SACCSIV – blog ortodox

Alianta IDENTITATE DIGITALA 2020

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 24, 2018

Iata ce putem citi la What’s ID 2020 And Are You Ready To Become Impacted By It? de pe Activist Post, traducerea OrtodoxInfo:

O nouă numerotare a populației după planurile Noii Ordini Mondiale (NOM) va afecta și va avea impact asupra fiecărei ființe umane de pe planetă începând cu ziua în care s-a născut.

Ești pregătit să faci parte din Alianța ID 2020? 

Scris de Catherine J. Frompovich.

Mai jos este o schemă a planului lor, numit ”Alianța ID 2020”(Identitate Digitală) și este cea mai cuprinzătoare bază de date de supraveghere probabil până în prezent, fiind implementată pe o bază GLOBALĂ, după cum puteți vedea prin organizațiile internaționale implicate, agențiile guvernamentale care alimentează cu date statistice și țările care vor finanța.

Sursa

Dacă vă uitați atent, înțelegeți importanța pe care o vor avea vaccinările în această Alianță și rolul pregnant jucat de Big Pharma în furnizarea unui număr tot mai mare de vaccinuri, care probabil  niciodată nu vor avea testări demonstrate științific pentru siguranța sau eficacitatea acestora.

Celălalt lucru important este relația strânsă dintre GAVI și UNICEF.

Potrivit paginii web „De ce o alianță?”

GAVI – Alianța Globală pentru vaccinuri si imunizare – a fost lansată oficial la Forumul Economic Mondial în anul 2000, într-un moment în care mai multe organizații urmăreau tot felul de soluții pentru imunizarea populației, dar care s-au dovedit a fi ineficiente pe piața vaccinurilor. Partenerii fondatori ai organizației inclusiv UNICEF, Banca Mondială, Fundația Bill & Melinda Gates, guvernele donatoare care sponsorizează, au recunoscut că programele necoordonate și finanțarea imprevizibilă împiedică eforturile de vaccinare a populației și că eficientizarea finanțării a fost un factor esențial într-o abordare coordonată. Ca atare, Alianța nu coordonază doar acțiunea pe teren, ci atinge proporții și are impact, funcționând ca un parteneriat în jurul unei entități de finanțare unice. Alianța creează un fond unic pentru a sprijini eforturile globale de imunizare, apoi canalizează finanțarea programelor de vaccinare în funcție de criteriile stabilite de partenerii acesteia. Rezultatele au fost: programe coordonate, eficientizarea fondurilor și o mare piață  pentru vaccinuri care au dus la reducerea costurilor de vaccinare pentru mai mult de 880 milioane de copii din lumea întreagă.

Cele de mai sus aduc aminte de declarația josnică a lui Bill Gates din februarie 2010 la Conferința Ted Talk, când și-a dat faimoasa ecuație pentru controlul populației globale, în care a inclus și utilizarea vaccinurilor.

,,Lumea de astăzi are 6,8 miliarde de oameni care se îndreaptă spre 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună în ceea ce privește noile vaccinuri, serviciile de sănătate, inclusiv cele reproductive, putem scădea cu 10 sau 15%.”

Alianța ID 2020 este probabil un nou plan al NOM pentru a efectua vaccinări globale obligatorii, astfel încât agenda transumanistă să poată fi urmărită mai ușor, din moment cemulte din componentele neurotoxice din vaccinuri afectează negativ ADN-ul uman. În plus, puteți consulta agendele 21 și 2030, dacă nu ați făcut-o deja.

Iată website-ul de 15 pagini al Alianței ID 2020 on-line (ID2020 Alliance webpage), pe care încurajez să fie studiat de toată lumea, deoarece misiunea ei va deveni parte a viitorului tău, probabil foarte curând. Una din paginile de deschidere susține:

Ne angajăm să îmbunătățim viețile oamenilor prin identitate digitală.

Deci, dacă nu ați realizat încă, digitizarea și evoluția tehnologică pot și pe semne ca vor face viața insuportabilă.

Acceptarea tuturor tehnologiilor pe care toată lumea le consideră a fi atât de grozave, a devenit acum albatrosul din jurul gâtului tuturor: nu vei mai putea fi propria persoană, vei fi proprietatea tehnologiei!

Ce se întâmplă dacă refuzi vaccinurile toxice și altele? Îți amintești ce a făcut CDC (Centrul pentru controlul bolilor) în 2016, despre care s-a și scris?

”Web Spider-ul” factorilor de control din 2016 – Înțelegerea regulilor propuse de CDC privind bolile transmisibile:

https://www.activistpost.com/2016/09/spiders-web-controlling-factors-2016-understanding-cdcs-power-grab-proposed-rule-communicable-diseases.html și :

O perioadă de comentarii  formatoare de opinii privind criza de putere a CDC se termină în 14 octombrie 2016  – Care este poziția d-voastră față de încălcarea legii privind sănătatea?

https://www.activistpost.com/2016/10/an-epic-rulemaking-comment-period-regarding-the-cdcs-power-grab-ends-october-14-2016-what-is-your-position-about-its-infringements-upon-your-health.html

Cu toate acestea, există un aspect foarte interesant pentru multe din cele mai noi vaccinuri create de Big Pharma – aproape 300. Multe din ele nu sunt pentru boli transmisibile, ci pentru diabet, împotriva cancerului, alergii la arahide, etc.

Nu ar trebui Congresul SUA să investigheze caracterul acestor două agenții federale CDC (Centers for Disease Control and Prevention )/ FDA ( The Food and Drug Administration ),care par să-și depășească statutul și competențele privind recomandarea vaccinurilor, din moment ce acestea au fost inițial implementate pentru a ”preveni vaccinurile transmisibile”, iar de fapt contribuie la răspândirea vaccinurilor ce favorizează transmiterea virușilor ?

Există cu siguranță o altă ordine  în ceea ce privește vaccinurile și componentele toxice, mai ales că CDC a indeplinit o agendă federală extrem de anti–constituțională în 2016, când a ordonat ca toată lumea care nu era în legalitate să intre în carantină sau să fie închisă pentru neacceptarea vaccinurilor și a propus chiar amenzi  până la 500.000 USD!

CDC pare să funcționeze ca o agenție incorectă, fără să țină cont de vreo supraveghere, ceea ce nu este nimic nou pentru aceasta, sau mai precis pentru FDA. Iată dovezile publicate în monografia Vaccinuri și Vaccinări: Necesitatea de investigare a Congresului din luna ianuarie 2011. Prezentată la a 112-a întâlnire a Comitetului de supraveghere a Congresului, editată de Laraine Abbey-Katzev și Catherine J. Frompovich.

În alte două cărți bine argumentate și erudite, Global Censorship of Health Information (Controlul Global al informațiilor despre sănătate) and The Rise of Tiranny  (Creșterea tiraniei) – se arată modul în care agențiile federale abuzează de putere și expun la risc viața și libertatea omului, scrise de un avocat constituțional strălucit, Jonathan Emord, si cât de infricoșător de nelegiute au devenit unele agenții de reglementare. Emord ne spune: ”…FDA refuză să onoreze cinci decizii care îi mențin cenzura în mod neconstituțional”.

Un avocat din cadrul biroului adjunctului  FDA, privind un ordin judecătoresc către FDA, a făcut această afirmație șocantă: ”Jonathan, FDA nu va respecta niciodată decizia Pearson”. În ciuda faptului că Jonathan a observat că este o decizie finală și obligatorie – o hotărâre judecătorească – avocatul FDA a declarat: ”Ar putea fi adevărat cum zici, dar îți repet că FDA nu va accepta decizia Curții, niciodată!” Emord ne spune: ”Cuvintele lui au străpuns toată ființa mea. Iată un ofițer legal al agenției care mi-a spus că agenția a fost intenționat creată pentru a nu respecta legea”

1 Emord, JW. Global Censorship of Health Information (Washington, DC: Sentinel Press, 2010) 16.
2 Ibid. 17
3 Ibid. 17
4 Ibid. 17

Pe lângă noile legitimații de călătorie (Travel IDs), cetățenii americani vor fi nevoiți în 2018, pentru Siguranța Internă, să fie identificați într-o bază de date ca ”cetățeni ai Noii Ordini Mondiale”

Referințe:

[1] http://phrma-docs.phrma.org/sites/default/files/pdf/Vaccines_2013.pdf Pp. 10-31
[2] http://www.thevaccinemom.com/2015/02/vaccine-shedding-should-you-really-be-concerned/
[3] http://www.nvic.org/cmstemplates/nvic/pdf/live-virus-vaccines-and-vaccine-shedding.pdf
[4] https://www.usatoday.com/story/news/2016/01/08/dhs-sets-2018-travel-deadline-real-id/78523112/

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

PARINTELE ELPIDIE: „in special prin asa zisele „VACCINURI” vor incerca sa ne implanteze NANO-ECHIPAMENTE in corp”

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI

 

Tagged with: , ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on ianuarie 24, 2018 at 5:08 pm

    https://www.zerohedge.com/news/2018-01-24/whistleblower-confirms-secret-society-meetings-between-fbi-and-doj-destroy-trump

    https://www.zerohedge.com/news/2018-01-23/democrats-demand-twitter-facebook-crackdown-releasethememo-russian-bots-there-just

    https://mises.org/wire/patients-are-%E2%80%9Cdying-corridors-britain%E2%80%99s-socialised-health-system

    https://www.zerohedge.com/news/2018-01-23/watch-massive-brawl-breaks-out-german-airport-during-anti-erdogan-protests

    https://www.zerohedge.com/news/2018-01-23/jaw-dropping-text-message-fbi-agent-suggests-no-trump-collusion-russia

    https://www.zerohedge.com/news/2018-01-23/estonia-issue-how-prepare-war-leaflets-13-million-citizens

    http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2018/january/23/why-does-washington-hate-bashar-al-assad/

    https://www.zerohedge.com/news/2018-01-23/americas-coldest-cities

    https://intelnews.org/2018/01/23/01-2257/

    http://thiscantbehappening.net/node/3766

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-01-23/north-korea-seen-set-to-hold-military-parade-on-eve-of-olympics

    https://sputniknews.com/asia/201801221060976197-beijing-underwater-surveillance-track-submarines/

    https://sputniknews.com/military/201801221060978414-electronic-warfare-planes-china-navy/

    http://rense.com/general96/USmoscow.html

    http://www.presstv.com/Detail/2018/01/22/549826/EU-Mogherini-Palestine-President-Mahmoud-Abbas-Trump-Jerusalem-

    http://www.presstv.com/Detail/2018/01/22/549799/Dozens-Saudi-mercenaries-killed-as-Yemeni-forces-hit-Saudiled-base-in-Taizz

    https://sputniknews.com/middleeast/201801221060953967-iranian-warplanes-coalition-vessels-warning/

    http://www.presstv.com/Detail/2018/01/22/549838/UK-EU-Brexit-CBI

    https://www.thesun.co.uk/news/5396239/bitcoin-price-investors-selling-gold-value-collapse/

    https://www.theguardian.com/world/2018/jan/21/venezuela-looting-violence-food-shortages

    http://www.independent.co.uk/news/world/americas/flu-outbreak-aussie-flu-japanese-flu-america-cdc-100-dying-a-week-a8169896.html

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-5305137/Celebrate-heterosexual-relationships-says-girls-head.html

    http://www.dailymail.co.uk/health/article-5302821/Sugar-tax-soft-drinks-drive-alcohol-consumption.html

    http://dailycaller.com/2018/01/23/davos-scientists-snow-switzerland-world-economic-forum/

    http://investmentwatchblog.com/what-scientists-now-know-about-the-impending-mini-ice-age-but-arent-saying/

    http://investmentwatchblog.com/americans-shocked-when-they-learn-how-much-money-corporations-are-actually-making/

    http://investmentwatchblog.com/full-fisa-memo-released-here-all-pages-senator-dianne-feinstein-and-representative-adam-schiff-are-attempting-to-censor-facebook-and-twitter-with-regards-to-fisa-memo/

    http://investmentwatchblog.com/immigration-the-end-of-canadian-culture/

    http://www.techishaky.com/2018/01/escobar-drug-submarine-is-found-off.html

    http://www.techishaky.com/2018/01/5000-year-old-cosmetics-jewelry-show.html

    http://www.hurriyetdailynews.com/turkeys-military-operations-to-continue-until-3-5-million-syrians-return-government-126195

    http://www.gilad.co.uk/writings/2018/1/23/antisemitsm-reality-or-merely-statistics

    https://consortiumnews.com/2018/01/21/a-coming-russia-ukraine-war/

    http://www.techishaky.com/2018/01/satanic-temple-challenges-missouris.html

    http://www.unz.com/pcockburn/syrian-kurdish-forces-launch-powerful-counterattack-against-turkey/

    http://investmentwatchblog.com/this-weeks-top-censored-news-stories/

    https://www.naturalnews.com/2018-01-22-natural-remedies-for-lead-poisoning-cilantro-lowers-lead.html

    http://investmentwatchblog.com/congress-quietly-pushing-bill-to-require-national-biometric-id-for-all-americans/

    http://investmentwatchblog.com/vermont-becomes-9th-state-to-legalize-recreational-marijuana/

    http://investmentwatchblog.com/radioactivity-from-oil-and-gas-wastewater-found-in-pennsylvania-stream-sediments/

    http://investmentwatchblog.com/teacher-who-nearly-died-from-a-heart-attack-10-years-ago-is-off-all-meds-after-going-vegan-now-he-is-inspiring-others/

    http://www.orrazz.com/2018/01/artificial-intelligence-predicts.html

    http://investmentwatchblog.com/democrat-congressman-claims-the-american-people-are-too-stupid-to-understand-government-corruption/

    https://www.rt.com/news/416690-arctic-expedition-nuclear-icebreaker/

    Apreciază

  2. Ginuta said, on ianuarie 27, 2018 at 2:23 am

    💩💩💩💩💩

    Apreciază

  3. catalin1960 said, on ianuarie 27, 2018 at 2:12 pm

    Este urmat întocmai planul stăpânilor: https://trandafir.eu/2017/12/29/programul-terra-un-atentat-extraterestru-asupra-omenirii/

    Apreciază

  4. […] Alianta IDENTITATE DIGITALA 2020 […]

    Apreciază

  5. […] Alianta IDENTITATE DIGITALA 2020 […]

    Apreciază

  6. […] Alianta IDENTITATE DIGITALA 2020 […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.