SACCSIV – blog ortodox

8 motive pentru care cultivarea propriilor alimente este cea mai bună decizie pe care o vei lua vreodată

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 10, 2018

Iata ce putem citi la Save the earth and better yourself: 8 reasons why growing your own food is the best decision you will ever make de pe Natural News, traducerea OrtodoxInfo:

Salvează planeta și devino mai bun: 8 motive pentru care cultivarea propriilor alimente este cea mai bună decizie pe care o vei lua vreodată

(Natural News.) Te-ai gândit vreodată să-ți cultivi propriile fructe și legume? Dacă nu, acum este timpul să iei în considerare acest lucru. Poate părea obositor și copleșitor, dar în realitate este destul de ușor și simplu. Poți începe prin a le cultiva în curte, iar dacă nu ai o curte poți lua în considerare grădinăritul în recipiente amplasate pe balcon, pe terasă sau pe un pervaz. Încă nu ești convins? Aici sunt opt motive pentru care ar trebui să începi să-ți cultivi propria mâncare.

 

  • Ai o familie mai sănătoasă nimic nu poate întrece prospețimea fructelor și legumelor care sunt cultivate acasă. Unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le poți face pentru tine și pentru familia ta ca să fie sănătoasă este a servi fructe și legume proaspete. Fructele și legumele cultivate în propria curte sunt cele mai bune pentru că le culegi direct din grădina ta și le mănânci proaspete. Un alt beneficiu dovedit a fost arătat într-un studiu publicat în ziarul American Dietetic Association. Rezultatele studiului au arătat că este de două ori mai probabil ca preșcolarii care mănâncă preponderent produse crescute acasă să mănânce cinci porții de fructe și legume pe zi față de acei copii care mănâncă rar sau deloc produse cultivate acasă.
  • Cheltuiești mai puțin pe alimente – Faptul că îți cultivi singur propria mâncare te ajută să economisești bani și îți asigură o siguranță întrucât nu va mai trebui să cumperi fructe și legume din supermarket. Aproape toate fructele și legumele din supermarket și-au pierdut valorile nutriționale pentru că au fost depozitate pentru mult timp. Cu mai puțin de un dolar poți cumpăra un pachet de semințe și începe a-ți planta propriile produse. (Corelat: Aici sunt 8 semințe perfecte pentru depozitare pe timp lung)
  • Ajuți mediul înconjurător Cultivându-ți propriile produse deja ajuți mediul înconjurător în diferite moduri. Unul dintre acestea este cultivarea mâncării fără pesticide și ierbicide. Acest lucru reduce poluarea apei și aerului. Vei ajuta și la reducerea folosirii de combustibil fosil. Mai mult decât atât, va scădea și poluarea produsă de transportarea produselor proaspete din toată lumea către supermarkete.
  • Faci mai multă activitate fizică În timp ce plantezi, smulgi buruinele, uzi și recoltezi faci activitate fizică. Adu-ți aminte să te încălzești și să-ți întinzi mușchii înainte de grădinărit! Mișcarea te ajută să te relaxezi, să te destresezi, să-ți împrospătezi mintea, să respiri aer curat și să înmagazinezi vitamina D.
  • Te răsfeți cu măncare mai gustoasă Nimic nu întrece prospețimea fructelor și legumelor culese direct din grădină. Dintr-un studiu a reieșit că rosiile cultivate acasă sunt mai dulci și sunt mai bogate în nutrienți decât cele vândute în supermarket.
  • Ai un sentiment de împlinire – Este satisfăcător să vezi cu ochii tăi cum sămânța pe care ai plantat-o crește și devine mâncarea de care vă bucurați tu și familia ta. Grădinăritul acasă te ajută să meargă bine familiei tale, să o hrănești și îmbunătățește sănă Există un sentiment de reușită și de satisfacție proprie în a cultiva propria-ți măncare.
  • Nu mai ești îngrijoarat de siguranța alimentelor – Pentru că știi cum au fost crescute plantele tale nu ai de ce să te îngrijorezi de siguranța mâncă Datorită cultivatului în grădină ai control asupra chimicalelor și a altor produse folosite în procesul de creștere.
  • Reduci risipa de mâncare – Este mai puțin probabil să arunci mâ Vei culege doar ceea ce ai nevoie. Și nu vrei ca timpul, efortul și munca ta grea să se risipeasca, nu-i așa?
Comentariu saccsiv: 

E foarte important de unde luam semintele. Caci daca sunt de tip Monsanto, rau facem:

MONSANTO incearca sa preia controlul aprovizionarii cu seminte la nivel global, tara cu tara

Sigur, e mai mult decat nimic sa plantezi ceva pe pervaz, e si mai mult s-o faci pe balcon dar pana la urma mare treaba tot nu faci. Asa ca cel mai bine e sa faci cumva sa stai la casa cu curte. Dar despre asta, intr-un viitor articol.

Pana atunci, cititi va rugam si:

Cum sa construim o masina de gatit (cu lemne) sau incalzit apa

A doua varianta de MASINA DE GATIT

Evident, asta cu casa nu ne scapa de ANTIHRIST, insa, pana cand vine uratul, putem manca mai sanatos si, poate ceea ce este si mai important, reprezinta o etapa pregatitoare inaintea fugii, caci nu-i totuna a ajunge de pe asfalt in padure cu a ajunge din gradina in padure.

SUPRAVIETUIREA in doua etape: Prima – ETAPA URBANA.

SUPRAVIETUIREA in doua etape: A doua – ETAPA DIN SALBATICIE

Chiar daca ajungem la curte, sa nu uitam totusi de celelalte necesare fugii:

SUPRAVIEȚUIREA ORTODOCȘILOR ÎN VREMURILE DE PRIGOANĂ

Etapa I: SUPRAVIEȚUIREA până la FUGA din vremea ANTIHRISTULUI

Pentru cei mai noi, care inca nu stiu care-i treaba cu fuga:

Ce spun Sfintii Parinti despre FUGA de ANTIHRIST?

 

Tagged with: , , ,

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Anda said, on februarie 11, 2018 at 3:16 am

    Am gasit pe facebook

    ,,Olguța continuă cu reforma: bătrânii vor primi colivă în loc de pensii! ,,

    Nu v-a convins inca Olguta de capacitatile ei?
    Stati sa se apuce de legea pensiilor si sa vedeti atunci tragedie!
    In loc de pensii, batranii vor primi doua colive la pret de una si locuri de veci in gropi comune.
    Pensionarii care dovedesc cu poze ca se uita zilnic la A3 primesc bonus un cor de bocitoare.

    Asa ca, dragii mei, cu mic, cu mare, trebuie sa ne facem o mica sera bio, ca altfel…e jale! ( nu cu mici, la mare… hai la treaba baieti ca vine, vine primavara..) Spor si bucurie la toata lumea!

    Apreciază

  2. ioanide said, on februarie 11, 2018 at 5:41 pm

    Da , ideea este foarte buna pt cei ce detin gradini,terenuri , la tara, dar ce te faci cu cei care nu au altceva decat apartamentul de la bloc?

    Apreciază

    • Riko said, on februarie 12, 2018 at 10:54 am

      Poti tine un ghiveci cu patrunjel pe fereasra, si iarna. Dar de aici pana la legume…

      Apreciază

    • isa said, on februarie 12, 2018 at 11:48 am

      Se pot planta in ghivece mari ardei si castraveti (cate trei ghivece de fiecare, la castraveti le trebuie si spatiu sa se catere). Exista si soiuri de rosii care nu cresc prea inalte si pot fi plantate in ghivece …
      In ghivece mai mici sau jardiniere se pot pune plante aromatice (patrunjel de frunze, busuioc, cimbru … ).

      Apreciază

    • carla said, on februarie 13, 2018 at 10:55 pm

      La țară sunt multe grădini pârloagă, oamenii sunt în vârsta, singuri, tinerii plecați în lume, n-are cine lucra pământul, nici cine îngriji bătrânii. Cu o navetă de weekend poți și ajuta și cultiva câteva straturi.

      Apreciază

  3. Matiu Cosmin said, on februarie 11, 2018 at 10:11 pm

    Pr Serafim de Pireu a hirotonit ieri slujind in comuniune cu alti episcopi ecumenisti un episcop.

    A fost prezent, slujind – se vede clar în poze – mitropolitul Serafim de Pireu.
    A condus slujba ca protos Arhiepiscopul eretic ecumenist al Atenei, Ieronim, semnatar în Creta.
    Iar fiind protosul, la „Întâi pomenește Doamne…” a fost pomenit de TOȚI IERARHII PREZENȚI.
    Așadar, dacă poate unii mai aveau vreo îndoială până ieri, iată că acum este clar pentru oricine. MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU ESTE ÎN COMUNIUNE DEPLINĂ CU EREZIARHUL ECUMENIST IERONIM.
    Ceea ce înseamnă că „cugetul lui ortodox” a fost întinat de EREZIA ECUMENISTĂ ÎN MOD CLAR ȘI FĂRĂ ECHIVOC !

    http://www.amen.gr/article/i-xeirotonia-tou-neou-mitropoliti-manis-xrysostomou-g

    Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on februarie 11, 2018 at 10:14 pm

      Daca asemenea ierarhi sunt exemple de ortodoxie, nu mai e nimic de spus.

      Apreciază

      • Ioan C. said, on februarie 12, 2018 at 12:43 am

        „Fără să părăsim Biserica noastră, precum le este obiceiul unora” (Evrei 10, 25)

        Apreciază

  4. evtodiev said, on februarie 12, 2018 at 12:18 am

    Off topic:
    Un nou documentar despre Sfantul Gavriil Georgianul, cel Nebun pentru Hristos

    Apreciază

    • Codrin COD said, on februarie 12, 2018 at 11:06 am

      Prietene esti disperat de’a binelea. Tu intri pe blog doar sa imprastii sute de linkuri pe care nici macar tu nu le accesezi. Atata off topic ca pe blogul asta nu am vazut.

      Apreciază

      • Angela said, on februarie 12, 2018 at 3:16 pm

        Prietene, mie imi foloseste munca lui. Este o sinteza buna citind numai titlurile din link-urile indicate. Din cand in cand mai deschid cate unul.

        A mai fost discutia aceasta pe aici: daca sa mai posteze sau nu. Foarte multi au sustinut ca le sunt de folos. De altfel GEO a spus cat de mult munceste sa faca selectia. Chiar nu vad care este problema.

        Apreciază

      • geo said, on februarie 12, 2018 at 3:25 pm

        Prietene nu te obliga nimeni sa intri…daca nu iti place pa! cauta altundeva…acolo unde nu vezi off topic…si atata timp cat moderatorul le accepta sunt on topic!!!

        Apreciază

    • Codrin COD said, on februarie 12, 2018 at 4:20 pm

      prietene, faptul ca faci atata off topic nu dovedeste decat indiferenta ta fata de articol. Nu obisnuiesc sa postez comentarii, obisnuiesc sa citesc comentarii cu pareri despre toicul postat. Ceea ce vad eu de la tine este o lipsa totala de respect fata de subiectul prezentat. Si la postari despre Sfinti sau despre anumite lucruri despre marele Sfant si duhovnic Parintele Justin Parvu tu tot ai „tulburat” topicul cu sutele tale de link’uri. Sfintii parinti spun ca toate trebuie facute cu dreapta socoteala. Tu mai ai putin si iti infiintezi propria secta. Iar la felul cum unii dintre voi raspundeti unora care va supara, iese in evidenta ce fel de duh aveti in voi. Nici putinilor parinti de pe muntele Athos care vizioneaza acest blog nu le place atitudinea ta si a altora de aici inclusiv a lui saccsiv. Replica mea a venit mai mult datorita lor. Pace si salutari din Sfantul Munte al Athonului.

      Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 12, 2018 at 4:37 pm

        Codrin COD

        De multi ani rubrica de comentarii a blogului functioneaza si ca un soi de forum. Deci evident ca se pun si link-uri off sau se propun noi teme de articole, etc. Si este bine asa. Suntem ca intr-o mare familie. Unde sa scrie si cititorii in alta parte?

        Ii rog pe parintii din Athos sa ne ierte si sa ne inteleaga. Facem si noi ce putem pentru a fi cat mai multi cat mai informati.

        Apreciază

      • Ioan C. said, on februarie 12, 2018 at 5:21 pm

        Vasile , aveai cândva un forum de discuții „Rubrica începătorului” sau așa ceva. ar trebui reactivat, iar aaolo s-ar putea posta liniștit „off topic”.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 12, 2018 at 8:57 pm

        Ioan C.

        Crede-ma ca abia ma descurc cu portalul si blogul. Daca mai am si un forum, gata, direct cad in cap de oboseala.

        Apreciază

      • geo said, on februarie 12, 2018 at 7:14 pm

        Prietene, blogul saccsiv este nu numai pentru respectarea liniei traditionale dar si anti sistem. Iar postarile mele sunt din site-uri neafiliate, anti sistem…ca sunt in engleza asta este…americanii sunt portavocea…in franceza nu prea am gasit…iar unele dintre articolele de acolo, din postari, au ajuns pe prima pagina a blogului sau, mai nou, portalului…oricum sa le gasesc, sa le citesc si sa le postez este destul de dificil…

        Apreciază

  5. geo said, on februarie 12, 2018 at 11:24 am

    https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fnewobserveronline.com%2Fun-wants-to-ship-africans-from-israel-to-safe-western-countries%2F

    https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fnewobserveronline.com%2Finfamous-isis-murderer-was-child-refugee-in-uk%2F

    https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fnewobserveronline.com%2Fun-wants-to-ship-africans-from-israel-to-safe-western-countries%2F

    http://casoaislado.com/34-refugiados-musulmanes-traen-130-miembros-familia-segundas-mujeres/

    https://www.distract101.com/2016/12/chabad-lubavitch-controls-trump-putin/

    http://www.breitbart.com/london/2017/04/14/migration-migrant-children-boost-sweden-population-11-million-2026/

    https://gaceta.es/europa/detenido-violar-nina-kebab-reino-unido-20170803-0650/

    https://somatemps.me/2016/08/07/entrevista-a-guillaume-faye-francia-estara-muerta-en-diez-anos/

    https://gaceta.es/europa/rotherham-punto-iceberg-red-acoso-20180205-1221/

    https://europeansworldwide.wordpress.com/2018/02/02/when-europe-is-de-colonised/

    http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.4083/danish-minister-for-immigration-we-have-lost-to-islam.html

    http://es.metapedia.org/wiki/Violaciones_en_masa_cometidas_por_el_Ej%C3%A9rcito_Rojo

    http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.397/this-country-will-be-the-first-islamic-nation-in-europe-muslims-claim.html#at_pco=smlwn-1.0&at_si=5a787e79e6d05613&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1

    http://dailyarchive.org/index.php/8-archives/19-french-british-and-american-soldiers-raped-almost-one-million-german-women-after-world-war-ii

    https://www.gatestoneinstitute.org/9964/france-muslim-future

    Apreciază

  6. isa said, on februarie 12, 2018 at 11:37 am

    Nu vreau sa fac publicitate imobiliarea, dar pentru cei care sunt in zona Constanta si doresc o gradina la tara, sunt mai multe case de vanzare in satul Poiana – cu terenuri in jurul a 1500 mp (mai mult sau mai putin). De una stiu pe str. Albatros, nr.68B, are cam 1500-1600mp si proprietarul cerea cam 38000 de euro. Stiu ca este cam mult, dar daca s-ar imparti la doi ar fi mai accesibil pretul (se poate face intrare si prin partea din spate). Nu am un nr de contact al proprietarului, cine vrea merge acolo si vede despre ce e vorba. Casa de acolo din pacate este veche, nu e de locuit in ea pe termen lung. Cum gradinaresc prin zona respectiva de cativa ani, va pot spune deja ce merge bine si ce nu merge.
    Merg bine: ceapa, salata, ridichi, patrunjel,cimbru, busuioc, menta, morcov, praz, rosii, vinete, spanac, mazare, fasole verde, sau fasole pentru boabe, cartofi, ardei iute, dovleci de placinta (din ceilalti nu am incercat). Poate castraveti si ardei gras, daca sunt pusi mai la umbra ori in solar si au apa suficienta. Ardeiul gras nu mi-a mers sub nici o forma iar castravetii au fost nimiciti primavara de un val de frig tarziu. Prin alte gradini am vazut porumb. Am plantat si eu pe post de araci pt fasole sau rosii, nu mi-au rodit din cauza secetei.
    Ca pomi fructiferi: cais, prun, cires (la cires e concurenta cine culege primul fructele: omul sau graurii) ,mar, gutui, visin (daca nu da tot asa un val de frig in perioada infloririi si atunci adio visine), nuc, migdal, smochin doar plantat spre sud si protejat pe timpul iernii. Piersicii si nectarinii mi s-au parut pretentiosi si foarte sensibili. Perii mi-au crescut frumos, dar nu au rodit inca, deci nu stiu sa va spun. Ori sint inca prea tineri (3-4 ani) ori am gresit cand i-am tuns. Se face bine si zmeura. Pomii trebuie sa fie soiuri aclimatizate, din regiune, altfel risca sa nu se prinda; adica nu luati de la dedeman, praktiker etc.
    Vita de vie prospera si rodeste foarte bine. Iarna aceasta este pana acum calda, dar iernile trecute au fost destul de geroase (-20 gr.C sau chiar mai putin), asa ca nu stiu sa va spun ce soi rezista. Din cate am inteles, soiul traditional – capsunica – merge. Trandafirilor le merge de asemenea bine (din petalele lor se poate face suc sau dulceata). Creste si socul, doar ca nu stiu cum si cand se planteaza.
    Tratamente sanitare – zeama bordeleza. Ingrasamant – de la un vecin. Din sat se pot cumpara lapte si oua bune (sunt mai multi care vand).
    Obligatoriu trebuie sa fie in curte unul sau chiar doi caini de paza. Nu ca ar fi infractionalitatea ridicata acolo, dar din cate am inteles de la vecini mai sunt unul sau doua personaje prin sat care au obiceiul sa se serveasca din gradina altora (furtisaguri marunte). Cainii trebuie lasati liberi noaptea si cand nu e nimeni acasa, iar gradina de legume ingradita ca sa nu aiba acces in ea (cainii au obiceiul sa sape gropi).
    Seminte taranesti am luat prin comanda de aici: http://www.semintevii-nemodificate.ro/. Foarte gustoase au iesit rosiile taranesti uriase, atat doar ca la mine nu au iesit chiar uriase ci normale ca marime (probabil din cauza climei diferite de cea din zona Buzaului, de unde provin semintele). In schimb au avut cel mai bun gust de rosie din cate am mancat.

    Apreciază

  7. Bia Tudor said, on februarie 12, 2018 at 11:44 am

    Soceitatea de adminstrare a fondurilor private Generali SA imi spune ca am semnat un acord cu ei in 2008.
    In baza acestui acord Societatea Generali a raportat lunar la casa de pensii actul semnat in vederea validarii acestui act si a dobandirii calitatii de participant la FPAF Aripi. Pentru a continua procesul de raportare mi se cere acordul prin telefon.
    Ori ce ma deranjeaza este ca numelui meu ii este asociat un cod de bare.
    Nu stiti un fond de pensii care sa nu puna un cod de bare?

    Apreciază

  8. R.A.C. said, on februarie 12, 2018 at 2:39 pm

    Buna! In mod normal nu ma ocup cu chestia asta, insa de data asta am zis ca poate ar fi un lucru bun. Voiam sa va zic de o noua retea de socializare romaneasca, tip Facebook lansata de un preot ortodox roman numit Ionel Neculai Dârjan. Reteaua de socializare a fost lansata de aproximativ o luna-doua si au aparut si in mass-media stiri despre ea. Ideea este ca e o retea de socializare crestina, religioasa, pe care multi romani s-au refugiat ca sa scape de cenzura Facebook si pentru ca este un mod mai usor de a se intalni ortodocsii online. M-am gandit sa va scriu sa va spun despre ea cu gandul ca poate o scrieti un articol despre aceasta noua retea de socializare crestin-ortodoxa ca sa mai afle si altii. Eu zic ca ar fi util sa o incercati si dvs, deoarece va puteti face si pagina oficiala pe acea retea de socializare, iar asa va afla mai multa lume de pe site-ul ala despre voi. Se pot publica articole inclusiv pe reteaua de socializare, deoarece au sectiune de blog si orice utilizator care are cont poate publica propriile articole. Eu am publicat cateva articole de ale voastre de pe site, precizand sursa (am dat link) bineinteles.
    Reteaua se numeste TeCunosc. Site-ul este acesta: http://www.tecunosc.ro sau https://tecunosc.ro

    Doamne ajuta!
    Sper ca veti scrie si un articol despre reteaua asta de socializare, poate mai trezim si alta lume!

    Apreciază

  9. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on februarie 12, 2018 at 4:24 pm

    Apreciază

  10. Zeus Ludus said, on februarie 12, 2018 at 7:13 pm

    A republicat asta pe Zeus Ludus.

    Apreciază

  11. Iones said, on februarie 12, 2018 at 7:21 pm

    OFF-TOPIC
    Ministrul Sănătății: Părinții care NU vor participa la cursurile de informare privind vaccinarea vor fi AMENDATI

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ministrul-sanatatii-parintii-care-nu-vor-participa-la-cursurile-de-informare-privind-vaccinarea-vor-fi-amendati-876848

    ECUMENISM: Pr. Constantin Necula va sustine o conferinta la Constanta pe 9 martie, sprijinit de Arhiepiscopia Tomisului dar si de SOCIETATEA BIBLICA INTERCONFESIONALA DIN ROMANIA. Parteneri media: TRINITAS TV, Radio Dobrogea

    Apreciază

  12. geo said, on februarie 12, 2018 at 9:27 pm

    Apreciază

  13. geo said, on februarie 12, 2018 at 9:30 pm

    Apreciază

  14. geo said, on februarie 13, 2018 at 8:48 am

    Apreciază

  15. jderu said, on februarie 13, 2018 at 3:21 pm

    Mulţumesc pentru articol… Foarte folositor!

    Apreciază

  16. geo said, on februarie 13, 2018 at 3:36 pm

    https://cointelegraph.com/news/iceland-crypto-mining-companies-will-consume-more-energy-than-households-in-2018

    https://www.rt.com/business/418539-turkey-slams-cyprus-gas-search/

    https://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-russia/russians-killed-in-clash-with-u-s-led-forces-in-syria-say-associates-idUSKBN1FW2DC?il=0

    https://www.strategic-culture.org/news/2016/04/28/seymour-hersh-hillary-approved-sending-libya-sarin-syrian-rebels.html

    https://www.rt.com/usa/418588-woman-dragged-big-energy-donations/

    http://thefreethoughtproject.com/city-fines-landlord-2-million-because-offered-homeless-disabled-veterans-cheap-rent/

    http://thehill.com/policy/defense/373472-pentagon-requests-65b-for-fund-to-counter-russian-aggression

    https://motherboard.vice.com/en_us/article/bj5m4v/cryptocurrency-mining-coinhive-browsealoud-hack-thousands-of-sites-catastrophe

    https://www.thenewamerican.com/usnews/foreign-policy/item/28255-state-department-offers-600k-to-study-gender-identity-in-kenya

    https://www.technologyreview.com/the-download/610226/how-creepy-is-your-smart-home-really-very-creepy/

    http://theantimedia.org/us-tanks-isis-iranian-backed-militias/

    http://charleshughsmith.blogspot.com/2018/02/three-crazy-things-we-now-accept-as.html

    https://www.forbes.com/sites/helenthomson/2018/02/08/human-eggs-developed-in-the-lab-in-world-first/#62807092543f

    http://fox59.com/2018/02/08/san-francisco-to-open-nations-first-heroin-injection-sites/

    http://miami.cbslocal.com/2018/02/08/zika-fighting-mosquitoes-with-mosquitoes/

    https://www.naturalblaze.com/2018/02/monsanto-weedkiller-glyphosate-la-river.html

    https://boingboing.net/2018/02/08/yes-i-have-a-dead-chicken.html

    https://boingboing.net/2018/02/08/american-body-parts-and-capita.html

    https://motherboard.vice.com/en_us/article/mb5v9p/deepfakes-cryptocurrency-mining-fake-porn

    https://www.rt.com/news/418227-syria-us-resources-grab/

    https://radaronline.com/videos/mariah-carey-satanic-cult-animal-sacrifices/

    http://theantimedia.org/iraq-war-architect-warns-war-iran/

    http://www.informationliberation.com/?id=57931

    https://news.antiwar.com/2018/02/06/pentagon-expects-afghan-war-to-cost-45-billion-in-2018/

    http://www.telegraph.co.uk/politics/2018/02/07/george-soros-man-broke-bank-england-backing-secret-plot-thwart/

    https://www.zerohedge.com/news/2018-02-07/us-led-coalition-bombs-syrian-forces-following-israeli-strike-near-damascus

    https://wolfstreet.com/2018/02/08/the-state-of-the-american-debt-slaves/

    http://www.bbc.com/news/science-environment-42947155

    https://motherboard.vice.com/en_us/article/a34g9j/iphone-source-code-iboot-ios-leak

    https://boingboing.net/2018/02/08/you-are-the-product-4.html

    http://thefreethoughtproject.com/pharma-co-vaccine-license-sterilization/

    http://theduran.com/us-makes-new-claims-wmd-syria/

    https://www.theguardian.com/world/2018/feb/05/berlusconi-pledges-to-deport-600000-illegal-immigrants-italy-election

    https://www.nbcnews.com/health/health-news/mumps-booster-new-shingles-shot-figure-vaccine-recs-n844756

    http://massprivatei.blogspot.com/2018/02/law-enforcement-uses-smart-meter.html

    https://arstechnica.com/science/2018/02/big-pharma-makes-millions-selling-dodgy-antibiotics-in-india-fueling-superbugs/

    https://www.zerohedge.com/news/2018-02-06/hillary-clinton-claims-climate-change-sexist

    https://www.sciencedaily.com/releases/2018/02/180206100307.htm

    https://www.rt.com/news/418114-virus-bacteria-falling-sky/

    https://www.activistpost.com/2018/02/trump-administration-to-test-biometric-program-to-scan-faces-of-drivers-and-passengers-in-vehicles.html

    https://www.activistpost.com/2018/02/new-study-links-cellphone-radiation-to-tumors-in-male-rats.html

    https://theconversation.com/smartphone-data-tracking-is-more-than-creepy-heres-why-you-should-be-worried-91110

    https://amp.ibtimes.co.uk/police-release-e-fit-images-three-men-suspected-trying-force-man-into-bitcoin-transfer-1659231

    https://www.huffingtonpost.com/entry/doctor-social-security-number-medical_us_5a7222e7e4b05253b2753682

    https://betanews.com/2018/02/05/eternalchampion-eternalromance-eternalsynergy-nsa-exploits/

    https://www.politico.eu/article/europe-data-protection-privacy-standards-gdpr-general-protection-data-regulation/

    Apreciază

  17. octavpelin said, on februarie 14, 2018 at 11:20 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  18. geo said, on februarie 14, 2018 at 12:31 pm

    https://www.almasdarnews.com/article/jihadists-continue-loot-syrias-power-plants-factories-video/

    https://www.almasdarnews.com/article/israel-expect-surprises-attack-syria-syrian-fm/

    https://www.almasdarnews.com/article/syrian-army-uncovers-massive-weapons-depot-belonging-isis-deir-ezzor-video/

    https://www.almasdarnews.com/article/video-footage-us-bombing-syrian-army-deir-ezzor/

    https://www.zerohedge.com/news/2018-02-12/russian-fighters-killed-clash-us-led-coalition-forces-syria

    https://www.zerohedge.com/news/2018-02-13/us-strikes-kill-100-russian-soldiers-syria

    https://techcrunch.com/2018/02/12/boston-dynamics-newest-robot-learns-to-open-doors/

    https://www.rt.com/news/418506-robot-ski-competition-olympics/

    http://www.shtfplan.com/headline-news/mass-exodus-from-venezuelas-socialist-violence-and-starvation_02132018

    https://hackernoon.com/your-facebook-data-is-creepy-as-hell-319ae47117e6

    https://www.zerohedge.com/news/2018-02-12/dutch-finance-minister-admits-he-lied-about-putins-plans-greater-russia

    https://www.zerohedge.com/news/2018-02-13/israeli-police-recommend-netanyahu-be-indicted-bribery

    http://www.bbc.com/news/world-asia-43040619

    https://www.rt.com/news/418569-vp-pence-pyongyang-talks/

    https://www.veteranstoday.com/2018/02/11/vt-was-right-israeli-airstrikes-were-complete-failure/

    http://www.ibtimes.co.uk/netanyahu-vows-sustain-syria-strikes-despite-risk-israel-iran-conflict-1660725

    http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Preparing-for-war-in-the-north-Israel-boosts-air-defense-542284

    https://sputniknews.com/middleeast/201802121061584253-israel-anti-missile-systems-syria-border/

    https://sputniknews.com/middleeast/201802121061569596-russia-curb-israel-syria-crisis/

    https://sputniknews.com/middleeast/201802121061583783-iran-stays-syria-israel-attacks/

    https://sputniknews.com/middleeast/201802111061557099-israel-strikes-syria-iran-drone/

    https://www.zerohedge.com/news/2018-02-11/us-finally-admits-no-evidence-assad-used-sarin-gas

    https://russia-insider.com/en/lebanon-open-its-ports-russian-warships/ri22492

    https://www.rt.com/news/418519-russia-tests-interceptor-missile/

    https://sputniknews.com/russia/201802121061571364-jet-manpads-protection/

    http://www.wakingtimes.com/2018/02/07/seven-years-later-fukushima-radiation-levels-spiking-lethal-levels/

    https://www.reuters.com/article/us-olympics-2018-northkorea-diplomacy-an/north-korea-heads-for-diplomacy-gold-medal-at-olympics-analysts-idUSKBN1FV0JV

    http://www.presstv.com/Detail/2018/02/10/551932/Mike-Pencemilitary-actionNorth-Korea

    https://www.nbcnews.com/news/world/north-korea-says-it-unable-pay-u-n-dues-blames-n846671

    https://www.rt.com/news/418407-korea-joint-drills-abe/

    https://edition.cnn.com/2018/02/11/asia/north-korea-winter-olympics-delegation-returns-home-intl/index.html

    http://www.presstv.com/Detail/2018/02/11/552062/US-military-Marines-China-India

    https://sputniknews.com/europe/201802101061546722-us-russia-kaliningrad-military-deployment/

    http://rense.com/general96/USblames.html

    https://www.rt.com/news/418406-israel-iran-syria-fire/

    https://www.rt.com/news/418493-netanyahu-israel-blow-iran-syria/

    https://sputniknews.com/middleeast/201802101061535106-israel-airstrikes-syria-escalation/

    https://sputniknews.com/middleeast/201802101061545892-us-supports-israel-operation-syria/

    https://www.rt.com/news/418448-russia-may-sell-s400-us-chemezov/

    https://www.rt.com/politics/418301-snr-russian-diplomat-opposes-us/

    https://www.rt.com/news/418431-jews-passive-holocaust-poland/

    http://gatesofvienna.net/2018/02/the-islamization-of-europe-the-evidence/

    https://www.gatestoneinstitute.org/11820/europe-christian-symbols-islam

    http://www.foxnews.com/politics/2018/02/11/trump-administration-plans-to-privatize-international-space-station.html

    http://www.news.com.au/finance/work/leaders/north-korea-ex-south-korean-general-reveals-threat-of-removing-kim-jongun/news-story/e71753648be325b4e0412ca2b7c15c9f

    https://sputniknews.com/world/201802081061461162-russia-us-north-korea-sanctions/

    https://www.vox.com/world/2018/2/7/16974772/north-korea-war-trump-kim-nuclear-weapon

    https://russia-insider.com/en/america-will-throw-away-45-billion-afghanistan-year/ri22467

    http://www.presstv.com/Detail/2018/02/08/551645/US-Secretary-of-Defense-Mattis-NATO-Iraq

    https://www.strategic-culture.org/news/2018/02/07/three-top-russian-officials-visit-united-states.html

    https://sputniknews.com/world/201802081061475659-russia-us-hunt-world/

    http://tass.com/politics/989132

    https://sputniknews.com/asia/201802081061466666-us-vietnam-russia-arms/

    http://dailycaller.com/2017/11/02/dhs-seeking-facial-recognition-tech-to-scan-peoples-faces-in-moving-cars/

    http://www.newsweek.com/why-does-vladimir-putin-avoid-smartphones-801406

    https://www.rt.com/news/418227-syria-us-resources-grab/

    http://tass.com/politics/989154

    https://www.rt.com/news/418243-norovirus-outbreak-olympics-korea/

    http://www.foxnews.com/food-drink/2018/02/08/pyeongchang-restaurants-still-serving-dog-meat-during-olympics-despite-officials-ordering-them-to-stop.html

    https://sputniknews.com/asia/201802071061451997-china-fighter-jets-deployed-for-training-south-china-sea/

    http://sorendreier.com/cdc-doctor-disastrous-flu-shot-is-causing-deadly-flu-outbreak/

    http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2018/02/05/2018020501359.html

    https://www.zerohedge.com/news/2018-02-06/un-envoy-says-north-korea-only-months-away-striking-us

    https://www.rt.com/news/418120-lavrov-us-war-north-korea/

    https://sputniknews.com/world/201802071061427679-us-aggressive-sanctions-north-korea-pence/

    http://www.presstv.com/Detail/2018/02/08/551632/syria-us-sdf-government-forces

    https://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-france/france-says-turkey-iran-violating-international-law-in-syria-idUSKBN1FR0ZY?il=0%20

    https://www.rt.com/uk/418185-george-soros-brexit-referendum/

    http://www.inquirer.net/specials/exclusive-china-militarization-south-china-sea

    http://rense.com/general96/fukukilled.html

    https://sputniknews.com/asia/201802071061420165-korea-military-exercises-diplomacy-progress/

    http://tass.com/politics/988629

    https://sputniknews.com/asia/201802061061395982-ambassador-us-military-capabilities/

    https://sputniknews.com/military/201802061061387805-pentagon-sells-missiles-finland/

    https://sputniknews.com/military/201802061061386070-darpa-unmanned-sea-hunter-navy/

    https://www.rt.com/news/417976-china-missile-interception-test/

    https://www.rt.com/news/418010-china-japan-resume-exchange-program/

    https://sputniknews.com/world/201802061061409575-us-improve-communications-russia-china/

    https://sputniknews.com/olympics-2018-news/201802071061446426-western-media-cyberattacks-russia/

    https://www.reuters.com/article/us-olympics-2018-pence/pence-heads-to-olympics-leaving-open-chance-of-talks-with-north-korea-officials-idUSKBN1FP2WW

    https://www.globalresearch.ca/when-is-there-going-to-be-accountability-for-us-wars-and-aggression/5628151

    https://sputniknews.com/asia/201802041061346054-korea-ties-us-efforts/

    http://www.thegatewaypundit.com/2018/02/slovakia-will-build-border-wall-pm-says-will-never-accept-single-muslim/

    https://sputniknews.com/analysis/201802051061378754-nato-russia-black-sea/

    https://www.rt.com/news/417863-germany-nuclear-buildup-us-critisizm/

    https://sputniknews.com/asia/201802051061362280-china-ai-subs/

    http://rense.com/general96/CIAchildtrafk.html

    https://sputniknews.com/asia/201802031061328582-nuclear-posture-review-japan-outraged/

    https://sputniknews.com/world/201802041061339309-china-mod-us-nuclear/

    https://sputniknews.com/military/201802041061335652-trump-would-test-nuke-political-reasons/

    https://madhousenews.com/2018/02/whats-brewing-british-american-canadian-advisers-arrive-in-donbass/

    http://rense.com/general96/ussuppliedMANPADS.html

    https://sputniknews.com/russia/201802031061334778-official-russian-mod-su25-video/

    Apreciază

  19. geo said, on februarie 14, 2018 at 1:41 pm

    https://www.sciencesetavenir.fr/nature-environnement/l-eau-douce-dans-le-monde-reserves-utilisation-et-penuries_121211

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.