SACCSIV – blog ortodox

Ce masuri va adopta SISTEMUL in urma atacului armat de la scoala din Florida? A fost FALSE FLAG? Este CANDIDATUL MANCIURIAN perfect (ii vorbesc demonii si scrie mesaje antisemite si antihomosexuali …)?

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 20, 2018

Iata ce putem citi la 5 Reasons To Question The Official Narrative Of The Florida School Shooting. de pe ACTIVIST POST:

5 motive să punem la îndoiala povestea oficială despre împuscăturile de la școala din Florida

De fiecare dată când au loc împușcături, acestea sunt evenimente tragice, indiferent dacă ar fi lovituri de tip ”steag fals” sau lovituri date de către un nebun; tocmai pentru că oamenii au murit, nu înseamnă că nu ar trebui să punem la îndoială adevărul evenimentelor raportate. Iată cinci motive pentru care ar trebui să va puneți întrebări relativ la împușcăturile recente și să fiți vigilenți.

 1. A fost planificat un exercițiu în ziua împușcăturilor

Întâmplător, mai devreme în ziua împușcăturilor, profesorii de la liceul Marjory Stoneman Douglas au fost anunțați că în curând va avea loc un exercițiu de tip ”cod roșu” sau ”siguranță”, pentru a-și antrena răspunsul la o amenințare imediată, a raportat Miami Herald.

 1. Trăgătorul pretinde că aude “voci demonice”

Trăgătorul Nikolas Cruz pretinde că a auzit ”voci demonice”, la fel ca și suspecții de la împușcăturile în masă anterioare – Sirhan Sirhan, Unabomber Ted Kaczynski, David Chapman, Jared Loughner, Aaron Alexis sau oricare dintre ceilalți trăgători care au auzit voci ciudate înainte de a-și desfășura actele de groază, conform Daily Mail . A se vedea și articolul: “I HEAR VOICES: MKUltra? A Worrying Trend Of Mass Shooting Suspects Throughout History Before Committing Horrific Murders.

 1. Trăgătorul a sosit cu un Uber și a părăsit scena amestecându-se în mulțime, apoi s-a predat pașnic

Cruz, care se presupune că suferă de autism, depresie și alte probleme psihologice semnificative, în conformitate cu echipa sa juridică, a sosit la liceul Marjory Stoneman Douglas într-un taxi Uber. Apoi a deschis focul la școală, trăgând în sălile 1215, 1216, 1214 … apoi s-a întors în 1216, 1215 și apoi în 1213, în conformitate cu declarația sa la arestare.

”Suspectul a urcat apoi pe scara dinspre vest, la etajul al doilea, și a împușcat o victimă în camera 1234 de la etajul al doilea. Suspectul a luat-o apoi pe scara dinspre est până la etajul al treilea … apoi și-a aruncat pușca și rucsacul cu muniție suplimentară și a alergat pe scări … ieșind din clădirea 12 și alergând spre terenurile de tenis”, a continuat declarația.

”Suspectul a ajuns apoi la un magazin Walmart și a cumpărat o băutură la Subway și a plecat de la  Walmart pe jos.”

Conform datelor temporale ale poliției, a ajuns la Walmart la ora 2:50.

”Suspectul a sosit apoi la un McDonald’s în jurul orei 03:01 și s-a așezat pentru o scurtă perioadă de timp și a plecat pe jos”.

”La ora 3:41 pm, la 40 de minute după ce a părăsit McDonald’s, suspectul a fost reținut la (adresa) 4700 Wyndham Lakes Drive din Coral Springs, de către un ofițer al Departamentului Poliției din Coconut Creek”, a concluzionat șeriful Israel.

Cruz a fost exmatriculat de la școală anul trecut, după ce elevii au spus că s-a bătut cu noul prieten al fostei sale prietene și a fost prins cu gloanțe în rucsac.

 1. Martorii afirmă despre mai mulți pistolari, în timp ce mass-media și poliția spune povestea unui lup singuratic

Trei martori susțin că au existat mai mulți trăgători, în timp ce o mărturie este mai puțin detaliată și se bazează pe întâlnirea cu pistolarul în hol și cu zgomotele auzite. Există o relatare despre detaliile împușcăturilor, în care se spune despre mai mulți ucigași, în care femeia afirmă: ”au fost trei împușcături pe care le-am auzit … am văzut un alt copil și purta ceva de genul ăsta”.

 1. Împușcăturile sunt folosite pentru a ne restrânge libertatea

Cel de-al cincilea – și probabil cel mai important motiv – trăgătorul ar fi postat pe un canal YouTube aleatoriu că era pe cale să efectueze o ucidere în masă inadmisibilă, post pe care proprietarul canalului YouTube Ben Bennight l-a raportat apoi FBI-ului și la YouTube.

”Voi fi un trăgător profesionist la școală”, a comentat un utilizator YouTube numit Nikolas Cruz la un videoclip, pe 24 septembrie 2017.

Ca urmare a acestui fapt, șeriful teritorial Scott Israel, responsabil de investigarea împușcăturilor în masă de la școala din Parkland, Florida, a cerut joi parlamentarilor să ofere poliției și medicilor mai multă putere să spitalizeze involuntar oameni pentru evaluarea psihiatrică, cu privire la postările din media socială, considerate ”violente și amenințătoare”.

”Dacă văd ceva pe social media, dacă văd imagini grafice cu puști și sânge și găuri (n.t.: de glonț) și arme și bombe, dacă văd ceva, limbaj îngrozitor, dacă văd o persoană spunând ”Vreau să cresc pentru a fi un criminal în serie”, a spus Israel.

Apoi, există apeluri consecvente pentru a interzice armele și a deființa dreptul de a purta arme prevăzut în cel de-al Doilea Amendament … dar la fel ca și hulitele arme de foc, un instrument folosit pentru a agresa sau a apăra va fi folosit în oricare din scopuri. S-ar putea argumenta că dacă cineva din acea școală ar fi avut o armă de foc, prejudiciul ar fi putut fi redus la minimum.

Între timp, pe lângă faptul că filmarea este folosită pentru a încerca să elimine libertățile de pe Internet și să desființeze al Doilea Amendament, toată lumea ignoră și nu este atentă la faptul că Franța împreună cu alte națiuni, inclusiv SUA, se pregătesc pentru război în Siria pentru un alt atac armat chimic . În plus, SUA a distrus un tanc de origine rusă într-o acțiune de ”autoapărare”, dar și învinuiește Rusia pentru armele chimice, ceea ce ne apropie de cel de-al treilea război mondial cu Moscova.

Distractiv: ultima dată când SUA era pregătită să meargă la război în Siria pe motivul armelor chimice, militarii au luat atitudine și au spus că nu vor lupta alături de Al-Qaeda, cu o campanie hashtag #IdidntJoin … atunci un trăgător a împușcat în curtea Forțelor Navale. În acele împușcături, suspectul și-a sculptat pe armă ”My ELF weapon” (n.t.: Arma mea ELF, cu referire la frecvențe electromagnetice –  http://www.slate.com/blogs/crime/2013/09/25/aaron_alexis_elf_waves_fbi_says_navy_yard_shooter_may_have_thought_he_was.html) și în declarația din raportul poliției (de mai jos) a spus: ”guvernul mi-a controlat mintea”.

Așa că gândiți-vă la ce vreți voi, în lumina acestui pistolar recent care, de asemenea, a spus că a auzit voci pe care le-a descris drept ”demoni”. Apoi, calmați-vă și predați-vă pașnic, ca și cum nimic nu s-a întâmplat …

Cu toate aceste informații, ar trebui să ne întrebăm dacă Nikolas Cruz a fost un candidat manciurian, o victimă a controlului minții, care a fost programat pentru a fi țapul ispășitor în această situație sau cel puțin doar un pistolar folosit pentru a ne eradica drepturile și pentru a ne distrage atenția de la o situație periculoasă în Siria. Profitând de o tragedie? Indiferent de modul în care privim acestea, tot noi pierdem; după cum Rahm Emanuel a spus odată: ”nu lăsa niciodată o criză serioasă să se irosească”.

O observație importantă: chiar dacă a fost un atac de tip ”steag fals”, asta nu înseamnă ca nu au murit oameni, așa cum istoria ne-a demonstrat în multe ipoteze de ”steaguri false”, cum ar fi Operațiunea Northwoods împotriva Cubei sau ”steagul fals” pentru a intra în război cu Rusia din timpul războiului rece. În ambele cazuri, grupuri ale ”statului profund” din cadrul guvernului au sugerat uciderea americanilor nevinovați în scopuri politice.

 

Referitor la Operatiunea Northwoods, cititi va rugam si:

OPERATIUNEA NORTHWOODS. Oare asa ceva s-ar mai putea planifica in zilele noastre?

Asadar, cei de la ACTIVIST POST (si nu numai, daca va uitati pe internet) nu exclud posibilitatea unei operatiuni de tip false flag si indica unele masuri pe care probabil ca sistemul le va lua, principala fiind desfiintarea dreptului cetatenilor de a detine arme de foc.

 

Dar asta nu este tot. S-a mai descoperit ceva despre tragator. Este … antisemit. Iata ce putem citi la Exclusive: Group chat messages show school shooter obsessed with race, violence and guns de pe CNN:

Exclusiv: Mesajele dintr-un grup de discuții arată că pistolarul de la școală era obsedat de rasă, violență și arme

Mesajele private scot la lumină partea întunecată a trăgătorului

Într-un grup privat de discuții al Instagram, confesiunile lui Nikolas Cruz, trăgătorul de la școală, susțineau în mod repetat opinii rasiste, homofobe și antisemite și manifestau o obsesie către violență și arme.

Miercuri, Cruz, de 19 ani, a deschis focul la școala care l-a exmatriculat, liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland, Florida. Autoritățile spun că a ucis 17 cu un AR-15 achiziționat legal.

CNN, investigând comentariile pe care ar putea să le fi lăsat pistolarul pe un canal YouTube eliminat acum, a fost adăugat grupului privat Instagram de către unul dintre membrii activi din cadrul acestuia. Membrii grupului de discuții, care par a fi mai tineri de 18 ani, au refuzat să-și confirme identitatea la CNN, în cadrul sau în afara înregistrării.

Când au fost rugați să comenteze sau dacă știau despre grupul privat de discuții, FBI-ul i-a dirijat pe cei de la CNN la biroul șerifului teritorial Broward.

Cea mai mare parte a conversației din grup, din momentul în care Cruz s-a alăturat în anul 2017, are loc între șase persoane – inclusiv Cruz.

”Urăsc evreii, negrii și imigranții”

Rasismul a fost o temă constantă în grupul de discuții, care a fost denumit „Murica (emoticon steag american) (emoticon vultur) mare” – un nume dat de Cruz.

Ura afișată de el și de alți membri în grup a avut parte de puțină rezistență din partea membrilor săi activi. Într-o parte a discuției de grup, Cruz a scris că urăște ”evreii, negrii și imigranții”.

A vorbit despre uciderea mexicanilor, păstrarea oamenilor negri în lanțuri și tăierea gâtului.

Există sute de mesaje rasiste, memuri rasiste și videoclipuri rasiste Instagram postate în grup.

Un membru a glumit chiar despre … venită din partea lui Cruz, spunând că, deși și el îi urăște pe negrii, el nu a ajuns să ”vrea să-i ucidă așa ca Nick”.

Cruz a spus că urăște oamenii negri pur și simplu pentru că erau negri; Cruz urăște evreii deoarece crede că vor să distrugă lumea.

După ce un membru și-a exprimat ura față de homosexuali, Cruz a fost de acord, spunând: ”Împușcati-i în ceafă”.

Femeile albe au atras de asemenea ura lui Cruz, în special cele implicate în relațiile interrasiale, la care el s-a referit în mod repetat ca trădătoare.

Nu există indicii în grupul de discuții că orice membru, inclusiv Cruz, este sau a făcut parte dintr-un grup naționalist alb sau dintr-un grup supremațist al albilor.

Cruz a folosit cecuri de plată pentru armura corporală

Cruz a cumpărat o pușcă AR-15 în Florida, cu aproximativ un an în urmă, în mod legal. O sursă de aplicare a legii a declarat pentru Evan Perez, că Cruz a cumpărat cel puțin cinci arme în ultimul an.

Într-un post public pe pagina lui de Instagram, Cruz a arătat ceea ce el a numit un ”arsenal” pe un pat – șapte arme și armura corporală. Un alt post pe pagină este o imagine din dreptul încărcătorului armei, cu o vedere holografică a străzii, pe fereastră.

Armele sale AR-15 și alte arme au fost un subiect frecvent de conversație în mesajele de grup.

Chiar au criticat felul în care Cruz își stăpânește arma. El a postat un scurt videoclip despre el însuși trăgând cu o pușcă în afara ferestrei, pe timp de noapte. Videoclipul se întrerupe la scurt timp după ce focul este tras.

A screenshot from a video showing Nikolas Cruz firing a gun out of a window.

Captură de ecran din videoclipul lui Nicholas Cruz, când trage cu o pușcă în afara ferestrei

Ei au discutat despre ce arme le-au plăcut mai mult: M16 sau AK.

La un moment dat, un membru i-a spus lui Cruz: ”Nick, ia asta pentru AR”. El l-a direcționat pe Nick la un site web care oferă un accesoriu suplimentar care ar transforma AR-15 într-o armă complet automată.

O sursă din zona de aplicare a legii, care a vorbit cu Evan Perez de la CNN, a spus că arma utilizată în filmarea școlii nu a fost automată și nu există niciun indiciu că a cumpărat accesoriul sau un accesoriu similar.

Când a fost ziua de plată, Cruz a anunțat grupul unde vor fi cheltuiți banii. ”Băieți am fost plătit cu 330. Îmi cumpăr armuri de corp”, a scris el.

Nikolas Cruz modeling his body armor.

Cruz pozând în armura sa de corp

Cruz și-a cumpărat armura corporală, conform cu replicile pe care le-a postat în chat – cu o reducere de 30 USD și transport gratuit.

Apoi a întrebat grupul dacă era legal să poarte armură de corp la școală.

”Împușcături la școală”, a răspuns el, când cineva a întrebat de ce dorea să știe.

”Cred că voi ucide oameni”

În biografia pe unul din conturile lui de Instagram se citește ”annihilator”.

La un moment dat în discuție, el a scris: ”Cred că o să omor oameni”. După ce un membru i-a zis să nu spună așa ceva, el a spus că doar se joacă.

În timpul unei întâlniri antisemite pe grupul de discuții, Cruz a vorbit despre mama lui naturală, spunând: ”Mama mea adevărată era evreică. Mă bucur că nu am mai întâlnit-o”.

Roger și Lynda Cruz l-au adoptat Cruz când era copil. Roger a murit în 2004, iar Lynda a murit în toamna trecută, după o boală.

În primul său mesaj către grupul de discuții, Cruz s-a lăudat că a scris o scrisoare președintelui Donald Trump – și că a primit un răspuns. CNN a sesizat Casa Albă pentru comentarii cu privire la orice corespondență de la și către Cruz, dar nu i s-a răspuns.

Jim Gard, fostul său profesor de matematică, i-a spus lui Brian Todd de la CNN că, deși nu avea probleme cu Cruz, el a primit un e-mail de la un administrator școlar în noiembrie 2016, cerând să fie anunțat dacă Cruz vine în campus cu un rucsac.

Nikolas Cruz's JROTC yearbook photo.

Nikolas Cruz în albumul anual al JROTC

În două situații, Cruz a discutat și despre uciderea animalelor mici.

El a postat o fotografie pe contul lui Instagram cu o broască spintecată, spunând că a ucis-o pentru că i-a omorât câinele. În discuția Instagram, el descrie uciderea cu arma sa a unui număr de păsări.

Unii membri ai grupului de discuții au fost îngrijorați că el ar fi putut ucide animale pe cale de dispariție.

”El părea drăguț, dar avea și unele probleme mentale”, a declarat un membru pentru CNN. ”Tot (ce știu) este că îi plac armele și că urăște liberalii.”

David Shortell, Rosa Flores, Evan Perez și Kevin Liptak de la CNN au contribuit la acest articol.

 

Reclame

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on februarie 20, 2018 at 3:11 pm

  Apreciază

  • tvarheolog said, on februarie 20, 2018 at 6:45 pm

   Geo, De ce introduci linkuri către site-uri infecte, securiste, fake-news-uri ? Ca să tulburi blogul și să stârnești discuții contradictorii, sterile ? Las-o-n sânge de politică useristo-cioloșistă anti-națională!

   Apreciază

   • geo said, on februarie 21, 2018 at 8:34 am

    Interesant…pana acum am fost exact invers…ma rog, perceptia fiecaruia…site-ul cu pricina o fi cum o fi dar m-a interesat tema articolului – in decembrie ’89 s-a murit si pentru dreptul de a s[une ce gandesti, liber, fara teama de a fi persecutat…se pare ca mai marilor slugilor vremelnice nu le convine ca scapa controlul si cand si cand mai trimit astfel de slugoi ca sa tulbure apele…deja instantele de judecata au pronuntat mai multe condamnari, e drept, civile, pentru unii utilizatori de facebook care si-au permis sa critice…

    Apreciază

   • geo said, on februarie 21, 2018 at 12:36 pm

    scuze…”facut exact invers”…

    Apreciază

  • tvarheolog said, on februarie 20, 2018 at 6:55 pm

   Acest site playtech batjocoresc pe cei ce refuză CNP-ul, ( https://www.facebook.com/playtech.ro/posts/1728914697129920 ) deci, SACCIV, nu mai da drumul la tefeliști soroșiști pe blog !

   Apreciază

  • tvarheolog said, on februarie 20, 2018 at 7:54 pm

   Unele articole de pe Playtech sunt preluate de pe VICE , acea mizerie elgibitistă !

   Apreciază

  • tvarheolog said, on februarie 20, 2018 at 8:03 pm

   Și dacă tot ne-am conversat în această seară, te rog ceva personal: mi-ai făcut cinstea de a pune un link de blog-roll în bara din dreapta a blogului tău. Am observat acum că în dreptul „Arheologie Tv” apar niște cuvinte indiene. Dacă vrei să mai păstrezi adresa blogului meu, unde s-au adunat 3000 de ziare și reviste, te rog frumos, actualizează adresa : http://tvarheolog.wordpress.com/ Știu că nu am onorat promisiunea cu acele caricaturi „comuniste”, dar parcă am fost legat de mâini să nu rezolv acea problemă. Mulțumesc frumos pentru tot ce ne-ai oferit în ultimii ani !
   Și e și o problemă cu portalul, m-am abonat de 3 ori și de fiecare dată, după câteva zile nu am mai primit noutățile portalului !

   Apreciază

  • tvarheolog said, on februarie 21, 2018 at 12:39 pm

   Gabriela Vrânceanu Firea a primit amenințări cu moartea pe Facebook și pe email. Asta scrie în articol și de aici s-a ajuns la ideea unei minime decențe în folosirea cu discernământ a internetului. Să nu uităm dezinformările crunte din ultimii ani, majoritatea anti-românești, anti-ortodoxe, pro-LBGT. Deci, cum e cu amenințările cu moartea primite electronic ? Și pentru asta s-a murit în decembrie 1989?

   Apreciază

 2. isa said, on februarie 20, 2018 at 3:28 pm

  Din seria NOM contra fNOM: Annegret Kramp-Karrenbauer este pregatita sa devina succesoarea Angelei Merkel. Catolica, mama a trei copii, casatorita, conservatoare in ceea ce priveste acordarea de drepturi minoritatilor sexuale.Discursul sau privind migrantii mentioneaza si expulzarea celor care nu au primit drept de azil sau au mintit in ceea ce priveste identitatea.
  Surse: https://sputniknews.com/europe/201802191061816147-merkel-possible-successor/; https://www.hotnews.ro/stiri-international-22295503-angela-merkel-isi-pregateste-succesiunea-annegret-kramp-karrenbauer-devenit-numarul-doi-partidul-conservator.htm

  Apreciază

 3. Gefreiter said, on februarie 20, 2018 at 6:51 pm

  Sacciv ia de aici dovada ca a fost false flag , baiatul a jucat la CNN in mai multe episoade https://www.youtube.com/watch?v=HvZD7UkJd24 din California

  https://www.youtube.com/watch?v=Sr1oyK5lvqQ din Florida

  Apreciat de 1 persoană

 4. Aristide said, on februarie 20, 2018 at 8:24 pm

  Este off topic dar vă rog să distribuiți mai departe. O fată din India a fost arsă de vie în public pentru că a spus o rugăciune creștină. Aviz yoghinilor. Asta e măreața „Indie spirituală”.

  Hindu girl burnt alive in Madhya Pradesh because she attended a prayer meeting in a christian church. Send this around pls. This video must go viral. This is the real face of Shining India!

  http://sendvid.com/h3kcoo1n

  Apreciază

 5. geo said, on februarie 21, 2018 at 9:15 am

  https://www.facebook.com/FluierulRomania/posts/1606598542750691 – poate provoaca vreun scandal international…

  Apreciază

 6. Gefreiter said, on februarie 21, 2018 at 4:11 pm

  Transexuali la olimpiada de iarna a jocurilor olimpice https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=rLTCaZerOiI si echipamentul echipei de patinaj viteza a Statelor Unite seamana cu imbracamintea din filmele porno pentru perversi https://www.thesun.co.uk/sport/5621629/team-usa-speed-skating-uniforms-winter-olympics-2018-cause-stir-with-odd-light-coloured-patch-in-crotch-area/

  Apreciază

 7. sherlock_holmes said, on februarie 21, 2018 at 6:42 pm

  Sa nu uitam ca lumea astazi devine cucu si orice este posibil. Cu jocuri pe computer violente,cu filme premiate cu oscar care propaga iarasi violenta,cu legalizarea drogurilor,cu distrugerea familiei( parinti care nu mai au voie sau chef sa-si educe copiii printre altele ),a scolii, marginalizarea Bisericii daca nu si mai rau,promovarea si incurajarea perversitatilor de orice fel, in aceste conditii probabilitatea ca sa apara astfel de evenimente tragice nu poate fi decit in crestere.
  Apoi daca copiii ii mai copiaza si pe cei mari,SUA fiind mai mult ca sigur tara cu cele mai multe razboaie declansate pe metru patrat in lume in scurta lor existenta,cu cei mai multi puscariasi,unde de cumperi cascaval,sau caiete,sau lansatoare de grenade,pusti automate,baionete…e cam acelasi lucru si la fel de accesibil.

  Un filmulet comic despre evolutia si educatia copiilor in america,despre cum 2 plus 2 fac 22 si ce i se intimpla profesoarei de matematica daca indrazneste sa spuna ca face 4:

  Aceasta este tendinta,din comedie devine realitate si tragedie.

  La care mai adaugam si ce spune saccsic si multi altii si este iar adevarat,ca mai peste tot in lume actiunile teroriste,violente sint sub supravegherea serviciilor secrete in mare parte pentru atingerea altor scopuri,….singura solutie,reintoarcerea la Hristos si Imparatia Cerurilor, cit mai putina legatura cu ce se intimpla pe aici,nu mai face sens deloc.

  Apreciază

 8. isa said, on februarie 22, 2018 at 9:36 am

  OFF TOPIC:
  Aseara la tv am nimerit la emisiunea Denisei Rifai, intamplator, exact partea in care se vorbea de vaccinare. Pana in vara, cel tarziu, vor sa dea legea vaccinarii obligatorii, asa a declarat d-na ministru, daca se poate chiar in forma propusa de senat, pe care d-na Pintea o considera foarte buna. Nu stiu unde poate fi gasita inregistrarea emisiunii.Acesta este articolul:
  https://www.realitatea.net/ministrul-sanata-ii-despre-legea-vaccinarii_2137283.html

  Apreciat de 1 persoană

 9. Radu Humor said, on februarie 22, 2018 at 3:39 pm

  De ce, Preafericitule?
  20 februarie 2018 Mircea Dinescu
  Să nu vă mire dacă mîine-poimîine haita ortodoxiștilor subnutriți cultural, ieșită parcă de sub sutana mucezită a tătucului lor vitreg numit Savonarola spre a arunca anatema asupra comediei tragice semnată de mica Ivana d’Arc a cinematografiei române, de origine sîrbo-valahă, se va oțărî cu pioșenia-i patriotardă și vulgărică împotriva Sfîntului Duh, văzut ca un gigolo infiltrat în casa dulgherului Iosif și a sfioasei sale soții.

  Imaculata concepțiune, întrupată din metafizicul ménage à trois care tulbură de două mii de ani omenirea, n-ar trebui să fie pe gustul acestor activiști ai corectitudinii sexuale, ce susțin că-i musai să stai călare pe o muiere dacă vrei să te numești creștin adevărat.

  Ce ne facem, fetelor, cu sfinții apostoli, care s-au ținut, ca băieții, de mînă și nu prea și-au întemeiat familii corespunzătoare?

  O să le dăm cu Manualul bunului ortodox la mir?

  Și de ce oare înaltele fețe bisericești, care au absolvit Academia lui Onan și și-au luat doctoratul la Sodoma, se joacă de-a păpușarii, trăgînd cu cinism de sforile încurcate în mințile junilor teroriști ortodocși, săraci cu duhul și de bună seamă cam nefericiți?

  De ce, Preafericitule?

  ––––-
  Iată şi comentariul meu de la această mizerabilă postare (menţionez că e singura critică, în rest numai aprecieri şi laude la adresa lui Dinescu şi jigniri inimaginabile la adresa noastră !) :
  Dacă premierul a fost chemat să dea socoteală pentru că şi-a permis să vă facă autişti pe unii dintre voi , de care-i plin pe aici, iudeo-bălosul ăsta de Dinescu ar trebui să dea şi el socoteală pentru voma asta pretins literară ! Pentru care ar trebui îngropat în scuipaţi şi pus să plătească măcar câte un euro tuturor creştin ortodocşilor pe care şi-a permis, sau mai bine zis, i s-a permis, să-i jignească în mod grotesc şi demenţial , gunoiul ăsta alogen, ivit în acel decembrie însângerat de lovitura de stat, din smârcurile bolşevice , la fel de mizerabil ca şi predecesorii săi sosiţi pe tancurile sovietice pentru a implementa comunismul în România !
  P.S.
  Şi când te gândeşti că unul ca ăsta este plătit cu bani grei, la postul naţional de televiziune, din taxele românilor ( peste 87 % creştin-ortodocşi !) , câte 10.000 de Euro / emisiune , 40.000 / pe lună, pentru a lua la mişteaux neamul românesc, iar nouă nu ne pasă de asta, înseamnă că ne merităm soarta !

  Apreciază

 10. Daniel Mocanu said, on februarie 22, 2018 at 10:01 pm

  Off topic.
  Nu scapa nici africanii de biometrie. S-a implicat si binefacatorul Gates in toata afacerea; deloc surprinzator.

  http://www.businessmagazin.ro/actualitate/felicitari-alexandra-grigore-romanca-laudata-de-jurnalistii-de-la-cnn-pentru-inventia-sa-care-va-ajuta-un-miliard-de-oameni-17026243

  Doamne ajuta!

  Daniel

  Apreciază

 11. geo said, on februarie 23, 2018 at 12:33 pm

  Apreciază

 12. tataia said, on februarie 24, 2018 at 5:49 pm

  False flag desigur. Numai false flag-uri peste tot. Ei cu ale lor iar noi cu ale noastre. Si daca in cazul fetei aruncate in fata mettroului inca mai aveam unele dubii cum ca ar putea sa nu fie o crima comandata politic…dupa ce a aparut si scandalul cu „pedofilul” acela care a agresat doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei m-am lamurit complet.

  Dar hai sa o luam sistematic: Esti nebuna la cap si vrei sa ucizi pe cineva. Cum procedezi? De ce alegi metroul? De ce nu arunci o prostituata care face centura in fata unui TIR? Poate pentru ca la metrou este aglomeratie…gasesti cu siguranta o victima care nu banuieste ce urmeaza sa i se intimple,. poate pentru ca dupa ce ai comis crima te poti strecura in multime fara ca lumea sa bage de seama ce ai facut…poate pentru ca e prea mare efortul sa te deplasezi pina pe centura Bucurestiului iar acele „fete” vor sti ca nu esti de-a lor si se vor uita cu suspiciune la tine….sint destule posibilitati. Sau poate pentru ca stiai ca acolo sint camere de supraveghere si era misiunea ta sa nu treaca legea aceea cum ca nu se mai accepta inregistrarile audio si video ca probe in instanta.

  Pina aici nu aveam de unde sa stim…dar iata ca apare un asa zis „pedofil” care agreseaza doi copii intr-un lift de bloc. Si culmea liftul are camere de supraveghere. Nimic neobisnuit pina aici veti zice voi…dar chiar credeti ca toate lifturile de bloc din Bucuresti sint dotate cu camere de supraveghere? Va insealti…nici macar 10% din lifturile de bloc nu au supraveghere video…deci se pare ca individul respectiv A ALES un bloc al carui lift era supravegheat video…a trebui SA CAUTE un lift cu supraveghere video. Si in acest caz ne-am lamurit. Ambele incidente sint false flag-uri, sint chestii comandate politic

  Iar daca la noi chestii atit de marunte sjnt comandate politic pentru a manipula populatia in sensul de a fi favorabila sau defavorabila unei anumite legi…de ce nu ar fi si la americani unde stim ca miza este mult mai mare. Se doreste dezarmarea populatiei dar asta nu este tot. In momentul in care ALEG un astfel de candidat…care are probleme psihice si ii injura pe evrei si pe homosexuali…care este mesajul pe care vor sa ni-l bage noua cu forta in creier? Ca cei care nu agreaza evreii si comunitatile LGBT au probleme la mansarda…In realitate nu e deloc asa…ai probleme la mansarda (in sensul ca nu esti capabil de gindire critica) tocmai daca agreezi evreii sau comunitatile LGBT

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: