SACCSIV – blog ortodox

SUPERMAN – un super erou EVREIESC, un personaj ce pregateste mentalul maselor cu ANTIHRISTUL care va veni

Posted in antihrist, BENZI DESENATE, DESENE ANIMATE, EVREI, filme by saccsiv on martie 2, 2018

Ati observat ca in toate filmele, desenele animate si benzile desenate cu super eroi nu exista Dumnezeu? Toate actiunile se petrec intr-o lume new age in care salvatorii omenirii sunt doar acesti super eroi cu super puteri.

Nu v-ati intrebat niciodata, de ce oare?

Iata ce putem citi la Make Superman Jewish Again. de pe Tablet mag:

Să-l facem pe Superman evreu din nou!

Omul de oţel are rădăcini semitice vădite, iar celebratul artist de benzi desenate ce e pe cale să-l reimagineze doreşte să le cinstească. Dar ce semnificaţie are acest lucru în 2018?

de Liel LEIBOVITZ

Mazel tov lui Brian Michael BENDIS: prestigiosul scriitor de benzi desenate a sărit de curând din barca Marvel în cea a DC, şi, mai târziu în acest an va da o viaţă nouă celui mai iconic erou al editurii, Superman.

“Sunt un băieţel iudeu din Cleveland” a declarat BENDIS pentru Forbes, “iar conexiunea mea cu Superman este foarte, foarte adâncă, din punct de vedere genetic.”

Acesta nu exagera: educat într-o şcoală ortodoxă de zi din Cleveland, BENDIS a împărţit cu creatorii Superman, Jerry SIEGEL şi Joe SHUSTER, nu doar un oraş de naştere ci şi o obsesie pentru toate lucrurile evreieşti, genul de preocupare care s-a finalizat cu eroul ce purta un vag nume iudeu (Kal-El, ultimul cuvânt însemnând, fireşte, “Dumnezeu” în ebraică) şi o poveste de origine ce seamănă uşor cu cea a lui Moise, scăpat de un destin tragic pe când era copil pentru a se ridica mai târziu drept salvator al poporului său.

Unul dintre multiplele talente ale lui BENDIS este abilitatea de a re-imagina eroi tradiţionali în moduri surprinzător de contemporane, aşa cum a făcut când l-a ucis pe Peter PARKER – cunoscut şi ca Spider-Man (Omul Păianjen) – şi a dat facultăţile Spidey lui Miles MORALES, un nou adolescent ros de un arahnoid radioactiv, jumătate negru, jumătate latino şi 100% minunat. Aceasta nu a fost o simplă încuviinţare goală faţă de diversitate, ci o abordare extrem de personală: doi dintre copiii lui BENDIS sunt adoptaţi, unul african, iar celălalt afro-american – iar puterea sa constă în, parţial, crearea de naraţiuni ce îmbină mitologia benzilor desenate cu o lume care se simte total contemporană şi complet incluzivă cu grupurile tradiţional marginalizate.

Superman-ul său, reasigură el fanii, va fi perceput complet proaspăt. “Scrierea lui Superman în zilele noastre este o experienţă extrem de puternică. Trăim într-o lume în care am auzit “Adevăr, Justiţie şi stilul american de viaţă” din fragedă pruncie, nu? Însă aceasta este prima dată când aceste lucruri nu sunt luate de-a gata. Cred că a sosit vremea ca Superman să se ridice şi să ne ofere acea speranţă pe care o aşteptăm mereu de la el. Este un lucru grozav să construieşti un personaj care iradiază speranţă într-un moment în care toată lumea chiar are cu adevărat nevoie de ea.”

Însă, dacă îl acceptăm pe Superman drept un crypto-evreu, ce înseamnă mai exact acest lucru? Cu ce necazuri noi se poate confrunta veşnicul străin de departe care îşi schimbă numele semit în complet americanul Clark KENT şi se zbate să asimileze, numai ca să descopere, iar şi iar, că asimilarea nu este o opţiune? Se speră că BENDIS ia în calcul, stând aşezat la biroul său pentru a începe importanta abordare, că, în 2018, evreii au parte de mai multe crime din ură decât oricare alt grup minoritar din America, şi rămâne probabil singurul grup înjurat de către aroganţi şi de stânga şi de dreapta.

Toate acestea nu sunt pentru a sugera ca Superman să abandoneze lupta de o viaţă întreagă împotriva lui Lex LUTHOR şi să se confrunte în schimb cu BDS. Însă aşa cum probabil BENDIS realizează prea bine, povestea lui Superman a fost impresionantă doar prin natura persecuţiei pe care inevitabil a primit-o de la persoane înfricoşate de caracterul său atât de diferit. Nu există nimic interesant în mod inerent în acest extraterestru zburător – puterea sa super-umană aproape impecabilă îl face “prea perfect” pentru a căpăta empatie de la muritorul de rând, spre deosebire, de exemplu, de galeria Marvel de super-eroi roşi de vicii care se luptă în primul rând cu patimile lor. Superman a avut cu adevărat succes când s-a confruntat nu doar cu kryptonitul lui LUTHOR, ci şi cu batjocura şi fricile acelor oameni plăpânzi pe care s-a ostenit din greu să-i salveze. De fapt, anii de început ai benzilor desenate au însemnat în mare parte cetăţeni ai metropolei ce se chinuiau să-l priceapă pe Superman, terifiaţi de distincţia sa şi oscilând între veneraţie şi dispreţ.

Lăsaţi-l deci pe Superman să fie Superman din nou, şi să aibă parte de bigotismul, voalat sau de altă natură, pe care evreii îl întâmpină începând din puşcărie şi până la străzile din Charlottessville. BENDIS a avut şansa de a crea un erou evreu pentru timpurile noastre, unul ce îşi revizitează propriile origini şi înlocuieşte neliniştile creatorilor săi evrei cu noi îngrijorări, la fel de înfiorătoare. E creat din materialul din care sunt făcute legendele, şi nu există altul mai bun pentru această misiune decât băiatul care recunoaşte că şi-a petrecut copilăria citind benzi desenate ca şi cum ar fi fost Tora.

 

Va amintiti de femeia asta?

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

Ei bine, fix asa sunt prezentate lucrurile si in articolul de mai sus …

Acum intelegeti? Superman = salvatorul, adica … Superman = antihristul. Sau cel putin un personaj ce pregateste mentalul maselor cu antihristul care va veni.

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

Filmele, desenele animate si benzile desenate cu super eroi sunt creatii evreiesti:

EVREII SI BENZILE DESENATE …

MISS ISRAEL (Gal Gadot) este WONDER WOMAN (Femeia Fantastica), amazoana care apara omenirea de la Primul Razboi Mondial incoace

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on martie 2, 2018 at 1:44 pm

  Apreciază

 2. morarmariusdaniel said, on martie 2, 2018 at 3:10 pm

  https://goo.gl/6r4Qm7 – Man of Steel: Eroul – Povestea lui Isus in versiunea moderna

  Apreciază

 3. berlin said, on martie 2, 2018 at 6:48 pm

  m-am gândit 2 săpt. dacă să povestesc ce am văzut și cu riscul de a fi ridiculizat de unii totuși o să postez , eram în curte cu un prieten , afară senin maxim , noi eram cu fața spre răsărit lucram ceva , pe cer cam la 30-40 metride noi și cam 20-30 înălțime venea cu viteză constantă nu cu viteză ca 50 km/h pe traiectorie rectilinie dinspre dreapta noastră spre nord un obiect de culoarea inoxului , lucea , lungimea cam 1m sau mai mare puțin ,grosime cam pe jumătatea lungimii , forma unei mingi de rugby , nu avea aripi sau elice , nu făcea zgomot nu se rotea nu avea lumini sau dungi sau altceva , era un singur corp , am observat obiectul cam 15 – 20 secunde până nu s-a mai văzut , zbura la aceiași înălțime constantă , din păcate am fost așa șocați că târziu ne-am dat seama să scoatem un telefon să filmăm , mă pricep la jucării zburătoare sunt pasionat de aeromodele chiar dețin câteva dar ce am văzut sfida ori ce lege a aerodinamicii și mai zbura și contra vântului fiindcă inițial am crezut că este un balon , am văzut destul de clar și nu pot explica ce a putut fi și nici în extratereștri nu mă convinge cineva să cred , tovarășul care era lângă mine a văzut și el foarte bine , ce ar putea să fie ?

  Apreciază

 4. octavpelin said, on martie 3, 2018 at 10:32 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 5. remus said, on martie 3, 2018 at 12:58 pm

  Google Assistant va fi integrat pe televizoarele Philips

  Televizoarele Philips din anul curent vor dispune de serviciul Google Assistent si interfata Saphi TV, destinata modelelor entry level. Televizoarele vor putea fi accesate mai usor prin comenzi vocale.

  Avantajul este ca poti comunica cu televizorul prin comenzi vocale. Va fi capabil sa-ti deschida aplicatiile preferate doar spunand „Porneste-mi Netflix”. Cel mai probabil nu o sa functioneze in limba romana, dar intelegeti ideea.

  Aceasta functie va veni sub forma de update si va cunoaste limba engleza, iar mai tarziu franceza, germana, italiana, olandeza si altele.

  Saphi TV este o interfata pentru televizoarele din gama entry level ce le va face sa ruleze mai rapid si sa fie intelese mai usor.

  https://www.arenait.net/2018/02/28/google-assistant-integrat-televizoarele-philips.html

  Apreciază

 6. Nume said, on martie 3, 2018 at 3:28 pm

  Io tot stau si ma tutur, de cine vor astia scurtati la puta sa fie salvati??!!!
  Adeca cine iaste dusmanul de frica cui se vor incredinta bucurosi lui Supraomului / Mashiah-ului lor ?? este cumva Dumnezeu-facatorul-a-toate cel de care fug in bratele creaturii cazute cel mai jos ???
  Iar numele alese pentru personajele respective nu sunt deloc aleatorii : Omul-paianjen e Piatra; Morales (Morala, n.m.)este „ros…”; opozantul Supraomului e Lex(legea, n.m.) LUTHOR(Luther, n.m.)

  Apreciază

 7. geo said, on martie 3, 2018 at 6:13 pm

  Apreciază

 8. Orthodox said, on martie 3, 2018 at 6:57 pm

  Apreciază

 9. geo said, on martie 3, 2018 at 8:19 pm

  Apreciază

 10. geo said, on martie 3, 2018 at 8:33 pm

  Apreciază

 11. […] SUPERMAN – un super erou EVREIESC, un personaj ce pregateste mentalul maselor cu ANTIHRISTUL care … […]

  Apreciază

 12. […] SUPERMAN – un super erou EVREIESC […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: