SACCSIV – blog ortodox

Cosmar BIOMETRIC in RUSIA: baza NATIONALA de date in 2018 / Se implinesc profetiile sub ochii nostri: „Totul se va petrece prin intermediul instituțiilor bancare”

Posted in 666, antihrist, APOCALIPSA, BIOMETRIE, CIPURI, PROFETII, RUSIA, SEMNUL FIAREI by saccsiv on ianuarie 11, 2018

Se implinesc profetiile sub ochii nostri: „Totul se va petrece prin intermediul instituțiilor bancare”:

STARETUL ANTONIE: „La venirea antihristului, totul deja e pregatit, centralizarea e deplina, poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul, până şi opiniile omului şi concepţia lui despre lume” / CAND A INCEPUT TOTUL? / Si mai ales: CE PUTEM FACE?

Iata ce putem citi la Russia Planning National Biometric Database For Banking Next Year, Expanding Worldwide Trend de pe Activist Post, traducerea OrtodoxInfo:

Începând cu vara aceasta, Rusia pune la punct o bază de date biometrică pentru servicii financiare, a menționat într-o declarație Banca Centrală a Rusiei într-un comunicat de presă..

Sistemul, deși opțional, va extinde accesul la operațiunile bancare permițând clienților să-și deschidă conturi fără a fi nevoiți să viziteze o sucursală bancară. Toate acestea fac parte dintr-un efort de „digitalizare” a serviciilor financiare. Legiuitorul a menționat că datele vor fi stocate cu acordul persoanei.

Totuși conținutul bazei de date biometrice este cel puțin îngrijorător.

Baza de date va incorpora imagini faciale, înregistrări vocale și, în cele din urmă, scanări ale irisului și amprente.

Având în vedere atacurile cibernetice constante împotriva corporațiilor, inclusiv a agenției Equifax de aici din SUA, ce a fost amenințată în septembrie că dacă nu plătește în Bitcoin, hack-erii se vor răzbuna, a aduna toate datele fizice de identitate într-un singur loc dă naștere la scenarii de groază. Mai ales acum cu moda de a folosi date biometrice (amprente și recunoaștere facială) pentru a debloca telefoanele mobile.

(n. trad. – agenția de credite Equifax a fost penetrată de hakeri care au furat datele bancare și de identitate – conturi, parole, date biometrice etc –  a peste 143 de milioane de clienți din SUA și 400 000 din Marea Britanie, amenințând că va posta toate datele pe internet dacă nu vor primi o răscumpărare de 2,6 mil. $).

Imaginați-vă că cineva vă fură informațiile biometrice bancare – acum au întreaga dumneavoastră identitate și libertatea de a accesa telefonul și alte servicii ce folosesc amprenta și fața pentru identificare, ca și cum ați fi dvs. acolo. Asta dă naștere la șantaje datorită accesului la toate informațiile, istoricul și fotografiile private.

Acest efort biometric este susțiunt de către Rostelecom, deținut de către stat, și Sberbank PJSC ce a fost selecționat să administreze baza de date, relatează Bloomberg.

Luna trecută PJSC a achiziționat 25% dintre acțiunile unei companii numite VisionLabs ca prim pas către construirea unei platforme biometrice pentru identificare facială, vocală și de retină.

Președintele Rostelecom este Sergei Ivanov, fost agent KGB ce a fost șeful de cabinet al președintelui Vladimir Putin până anul trecut și face parte din cei sancționați de SUA pentru anexarea Crimeei în 2014.

Legea va intra în vigoare la șase luni după ce este promulgată. Baza de date poate fi extinsă pentru utilizarea de către organizații de microfinanțare și servicii guvernamentale, a adăugat banca centrală.

Rusia nu este singura țară ce intenționează să implementeze o bază de date biometrică. China s-a transformat de asemenea într-un coșmar Orwellian.

Ministrul chinez de securitate publică, ce supravechează baza de date, a acumulat informații biometrice aparținând a peste 40 de milioane de persoane, se relata în 2015. Țara comunistă deține cea mai mare baza de date de informatii ADN din lume potricit unui raport publicat de către Human Rights Watch (HRW) anul acesta. În comparația, în SUA indexul ADN național al FBI cuprinde 12,7 milioane de profile ale infractorilor.

Uriașa colecție de ADN a puternicei poliții chinezești, efectiv îi lipsește pe cetățeni de protecția confidențialității sau de un sistem judiciar independent, fără abuzuri”, a declarat Sophie Richardson, directorul HRW din China. „China evoluează spre sistemul Orwellian la nivel genetic.”

Un raport ulterior publicat luna aceasta a dezvăluit că se derula chiar și un program ce colecta date biometrice – inclusiv amprente, scanări ale irisului, grupa sanguină și ADN – de la milioane de cetățeni din 6 regiuni din Xinjiang în 2017, sub pretextul unui program de sănătate publică ce oferă examinare medicală.

Asta nu e totul. Potrivit organizației, guvernul chinez colectează de asemenea înregistrări vocale pentru a realiza o bază de date națională biometrică vocală.

Grupul a declarat că autorițățile colaborează cu iFlytek, o companie chineză ce produce 80% din tehnologia de recunoaștere din țară, pentru a lansa un sistem de supraveghere ce poate identifica automat voci vizate în convorbirile telefonice.

“Guvernul chinez a colectat timbrele vocale a zeci de mii de persoane fără prea multă transparență în privința programului sau legile ce reglementează cine poate fi vizat și cum urmează să fie folosită informația”, a spus Sophie Richardson, directoare în China. “Autoritățile pot utiliza datele necorespunzător cu ușurință într-o țară cu o lungă istorie de monitorizare necontrolată și represalii împotriva criticilor.”

Aici în SUA DHS plănuiește of bază de date biometrică de recunoaștere facială și instaurarea Homeland Advanced Recognition Technology (HART) menit să stocheze identitățile a 500 de milioane de oameni, inclusiv mulți cetățeni americani în sistem.

Fără îndoială HART va fi conectat la NGI (Next Generation Identification System), deținut de FBI. FBI utilizează sistemul pentru anumite cazuri penale.

Precum este detaliat pe site-ul FBI:

 • Sistemul de Fotografii Interstatal conține 23 de milioane de fotografii frontale ce pot identifica suspecți fără intervenție umană.
 • Registrul Indivizilor de Interes Special (RISC) permite agenților de pe teren să identifice rapid suspecți și persoane reținute căutând într-un registru de persoane sub urmărire, agresori sexuali, teroriști cunoscuți sau suspectați, și alte persoane de interes special.
 • Sistemul Național al Amprentei Palmare este o bază de date de amprente digitale și palmare ce poate fi cercetată la nivel național.
 • Serviciul Rap Back notifică agențiile asupra activității indivizilor în urma “procesării inițiale și retenția tranzacțiilor civile sau infracționale.” Serviciul poate “notifica agențiile de activități ulterioare pentru indivizi înscriși în serviciu. Incluzând un proces rapid de confirmare a eligibilității indivizilor aflați în poziții de încredere și notificarea utilizatorilor a activității infracționale a indivizilor eliberați condițional sau pe cauțiune.”
 • Recunoașterea Irisului este “disponibilă să ofere poliției o nouă unealtă de a determina identitatea rapid și precis.”

Facebook a utilizat de mult timp un software de recunoaștere facială pentru a-și identifica utilizatorii ce își încarcă fotografii și oferă recunoaștere facială ca o metodă de a verifica dacă un utilizator este într-adevăr cine pretinde că este.

În prezent Fundația Frontierei Electronice lucrează cu organizații asociate pentru a se opune buletinelor naționale obligatorii și bazelor de date biometrice. Potrivit site-ului EFF, numărul țărilor ce au introdus buletine biometrice este în creștere, incluzând aici Argentina, Belgia, Columbia, Germania, Italia, Peru și Spania.

Lista va include în curând Rusia, SUA, și alte țări din Uniunea Europeană. Dreptul la viața privată va înceta să mai existe dacă lăsăm lucrurile așa și va deveni doar o amintire. Precum a spus Benjamin Franklin, “Cei ce renunță la libertate pentru siguranță, nu merită nici libertate, nici siguranță.”

 

Comentariu saccsiv: 

Sa nu uitam ca in Rusia nu este vorba doar de banci, ci si de documentul unic cu cip:

Video: COSMAR cu CIP in RUSIA …

A CAZUT RUSIA. A declansat razboiul contra banilor cash si cosmarul cu cip

Vladimire, Vladimire … VIDEO: In RUSIA vor CIP in TOATE, de la produse pina la avioane

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Cititi va rog si:

PATRIARHUL KIRIL iar vorbeste despre SFARSITUL LUMII, dar de fapt chiar el si Vladimir Putin construiesc de zor stalpii pe care se va inalta ANTIHRISTUL: ecumenismul si cu semnul fiarei …

Si nu doar in Rusia, China sau SUA se lucreaza de zor in acest sens:

Franta: GIGANTIC FISIER de date biometrice, adrese, e-mailuri, etc, pentru 60 milioane de cetateni (toti francezii de la 12 ani in sus). Adica buletinul, pasaportul si toate informatiile despre fiecare vor fi intr-un singur fisier

India, tot mai aproape de PECETLUIRE: Ar fi prima ţară din lume care renunţă DEFINITIV la CASH, dupa ce a experimentat cu succes colectarea de DATE BIOMETRICE

Cititi va rog si:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Calator printre "Astrii virtuali" said, on ianuarie 11, 2018 at 9:28 pm

  sacssiv,rog un comentariu avizat din partea ta
  Visul unei nopti de iarna!
  https://calatorastral.wordpress.com/2018/01/11/the-omen-666-fifth-avenue/

  Apreciază

  • sherlock_holmes said, on ianuarie 12, 2018 at 9:00 am

   Iertare pentru ca am raspuns neintrebat si neavizat,doar o parere:

   „Dar ce se ştie despre omul-Antihrist? Originea lui exactă nu se cunoaşte. Tatăl este cu totul necunoscut, iar mama este o femeie stricată care se dă drept fecioară. El va fi evreu din seminţia lui Dan „….Sfintul Ioan Maximovici

   Jared Kushner : parinti : Tata :Charles Kushner Mama: Seryl (Stadtmauer) Kushner

   Apreciază

   • Calator printre "Astrii virtuali" said, on ianuarie 12, 2018 at 10:34 am

    sherlok_holmes,este evreu,om de afaceri,consilier superior al lui D Trump,principalul artizan și negociator a ceea ce se întâmplă între Israel și arabi în OM,favoritul lui Sóroș, Rotschild și îndeosebi Netanyahu,charismatic,abil diplomat,influent etc. Știm că antihristul vine ca „om al păcii”,iar pacea lui pe mulţi îi va omorî. Adică, ca să poţi încheia o pace,trebuie să fie prima dată un război nimicitor.Dacă privești cum sunt așezate taberele,la ora actuală,pe tabla de șah și socotești vremurile după semne,suntem acolo.Urmează Iranul și Coreea apoi cine mai poate ști..
    http://www.realjewnews.com/?p=1263

    Apreciază

   • sherlock_holmes said, on ianuarie 12, 2018 at 8:07 pm

    Calator,
    Poate nu mi-ai inteles mesajul, antihristul este din tata necunoscut nu cunoscut.
    Si cred ca il va imita pe Hristos, va fi celibatar adica, nu cu sotie si copii ( probabil ca va fi minoritar si ca obiceiuri sexuale, doar il are pe satana in el ), nu se afiseaza cu ditamai 666 sus pe cladirea lui de la inceput, ci la sfirsit,nici nu stiu daca o sa fie un miliardar, mai degraba o sa fie cunoscut dupa faptele lui exagerat de bune in aparenta fata de toti , nu dupa cele rele, ca favorit a lui soros, Rothschild si Netanyahu…nu contest ceea ce zici despre Kushner ca om dar cu probabilitate de 145 la suta nu este acesta antihristul.

    PS. Nu cred ca sint bune visele mai ales cind esti calator printre astri, o asa mare inaltime,…scary.

    Apreciază

   • Calator printre "Astrii virtuali" said, on ianuarie 12, 2018 at 11:12 pm

    Sherlock,eu cred ca tu esti militian.

    Apreciază

  • sherlock_holmes said, on ianuarie 13, 2018 at 4:51 pm

   Calator

   Detectiv particular mai corect,nu militian. Sub comanda lui Arthur Conan Doyle,medic de profesie.

   https://ro.wikipedia.org/wiki/Sherlock_Holmes…bine,acolo se scrie ca as fi un personaj fictiv,nu inteleg de ce.

   Apreciază

 2. Cornelia said, on ianuarie 11, 2018 at 10:16 pm

  Iată la ce nivel de supraveghere opresivă s-a ajuns în China

  Apreciat de 1 persoană

 3. geo said, on ianuarie 12, 2018 at 8:32 am

  Apreciază

 4. sherlock_holmes said, on ianuarie 12, 2018 at 9:36 am

  Sint multe de spus aici,nu este loc doar de un comentariu,oricum bancile ca si cipurile cele periculoase de pe mina sau fruntea omului trebuiesc si ele globalizate,trebuiesc conduse dintr-un singur punct central,cu aceleasi softuri in ele,cu aceleasi mecanisme de control,toate controlate de evrei ( cu codul 666 ),cu aceleasi efecte negative implementate ( imposibilitatea de a mai face crucea cu mina,imposibilitatea de a te mai ruga cu gura sau in taina inimii folosind numele Iisus Hristos,sau Domnul,sau Fecioara Maria,sau Nascatoare de Dumnezeu sau orice alte cuvinte interzise care citite amprenta lor biologica individuala la nivel de creier,vor declansa dureri,imobilizari partiale ale nervilor,etc….prin cip )

  De aceea si razboiul mondial,toate trebuiesc aduse sub aceeasi mina,sub aceleasi legi,sub aceeasi putere. Ca daca Nigeria produce si ea de capul ei un cip bancar si pune pe el codul 315 444 ,iar daca ca efecte,cipul acela doar aduna si scade numere din contul bancar al fiecarui individ,ca un abac cumva,nu pare prea mortal…

  Acum,in Rusia,nu stiu daca bancile lor sint controlate de evrei,ca nu-i vad pe rusi sa puna 666 pe cipurile lor,la cit de mindri sint si ei,ce treaba au ei cu Solomon,nici nu existau pe vremea aceea….zic si eu.

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 12, 2018 at 10:06 am

   sherlock_holmes

   Iar bagi otrava in prajiturele, ca si atunci cand indemnai sa mergem la preotii pomenitori …

   Apreciat de 1 persoană

   • sherlock_holmes said, on ianuarie 12, 2018 at 6:02 pm

    saccsiv

    Pai nu tu m-ai intrebat,de ce spui ca indemnam ? Trebuia sa-ti raspund la intrebare si sa-ti raspund cum gindesc,nu cum nu gindesc. Si am mai spus sa mearga oamenii pentru Hristos,sa se spovedeasca,impartaseasca cit mai este har in Biserica si tainele valide.Nici nu-mi place cum suna preoti pomenitori versus preoti nepomenitori,nici nu se mai vorbeste de Biserica.

    Apreciază

 5. octavpelin said, on ianuarie 16, 2018 at 10:53 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 6. tiranosaurus rex said, on martie 27, 2018 at 6:12 pm

  Deja la banci la numele pensionarului este atasat codul de bare. Cand va incepe inscriptionarea cu raze lase pe frunte?

  Apreciază

 7. Eadrh Internet [Adrian – Ovidiu] Explorer UN Vivaldi Madonna illuminati

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: