SACCSIV – blog ortodox

Se poate folosi tehnologia 5G pentru CONTROLUL MINTII?

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 9, 2018

Antenna-_Design-for-5_G-_Communication.jpg

Iata ce putem citi la Can they use 5G technology for mind control? de pe steemit, traducerea OrtodoxInfo:

Ar putea fi folosită tehnologia 5G ca armă de distrugere în masă împotriva creierelor și corpurilor noastre?

Trecerea de la 3G la 4G s-a realizat în mare parte pentru a oferi proprietarilor de smartphone-uri o experiență mai bună de navigare. De la 4G la 5G nu va fi la fel de simplu, căci nu este vorba doar de smartphone-uri și tablete, ci de extinderea ecosistemului pentru mai multe industrii cum ar fi industria auto, automatizarea casei, fiecare cu cerințe diferite în ceea ce privește modul în care rețelele și standardele sunt proiectate și construite.

5G este o conexiune wireless construită special pentru a ține pasul cu proliferarea dispozitivelor care au nevoie de o conexiune la internet mobil. Nu mai este numai pentru telefon și computer. Este destinată tuturor aparatele dvs. de uz casnic, încuietori de ușă, camere de securitate, mașini, dispozitive portabile, zgărzi pentru câini și multe alte lucruri.

Îmi place tehnologia la fel ca oricărei persoane! Cine nu vrea să descarce un film complet în câteva minute sau mai puțin?

Dar merită prețul pe care îl putem plăti fizic, emoțional și mental?

Ar putea fi folosită 5G ca arma de distrugere în masă împotriva creierelor și corpurilor noastre?

Poate fi folosită pentru controlul minții?

Potrivit Wikipedia, despre Rețeaua 5G:

FCC a aprobat spectrul pentru 5G, inclusiv banda de frecvențe de 28 GHz, 37 GHz și 39 GHz, la 14 iulie 2016.

Alianța următoarelor generații de rețele mobile definește următoarele cerințe pe care trebuie să le îndeplinească un standard de 5G:

 • … rate de (transfer de) date de zeci de megaocteți pe secundă, pentru zeci de mii de utilizatori
 • rate de (transfer de) date de 100 MB pe secundă pentru zonele metropolitane
 • 1 GB pe secundă simultan pentru mulți angajați de la aceelași etaj al unei clădiri de birouri
 • câteva sute de mii de conexiuni simultane pentru senzori wireless
 • creșterea semnificativă a eficienței spectrale, în comparație cu rețelele 4G
 • îmbunătățirea acoperirii
 • îmbunătățirea eficienței semnalului
 • scăderea semnificativă a latenței, în comparație cu rețeaua LTE.

În aprilie 2008, NASA a încheiat un parteneriat cu Geoff Brown și compania Machine-to-Machine Intelligence (M2Mi) Corp … pentru a dezvolta tehnologia de comunicare 5G.

Un articol al consultantului guru al EMF din Marea Britanie, datat 13 martie 2017, titra: Radiațiile de telecomunicații 5G – instrumentul perfect pentru modificarea în masă perioada de veghe a undelor cerebrale umane.

El a afirmat că FCC funcționează exclusiv în numele industriilor de telecomunicații, acordându-le, nici mai mult și nici mai puțin, acces la undele radio.

Nicăieri în documentul lor nu se menționează siguranța sau bunăstarea consumatorilor.

Implicațiile 5G asupra bunăstării și siguranței consumatorilor nu se prezintă bine dintr-un singur motiv, dispozitivele care vor funcționa în spectrul electromagnetic de 5G vor folosi antene foarte mici de la câteva milimetri până la un centimetru în lungime. Aceasta înseamnă că industria va putea produce aceste antene în masă și le va pune peste tot, în special în zonele urbane. Avantajele utilizării antenelor foarte mici în lungimea de undă de milimetru este că se pot alimenta mai multe antene în diverse rețele de configurație, de exemplu, șiruri de antene verticale sau orizontale pentru unde ghidate conic sau configurații cu un tip de radiație larg-direcțional. Aceste tipuri de proiectare a antenei se concentrează în cea mai mare parte pe puterea de transmisie în direcții specificate și nu se blochează sau se întrerupe prin structuri.

În 2016, au fost publicate studii medicale și epidemiologice care ilustrează sau corelează efectele biologice adverse cu utilizarea tehnologiei telefonului mobil sau Wi-Fi. Folosirea frecvențelor chiar mai mari de 5 GHz și până la 100 GHz va comprima intervalul de timp în care se manifestă cancerele și alte efecte biologice în societate. Oricine poate ghici ce se poate întâmpla în ceea ce privește siguranța biologică, totuși este clar că natura pulsată a acestor frecvențe înalte, a acestor semnale de intensitate înaltă nu aduc vesti bune pentru omenire, în special în ceea ce privește funcționarea ADN-ului nostru.

image.jpg

La fel ca tehnologia telefoanelor mobile, noi, consumatorii, jucăm rolul de cobai în ceea ce privește siguranța. Faptul că industria telecomunicațiilor nu a menționat acest lucru este pentru că, dezvoltarea unei rețele eficiente de semnale în mediul urban implică instalarea a multor mii de noi emițătoare.

Datorită dimensiunilor reduse ale acestor antene, ele pot fi instalate în tot felul de structuri urbane care sugerează că cel puțin pentru locuitorii din mediul urban nu va exista scăpare de expunerea la aceste frecvențe cu microunde foarte dăunătoare. De asemenea, simt că atunci când aceste antene vor fi amplasate, va fi relativ ușor să fie modificate și manipulate funcțiile undelor cerebrale ale utilizatorilor (antenelor) și ale celor apropiați. Suma informațiilor auxiliare care pot fi transmise sau atașate la frecvența principală de transport a unui astfel de sistem de rețele de telecomunicații este potențial enormă.

image.jpg

Amintim de asemenea sistemul TETRA: Tehnologia de control al minții din Marea Britanie și zombificarea politiei britanice au fost o realitate. Sursa CH4 News, 5 Feb., 2001
Noul sistem de microunde Home Office numit TETRA va fi suportul comunicațiilor britanice de poliție și va fi plasat în fiecare centru cu populație numeroasă. Guvernul britanic a cheltuit 2 miliarde și jumătate de lire sterline pe o rețea de transmițătoare cu microunde cu modulație pulsată de 400 MHz, care transmitea 17,6 Hz în creierul tuturor polițiștilor britanici și al oricui trăiește în apropierea transmițătorilor planificați, pentru a fi utilizat în cercetările CIA asupra controlului în mod optim al minții. Ale cărui efecte sunt întreruperi în rețelele neuronale, conducând la schimbări de comportament și caracter, de asemenea, comportament maniacal, urmat de epuizare nervoasă, de asemenea, întreruperea funcției cerebrale superioare, ducând la așa numita zombificare, pentru a numi doar câteva! Sistemul TETRA va inunda, de asemenea, subteranele New York-ului și ale Londrei, astfel încât navetiștii vor fi expuși în mod regulat la modificări comportamentale în timpul orelor de vârf.

Acest sistem va fi utilizat în toate departamentele de poliție din Marea Britanie și în serviciile de urgență până la sfârșitul anului (acesta se întâmpla în anul 2001).

30.000 de transmițători vor fi plasați pretutindeni în țară, pentru a maximiza efectele asupra populației britanice locale – controlul minții masive! oricine s-a plâns de aceste transmițătoare a primit o scrisoare din partea Guvernului prin care e informat că, în cazul în care transmițătorii nu sunt poziționați acolo unde guvernul dorește, nu poate exista nici o garanție a protecției poliției, ceea ce va conduce la creșterea primelor de asigurare pentru proprietarii de case.

image.jpg

Ați auzit de tehnologia pe bază de microunde ”Voice-To-Skull” (s-ar putea traduce ca ”Vocea din cap”)? Patent SUA 4,877,027 Brunkan – 31 octombrie, 1989

Sunetul este indus în capul unei persoane prin radiația exercitată asupra capului cu microunde în intervalul de 100 megahertzi până la 10.000 megahertzi, care sunt modulați cu o anumită formă de undă. Forma de undă constă în ”explozii” (bursts-explozii, izbucniri) modulate prin frecvență. Fiecare serie/”explozie” este alcătuită din zece până la douăzeci de impulsuri distribuite uniform, grupate strâns împreună. Lățimea ”exploziei” este între 500 nanosecunde și 100 microsecunde. Lățimea impulsului este cuprinsă între 10 nanosecunde și 1 microsecundă. ”Exploziile” sunt modulate în mod frecvent de intrarea audio pentru a crea senzația de auz la persoana al cărei cap este iradiat. Tipul ”psiho-electronic” de control al minții pe care îl discut aici este hărțuirea ascunsă și necontenită a cetățenilor nevinovați, care trăiesc în casele și comunitățile lor, și este răspândit în prezent în întreaga lume. Această hărțuire include atacurile mintale / corporale electronice, hărțuirea stradală, distrugerea relațiilor de familie și a altor relații și distrugerea carierei.

Tehnologia actuală care generează ”Vocea din cap” nu poate fi oprită de nici o ecranare electromagnetică cunoscută, fapt ce demonstrează cât de avansată a devenit tehnologia clasificată de control al minții.

Gândiți-vă la tehnologia pentru persoanele surde, pot auzi (în funcție de tipul de pierdere a auzului) cu ajutorul unor dispozitive numite neurofoane. Neurofonul ocolește întregul proces obișnuit de auz. Dr. Patrick Flanagan a descoperit un simț suplimentar pe care toată lumea îl are, dar pe care de obicei nu îl folosim: putem auzi prin pielea noastră. Neurofoanele produc vibrații în partea superioară a electrozilor. Aceste vibrații sunt transmise pe piele imediat ce electrozii ating pielea. Pielea transferă apoi vibrațiile. Pielea este cel mai mare organ al nostru și are multe celule nervoase care funcționează ca niște senzori mici. Stimulii receptați și stimulii transferați merg către creier, apoi creierul îi decodifică. Nu vreau să intru mai profund în detalii, acesta alcătuiește de unul singur un subiect întreg.

Dar încerc doar să subliniez faptul că tehnologia există acolo pentru a manipula oamenii în masă.

I-am putut vedea folosind mesajele subliminale comercializate pentru a încuraja cumpărăturile, cum ar fi: … pur și simplu nu pot să mă mai opresc să mă gândesc la cumpărături la Macy’s sau mi-e dor deodată de Apple Bee’s. Dar aceștia sunt cartofi mici față de cât de rău ar putea fi folosită această tehnologie!

Într-o notă personală, am o piatră de shungit (mineral cu peste 98% carbon în compoziție, https://en.wikipedia.org/wiki/Shungite.) pe spatele celularului meu pe post de scut EMF (câmp electromagnetic). Am, de asemenea, un colier de piatră shungit și o brățară pentru a ajuta suplimentar! Acestea sunt disponibile online și puteți să le puneți și pe toate aparatele dvs.! Nu este tocmai remediul, dar dacă ajută, de ce nu! Shungitul are proprietăți de conductivitate, motiv pentru care se spune că ecranează și protejează de EMF, de lucruri precum televizoare, calculatoare, microunde, telefoane mobile și alte articole. De asemenea, se spune că aduce cu ea multe energii de vindecare, dacă sunteți între aceste feluri de obiecte (?).

(N.t.:Nu prea îmi vine a crede, mai degrabă niște șmecheri au găsit o oportunitate de a câștiga niște bănuți speculând teama celorlalți!)

Acest articol își dorește să fie ceva de luat în considerare și pentru a fi conștient de această nouă călătorie în lumea tehnologiei 5G.

 

Comentariu saccsiv:

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioanide said, on februarie 9, 2018 at 11:03 pm

  Cand se va implanta CIP-ul obligatoriu , atunci cei implantati vor fi manipulati mental prin antenele de telefonie .
  Sunt putine locuri pustii unde nu poate ajunge semnalul antenelor.

  Apreciază

  • Angela said, on februarie 10, 2018 at 3:51 pm

   Bine ai spus „CAND se va implanta cip-ul”. Ideea este ca Dumnezeu nu va ingadui sa ni se ia mintile decat cu acceptul nostru. Pana si tortionarii care ne vor reeducati nu o sa mai repete greseala din trecut cand au facut reeducare prin durere si au umplut sinaxarele de sfinti. Acum si ei merg pe linia placerii si, dupa cum se vede, au foarte multi adepti si, culmea sau de asteptat, extrem de putini oponenti. Vor face sistemul astfel incat sa te inchini lor daca vrei sa traiesti dar nu te vor prigoni la propriu. Va fi la fel cu ispitirea Domnului din desertul Carantaniei.

   Va fi si prigoana crunta insa numai ce se va da pe fata fiul faradelegii.

   Apreciază

   • carla said, on februarie 11, 2018 at 8:20 pm

    Da, se prind mai multe muște cu mierea, decât cu pliciul.
    Totuși cu vaccinurile ei se grăbesc și se gândesc că pot obliga oamenii care devin tot mai bănuitori. Din ce in ce mai multă lume își dă seama că pentru ceva favorabil trebuie să plătesti, nu fuge nimeni cu seringa cu „leacul nemuririi” după tine, să te oblige.
    Seamană cu minciuna hâtrului popular „Păcală” care mințea că satul vrea să-l înece pentru că a refuzat să le fie primar.

    Apreciază

 2. Cristian said, on februarie 9, 2018 at 11:18 pm

  Intrebare in afara acestei probleme: cum veti manca in saptamana branzei ? Cu sau fara peste ? In calendarul cumparat de la biserica scrie in dreptul zilelor de miercuri si vineri dezlegare si la peste. Daca e dezlegare la peste miercuri si vineri inseamna ca e in fiecare zi, nu ? Am vazut totusi ca pe crestinortodox.ro nu scrie nimic despre peste. Mi.a spus cineva ca s- au dat mai multe zile dezlegare la peste, dua modelul grecilor, pentru care postul e ffff usor, caci mananca mereu fructe de mare. La noi unii preoti permit fructele de mare doar cand e dezlegare la peste. Cum procedati cu fructele de mare? Dar saptamana viitoare ? Cu sau fara peste ? Doamne-ajuta!

  Apreciază

  • Angela said, on februarie 12, 2018 at 9:40 am

   Se poate manca peste – dezlegarea la branza este mai mare decat cea de peste. De ex, in Postul Sf Pasti la Blagovestenie pe 25 martie se va manca peste dar nicidecum branza.

   Sub peste este dezlegarea la untdelemn si vin, sub asta este fara untdelemn si vin, sub este este ajunarea (f putin dupa apusul soarelui, eventual doar paine si apa), sub ea este doar apa, sub ea este fara apa si mai departe … scrie-n Carte.

   Apreciază

  • corina said, on februarie 12, 2018 at 5:22 pm

   Se mananca exact dupa cum scrie in calendar: oua, lapte, branza si peste doar miercuri si vineri. In restul zilelor doar oua, lapte, branza, fara peste.
   Dezlegarea din Sf. Munte este data pt. acea zona doar, pt. ca din ce am citit si auzit, nu prea se pot cultiva multe acolo si s-a facut pogoramant pt. fructele de mare. Acum daca duhovnicul tau personal iti da dezlegare si la fructele de mare faci ce spune duhovnicul.

   Apreciază

 3. octavpelin said, on februarie 10, 2018 at 10:17 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 4. muff said, on februarie 10, 2018 at 11:43 am

  Adica asta: http://www.zdnet.com/article/samsung-cisco-to-trial-5g-fixed-wireless-access-in-romania/
  (Suntem cobai, ca de obicei)

  Apreciază

 5. geo said, on februarie 10, 2018 at 11:47 am

  https://www.reuters.com/article/us-olympics-2018-northkorea-communicatio/dont-mention-nukes-south-koreans-learn-how-to-talk-to-the-enemy-idUSKBN1FU08I?il=0

  Apreciat de 1 persoană

 6. geo said, on februarie 10, 2018 at 11:57 am

  https://www.hirado.hu/romana/cikk/2018/02/09/rezolutia-plenarei-forumului-reprezentantilor-maghiari/#

  astia devin pe zi ce trece mai obraznici…de Fundatia Gojdu nimic…

  Apreciază

 7. Radu Humor said, on februarie 11, 2018 at 7:34 pm

  Un think-tank american, condus de un fost asistent al președintelui George W. Bush, scrie pe larg despre „ARMATA loială de fantome românești ale lui Soroș” care „caută să transforme cultura creștină a României” și „să influențeze politica țării”

  Cum se finanțează un „think thank”: sute de mii de dolari de la Soros și USAID, plus alte sute de mii de euro din Granturi SEE Cum se finanțează un „think thank”: sute de mii de dolari de la Soros și USAID, plus alte sute de mii de euro din Granturi SEE

  Unul dintre cele mai prestigioase think-thank-uri americane, The Capital Research Group, a realizat un documentar amplu despre prezența și influența miliardarului George Soroș în România. Început la finalul lui Decembrie trecut, sub deviza „Amăgire și Dezorientare”, serialul se intitulează „Fantomele românești ale lui George Soroș”, are șase părți, ultimul episod fiind publicat azi, 8 februarie.

  „Fantomele” lui Soroș sunt acei mii de bărbați și femei care au plecat să studieze pe banii miliardarului în Occident și care ulterior s-au întors în țară, fie activând în cadrul statului, fie deschizându-și ONG-uri. În documentarea sa, autorul argumentează folosind o bază foarte largă, ce includ: studii, cărți, siteuri românești și străine. Între sursele considerate de încredere se găsesc și articole ce au apărut pe siteul ActiveNews.ro.

  În primul episod, autorul, Jacob Grandstaff, se întreabă de ce a fost nevoie ca fundațiile lui Soroș să „toarne” peste 1,6 miliarde de dolari pentru „dezvoltarea democratică” a Europei de Est, din moment ce aceste țări erau deja democratice și membre ale comunității europene.

  „Motto-ul lui Soroș, `Dacă voi cheltui destul de mult, voi îndrepta situația` ne ajută cu un răspuns, ca și cu o privire asupra activității sale filantropice, dintre care majoritatea are scopuri politice, nu umanitare. În timpul alegerilor din 2016, Soroș a cheltuit 25 de milioane de dolari pentru a o susține pe Hillary Clinton și alți candidați democrați. Dar când atâta cheltuială `nu a îndreptat (alegerile)`, Soroș a proclamat prin intermediul unui editorial că `Democrația este acum în criză`. Se pare că definiția lui Soroș pentru democrație înseamnă să alegi doar candidații pe care îi aprobă el”, scrie Jacob Grandstaff în primul articol al seriei.

  În continuare, autorul descrie cum „Departamentul de Stat al SUA a făcut deseori echipă cu Soroș și fundațiile sale pentru a `promova democrația` în țările din Estul Europei. Deseori, aceasta a constat în luarea la țintă a guvernelor naționaliste prin difuzarea de propagandă social liberală prin intermediul ONG-urilor și a mass-mediei sponsorizată de Occident, câteodată mergând până la influențarea alegerilor”.

  În partea a doua, autorul vorbește despre „cum incită ONG-urile finanțate de Soroș și aliații lor occidentali de la putere la Revoluții în Estul Europei”. Într-o analiză extrem de detaliată, autorul descrie cu acrivie modul în care miliardarul american și-a creat încă din 1990, cu Grupul pentru Dialog Social, „o armată loială formată din soldați recunoscători ai societății civile”.

  Jacob Grandstaff detaliază felul în care oamenii lui Soroș au ajuns în funcții influente în Guvernul României, în special după alegerile din 2004, câștigate de Traian Băsescu.

  Sunt menționați, în primul rând, Sandra Pralong – actualul consilier al președintelui Iohannis, Alin Teodorescu, fostul consilier al premierului Năstase între 2000 și 2004 sau Renate Weber, fostă consilieră a președintelui Băsescu.

  Americanii afirmă că pe lângă rețeaua originală Soroș, între timp au mai luat naștere zeci și zeci de alte ONG-uri.

  „Pe lângă cele 12 ONG-uri care formau, inițial, Rețeaua Soroș în România, au apărut zeci de ONG-uri pe lângă acestea care caută să transforme cultura creștin-ortodoxă a României prin promovarea valorilor liberale”, scrie Grandstaff.

  Având în Președintele țării un aliat al Occidentului, ONG-urile lui Soroș și-au îndreptat atenția spre Parlamentul României, notează americanul. Mai mult, acesta afirmă că stânga din România încearcă disperat să asocieze PSD-ul cu Rusia, datorită susținerii acestui partid pentru căsătoria tradițională.

  Absolventul London School of Economics, Phaik Thien Poh, a identificat patru criterii de îndeplinit pentru realizarea unei revoluții colorate:

  1. Actualul lider trebuie să fie foarte nepopular și să fie pus în fața sindromului „lame-duck”(intraductibil, reprezintă un lider care știe că succesorul său a fost deja ales -n.n).

  2. Forțele anti-regim trebuie susținute de către mass-media și agenți de influență străini

  3. Revoluția trebuie să fie non-ideologică și să susțină cauze generale precum libertatea, democrația și dezvoltarea economică.

  4. Guvernul corupt trebuie să fie perceput de un stat străin pe care poporul nu-l dorește, astfel crescând numărul forțelor care luptă împotriva regimului.

  În cazul României, primul criteriu al lui Poh stă pe temelie șubredă. De la mai-sus menționatul Iliescu, președinții României s-au bucurat de susținerea Occidentului. Totuși, ONG-urile și-au intensificat atacurile asupra Parlamentului dominat de PSD, cu aceleași tactici pe care aliații susținuți de Soroș din Georgia și Ucraina le-au folosit împotriva șefilor lor de stat înainte de a-i schimba. Având în vedere rețeaua extensivă a lui Soroș și repatriații săi bine finanțați, următoarele două criterii ale lui Soroș se aplică din plin. Legat de ce-al patrulea criteriu, stânga românească a încercat din ce în ce mai mult să lege PSD-ul de Rusia, agățându-se – printre alte paie, de susținerea acestei grupări pentru căsătoria tradițională”, se arată în text.

  Capital Research Center se descrie ca un think thank fondat în 1984, având ca scop modul de cercetare al felului în care fundații, carități și alte organizații non-profit cheltuie banii și se implică în politică, de multe ori în moduri în care donatorii nu și le-au dorit și pe care le-ar găsi dezgustătoare. „Nu ne este teamă de establishment-ul de la Washington – nici de cel Republican, nici de cel Democrat. Și de nimeni altcineva.[…] Credem în piețe libere, guvern constituțional și libertate individuală. Dar faptele sunt fapte și jurnaliștii și cercetătorii merg acolo unde îi duc faptele. CRC este scutit de taxe și independent. Nu avem contracte și nu acceptăm bani guvernamentali, niciun cent. Depindem de contribuțiile volutare pentru a ne finanța activitatea. Suntem „Capital Research Center”, think-thank-ul de investigații al Americii”, se arată pe pagina organizației. În Boardul de Trustees al CRC se găsesc personalități precum Michael Franc, de la prestigiosul „Hoover Institution” sau Onorabilul Edwin Meese al III-lea, fellor la Fundația Heritage. Președintele CRC este Scott Walter, o persoană cu CV remarcabil. Walter a fost membru al administrației George W. Bush, având funcția de Asistent Special al Președintelui Bush pentru politica internă.

  Partea a treia se ocupă de evenimentele post Colectiv. Autorul menționează protestele ce au urmat incendiului din clubul Colectiv și faptul că revoltații au purtat drapele ale României găurite în mijloc, dar și că unii au cerut moartea Patriarhului, a Premierului Ponta și a altora.

  „`Corupția ucide` a devenit sloganul lor de luptă, demonstranții din mai multe orașe învinovățind politicienii pentru evenimentele tragice. Un protestatar a afișat un carton care-i arăta pe Prim-Ministru, pe Ministrul de Interne, pe primarul sectorului 4 și Patriarhul Bisericii Ortodoxe în flăcări, cu mesajul: ` Voi trebuia să ardeți, jigodiilor`. Pe 4 noiembrie, premierul Ponta a cedat și și-a prezentat demisia”, a notat Grandstaff.

  Acesta menționează faptul că „oponentul” lui Ponta, Klaus Iohannis, a primit această demisie ca pe o „victorie”. În final, autorul se întreabă:

  „Cumva, într-o țară de 20 de milioane de oameni, mai puțin de 60.000 de protestatari, care aveau susținerea a mai puțin de 15% din populație, au reușit să forțeze Guvernul să se predea. Cine a fost în spatele lor?”.

  Partea a patra a serialului documentează ascensiunea Monicăi Macovei, un jucător-cheie în rețeaua Soroș, dar și a Alinei Mungiu Pippidi.

  Articolul oferă spațiu generos mentalității care o animă pe Alina Mungiu Pippidi, autorul exempleficând prin mesajul piesei „Evangheliștii”, vehement criticată în societate la vremea respectivă pentru „blasfemierea” creștinismului. „Creștinismul nostru de fațadă ascunde o înapoiere incredibilă”, spunea ea atunci. Mungiu a avut un rol important în convingerea Monicăi Macovei să accepte rolul de ministru al Justiției pe vremea lui Traian Băsescu.

  „Coaliția Dreptate și Adevăr a lui Băsescu a amintit multora de Revoluția Portocalie din Ucraina ce avea loc în acel moment. Mulți observatori și ONG-uri occidentale au privit victoria sa ca pe un triumf al reformelor Vestice în fața corupției post-comuniste”, notează autorul.

  În partea a cincea, Jacob Grandstaff documentează felul în care, după 2004, România a început să fie cuprinsă de febra „anticorupției”. Autorul consideră că ascensiunea Monicăi Macovei este un exemplu de manual despre cum activiștii legați de Soroș au ajuns la putere în Europa de Est.

  „Absolventă a Universității Central Europene (CEU) și fostă activistă de ONG, Monica Macovei ne oferă un exemplu de prim rang despre cum activiștii aliniați la Soroș au preluat puterea în Estul Europei”, adaugă americanul.

  Bătălia anticorupție a început mediatic în 2002, atunci când revista „Dilema” a dedicat un număr al său „Încrederii în Justiție”, „publicând un sondaj realizat de Fundația Soroș (printre alții) care susținea că 90% dintre români considerau că s-a amplificat corupția de la ultimele alegeri. Asta a determinat partidul de guvernământ să creeze Parchetul Național Anticorupție (PNA).

  Fondatorul Dilemei, Andrei Pleșu, este un filosof conectat la Soroș și ulterior un consilier al Președintelui Băsescu. Pleșu a ajutat la organizarea GDS, de care am vorbit în Partea a doua. În 1990, Soroș s-a întâlnit cu cei de la GDS prin intermerdiul unui român-maghiar pe nume Levente Salat și le-a prezentat o ofertă pe care nu puteau s-o refuze: un dar de un milion de dolari pentru a crea o rețea de ONG-uri favorabile în România”, scrie autorul.

  Capitolul se încheie cu transformarea PNA-ului în DNA-ul de azi, cu ajutorul fundației Freedom House și a Monicăi Macovei.

  „Nesurprinzător, prietenii ei de la Freedom House au descoperit că PNA-ul nu are performanțe. Administrația țării a transformat PNA-ul în Direcția Națională Anticorupție și Ministerul Justiției condus de Macovei – mai degrabă decât Consiliul Superior al Magistraturii – a preluat răspunderea asupra Procurorului General și al șefului DNA.

  În consecință, media și ONG-urile din România au reușit să defăimeze cu succes pe toți legislatorii care s-au opus noii agenții anti-corupție pe motiv de încălcare a libertăților civile. Macovei a eliminat directorul PNA și procurorii „neprietenoși” și i-a înlocuit cu acoliți loiali ei și noii administrații. Cu Macovei la cârma justiției, condamnările numelor grele au crescut substanțial”, încheie autorul.

  Partea a șasea îi este dedicată în integralitate Monicăi Macovei și modului în care aceasta a implementat anumite legi, unele dintre ele ducând la colaborarea DNA-SRI din justiție. Jacob Grandstaff afirmă că „pentru a mări spectrul corupției, Macovei a extins vast conceptul de abuz în serviciu. Decât să se bazeze pe votanți pentru a-i trage la răspundere pe oficialii guvernamentali prin intermediul urnelor, noua clasă de procurori – special aleasă de către clasa de ONG-uri finanțate de către Soroș și compania – putea să-i trimită pe aceștia direct la închisoare”.

  Acesta susține că Agenția Națională de Integritate (ANI) este o altă creație a lui Macovei, funcționând după o lege „care nu exista nicăieri în UE – care este, în mod ironic, standardul pe care-l clamează Macovei în ceea ce privește justiția și legea. Ea chiar s-a lăudat că ANI afectează `aproape 500.000 de oameni„.

  În partea a șaptea a „fantomelor lui Soroș”, autorul promite să expună modul în care activiștii lui Soroș au folosit cruciada anti-corupție pentru a prelua puterea, fără să fie nevoie de câștigarea alegerilor.

  Apreciat de 1 persoană

  • carla said, on februarie 12, 2018 at 1:00 am

   frate Radu, nu-i doar despre noi tot planul. Uite ce am citit si pe „CER SI PAMANT ROMANESC”…Despre așa-numita Societate Deschisă.
   „Neomarxism: INGINERIA SOCIALĂ FRAGMENTARĂ INVENTATĂ DE FILOSOFUL Karl Popper…”

   Apreciază

  • Angela said, on februarie 12, 2018 at 9:47 am

   Dom’le asta a facut avere si a folosit-o cu dedicatie (in slujba raului, din pacate).

   Putem oare nadajdui ca vor fi multi aceia care vor face avere dar o vor dedica binelui? Ca personaj Gigi Becali este pitoresc si ce mai vreti voi dar fara nicio discutie este … OM. Sper ca mai aveti voi alte exemple.

   Apreciază

  • Angela said, on februarie 12, 2018 at 9:48 am

   Dom’le SOROS asta a facut avere si a folosit-o cu dedicatie (in slujba raului, din pacate).

   Putem oare nadajdui ca vor fi multi aceia care vor face avere dar o vor dedica binelui? Ca personaj Gigi Becali este pitoresc si ce mai vreti voi dar fara nicio discutie este … OM. Sper ca mai aveti voi alte exemple.

   Apreciază

 8. iscru emanuel said, on februarie 11, 2018 at 11:58 pm

  O carte pentru toti cei care vor sa afle cat mai multe despre cnp,minuni contemporane nestiute pana acum ies la lumina in legatura cu acest nr dracesc cnp pe care multi il dispretuiesc si uita de el si ne adoarme diavolul si ne tine legat de sistem si ne vom trezii in fata faptului implinit cand ca un fur se vor scoate banii si vom alerga in stanga si in dreapta nevazand cu ochii sufletului pericolul real pentru ca nu am lasat loc harului sa lucreze sa ia dupa suflet intunericul si inrauririle demonice pe care le aveam de la ele si vom fii prinsi in capcana.treziti-va oameni buni.Doamne ajuta.Aici este linkul de unde puteti Downloada Cartea:http://www82.zippyshare.com/v/YC0aSwNB/file.html

  Apreciază

  • carla said, on februarie 12, 2018 at 1:15 am

   „Dictatura numerica”. Am dorit s-o descarc, dar linkul mi-a deschis imediat și vreo 15 ferestre parazit-redirect spre pagini cu publicitate, pariuri sau de nepovestit.

   Apreciază

   • Eugen Serea said, on februarie 13, 2018 at 9:08 am

    Carla, depinde ce antivirus ai și cum ți-ai setat browserul de web. Mie, la primul click mi-a deschis un site inofensiv, iar la al doilea click a început download-ul fișierului pdf.

    Apreciază

   • tataia said, on februarie 13, 2018 at 7:31 pm

    Ai calculatorul infectat….

    Apreciază

   • tataia said, on februarie 13, 2018 at 7:38 pm

    @Eugen Serea Este obligatoriu ca orice calculator sa aiba antivirus? Eu nu mai folosesc asa ceva de mai bine de 10 ani. Deoarece de cel putin 15 ani nu am mai avut virusi pe calculator…Antivirusul se comporta aidoma unei centuri de siguranta….Nu face nimic atita timp cit totul e ok. Decit sa incetineasca calculatorul. La fel ca si centura de altfel…nu pot sa plec de pe loc pina nu o pun si nu se termna piuitul acela enervant de la masinile mai noi. In loc ca o data urcat in masina sa si demarez…Ei…dar cica daca ai accident (tu, din prostia ta) centura iti poate salva viata. Depinde…unora le-a curmat-o. Dar asta este alta discutie. La fel si cu antivirusul…el nu face nimic in mod normal decit sa incetineasca tot clculatorul…Acum daca incerci sa iei un virus (tu din prostia ta) el incerca sa te opreasca. Uneori reuseste, alteori respectivul virus are grija ca primul lucu de pe acel calculator pe care il compromite sa fie antivirusul…

    Apreciază

 9. Bia Tudor said, on februarie 12, 2018 at 1:30 pm

  Societatea de adminstrare a fondurilor de pensii private Generali SA imi scrie ca am semnat un acord cu ei. In baza acestui acord Societatea Generali a raportat lunar la casa de pensii actul semnat in vederea validarii acestui act si dobandirea calitatii de participant la FPAF Aripi.
  Pentru a continua procesul re raportare mi se cere acordul prin telefon.
  Ori ce ma deranjeaza este ca numele meu este asociat cu un cod de bare.
  Nu stiti un fond de pensii care sa nu puna codul de bare?
  Iertati si multumesc

  Apreciază

 10. liberlandraceblog said, on februarie 12, 2018 at 7:16 pm

  A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:
  Interesant.

  Apreciază

 11. Arhanghelul said, on februarie 16, 2018 at 8:32 am

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: