SACCSIV – blog ortodox

Copiii autiști au până la de 10 ori mai mult aluminiu în creier. DE UNDE? Nu cumva din vaccinuri?

Posted in vaccin by saccsiv on februarie 8, 2018

Iata ce putem citi la  ‘Perhaps we now have the link between vaccination and autism’: Professor reveals aluminium in jabs may cause sufferers to have up 10 times more of the metal in their brains than is safe de pe Daily Mail, traducerea OrtodoxInfo:

“Poate acum am găsit legătura dintre vaccinări și autism”: Un profesor dezvăluie cum creșteri ale cantității de aluminiu pot face ca pacienții să aibă de până la 10 ori mai mult metal în creier decât este permis.

Aluminiul din vaccinuri poate cauza autism, afirmă un nou studiu.

 

  • Aluminiul pătrunde prin membrana ce separă creierul de sânge.
  • Metalul se acumulează în celule care mențin un mediu intern nemodificat.
  • Bolnavii de autism pot avea modificări genetice care îi predispun să acumuleze aluminiu.
  • Doctorul discreditat public Andrew Wakefield a legat autismul de vaccinul MMR în 1995.
  • Părerile sale au fost masiv discreditate, dar Organizația Mondială a Sănătății spune că temerile legate de vaccinuri au speriat multă lume.

Aluminiul din vaccinuri poate cauza autism, fapt sugerat de noi cercetări

Copiii autiști au până la de 10 ori mai mult metal în creier decât este considerat normal la adulți, conform studiului.

Aluminiul pătrunde prin membrana ce separă creierul de sângele ce circulă și se acumulează în celulele implicate în menținerea unui mediu intern constant, cum ar fi temperatura, mai susține studiul.

Autorul studiului Profesorul Chris Exley de la Keele University, a spus: „Poate că acum avem legătura dintre vaccinare și Tulburarea de Spectru Autist – TSA (Engleză: autism spectrum disorder – ASD), legătura fiind includere unor adjuvante din aluminiu în vaccin.

Cercetătorii speculează că bolnavii de autism au modificări genetice care îi fac să accumuleze aluminiu, pe care oamenii sănătoși îl pot elimina.

Rezultatele sunt controversate, după ce gastroenterologul căzut în disgrație, Andrew Wakefield, a spus în 1995 că vaccinul MMR (Vaccinul contra Pojarului, Oreionului și Rubeolei) este legat de boli ale tractului gastrointestinal și autism.

Opinia Domnului Wakefield a fost discreditată masiv, totuși OMS susține că temerea oamenilor de vaccinuri face ca, în mare parte copiii mici, să fie neprotejați împotriva pojarului.

Într-un articol pentru The Hippocratic Post, Profesorul Exley discută despre cum aluminiul se acumulează în creierele bolnavilor de autism și dacă vaccinurile pot fi problema.

Aluminiul ajunge în creier și se acumulează

Cercetări făcute la Keele University, publicate în Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, aduc cea mai puternică indicație de până acum că aluminiul este o cauză a TSA.

Conținutul de aluminiu al țesutului creierului de la 5 donatori care au murit cu un diagnostic de TSA a fost extraordinar de mare, unele dintre cele mai mari valori măsurate până acum în țesutul creierului uman.

De ce, de exemplu, ar fi unul dintre lobii principali ai unui băiat de 15 ani cu autism 8.74 (11.59) micrograme/g masă uscată – o valoare care este de cel puțin 10 ori mai mare decât ar fi considerată acceptabil pentru un adult, ne luând în considerare că vorbim despre un copil?

Totuși, atât timp cât conținutul de aluminiu pentru fiecare dintre cele 5 creiere a fost șocant de mare, locația aluminiului în țesutul creierului care a fost folosit pentru test a ieșit prea mult în evidență.

Majoritatea aluminiului a fost identificat în celule non-neuronale, care sunt implicate în menținerea unui mediu intern constant.

Aluminiul a mai fost găsit în celule inflamate ale creierului, lângă probe clare ale celulelor inflamate încărcate masiv cu aluminiu ce intră în creier prin intermediul membranelor înconjurătoare și a celor ce separă creierul de sângele ce circulă.

Faptul că majoritatea aluminiului găsit în țesutul creierului în TSA a fost în celule și a fost asociat cu țesuturi ce mențin mediul intern al corpului este, cel puțin până acum , unică pentru TSA și poate începe să explice de ce tinerii adolescenți aveau așa mult aluminiu în creiere.

Copiii autiști au până la de 10 ori mai mult aluminiu în creier decât au adulții.

Bolnavii de autism pot fi mai puțini capabili să elimine din organism aluminiul acumulat

Poate există ceva în structura genetică a unor indivizi specifici care îi face predispuși să acumuleze și să rețină aluminiu în creier, precum este sugerat similar pentru indivizii cu boala Alzheimer ce a fost moștenită genetic.

Noile dovezi sugerează puternic că aluminiul intră în creier în TSA prin celule inflamate ce au fost încărcate cu aluminiu în sânge și/ sau limfă, așa cum este cazul pentru anumite celule imune situate la locul injecției vaccinurilor ce conțin aluminiu pentru a crește răspunsul sistemului imunitar.

Acest articol a fost original publicat de câtre The Hippocratic Post. și reprodus cu permisiunea lor.

NOTĂ OrtodoxINFO:
Tagged with: , ,

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. tataia said, on februarie 8, 2018 at 3:45 pm

    DA..in mod sigur de vina sint genele respectivului copil deoarece il fac incapabil (sau mai putin capabil) sa elimine metalele grele din organism. Criminalii care i-au bagat metale grele in organism fara voia si fara stiinta respectivului copil si/sau a parintilor acestuia in mod sigur sint nevinovati…

    Apreciază

    • Riko said, on februarie 9, 2018 at 11:43 am

      Foarte putin (nesemnificativ) tine de genele mostenite (sau cum mai auzi pe unii ca tine de rezistenta copilului).
      Totul e ca un joc cu zaruri. Trec compusii neurotoxici prin bariera hematoencelalica sau nu, si unde se depun in creier. Se poate ca un copil sa primeasca 50 de vaccinuri si sa nu treaca de bariera nimic, sau sa primeasca 1 vaccin si acela sa treaca. Dupa in creier depinde de regiunea in care se depoziteaza si ce distruge prin jur. De asemenea daca copilul e mic si creierul nu e dezvoltat, daca vaccinul de exemplu distruge o zona a creierului care se ocupa de vorbire in mare parte, copilul cand va creste tot va putea vorbi pt ca alte zone din creier preiau sarcina respectiva. Creierul nu e impartit asa in zone si fiecare zona face doar un lucru, ci creierul in toata masa lui se ocupa de diversele sarcini, doar ca unele regiuni sunt mai actie atunci cand un om vorbeste.
      Inca un lucru important, sa stiti ca in creierul animalelor domestice sunt foarte multe metale neurotoxice, (probabil de la chemtrails-ul ce se asterne pe culturile de cereale), asa ca e foarte daunator consumul creierului de animale. Pana la urma Marie Curie a extras substante radioactive si din cereale.

      Apreciază

  2. guti flo said, on februarie 8, 2018 at 9:14 pm

    Cine este interesat pt actele fara CNP , sa ia legatura cu Gabriel Barbir, care are proces pe 12 feb. incepand cu ora 9-00 la Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti. Se poate asista la proces.
    Eu cand am fost data trecuta la proces, eram putin in intarziere si am traversat bulevardul in diagonala, neregulamentar, si era politia rutiera chiar in fata mea. Sau dat jos repede din masina
    ca sa ma prinda…au crezut ca vreau sa fug…dar m-am dus spre ei si am recunoscut ca am gresit. Cred ca au tinut cont de treaba asta si mi-au dat un avertisment… Dar pt asta au fost necesare actele mele , pe care le uitatsem acasa…si mi-a spus sa-i dau CNP-ul !
    Atunci i-am spus ca nu-l stiu pe de rost, iar el mi-a spus ca fara CNP nu poate sa ma indentifice!
    In final am sunat acasa si i l-am dat…intre timp i-am spus.. domnule, haideti sa va spun.. ca o ironie a sotii, eu tocmai pt asta m-am grabit si am traversat neregulamentar, pt ca ma grabesc sa ajung la procesul pt obtinerea actului fara CNP al prietenului meu…iar el m-a intrebat de ce asta? I-am spus pt ca eu am un nume si cu el vreau sa ma indentific…nu cu un numar…dovada o aveti chiar aici de fata…nu ma-ti intrebat cum ma cheama, ci mi-ati cerut CNP-ul..un numar!
    Aici am deschis putin subiectul ca l-am vazut ca era interesat..si dupa ce i-am explicat cum a fost introdus CNP-ul …el singur a spus: domne asta pare ca la Aushwitz! Si m-a intrebat care a fost rezultatul la proces…i-am spus ca inca se mai judeca..vom vedea!

    Pana la urma am ajuns la timp la proces…intarziase putin si doamna judecatoare.
    Cine vrea, sa ia legatura cu fratele Gabriel, si o sa va fie de folos!
    Gabriel Barbir: 0751 423 748
    Doamne ajuta

    Apreciat de 2 persoane

  3. […] via Copiii autiști au până la de 10 ori mai mult aluminiu în creier. DE UNDE? Nu cumva din vaccinuri… […]

    Apreciază

  4. pamaio said, on februarie 8, 2018 at 11:04 pm

    Banii tai sunt ai tai ?

    Apreciază

  5. octavpelin said, on februarie 9, 2018 at 10:26 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  6. Elena J. said, on februarie 9, 2018 at 12:36 pm

    O, da, am scris mai demult un articol pe acest subiect. Am fost pedagog de recuperare:

    https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2016/07/04/despre-recuperarea-copiilor-cu-autism-si-vaccinuri/

    Apreciat de 1 persoană

  7. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on februarie 9, 2018 at 3:07 pm

    Apreciază

  8. liberlandraceblog said, on februarie 12, 2018 at 7:18 pm

    A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:
    Articol esential!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.