreciază

  • tataia said, on martie 8, 2018 at 2:11 am

   @Angela. Nu ai deloc dreptate si stinga socialista nu are nimic de-a face cu crestinismul. Capitalismul nu este o societate cruda si nedreapta este cit se poate de dreapta. Sa presupunem ca exista anumite categorii sociale defavorizate..invalizi, handicapati, bolnavi etc. Acestia in mod evident nu pot munci cot la cot cu ceilalti si in mod evident intr-o societate capitalista nu pot avea la fel de mult precum ceilalti. Corect? corect pina aici. In comunism li se promite o viata cit de cit mai usoara…nu una mizera. ma rog ceea ce li se promite este una…principalul este cu ce se aleg. Dar stii care e problema? Sa presupunem ca statul chiar le-ar oferi hrana, adapost imbracaminte, caldura fara sa le ceara nimic in schimb…deoarce acesti oameni chiar nu se afla in ipostaza de a oferi ceva…in asa fel incit acestia sa nu se poata plinge ca duc o viata mizera. Stii care e problema aici? Stii de ce nu ii place Lui Dumnezeu o astfel de societate? Pentru ca te priveaza pe TINE de posibilitatea de a-i imbunatati acelui om viata.De a-i oferi TU de mincare. De a-i oferi EL adapost. De a-i oferi EA imbracaminte. Toti acei oameni care ar cotribui la imbunatatirea vietii unui astfel de defavorizat de soarta si-ar crea virtuti in fata Lui Dumnezeu…dar a da bani la stat in ideea „lasa ca face statul pentru acesti sarmani” nu creaza nici un fel de virtuti in fata Lui Dumnezeu pentru cei care dau banii la stat…Este un fel de dispersie a responsabilitatii, un fel de a te spala pe miini de soarta acelor oameni. Este datoria noastra, crestineasca A TUTUROR sa le imbunatatim viata acelor oameni…dar masurile pe care le luam trebuiesc luate individual, nu la comun. La comun nu exista, este doar utopie este doar ideologie idioata a evreului Marx.

   Apreciază

   • Angela said, on martie 8, 2018 at 8:39 am

    @ tataia

    Acum se construieste Imparatia Omului care este o caricaturizare/maimutarire a Imparatiei lui Dumnezeu. O inversare demonica a celor bune. Lumina este inlocuita cu intunericul, Hristos va fi inlocuit de Antihrist.

    Ce nu intelegi? Evident ca au nevoie de o doctrina sociala. Numai ca inlocuiesc valorile. Grija de aproapele nu mai este autentica ci este fariseism dupa cum spui si tu. Nu mai suntem toti una in Hristos ci ne amesteca intr-un amalgam de nedescris incat ne pierdem radacinile, identitatea, limba samd.

    Sigur ca socialismul este o doctrina antihristica iar comunismul merge mai departe pe o linie globalizatoare si transforma totul in religie impunand cu forta un dumnezeu fals dar asta nu inseamna ca sunt complet separate de crestinism. Nu. Au folosit crestinismul si l-au maimutarit prin lipsirea omului de libertate. Pentru ca una este sa jertfesti ceva pentru aproapele din propria constiinta considerandu-l frate intru Hristos si alta este sa fii obligat, spre exemplu, sa-i cedezi jumatate din locuinta. Una este iubirea de straini si alta este primirea imigrantilor. Una este simplitatea autoimpusa si alta este rationalizarea cu forta. Una este daruirea de bunavoie si alta este impunerea darilor in numele unui bine comun care este de fapt rau. Enumerarea poate continua pentru ca totul este o schimonosire a celor bune.

    Trebuie bine intelese lucrurile acestea. Altfel chiar ca nu pricepem ce ni se intampla si, in consecinta, nici nu putem combate. Uneori diferentele sunt destul de fine si daca nu stii unde este buba nu vei putea s-o explici. Ei transforma ceva bun in ceva rau iar inselarea este foarte mare. De aceea si au suportul noilor generatii deja spalate pe creier.

    Cat priveste afirmatia „Capitalismul nu este o societate cruda si nedreapta este cit se poate de dreapta.” … este fara cuvinte. Nu stii ce spui.

    Apreciază

   • Angela said, on martie 8, 2018 at 8:50 am

    Afirmatia „Capitalismul nu este o societate cruda si nedreapta este cit se poate de dreapta.” ar fi fost cumva corecta in acord cu Vechiul Testament insa dupa ce Mantuitorul Iisus Hristos ne-a lasat legea iubirii de aproapele nu mai poate functiona o societate mercantila si egoista prin definitie. Insasi legile de functionare ale capitalismului sunt opuse valorilor crestine.

    Apreciază

   • Cristian said, on martie 8, 2018 at 7:33 pm

    @ Tataia
    Bune explicatiile lui Tataia pt Angela, dar ca de obicei s-a intamplat sa se loveasca de puterea de intelegere al unei femei. Oricat de frumos a incercat sa-i explice n-a iesit nimic. Chiar daca ii spunea ce dorea sa auda probabil tot nu era de acord cu Tataia. Sper ca luati in calcul si ati observat faptul asta cand explicati ceva unei persoane de gen feminin. Adica ma gandesc ca ati sesizat ca o femeie oricata cultura ar avea sau chiar daca impartaseste aceeasi credinta ramane femeie si puterea ei de intelegere e slaba asta pt ca firea ei e naiva, amagitoare si tinde mai mult spre comoditate si siguranta. Zic astea pt ca femeile au un cuvant de spus in societate la ora actuala si trebuie sa fim atenti cat ne straduim sa le lamurim. Cadem in extrema vorbirii in gol. Cu femeile asa e. Asa ca zic eu sa lasam lucrurile serioase pt barbati. Am vazut zilele astea si o poza in care aparea actualul prim ministru Viorica Dancila impreuna cu alte 4 colege de partid, iar descrierea era urmatoarea: Echipa nationala de Goblen a Romaniei. M-a amuzat. Asa ca eu zic sa luam in considerare statutul femeii si sa avem grija. Vedeti bine ca ele inteleg altfel si Biserica si Scriptura si lumea o vad altfel. Ele vorbesc si intreprind activitati cu un anumit scop. Daca vorbesc frumos o fac sa fie laudate nu pt a ajunge la ceva. Daca invata si ajung ceva o fac tot pt lauda si cariera. Nu o fac pt persoanele examplu ce ar putea sa devina si pt a fi de ajutor in jurul lor. Vorba aia cliseu : „vor sa-si castige respectul”.Si cred ca asta e valabil pt 99% din cazuri. Ce vreau sa transmit e ca trebuie sa fim atenti cu ele. Ele privesc problemele din alte unghiuri tot timpul. In rest, sa nu fiu inteles gresit le respect.
    Asta e mai mult pt Saccsiv si Tataia. Dar daca consideri poti sa postezi comentariul doar nu s-a supara asa tare Angela.

    Apreciază

   • tataia said, on martie 9, 2018 at 1:11 am

    @Angela @Cristian. Eu nu doresc sa pornesc o adevarata polemica aici. Nu e frumos pe un site crestin. Si sora Angela are dreptate in felul ei dar consider ca sint si unele parti ale problemei pe care nu le-a inteles suficient…de aceea voi incerca sa explic mai pe larg…incerc totodata sa nu supar pe nimeni caci nu da bine pe un site crestin..ok?

    Iar acum doar pentru sora Angela…sustineti ca doctrina de la care porneste comunismul „fiecare dupa puteri, fiecaruia dupa nevoi” este o doctrina atragatoare si DREAPTA? Pentru cine este atragatoare? Oare nu cumva favorizeaza lenea si tentativele de frauda? Cei care nu doresc sa munceasca pot foarte bine sa faca n copii (pentru a demonstra ca AU NEVOI) dar in acelasi timp sa mimeze, sa simuleze faptul ca sint bolnavi (adica ca nu pot munci). Stiu ca poate exagerez aici…si ca nu ar fi prea multi oameni capabili de asa ceva….dar este posibil ca ghidindu-se dupa doctrina comunista cineva SA ISI TAIE PROPRIA MINA pentru a nu mai fi pus la munca? Eu cred ca exista astfel de oameni. Putini dar exista. Si atunci unde este dreptatea comunista? Daca de la fiecare se cere doar dupa „puteri” dar fiecaruia i se da dupa „nevoi”? Nu este deloc o societate dreapta si favorizeaza lenea si intinsul miinii la cersit….

    Acum spuneti ca societatea capitalista este cruda si nedreapta…poate parea asa la prima vedere dar mai intii de toate sa definim ce anume inseamna societatea capitalista. Deoarece pentru multi nu este clar acest lucru…Credeti ca noi in Romania la ora actuala traim in capitalism? Gresit…societatea actuala este un fel de neocomunism neocapitalist care a imbinat dezavantajele tuturor societatilor de pina acum dar marea majoritate a populatiei inca crede ca noi am „evoluat” pe cele mai inalte culmi…Capitalismul adevarat era America secolului XIX…vremea cautatorilor de aur..Capitalismul adevarat este acea societate in care imixtiunea statului in problemele individuale ale cetatenilor este minima catre inexistenta. Intr-o astfel de societate functioneaza dictonul „fiecare dupa puteri, fiecaruia dupa puteri”…Mie cel putin imi pare mai drept decit dictonul comunist. Ok…dvs veti spune ca nu e drept…Ca unul a dat de aur si a dat lovitura, altul nu a gasit aur si a ajuns la ruina..unul e rapid cu pistolul si isi poate elimina dusmanii altul nu…si atunci nu e o societate dreapta. Dar oare nu cumva insusi Dumnezeu a hotrarit cui sa ii dea aur sau rapiditate in minuirea pistolului dupa merite? Eu asa cred….Desigur ca exista categorii defavorizate….intotdeuana au existat! Ei aici intervine mila crestineasca. Deoarece avem o datorie fata de Dumnezeu sa ajutam aceste categorii defavorizate…Categoriile defavorizate isi duc existenta numai si numai datorita milei crestinesti (nu datoria milei statului)…dar societatea comunista iti ia pina si aceasta povara de pe umeri…”tu doar da-ne bani noua si ne ocupam noi…”. Nu doar ca e minciuna si nu se ocupa…dar chiar si daca s-ar ocupa…tie nu iti este negata placerea de a fi ajutat pe cineva, nu iti ofera sansa de a-ti spala din pacate in fata Lui Dumnezeu prin ajutorarea sarmanilor.

    Apoi spuneti de scoala si sanatate gratuite…acestea ar trebui sa fie ultimele griji ale omului credincios anti-sistem…deoarece Dumnezeu ne tine in viata si sanatosi nu medicii cu medicina lor mincionoasa cap coada, medicamentele lor otravitoare si inteventiile chirugicale nenecesare. iar scoala organizata de stat ce sa mai vorbim…mai bine am face cu copiii nostri home.schooling si le-am preda chiar noi…acei copii ar iesi de o mie de ori mai invatati decit indoctrinatii care ies din scolile de stat..

    Apreciază

   • Ccristian said, on martie 9, 2018 at 11:44 am

    @ Tataia
    Hai sa fim seriosi. Tot ce e inspre un scop bun e crestinesc. Fie polemica, cearta sau altceva. Dar ce e crestinesc? toleranta si impartirea dreptatii? Adica si ea are dreptate si toata lumea are dreptate? Ba nu are in contextul asta deloc dreptate Angela. Ce e crestinesc? sa fim tot pe pace si sa ne tot explicam unii altora tot timpul fara sa dam dreptate celui care chiar are dreptate? Asta e problema mare in societatea asta oamenii nu stiu sa dea altora dreptatea. In cazul nostru cred ca tu ai avut dreptate asa ca Angela ar trebui sa stea si sa asculte. Nu numai sa expuna ce a invatat ea de pe nu stiu unde. Uite, majoritatea oamenilor nu stiu sa distinga in jurul lor. Invata ceva si gata pe aia merg. Si sa fim atenti cu cine vorbim. Multi oameni in special femeile nu pot face conexiuni intre mai multe domenii sa zic. Ei vorbesc doar dintr-un punct de vedere, si anume cel stiut de ei. Din ce ai scris tu mi-am dat seama ca legi lucrurile din mai multe puncte. Cu jumatatile de masura si atitudinea impaciuitoare ne ducem toti pe copca si deaia suntem unde suntem ca toata lumea isi poate spune punctul de vedere. Si are convingerea ca are dreptate intariti fiind mai ales cei cu anumite studii care le confera cred ei o autoritate si siguranta in ce spun si se cred niste oameni capabili. Cum sa aduni la un loc un popor cu atatia oameni „capabili” care fiecare isi apara dreptatea lui. Cum sa le explici ca pe langa ce stiu ei mai exista mult mai mult. Asta mai e un punct pe care l-au distrus facultatile in Romania si nu numai. Au conferit fiecarei persoane prin diplomele oferite in urma absolvirii unei facultati de 2 lei puterea de a se exprima in societate si noi acuma ne luptam in polemici si ramanem la staduil de a explica niste adevaruri altor persoane. Asa e poprul asta. Doar cu forta se poate asta e adevarul. Si cred ca asta au stiut-o si legionarii si deaia au avut o anumita atitudine care cred eu ca nu a mai fost intalnita la noi in tara. A fost cumva un avant nespecific tarii si cred ca au avut si un nationalism diferit de cel promovat astazi. Deaia in ziua de azi nu prea mai sunt nationalist pt ca este inteles gresit. Si alt lucru daunator este crestinismul asta de care vorbim si care nu cred ca e deloc crestinism. E doar un crestinism bisericesc. Ce mai cred eu ca a daunat este tocmai legatura asta cica duhovniceasca intre duhovnici si fiicele lor duhovnicesti. Inclusiv asta cred eu ca este rau pt ca precum scolile dau autoritate persoanelor sa se exprime in ceea ce au invatat chiar daca nu stapanesc nici 10% asa au raspandit duhul lor si tzatzele care merg la spovedit si care vizioneaza anumite invataturi pe internet si acum au devenit sigure pe ele ca ele se spovedesc si mananca de post si respecta niste norme dar vorbesc doar baliverne. Asta e doar o problema, si acum vorbesc despre ea ca e in interiorul nostru, dar normal ca sunt mult mai multe probleme. Ce mai vreau sa zic e ca oamenii se iau prea mult dupa altii in urma a ceea ce spun si vorbesc. Cand eu cred ca noi ar trebui ca si crestini, si asta cred eu ca e rolul unui crestin, sa fim in stare pe de o parte sa ne dam seama de la primul contact cu alta persoana de ceea ce e in stare persoana respectiva prin ce transmite ea Nu sa asteptam sa vedem ce si cum ne minte si ne prosteste. Un crestin tot timpul trebuie sa fie in priza si daca da dreptate altuia sa o faca constient cand stie ca persoana cealalta e sincera si de buna credinta. Iar daca stie ca vorbeste cu anumite scopuri si din anumite puncte de vedere personale la revedere. Asta inseamna distingerea. Daca ne-am concentra mai mult pe asta ar fi mai usor sa atribuim dreptatea cuiva. Dar cand stam sa ascultam povestile celuilalt ne lasam bagati deja in adevarul lui care cel mai probabil este gresit si asta pt ca fiecare are tendinta de a-si apara adevarul. Crestinul trebuie sa devina un om care sa distinga in primul rand. Si la asta nu se ajunge in functie de cate carti au fost citite si ce s-a invatat. Contribuie si asta dar fara sinceritate si o asprime cu tine insuti nu se poate.Iar ce mai ziceai despre egalitatea in societate a persoanelor normal ca nu e buna o societate in care oamenii sa fie egali fara sa li se dea puterea de a se exprima sau a ajuta in jurul lor sau o societate in care sa nu poata sa-si dezvolte sau sa-si incerce aptitudinile sau o societate care iti fura dreptul de a deveni o persoana cum se intampla astazi. O ierarhie trebuie sa existe, si la fel trebuie sa existe diversitate si unicitate.

    Apreciază

   • Angela said, on martie 9, 2018 at 2:47 pm

    @tataia

    In primul rand multumesc pentru dialogul civilizat. Chiar daca articolul s-a invechit si scad sansele de a mai citi raspunsul, o sa spun cateva cuvinte care, cred eu, ar putea clarifica putin lucrurile (subliniez ca incerc doar sa clarific si nicidecum sa polemizez).

    1. O doctrina, un principiu, o porunca poate sa fie sau nu corecta. Insa chiar daca este buna, in aplicarea ei depinde de setul de valori al celui care o pune in practica. Dupa cum stii, acum este o lupta uriasa de inversare a valorilor: raul a devenit bine, razboiul este promovat ca pace, uratul este frumos samd. Uite, spre exemplu, porunca „sa nu ucizi!”. Este clara si totusi oamenii n-o respecta. De fapt au ajuns chiar sa n-o mai inteleaga. Spre exemplu, avortul nu mai este perceput ca o crima. Pana si moartea a fost de multe ori redefinita pentru a putea legitima prelevarea de organe etc.

    Asadar problema nu este a doctrinei „fiecare dupa puteri, fiecaruia dupa nevoi” (n-ai cum sa nu recunosti ca este profund crestina) ci a modului in care este inteleasa si aplicata prin prisma patimilor / neputintelor individuale si a (non)valorilor societatii. Nu poti contrazice un adevar (cum am dat exemplul cu porunca de a nu ucide) doar pentru ca se incearca deturnarea sa.

    In mod normal fiecare munceste cat poate si multul sau putinul pe care il are il imparte cu cei care au nevoie (de bunavoie in crestinism sau obligat in comunism). Vezi asadar unde este diferenta?

    2. Astazi nu traim in neocomunism ci abia acum se instaureaza ADEVARATUL COMUNISM. Din pacate oamenii nici nu stiu ce este acela comunism. Aici este nevoie de mult efort de educatie, du cunoastere a adevarului.

    3. Gandirea conform careia ceea ce avem in viata reflecta relatia noastra cu Dumnezeu (ex: „Dar oare nu cumva insusi Dumnezeu a hotrarit cui sa ii dea aur sau rapiditate in minuirea pistolului dupa merite? Eu asa cred…”) este neoprotestanta. Nu detaliez pentru ca este bine cunoscut.

    In capitalism cei saraci sunt condamnati. De cele mai multe ori ajung si mai saraci dupa cum si bogatii sunt si mai bogati. Ce-i in regula intr-o astfel de societate in care sclavagimul este abia mascat? Sigur ca sclavagismul absolut este in comunism iar asta se datoreaza valorilor complet inversate de la nivelul societatii.

    Intr-o societate cu valori crestine doctrina nu are cum sa fie altfel decat sociala. In cazul acesta totul este in adevar si pare ideal. Insa faptul ca astazi oamenii au cu totul alte valori conduce la comunism (de aceea intreg razboiul de spalare pe creier care se poarta acum pe toate planurile). Din pacate nu este clara esenta problemei si de aceea nu intelegem unde trebuie intervenit. Deci nu doctrina in sine este gresita (din contra, ea este corecta si ca atare are si o putere foarte mare de atractie – tocmai de aceea tinerii sunt atat de atrasi de ea) ci valorile de la nivelul societatii ajung sa fie … pe dos.

    4. Doctorii au fost lasati de Dumnezeu. Sunt multe referinte scripturistice. Nu vad vreun motiv pentru care n-am apela la ei. Ca acum sunt spalati pe creier si ajung sa faca rau … este cu totul alta discutie. La fel si cu educatia. Nu vad motivul pentru care cei saraci sa fie condamnati si sa nu poata beneficia de tratament medical sau educatie. Homeschoolingul este o solutie de avarie pentru ca scoala oficiala a devenit organ de indoctrinare satanica insa asta nu schimba cu nimic principiul de a oferi celor saraci sansa de a invata.

    Vedem asadar ca singura solutie in cazul lumii de astazi este INTOARCEREA LA HRISTOS! (numai o lume ce tinde catre adevaratele valori crestine va gasi un mod de organizare si vietuire folositor atat trupului cat si sufletului)

    Apreciază

 2. geo said, on martie 7, 2018 at 8:31 am

  http://theduran.com/warmonger-samantha-power-blames-russia-for-italian-election-results/

  http://thefreethoughtproject.com/dept-of-defense-brags-about-working-with-hollywood-in-oscars-tweet/

  http://thehill.com/376858-australian-diplomat-whose-tip-prompted-fbis-russia-probe-has-tie-to-clintons

  https://www.cnbc.com/2018/03/06/42-percent-of-americans-are-at-risk-of-retiring-broke.html

  http://www.presstv.com/Detail/2018/03/05/554424/US-Russia-Presidential-Election-Ryabkov

  https://www.rt.com/news/420454-germany-gender-neutral-anthem/

  https://sputniknews.com/middleeast/201803051062254188-russia-nusra-front-regime-change/

  https://sputniknews.com/europe/201803051062232016-un-human-rights-council-e-ghouta-draft/

  https://www.rt.com/news/420358-400-missiles-us-encircle-russia/

  http://tass.com/defense/992637

  http://tass.com/defense/992666

  https://sputniknews.com/world/201803031062180381-us-missile-defense-strategy/

  http://tass.com/defense/992584

  https://sputniknews.com/middleeast/201803041062208032-soleimani-documents-reportedly-prooving-us-daesh-collusion/

  https://www.rt.com/news/420391-iran-missile-negotiations-nuclear-deal/

  https://sputniknews.com/europe/201803041062208106-ukraine-firing-range-us-instructors/

  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/03/04/australian-anti-vaxxers-provide-new-model-for-the-world/

  http://www.thedailysheeple.com/vatican-trains-more-exorcists-to-combat-rising-demonic-crisis_032018

  https://sputniknews.com/asia/201803011062132970-us-invasion-north-korea-casualties/

  https://www.rt.com/news/420077-russia-us-nuke-war-end-civilization/

  https://sputniknews.com/us/201802281062093703-trump-white-house-largest-black-ops/

  http://tass.com/politics/992145

  http://tass.com/society/992132

  http://tass.com/politics/992136

  http://investmentwatchblog.com/big-alphabetical-list-of-banned-youtube-channels/

  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/03/01/flashback-creating-a-genetically-altered-human/

  http://stephenlendman.org/2018/02/fake-news-un-report-north-korea-syria/

  https://www.wsj.com/articles/the-legal-case-for-striking-north-korea-first-1519862374

  https://www.rt.com/news/420008-us-training-europe-nukes/

  https://www.japantimes.co.jp/news/2018/02/23/national/wto-backs-japan-complaint-south-koreas-fukushima-import-ban/#.WpgoUGpubIV

  https://www.infowars.com/strange-florida-shooting-responders-throw-body-bag-in-back-of-truck/

  https://hendersonlefthook.wordpress.com/2018/02/28/russian-patience-running-out/

  https://sputniknews.com/world/201802281062063448-russia-lavrov-un-human-rights/

  https://russia-insider.com/en/stop-soros-hungarys-new-law-seeks-do-just/ri22622

  https://www.navytimes.com/news/your-navy/2018/02/28/from-dolphins-to-plankton-darpa-program-turns-creatures-into-sensors/

  https://sputniknews.com/viral/201803011062096303-canadian-minister-usa-aliens0/

  http://www.businessinsider.com/the-scientific-reason-europe-is-absolutely-freezing-this-week-2018-2

  http://www.presstv.com/Detail/2018/03/06/554597/Israel-owns-and-operates-foreign-policy-of-US

  http://ifamericaknew.org/us_ints/history.html

  http://investmentwatchblog.com/the-century-of-self-full-bbc-documentary-history-of-modern-propaganda-and-its-architect-edward-bernays/

  http://investmentwatchblog.com/home-school-excellence-the-new-movement-for-higher-intelligence/

  http://govtslaves.info/2018/03/google-and-the-pentagon-are-teaming-up-to-make-artificially-intelligent-drones/

  http://investmentwatchblog.com/the-millenials-are-the-most-screwed-over-generation-in-america-and-no-one-talks-about-it/

  http://investmentwatchblog.com/mandatory-vaccine-horror-nurse-spills-beans/

  http://investmentwatchblog.com/a-family-is-being-persecuted-for-exposing-high-ranking-pedophiles/

  https://www.buzzfeed.com/lesterfeder/trump-wont-meet-polands-leaders-until-their-holocaust-law?utm_term=.tqEqqLwPVL#.sjB88dlr5d

  http://investmentwatchblog.com/true-fascism-heres-the-list-of-conservative-news-sites-and-figures-who-are-being-shadow-banned-on-facebook-google/

  http://govtslaves.info/2018/03/the-tyranny-of-algorithms-is-part-of-our-lives-soon-they-could-rate-everything-we-do/

  http://govtslaves.info/2018/03/facebook-says-its-mind-reading-project-is-all-about-improving-our-lives-yeah-right/

  https://www.naturalblaze.com/2018/03/mexico-legalizing-marijuana.html

  http://govtslaves.info/2018/03/tsm3k-the-militarys-top-secret-hollywood-film-studio/

  http://govtslaves.info/2018/03/mind-reading-a-i-produces-a-description-of-what-youre-thinking-about/

  https://www.naturalblaze.com/2018/03/congress-claims-russia-behind-anti-fracking-sentiment.html

  http://12160.info/photo/multicultural-toilet-instructions

  http://12160.info/xn/detail/2649739:Video:1758071?xg_source=activity

  http://investmentwatchblog.com/hpv-documentary-sacrificial-virgins-wins-best-of-festival-award-theres-no-evidence-that-the-hpv-vaccines-gardasil-and-cervarix-in-guarding-against-hpv-will-also-protect-against-future-onsets/

  https://www.globalresearch.ca/in-syria-the-real-siege-is-by-terrorists-supported-by-west-powers/5631089

  https://news.antiwar.com/2018/03/05/nato-chief-troops-are-staying-in-iraq/

  https://news.antiwar.com/2018/03/05/white-house-considers-military-action-against-syria/

  http://12160.info/page/video-goes-viral-of-bill-clinton-admitting-democrats-connection-t

  https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2018/03/turkey-syria-erdogan-calls-for-mobilization-afrin.html

  http://www.middleeasteye.net/columns/politics-humanitarian-aid-yemen-646965654

  Apreciază

 3. isa said, on martie 7, 2018 at 9:43 am

  Noaptea mintii: http://library.fes.de/pdf-files/bueros/bukarest/14104.pdf
  Securitatea este mai vie ca oricand! Nu mi-am imaginat ca schizofrenia poate merge atat de departe !!!

  Apreciat de 1 persoană

 4. geo said, on martie 7, 2018 at 10:02 am

  Apreciat de 1 persoană

 5. gogu said, on martie 7, 2018 at 10:22 am

  Asta seamana a ce trambiteaza televiziunile la noi: „vai, poporul roman vrea o justitie puternica” si alte alea cantate duminica de duminica la microfoane.
  Nu poporul vrea, fiara vrea. La fel si-n state.

  Apreciază

 6. octavpelin said, on martie 7, 2018 at 10:40 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 7. geo said, on martie 7, 2018 at 1:29 pm

  The parliamentary leaders seized the opportunity to issue a joint statement condemning Russia’s military presence in what they believe to be their respective states’ territories. The document was published in English to reflect the pro-Western tilt of the three-state group.

  https://www.strategic-culture.org/news/2018/03/06/moldova-georgia-ukraine-create-new-anti-russian-pro-nato-alliance.html

  …hmm…cam asta gandesc cei de la moscova despre fostele tari cucerite…

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-06/nyt-admits-trump-right-about-grenade-ak-47-attacks-sweden

  „Vrem o Tara ca afara!!!???”…brrr…mai bine nu…

  Apreciază

 8. Aristide said, on martie 7, 2018 at 9:14 pm

  Adio Europa!

  Doi activiști creștini de la organizația Britains first au fost condamnați în mod absurd la închisoare pentru așa zisul Hate Speach. Paul a fost condamnat la 18 săptămâni de închisoare și Jayda a fost condamnată la 36 de săptămâni.

  Aceștia au primit aceste sentințe pentru că au expus o bandă de musulmani pedofili.

  Sincer, cred că dacă nu purtau crucea scăpau cu o mustrare.

  Apreciază

 9. Florian said, on martie 8, 2018 at 12:49 am

  Stand la tara la bunici in vacante, mi s-a intiparit in minte de mic ce inseamna comunismul.
  CAP-ul versus gospodaria privata:
  Vacile taranilor erau grase si frumoase in schimb cele de la CAP mureau de foame cu vitei cu tot.

  Cei ce spun ca s-au facut si lucruri bune pe vremea comunistilor sa aiba mereu in vedere ca sunt lucruri-uraciuni inaintea lui Dumnezeu cum ar fi: recensamantul (numaratoarea) populatiei, CAP-urile, socialismul, comunismul.

  Apreciază

 10. geo said, on martie 8, 2018 at 8:33 am

  Vezi la Medium.com

  https://www.rt.com/news/420744-israel-top-secret-military-leak/

  https://motherboard.vice.com/en_us/article/3k7mgn/baidu-deep-voice-software-can-clone-anyones-voice-with-just-37-seconds-of-audio

  https://www.techdirt.com/articles/20180218/08304939261/cia-still-arguing-official-leaks-to-journalists-shouldnt-be-subject-to-foia-requests.shtml

  https://www.middleeastmonitor.com/20180307-russia-offers-rebels-safe-passage-out-of-eastern-ghouta/

  https://motherboard.vice.com/en_us/article/d3w9ea/steam-is-filled-with-groups-that-celebrate-school-shooters

  https://www.rt.com/news/420701-sri-lanka-blocks-facebook-religious-violence/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-23/tillerson-blames-russia-alleged-syria-chemical-attack-after-admitting-he-doesnt

  http://tass.com/defense/992944

  https://www.rt.com/news/420589-samantha-powers-italy-russia/

  https://russia-insider.com/en/putins-message-couldnt-be-clearer-west-needs-stop-provoking-war-we-dont-want-no-one-can-win/ri22690

  https://sputniknews.com/europe/201803061062278612-sweden-sharial-law/

  http://www.topsecretwriters.com/2018/01/cia-agent-says-agency-supplies-pedophiles-children/

  http://12160.info/profiles/blogs/new-bill-will-force-rhode-island-citizens-to-pay-and-register-wit

  http://investmentwatchblog.com/breaking-ag-sessions-warns-california-of-civil-war/

  http://dailycaller.com/2018/03/07/scientists-claim-global-warming-heart-attack/

  http://investmentwatchblog.com/i-am-sick-of-what-this-world-has-become-in-the-last-20-years-lazy-ass-millenials-addicted-to-their-phone-and-xbox-games-too-damn-lazy-to-work/

  http://govtslaves.info/2018/03/shock-video-israeli-officers-hurl-stun-grenade-at-palestinian-couple-carrying-a-baby/

  http://investmentwatchblog.com/italys-financial-system-will-collapse-and-the-ecb-and-eu-will-rule-the-nation/

  https://sputniknews.com/middleeast/201803071062319444-fake-news-white-helmets-new-movie/

  https://www.globalresearch.ca/trump-netanyahu-meeting-at-white-house-to-discuss-multi-front-war-in-middle-east/5631067

  https://www.globalresearch.ca/israels-deliberate-and-carefully-planned-annexation-of-palestine/5631147

  https://www.globalresearch.ca/us-wants-inter-korean-thaw-undermined/5631232

  https://www.globalresearch.ca/the-human-rights-war-on-syria/5631249

  https://www.globalresearch.ca/us-planning-to-disintegrate-syria-not-fighting-isis-russian-fm-lavrov/5631246

  http://www.shtfplan.com/headline-news/health-ranger-america-is-on-a-collision-course-with-mass-chaos_03072018

  http://investmentwatchblog.com/george-soros-influences-italian-elections-but-media-cries-russia/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-07/putin-us-political-system-eating-itself-explains-preparation-nuclear-war

  https://mailchi.mp/uspeacememorial/2018-peace-prize-nominations?e=090ab947fc

  http://investmentwatchblog.com/credit-card-malware-discovered-in-at-least-160-applebees-restaurants/

  http://allthatstreaming.com/me%20dia/ats/video/sweden-multi-cul%20tural-utopia.mp

  http://12160.info/profiles/blogs/police-are-creating-a-national-surveillance-network-using-comtec-

  http://govtslaves.info/2018/03/want-to-live-forever-well-you-could-if-youre-a-billionaire/

  https://www.naturalblaze.com/2018/03/sleep-deprived-matter.html

  http://www.euronews.com/2018/02/27/over-5-000-civilian-deaths-unaccounted-for-in-us-led-strikes-in-iraq-syria-monitor

  http://investmentwatchblog.com/an-ex-cia-officer-speaks-about-the-deep-state/

  https://www.rt.com/news/420715-putin-world-russia-nuclear/

  http://www.orrazz.com/2018/03/over-500-canadian-doctors-protest.html

  http://investmentwatchblog.com/canada-covering-up-global-warming-nuts-destroying-the-water-supply/

  http://investmentwatchblog.com/facebook-releases-imperial-probe-droid-for-your-spying-pleasure/

  http://postnewsd2.blogspot.com/2018/03/chilling-911-photo-shows-moments-after.html

  http://investmentwatchblog.com/boom-top-fbi-official-caught-authorizing-leaks-to-the-media-there-is-only-one-thing-to-do-now/

  https://www.intellihub.com/tabertronic-google-is-not-just-a-data-company-it-has-acquired-robotics-companies-as-well/

  https://www.rt.com/news/420671-man-mutilated-scalped-paris-restaurant/

  https://www.express.co.uk/news/world/927360/Italian-election-macron-migration-EU-vote-results-five-star-lega?utm_source=traffic.outbrain&utm_medium=traffic.outbrain&utm_term=traffic.outbrain&utm_content=traffic.outbrain&utm_campaign=traffic.outbrain

  https://sputniknews.com/europe/201803061062266785-denmark-return-migrants/

  https://www.express.co.uk/news/world/927724/flu-pandemic-warning-mutant-deadly-influenza-virus-could-strike-tomorrow-world-health-WHO

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5472695/Letter-pilot-dropped-atomic-bomb-reveals-effect-him.html

  https://desertpeace.wordpress.com/2018/03/07/on-video-how-israel-erased-palestine-from-the-map/

  https://desertpeace.wordpress.com/2018/03/07/must-see-video-index-of-racism/

  http://govtslaves.info/2018/03/shocking-call-for-help-a-family-is-being-persecuted-for-exposing-high-ranking-pedophiles/

  https://sputniknews.com/africa/201803061062291588-niger-ambush-troops-no-authorization/

  https://sputniknews.com/analysis/201802281062090464-us-russia-guerilla-syria/

  https://southfront.org/syrian-war-report-march-7-2018-eastern-ghouta-battle-and-chemical-attacks/

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5468199/Child-locks-mothers-iPhone-48-YEARS.html

  http://investmentwatchblog.com/you-have-immigration-problems-trump-tells-swedish-prime-minister-directly-to-his-face/

  http://www.theregister.co.uk/2018/03/06/iphone_x_too_expensive_survey/

  http://investmentwatchblog.com/climate-change-catastrophic-or-linear-slow-progression/

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5460177/S-Africa-firebrand-Malema-launches-bid-presidency.html

  http://postnewsd2.blogspot.in/2018/03/mars-is-only-solution-for-survival-of.html

  https://english.kyodonews.net/news/2018/03/71822ef06714-fukushima-village-radiation-still-above-govt-target-after-cleanup.html

  http://postnewsd2.blogspot.in/2018/03/want-to-touch-sun-nasa-invites-public.html

  https://www.rt.com/news/420358-400-missiles-us-encircle-russia/

  https://www.intellihub.com/nationwide-manhunt-underway-for-missing-cdc-worker-ebola-containment-aircraft-dispatched-to-little-rock-then-back-to-atlanta/

  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5470379/Amazons-Alexa-voice-assistant-wont-stop-randomly-laughing.html

  http://www.breitbart.com/london/2018/03/06/illegal-algerian-migrant-arrested-murder-homeless-man/

  http://www.orrazz.com/2018/03/new-zealand-company-offers-employees-10.html

  http://www.jpost.com/Israel-News/Benjamin-Netanyahu/WATCH-LIVE-Prime-Minister-Benjamin-Netanyahu-addresses-AIPAC-Conference-544319

  http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Islamic-Jihad-leaders-We-are-committed-to-ceasefire-with-Israel-544265

  https://www.haaretz.com/opinion/.premium-how-zionism-is-losing-the-contest-of-ideas-in-the-u-s-1.5470232

  https://www.liveleak.com/view?t=041_1520013340

  http://investmentwatchblog.com/endless-wars-pentagon-drone-program-partners-with-google/

  https://sputniknews.com/us/201803071062309965-us-considering-attack-syria/

  https://russia-insider.com/en/case-closed-us-backed-false-flag-snipers-murdered-100s-protesters-2014-kiev-riots-russian-tv-news

  http://investmentwatchblog.com/medical-experts-do-not-recommend-routine-screening-for-ovarian-cancer-false-positives-will-lead-to-unnecessary-life-altering-surgery-for-many-women/

  Apreciază

 11. Alex said, on martie 8, 2018 at 7:36 pm

  ADEVĂRUL despre Bolile de Inimă = Big Pharma ne omoară cu medicamente

  Păcăleala Colesterolului şi Bolile de Inimă – Toţi Trebuie să Cumpere medicamente

  ADEVĂRUL !!!!!

  Apreciază

 12. Padrino said, on octombrie 9, 2018 at 2:49 pm

  Crestinismul nu are nimic de a face cu socialismul doar cei naivi si fara educatie politica sau religioasa, fara istorie cred asta.

  In cele zece porunci una din cele zece e *”10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.”*
  8. Sa nu furi.

  Capitalismul pur intr-o lume ideala este compatibil si moral cu crestinismul.
  Harnicia, proprietatea privata, democratia adevarata, bunul simt si moralitatea etc sunt benefice intr-o societate cu frica de Dumnezeu dar harnica si productiva.

  Societatea moderna si omenirea nu ar fi existat fara cele zece porunci fara legi fara constitutie.

  Dumnezeu ii iubeste si pe bogati si pe saraci.
  Ce vedem astazi nu e capitalism si nici crestinism adevarat in lume.
  E un amestec care tinde din nou spre marxism spre comunism.

  Chiar si obstea si acele asociatii comune comunitati tot proprietate privata este similar ca intr-o societate pe actiuni.
  Membrii de BUNA voie impart proprietatea privata a fiecaruia cu a celuilalt se ajuta reciproc dar tot a lor este in mod privat.

  Cei care sunt stapaniti de bani nu au nimic in comun nici cu capitalismul nici cu crestinismul.
  Banii sunt un mijloc nu un scop final. Un mijloc de a face lumea mai buna sau mai rea fiecare de care parte se afla fie a lui Dumnezeu sau fie de partea diavolului.

  Apreciază

 13. […] ÎNFRICOȘĂTOR: Generația Y (tineri americani sub 36 de ani) sprijină socialismul și comunismul […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: