SACCSIV – blog ortodox

Acum poate VETI INTELEGE MAI BINE: In 2012 evreul MARK GITENSTEIN (ambasadorul SUA la Bucuresti) declara ca ambasade vestice AU FINANTAT 140 000 de „restarteri”, AGENTI AI SCHIMBARII activi pe internet

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 4, 2018

Iata un pasaj din articolul Mark Gitenstein, ambasadorul SUA: Oamenii au dreptul de a NU fi condusi de o elita puternica, comunista sau nu, reprezentata de moguli sau „baieti destepti”, aflata in slujba propriilor interese. din 4 iulie 2012, de pe HotNews:

 

[…]

  • Exista un grup de romani care nu vor mai tolera starea de fapt.
  • Oriunde merg in Romania, ma intalnesc cu tineri. Multi dintre ei fie au trait in strainatate si s-au intors pentru a-si lansa propriile firme, fie lucreaza pentru companii occidentale sau sunt activi pe internet.
  • Pe acesti tineri i-au implicat ambasadele SUA, Marii Britanii, Germaniei, Spaniei si Canadei intr-un program pe care l-am numit Restart Romania. Am creat un website si le-am cerut tuturor romanilor interesati sa propuna idei de utilizare a internetului in lupta impotriva coruptiei.
  • 100.000 de romani au raspuns acelei chemari, oferind idei inteligente, pe care le-am finantat, de a lupta impotriva unei multitudini de probleme, de la furtul de lemn din padurile dumneavoastra, pana la mita din spitale si parcatul ilegal. Acesti cetateni reformatori folosesc internetul pentru a ataca ceea ce dumneavoastra numiti mentalitatea coruptiei.
  • Atunci cand Romanian American Fund a incercat aceeasi idee pentru reformarea sistemului educational, peste 40.000 de romani au raspuns apelului.
  • Acesti 140.000 de „restarteri”, cum ii numim noi, sunt agenti ai schimbarii care vor sustine aceste reforme si vor sprijini aceste institutii. Asa cum ne spunea Alexis de Tocqueville la cateva decenii de la Razboiul de Independenta, implicarea cetatenilor este sursa de energie vitala a institutiilor democratice.
  • Oamenii au dreptul inalienabil de a nu fi condusi de o elita puternica, fie ea comunista sau nu, reprezentata de moguli sau „baieti destepti”, aflata in slujba propriilor interese.

[…]

 

Acum poate veti intelege mai bine cele scrise in articolele:

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS JOHANNIS

Paul Hitter: „Nu mai rezist”

Intre timp, Mark Gitenstein a ajuns tare in Romania, conducand actualmente … Fondul Proprietatea:

Fondul Proprietatea, condus de fostul ambasador american Mark Gitenstein, profit URIAȘ în România

Iata si alte cateva detalii despre el:

Pe numele sau intreg Mark Henry Gitenstein, a fost ambasador al SUA in Romania intre 2009 – 2012.

Evreu, cu bunici emigranti din Botosani.

Partener al firmei de avocatura Mayer Brown fondata in secolul 19 de Levi Mayer.

Cercetator principal la Brookings Institution. Asta e cu Rockefeller:

Personalitati si organizatii: BROOKINGS INSTITUTION

Cateva dintre declaratiile sale celebre:

Ambasadorul SUA in Romania, evreul MARK GITENSTEIN, ne indeamna SA FIM MULTUMITI CA NU SUNTEM IMPUSCATI DE PE ACOPERISURI …

Ambasadorul SUA, EVREUL Mark Gitenstein: Sunt foarte dezamagit de decizia BNR de a emite o moneda cu patriarhul Miron Cristea

Ambasadorul SUA la Bucuresti, MARK GITENSTEIN, recomanda romanilor sa inlocuiasca expresia “Asta e viata” cu motto-ul lui Barack Obama „YES, WE CAN”

Iata si ce putem citi la DOSAR DE POLITICIAN: Mark Gitenstein, cel mai puternic politician al României de pe Realitatea:


Imediat după ce mandatul său de ambasador la Bucureşti s-a încheiat, avocatul Mark Gitenstein a fost ales în Consiliul de Administraţie al celui mai mare fond de investiţii din România, numit Fondul Proprietatea. Acest fond este administrat de compania americană Franklin Templeton, care este la rândul ei un fond de investiţii, deţinut de alte mari fonduri de investiţii. Gitenstein a fost propus în conducerea Fondului Proprietatea către fondul de investiţii City of London. Alături de Gitenstein în conducerea Fondului Proprietatea a fost ales şi Sorin Mândruţescu managerul pe România al importanţei companii americane Oracle. Mândruţescu a fost până recent preşedintele AMCHAM- adică al Camerei de Comerţ Americane la Bucureşti şi este unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai fostului ambasador Gitenstein.
Acum Mândruţescu este impus de către ambasada americană, de către Trilaterală şi FMI în conducerea mai multor companii de stat strategice printre care se numără şi CFR SA.
Revenind la activitatea prodigiosă de lobbyist a fostului ambasador Gitenstein din Statele Unite, acesta a reprezentat interesele industriei de armament şi a marilor companii din sectorul energetic, printre care şi Exxon Mobile cea care va exploata rezervele de gaz natural descoperite în Marea Neagră. Spre finalul carierei, Gitenstein a reprezentat cea mai importantă instituţie de drept privat din SUA, Camera de Comerţ a SUA- entitatea prin care marile corporaţii americane influenţează deciziile politice ale Congresului American în redactarea legilor privind comerţul. Nu întâmplător Fondul Proprietatea, inventat iniţial de politicienii români pentru a despăgubi pe cei care au fost deposedaţi de bunuri de către regimul comunist, deţine pachete de acţiuni la toate companiile de stat din sectorul energetic: Petrom- OMV, Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz şi Nuclearelectrica, dar şi la Regia Naţională a Sării- SALROM. Practic, Fondul Proprietatea are o capitalizare de peste 45 % din valoare pe afaceri din sectorul energetic. De tot acest sector se va ocupa şi Mark Gitenstein. Fondul Proprietatea influenţează direct politică energetică a României…
Practic, piesele jocului complex de putere din România care are resorturi economice- nimic altceva din păcate- sunt toate la locul lor. România trebuie să cedeze marile exploatări de resurse naturale: cărbuni, aur, cupru, alte metale, gaze naturale şi petrol în favoarea unor corporaţii de preferat nord-americane. Ca şi în cazul cuprului, România va primi privilegiul să vândă la export minereul şi resursele, cu alte cuvinte ţara noastră nu mai are capacitatea de a procesa resursele naturale şi atunci le va exporta, asemenea ţărilor bananiere din Africa care îşi vând bogăţiile naturale. Ele vor fi procesate în alte ţări şi pentru că vor fi cumpărate ieftin vor alimenta noua industrie care s-a dezvoltat peste ocean.

Exxon Mobile e cu Standard Oil, adica tot cu Rockefeller:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Din articol mai aflam ca Gitenstein e amic cu generalul NATO Wesley Clarck, adica asta:
ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice al premierului VICTOR PONTA …

Cel ce zicea:

 

„Nu există nici un loc in Europa moderna pentru statele pur etnice. Asta-i o idee din secolul al 19-lea si incercam sa trecem in secolul 21 si o vom face cu state multi etnice.”

 

Si el evident implicat nu doar in politici ci si foarte adanc in economic.

Cititi va rugam si:

Familia MOSCOVICI. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine …

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on martie 4, 2018 at 9:20 pm

    Apreciază

    • gheorghe said, on martie 6, 2018 at 9:43 am

      Ratacitii astia (francezii) cer osanda…
      Cand o nava cu invadatori se apropie de granita si nu face cale intoarsa, este legitima distrugerea fortei de atac – aici nu opereaza „drepturile” nu stiu cui ci dreptul natural sa-ti aperi viata ta, a familiei, a neamului.
      Intr-un teritoriu infiintat pe baza de statalitate si nu de „sange”, adica de neam, natie…. astfel de evenimente se trateaza ca intre „obiecte”, nu „subiecte” adica persoane, adica se aplica reguli care sfideaza realiotatea obiectiva.
      Franta a fosat locul in care masoinii au rasturnat ordinea fireasca promovand satanismul sub toate formele – politic, „spiritual”, „cultural”…
      Nu e de mirare ca poltia – tare-n gusa cu cetatenii si impotenta cu invadatorii – nu foloseste mitraliera…
      Regret ca in post fiind, pentru apararea fiintei proprii, crerstine nu am gasit alta posibilitate de opunere fortelor raului materialaizate de acesti trimisi ai Satanei sa distruga si bruma de cultura crestina care mai zvacneste in Apus…
      Banii care le vor fi dati sa fie trimisi in tarile lor, NOMINAL si sa stea acol!

      Apreciază

  2. geo said, on martie 5, 2018 at 8:19 am

    Apreciază

  3. Anda said, on martie 5, 2018 at 12:26 pm

    un pic off topic: LECTIE PENTRU TOATA EUROPA:

    La alegerile dIn Italia au invins partidul antisistem „Cinque stelle” (Luigi Di Maio) si Lega Nord ( Mateo Salvini).

    https://www.ilfattoquotidiano.it/2018/03/05/risultati-elezioni-2018-di-maio-fa-il-pieno-al-sud-matteo-salvini-al-nord-crollo-pd-emilia-romagna-diretta/4203737/

    http://www.corriere.it/

    …fapt unic in istoria Italiei.

    Intrebare: Cand ne vom trezi sa alegem intoarcerea spre radacini, votand si noi partidele patriotice?

    Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on martie 6, 2018 at 9:53 am

      CU CINE????
      … ca cei care afirma deschis dragostea de neam, de Tara si marturisesc credinta stramoseasca sint atacati in mass media fiind (au fost, ca s-au cam dus…) etichetati drept invechiti, deviati mintal, …
      Din pacate, BOR are ierarhii in stare de apostazie … „in forma continuata”… si se lauda cu spitale si caritate, ca orice papistas ori sectant!!!
      In loc sa se afirme ca aparatoare a identitatii nationale – neamul romansesc si crestinismul – doar Ortodoxia care trebuie pastrate si aparate pana la ultima suflare, pana la varsarea ultimei picaturi de sange…. auzim laude aduse lui Cuza, toleranta fata de desfranare, curvie, cununii mixte, sustinerea/intronarea ereziilor papistase …
      Sa ne rugam pentru sufletele noastere sa nu ne pierdem si sa putem indura suferinta care „vine, vine, vine…”!

      Apreciază

  4. geo said, on martie 5, 2018 at 12:50 pm

    Apreciază

  5. Radu Humor said, on martie 5, 2018 at 7:02 pm

    E de necrezut cît tupeu au aceşti mizerabili ! E semnul clar că Dumnezeu le-a luat minţile şi că nu mai judecă deşpc ! Oricum, sfârşitul lor e pe-aproape, nu al nostru, cum speră ei ! Lumea începe să se trezească, şi nu mărefer doar la români ! crede cineva că o putere uriaşă precum China va aştepta să li se kce ăştia sub geam şi să le mai şi ceară hârtie igienică , ca-n bancul ăla ?!

    Apreciază

  6. vlad tepes said, on martie 5, 2018 at 8:28 pm

    Ceea ce este extrem de grav, nu e chestiunea disparitiei de la mitingurile sorosiste ai acelor 140.000 de tefelisti platiti, ci faptul ca asa-zisii “parteneri strategici” recruteaza si platesc elemente anarhice din Romania, chiar sub ochii serviciilor de informatii si institutiilor de fortza romanesti(evident, doar cu numele) pt a crea un “nou maidan” si da lovitura de gratie statului national roman, atunci cand acestia vor considera necesar! Faptul ca s-a ajuns pana la asa ceva, demonstreaza clar, ca acesti conspiratori straini ne considera demult, „maimutele lor strategice”!

    Apreciază

    • Angela said, on martie 5, 2018 at 10:13 pm

      Nu cred ca suntem maimute strategice. Ca sa fii asta ar trebui sa ai un rol. Sincer, nu mi se pare ca papusarii vor sa arate cuiva maimuta Romania. Suntem doar o mana de sclavi pe plantatia lor.

      Ceea ce se petrece este pur si simplu un proces de globalizare pe multiple planuri care include, pe componenta politico-administrativa, faramitarea statelor nationale ca si etapa de parcurs. Pe alte componente lucrurile sunt mai avansate (ex. pietele financiare sunt deja globalizate) iar la altele se lucreaza de zor (ex. ecumenismul).

      Apreciază

      • vlad tepes said, on martie 6, 2018 at 9:05 pm

        „Nu cred ca suntem maimute strategice.”

        Evident ca nu suntem „maimute strategice”! Dar la ce conducatori si la ce politica interna si externa am avut vreme de 28 de ani, sunt convins ca, cam asta cred despre noi Papusarii Externi, ce dirijeaza din umbra destinul Coloniei Romania!

        Apreciază

    • gheorghe said, on martie 6, 2018 at 9:57 am

      Ma intristeaza acesti tineri rataciti si prostituati intelectual…
      Cred ca cei mai ulti „beneficiari” au facut cum stim – „zic ca tine, fac ca mine”…
      Sau cel putin [mai] sper… impotyriva semnalizarii faptului ca ratacitii anti-romani au intrat in Parlament cu lozinca „salvarii” Romaniei…

      Apreciază

  7. […] Acum poate VETI INTELEGE MAI BINE: In 2012 evreul MARK GITENSTEIN (ambasadorul SUA la Bucuresti) dec… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.