SACCSIV – blog ortodox

O fotografie virala cu Pamantul si Luna, facuta din spatiu. Si o intrebare: CUM E CU MAREEA?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 7, 2018

Fotografia de mai sus a fost postata la articolul Fotografia virală cu Luna și Pământul, care îți arată cât de mici suntem de pe PLAYTECH cu urmatorul text:

 

În cazul în care te crezi buricul pământului, fotografia asta îți amintește că nu e chiar așa. Suntem chiar nesemnificativi în Univers.

Nava spațială OSIRIS-REx, controlată de NASA, este, în prezent, în drum spre Bennu, un asteroid bogat în carbon, care ar putea ascunde în compoziția sa dovezi ale unei vieți. La sfârșitul anului trecut, câteva imagini au fost colectate de sondă, în timp ce î;i vedea de drum, iar unele dintre ele ne amintește cât de mici și nesemnificativi suntem cu adevărat.

Imaginea din deschidere a fost surprinsă de OSIRIS-REx pe 2 octombrie 2017, când nava a fost la aproximativ cinci milioane de kilometri de Pământ. Asta înseamnă cam de 13 ori distanța dintre Pământ și Lună.  Fotografia a fost fost recent lansată de NASA și arată Pământul și Luna, la o distanță de aproximativ 384.400 kilometri, blocați în orbită și despărțiți de spațiu.

La cel mai înalt nivel filozofic, OSIRIS-REx este misiunea care ne-ar putea ajuta să aflăm de unde venim, deoarece asteroizii sunt rămășițe ale formării sistemului solar. Pe lângă asta, sonda ne-a dat și o lecție: ne amintește unde suntem, de fapt, în acest moment.

Luna apare mai aproape de Pământ decât este de fapt, pentru că cele trei corpuri nu formează un triunghi isoscel. Trei imagini au fost folosite pentru a reda această fotografie, fiind modificate, iar Pământul este atât de strălucitor încât Luna trebuia să fie luminată pentru a fi mai vizibilă.

În septembrie 2017, OSIRIS-REx și-a folosit NavCam pentru a face o fotografie a Pământului de la 110.000 km. Dacă te uiți atent în parte dreaptă sus, însă se mai pot vedea ”resturile” uraganelor Maria și Jose.

OSIRIS-REx ar trebui să ajungă la Bennu în august, anul acesta, unde ar trebui să colecteze câteva probe de rocă și să înceapă altă călătorie, în drum spre casă. Dacă totul merge conform planului, sonda va fi pe Pământ în 2023.

 

O fi virala, daca zic ei. Sa presupunem si ca fotografia respecta proportiile reale dintre diametre si distanta. Ceea ce ma surprinde pe mine este cum de Luna  poate crea maree. Caci daca citim parerea oficiala de la https://despretot.info/mareele-definitie-maree-dex/, constatam ca Luna este jucatorul principal al respectivului fenomen.

Si-mi mai aduc aminte si cum topaiau cosmonautii pe Luna, explicandu-ni-se ca gavitatia acolo este foarte mica:

Chiar asa, ce-o fi gravitatia?

Incurcată in TEORII, STIINTA nu poate explica încă GRAVITATIA

Sigur, poate o fi si ca ei. Sau, cel putin, partial ca ei, caci eu, de exemplu, nu cred ca au aselenizat:

OFICIAL: A murit ultimul om care a pășit pe Lună / ÎNTREBARE: Dar oare a pășit cineva cu adevărat pe Lună?

Asta nu ne impiedica totusi sa cercetam, caci “crede si nu cerceta” nu este o treaba crestineasca:

Povestea lui ,,CREDE si NU CERCETA”. Cum a ajuns sa li se atribuie GRESIT crestinilor aceasta sintagma

“Crede si nu cerceta” este de fapt o treaba a sistemului totalitar anticrestin, ca de exemplu “crede in vaccinuri sau dai de belea”:

A fost gasit cel care a pus panourile “Libertatea e un DREPT / Vaccinarea e o ALEGERE” / Ministrul Sanatatii CERE SANCTIUNI deoarece panourile „reprezinta un atentat la sanatatea publica a copiilor”

 

Reclame
Tagged with: , , ,

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. timisorean1 said, on ianuarie 8, 2018 at 12:11 am

  Iar nu se vad stelele? Chiar si dupa 50 de ani tot nu si-au rezolvat problemele cu expunerea 🙂 . Ce balarie de poza. Nu cred nici un… pixel din ea!

  Apreciat de 3 persoane

  • Paul said, on ianuarie 8, 2018 at 6:30 am

   Încă un CGI nereusit..ce fac astia cu un buget de 50 si ceva de milioane de dolari pe zi rămâne un mare mister… Oricum 90% din oameni sunt ignoranti iar prin pozulica asta vor avea încă o dovada ca nu trebuie sa si faca griji..

   Apreciat de 1 persoană

 2. berlin said, on ianuarie 8, 2018 at 7:10 am

  Fotografia poate fi relevantă fiindcă distanța dintre Pământ Lunâ este aproximativ 30 diametre ale pământului sau 221 diametre ale lunii , Eratostene a calculat diametrul Pământului cu 2000 ani în urmă destul de precis , în poză pare mai mică distanța dat fiind faptu că sonda are un unghi mai deschis în raport cu pământul . Referitor la imaginile cu omul pe Lună sunt total false , nu au ajuns ființe vii pe Lună și nici în cel mai îndepărtat timp nu vor ajunge .

  Apreciat de 1 persoană

  • tataia said, on ianuarie 8, 2018 at 1:55 pm

   Deci crezi ca nu au ajuns oameni pe luna (si nici alte fiinte vii) dar totodata crezi ca poza asta este reala? iti spun eu…nu este. Nu a ajuns nici un fel de sonda spatiala fara echipaj uman la bord pentru simplul motiv ca nu exista spatiu cosmic. Eratostene a calculat diametrul pamintului. Am mai dezbatut peroblema si am demonstrat ca acest calcul al sau porneste de la niste premize care pot sa nu fie adevarate. Mai mult de atit era imposibil ca Eratostene sa fi masurat lungimile a doua umbre simultan in doua orase aflate la mare departare intr-o era in care nu existau telecomunicatii. Deci este doar o poveste de adormit copiii mici. Diametrul pamintului? Care diametru? Al sferei? Al discului? Daca nu exista nici un diametru?

   Nu doar selenizarile sint false. Absolut toate misiunile spatiale sint false.

   Apreciat de 1 persoană

   • unaltul said, on ianuarie 8, 2018 at 5:20 pm

    Nu exista spatiu cosmic? Nu au fost trimise sonde spatiale? Am trait sa o vad si p-asta. Evul Mediu, te iubim!

    Apreciază

   • Mihail said, on ianuarie 9, 2018 at 9:04 am

    „Ei au ajuns deasupra muntelui. Când m-am ridicat şi eu deasupra am văzut că se făcea în faţă ziuă, în spate se făcea noapte. În faţă mi se deschide un cer acoperit de stele cu o lumină atât de clară, cum n-am mai văzut şi parcă din acel loc m-am ridicat în slavă până la înălţimea muntelui şi-am văzut atunci spre mirarea mea că cerul face în jos pe sub munte, parcă nu eram pe munte ci pe vârful unui disc (pământul) puţin aplecat spre răsărit pe care îl înconjura cerul cu stelele.” parintele Argatu
    http://www.parinteleilarionargatu.ro/subpagini/3/Cap––Aratarea-locurilor-Rai-si-Iad/

    Apreciază

   • unaltul said, on ianuarie 9, 2018 at 10:55 am

    Saccsiv, puscarias incult, imputit si manipulator ce esti. Nu aprobi nimic din ce poate scapa macar un om de aici din intuneric.

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 9, 2018 at 11:53 am

    unaltul

    Un comentariu ai mai postat aici. Cel de ieri. Daca tii neaparat, l-am aprobat …

    Apreciat de 1 persoană

  • ovidiu said, on ianuarie 8, 2018 at 3:24 pm

   PROST ESTI SAU ESTI CU TREABA PE AICI !CUM 30 DIAMETRE ALE TERREI=221DIAMETRE ALE LUNII?

   Apreciază

   • berlin said, on ianuarie 8, 2018 at 5:50 pm

    ovidiu deții cumva un aparat de măsurat prostia și dacă nu să știi că este oglinda , eu doar am făcut un comentariu pur și simplu , asta nu rezultă că am și dreptate , e postez pe acest blog de când s-a înființat dar am schimbat numele cu care postez tocmai pentru indivizi ca tine care nu poate răsufla fără să jignească pe cei din jur , să-ți fie rușine , încearcă să te abții , să-ți dea Dumnezeu sănătate .

    Apreciază

  • NIMENI said, on ianuarie 9, 2018 at 10:42 pm

   Din dansul „cosmonautilor” se observa ca „bagajele” (zise „aparatura”) din spate sunt de fapt cartoane …ce mascarada cu mascarici …!!!

   Apreciază

 3. geo said, on ianuarie 8, 2018 at 8:32 am

  Apreciază

  • tataia said, on ianuarie 8, 2018 at 2:03 pm

   Sint oameni care cred ca wrestlingul „profesional” este real? Mda….probabil americani. Tot acei oameni cred in pamintul plat? Ma indoiesc ca sint exact aceleasi persoane. Sint convins ca in pamintul plat cred atit americanii idioti care cred ca aia se lupta de-adevaratelea in ring dupa cum cred si unii oameni inteligenti. Piloti de aeronave, profesori de fizica etc. De asemenea sint convins ca exista timpiti care cred in wrestlingul profesional dar de asemenea si in teoria pamintului bila care ne-a fost bagata pe git atita amar de timp de NASA. Deci nu dovedesti nimic in acest fel. Dar este o tehnica de manipulare frecvent folosita sa asociezi o idiotenie cu o teorie care nu se doreste a fi cunoscuta pentru ca oamenii sa traga concluzia ..”ok cei care cred asa ceva sint idioti”. Concluzie total falsa…daca unii idioti cred o teorie asta nu inseamna ca toti cei care cred acea teorie sint idioti.

   Apreciază

 4. geo said, on ianuarie 8, 2018 at 9:05 am

  Apreciază

  • tataia said, on ianuarie 8, 2018 at 2:06 pm

   Ai pus 1000 de clipuri care nu fac altceva decit sa ingreuneze incarcarea paginii. Toate astea sint prostii. Daca pina acum nu ai inteles ca teoria oficiala heliocentrica si distante de mii de ani lumina este eronata eu nu am ce sa fac…

   Apreciat de 2 persoane

  • gheorghe said, on ianuarie 9, 2018 at 10:40 am

   Asa-i ca-s fascinante pozele?
   Da’ sa-ti amintesc 3 chestii…
   1. Dupa ce s-au intors cu modulul rachetei propulsoare, „niste” americani – salarizati drept cosmonauti au zis cu guritele lor ca NU AU VAZUT LUMINA DE LA VREO STEA. Eu nu spun ca ei au ajuns cine stie unde da’ undeva deasupra muntilor tot au ajuns, ca si avionul merge mai sus de munti… Ei au afirmat despre ce au perceput vizual, deci fara nevoia de a fi expusa hartie fotografica, de a fi cumulat efect redus de luminozitate de vreun aparat… NU AU VAZUT!
   2. Vibratorul lu’ Raduleasca – elvetian, austriac … ce era parasutistu’ ala … a fost urmarit in direct cand a sarit sa faca „record” si nu erau geamuri „cu difractie” ca sa creeze luminite ca sa „vada” stele, se filma direct si…. din nou, nici o / UNA lumina / luminita de stea!
   3. Noi sintem facuti de Dumnezeu sa vedem orice este MATERIAL, „solid” … desi mai greu cu aerul si alte gaze..
   In concluzie, stelutele si galaxiile dumitale NU EXISTA. Matericaliceste vorbind. Energetic, o fi pe undeva, ceva da’ „nu se pune” ca noi nu calcam – nu ne sprijinim pe aer adica pe gaze, ci pe pamant.
   –––
   Certitudinea care ma linisteste – la un moment dat, acest show mincinos se va termina.

   Apreciază

 5. Superb said, on ianuarie 8, 2018 at 9:09 am

  După ce trupa La Familia a fost interzisă în Cluj de un club, unde ar fi trebuit să susțină un concert, Puya a scos o piesă nouă cu trimitere directă la clubul clujean.

  Dumnezeu sa-l aiba in grija Sa. Marturiseste mai mult decat …. of…. cand va marturisii si cei ce zic ca slujesc Domnului ?

  Apreciază

 6. gheorghe said, on ianuarie 8, 2018 at 10:25 am

  Excelent articol, frumos subiect!
  –––––––––––––––
  Citez: „Suntem chiar nesemnificativi în Univers.”
  Asa se simt „ei” fara nici o semnificatie…. in ceea ce CRED ca ar fi „Univers”.
  Nu le-o fi spus nimeni ca omul este incununarea Creatiei!?!? – iata unde duce filozofia izvorata din Marea Schisma, din preluarea paganismului antic si scremerea mintii fara discernamant.
  –––––––––––––––
  Citez: „Nava spațială OSIRIS-Rex…”
  Am inteles: Rex inseamna rege.
  Pentru „ei”, regele asta care le „lumineaza” mintile este numit, este OSIRIS.
  E bine ca nu le-a traznit sa-i spuna Vasile cel Mare.
  Osiris – zeul mortii, „regele” lumii de dedesubt,… chiar daca-l „aranjeaza” sa fie si zeu al fertilitatii… nu-i schimba pozitia si rangul pagan.
  Noi stim ca acolo, in „underworld”, lumea intunericului… e chiar Iadul iar regele de-acolo e insusi Satana.
  Nu e nici o greseala, iata „poza”incornoratului:
  https://www.ancient.eu/uploads/images/4579.jpg?v=1485681727
  –––––––––––––––––––
  CItez: „La cel mai înalt nivel filozofic, OSIRIS-REx este misiunea care ne-ar putea ajuta să aflăm de unde venim, deoarece asteroizii sunt rămășițe ale formării sistemului solar.
  Pe lângă asta, sonda ne-a dat și o lecție: ne amintește unde suntem, de fapt, în acest moment.”
  HA! HA!
  DA! – pe ei ii ajuta fiindca se considera experimente genetice de-ale …. extraterestrilor (Annunaki probabil), care extraterestri stim ca sint diavoli.
  DA! – lor le-a dat o lectie satanista, ca sa respinga si mai tare Teologia crestina si sa imbratiseze – desi cu OSIRIS pe buze – hinduismul care duce (nu numai el) spre nimicnicie.
  Au „inteles” ca sint nimic, … ma rog, „nimici”, …. nici macar „mici”.
  Vedeti care este cel mai inalt nivel filozofic al comentatorului, dar si al pretinsilor oameni de stiinta?
  Negarea Creatiei si a Creatorului, Dumnezeu.
  ––––––––––
  Nota pe care o primeste articolul din PLAYTECH – atatea stele cate se vad in fotografie. Zero barat, ca nu avem note „cu minus”.
  … asta ca incurajare, sa mai caute sisteme solare, galaxii, exoplanete…. „noua casa” si alte elucubratii materilist-luciferiene.

  Apreciază

 7. Alex said, on ianuarie 8, 2018 at 10:33 am

  Ma doare capu cu prostiile astea. E clar ca am fost creatzi pentru a locui pe Pamant. Ciudat ca de la acea manipulare cu video pe luna, nu s-a mai iesit deloc in spatziu. Ciudat ca si SUA si URSS si restu’ stiau de minciuna fabricata la Hollywood si au tacut. Complot?

  Pe de alta parte, vad ca nu se vorbeste CLAR despre unul dintre cei mai importanti factori: „viatza”…

  Ce e viatza? Ce e moartea? Ar fi posibila o „viatza” infinita in aceasta „forma de existentza”?

  Pe foarte multi ii racaie un fund posibilele forme de viatza de pe alte planete si atingerea nemuririi… Eu unu, in aceasta forma de existentza, daca cineva ar trai pentru totdeauna – cred cu tarie ca ar fi iadul pe pamant pentru acel individ.

  Am auzit de la diverse persoane, in varsta, vorbe care sugerau faptul ca acestea simtzeau ca le este aproape sfarsitul si acceptau acest lucru ca pe un fapt firesc. Si eu sunt de acord, adica daca ajungi la acea varsta. Aici sa traiesti doar cat iti e lasat de la Cel de Sus, mai mult, e rau.

  Apreciat de 1 persoană

 8. rr said, on ianuarie 8, 2018 at 10:37 am

  Multi folosesc ca argument impotriva pamantului plat, existenta rutelor directe ale avioanelor: Sydney – Santiago si Santiago – Johannesburg.

  Ruta Syndey – Santiago are o durata de aproximativ 14 ore, conform https://www.travelmath.com, iar o ruta din Santiago pana in Alaska are o durata de aproximativ 16 de ore, conform aceleiasi surse.

  Pe schita hartii pamantului plat (harta globului azimutuala), ce de la libraria din Boston, distanta dintre Syndey si Santiago, este mai mare decat distanta dintre Santiago si Alaska, iar dina pricina asta timpul de zbor al rutei Sydney – Santiago, este incompatibil cu aceasta schita.

  Unii spun ca aceasta ruta nu ar exista, deoarece niciodata nu te poti imbarca intr-un avion care ar urma sa zboare pe aceasta ruta, iar filmele de pe internet ar fi false, unele filmate pe la polul nord, iar informatiile de pe flightradar24.com cu privire la ceasta ruta ar fi false, avioanele care apar acolo ar fi doar niste drone, sau nu ar fi nimic acolo, rutele neputand fi niciodata monitorizate pe radar in intregime. Acest individ incearca sa demonstereze ca ruta exista – la minutul 2:00:
  https://www.youtube.com/watch?v=EJpezryshsg .
  Altii spun ca ar trebui doar sa fie corectata acea schita, altii spun ca ruta ar exista si ca acel timp ar fi posibil datrita vitezei mai a acelui vant din meisfera sudica, care mareste viteza avionului, si in acest caz, bineinteles ca un zbor de intoarcere ar dura cu pana la 7 ore mai mult, avionul neputand sa urmeze acelasi traseu, pentru ca acel vant ar sufla in directia opusa (desi conform https://www.travelmath.com , timpul rutei de intoarcere ar fi acelasi). Un exemplu in video-ul de mai jos:

  La 1:46

  Alt video aici:

  In varianta aceasta cu vantul, ar fi ciudat, cum de nimeni nu ar realiza ca avionul parcurge o distanta mai mare decat ar trebui, sau sistemele avionului si cele ale radarelor, sunt configurate pe mapa sferei, si din aceasta cauza furnizeaza date false cu privire la distanta parcursa ? Avioanele calatoresc mereu pe acea ruta, cu o viteza terestra mai mare decat de obicei ?

  Pe harta pamantului plat, ruta Santiago – Sydney, cu escala in America de Nord, formeaza o linie dreapta intre aceste locatii. Pe pamantul bila (Google Earth), daca pornesti o linie dreapta din Santiago catre America de Nord, si o continui (tot drept) pana in Sydney, la final, linia nu ajunge in Australia, aceasta ajunge in partea opusa a continentului, la distanta de aproximativ 2000 de mile fata de el. De asemenea, distanta totala a liniei, este de aproximativ 16.000 de mile.

  Pe harta bilei, ruta Syndey – Santiago fomeaza o linie dreapta de aproximativ 7000 de mile, care trece la o distanta de aproximativ 800 mile fata de gheata Antarcticii.

  Ruta Sydney – Santiago pe flightradar: https://www.flightradar24.com/data/flights/qf27 . Pe flightradar24 se poate vede cum toate avioanele care pleaca din Sydney se duc in jos, in sud, iar cand ajung la destinatie, ajung tot din sud. Acest lucru nu ar avea sens pe harta Pamantului plat, decat poate in cazul variantei cu vantul.

  In filmele postate pe internet de unii care spun ca ei au zburat pe aceasta ruta, gheata Antarcticii pare a fi foarte aproape de avion, pare ca avionul zboara chiar pe deasupra ei, ca aici:

  Un lucru asemanator este pe ruta Santiago – Johannesburg. Pe harta bilei, aceasta ruta formeaza o linie dreapta de 6.800 de mile, care trece la o distanta de aproximativ 950 de mile fata de gheata Antacrticii, ca aici:

  Ruta Santiago – Johannesburg pe flightradar: https://www.flightradar24.com/data/flights/qf63

  In filmele postate pe internet, gheata Antarcticii pare a fi foarte aproape, de asemenea, avionul pare ca zboara chiar pe deadupra ei, ca aici:

  In vdeo-ul de mai jos, este aratata pe Google Earth ruta Santiago – Johannesburg , dar in acest video ruta nu apare ca fiind dreapta. Care ar fi motivul pentru ca aceasta ruta sa nu fie dreapta, urmand calea cea mai scurta ?

  De ce in filmele de pe internet, pare ca avioanele zboara foarte aproape de gheata, chiar pe deasupra ei, iar in ruta de pe harta bilei, pare ca gheata nu este atat de aproape ? De ce nu ar fi ruta dreapta ? O fi ceva legat de clima… ?

  Apreciază

 9. geo said, on ianuarie 8, 2018 at 11:30 am

  https://twitter.com/wikileaks/status/950093352145432577?ref_src=twsrc%5Etfw

  https://voiceofeurope.com/2018/01/czech-president-culture-migrants-basically-incompatible-european-culture/#.WlIpoarNFu8.twitter

  https://www.aljazeera.com/news/2017/12/exclusive-dirty-deal-traced-ukrainian-tycoons-171217131747631.html

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-07/pakistans-asymmetrical-response-trump-clever-way-flip-tables-afghanistan

  https://www.lifezette.com/polizette/heres-why-there-be-no-more-free-passes-for-the-clinton-foundation/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-07/citizens-mob-caracas-shops-following-government-mandated-price-cuts

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-07/new-footage-shows-us-intercepts-russian-fighter-jets

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-07/who-killed-iran-protests

  http://www.thejakartapost.com/news/2018/01/04/no-more-western-names-for-children-in-karanganyar-councillors.html

  http://thegolder.com/donald-trump-said-saudi-arabia-was-behind-911-now-hes-going-there-on-his-first-foreign-trip/

  https://leakofnations.com/the-last-us-enforced-regime-change-in-iran-the-1953-coup-that-ousted-mohammad-mosaddegh-propaganda-iran-protests-trump-aggression-iran/

  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/01/07/ufos-tesla-delonge-ets-covert-ops/

  https://www.theguardian.com/world/2018/jan/07/china-move-millions-people-homes-anti-poverty-drive

  https://www.rt.com/news/415205-iran-revolutionary-guard-protests/

  https://www.almasdarnews.com/article/saw-eyes-sdf-fighters-share-footage-convoys-leaving-raqqa/

  http://www.newsweek.com/russian-military-used-syria-war-train-forces-and-learn-us-combat-moves-says-772027

  http://www.dw.com/en/israeli-mastermind-behind-organ-trafficking-ring-is-arrested-in-cyprus/a-42051747

  https://www.naturalblaze.com/product/1439255369/US/natblaze-20/?cart=y

  https://www.economist.com/news/united-states/21733980-thats-not-really-meant-happen-developed-countries-life-expectancy-america-has

  http://www.newsweek.com/oxygen-disappearing-worlds-oceans-alarmingly-rapid-pace-771406

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-06/iran-claims-it-has-hard-evidence-foreign-meddling-protests

  https://www.express.co.uk/news/world/900952/battlefield-intelligence-soldiers-amazon-alexa-siri-artificial-intelligence

  https://motherboard.vice.com/en_us/article/bjy7ez/social-media-threatens-global-democracy

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-05/chinas-xi-warns-military-be-ready-war-dont-fear-death

  http://www.newsweek.com/us-israel-saudi-arabia-leading-world-war-iran-france-says-770728

  https://alethonews.wordpress.com/2018/01/05/china-to-build-second-foreign-naval-base-this-time-in-pakistan/

  http://blog.tenthamendmentcenter.com/2018/01/new-york-bill-would-allow-customers-to-opt-out-of-smart-meters-undermine-federal-program-3/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-05/another-broke-millennial-selling-her-virginity-online

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-05/prominent-nobel-prize-winning-economist-called-cryptocurrency-1999

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-05/cdc-will-start-preparing-americans-nuclear-war

  https://www.theguardian.com/environment/2018/jan/04/oceans-suffocating-dead-zones-oxygen-starved

  https://www.truthdig.com/articles/officers-path-dissent/

  https://boingboing.net/2018/01/05/damp-squids.html

  https://www.darpa.mil/news-events/2018-01-04

  http://www.insightnewsmag.co/2018/January/Study-shows-adolescent-smartphone-addiction-can-lead-to-ADHD-Anxiety-Social-Apathy-and-Depression

  http://thefreethoughtproject.com/city-tells-man-stop-giving-shelter-homeless-house/

  http://www.homelandsecuritynewswire.com/dr20180104-dhs-s-airport-biometric-exit-program-faces-budgetary-legal-technical-and-privacy-questions

  https://www.techdirt.com/articles/20180103/04003638918/china-plans-to-turn-countrys-most-popular-app-wechat-into-official-id-system.shtml

  https://sputniknews.com/analysis/201801041060506128-cia-iran-terror-ties-media/

  http://www.webnewsys.com/2018/01/apple-now-faces-26-lawsuits-for.html

  https://www.darkmoon.me/2018/2018-may-be-a-frightening-year-for-the-us-and-its-israeli-ally/

  https://www.darkmoon.me/2018/holocaust-revisionist-monika-schaefer-arrested-in-germany-and-placed-in-solitary-confinement-for-thought-crime/

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-05/african-studies-exam-blasts-trump-bigot-touts-hillary-unifier

  http://www.madnesshub.com/2018/01/its-social-cleansing-city-council.html

  http://www.latimes.com/local/california/la-me-ln-flu-surge-20180106-htmlstory.html

  https://ellenbrown.com/2018/01/05/student-debt-slavery-ii-time-to-level-the-playing-field/

  https://www.buzzfeed.com/stephaniemlee/food-industry-ad-criteria?utm_term=.qjQzDMkKm#.ag6QRJkg9

  http://www.shtfplan.com/conspiracy-fact-and-theory/the-leftist-mainstream-media-is-now-defending-north-korea-calling-for-the-president-of-the-united-states-to-be-banned-from-twitter_01062018

  http://www.shtfplan.com/headline-news/former-reagan-economic-adviser-are-whites-being-setup-for-genocide_01062018

  https://www.citizenfreepress.com/breaking/ben-garrison-cartoon-the-lineup/

  https://conservativetribune.com/al-gore-earth-colder-warmer/

  https://sputniknews.com/middleeast/201801071060574215-us-recognition-kurdish-area-syria-reports/

  Apreciază

 10. Iones said, on ianuarie 8, 2018 at 1:30 pm

  Off-Topic
  Panoul antivaccinare de la Braşov a fost DEMONTAT. Autorul campaniei riscă să fie AMENDAT cu până la 25.000 de lei
  http://adevarul.ro/locale/brasov/panoul-antivaccinare-brasov-fost-demontat-autorul-campaniei-risca-amendat-25000-lei-1_5a532c1adf52022f754aa6a4/index.html

  Apreciază

 11. Ioana said, on ianuarie 8, 2018 at 6:22 pm

  tataia

  sa examinezi un pic si filmuletul acesta, sa vedem daca e in regula sau nu

  Apreciază

  • Riko said, on ianuarie 9, 2018 at 4:17 pm

   Se invarte apa in cerc, am mai vazut fenomenul asta, dar la o scara mai mica, acolo sunt cam 20 de metrii, iar ce am vazut eu erau doar 2-3 metrii. Eu nu cred ca e o minune.
   Am vazut printre comentarile de pe ortodoxinfo ca mai multa lume zicea de minunea cu serpii si crinii care se intampla in fiecare an in insula Kefalonia o data cu postul Adormirii Maicii Domnului pe calendarul nou.
   Nu conteaza ca se foloseste calendarul nou sau cel vechi, e la fel de neimportant ca si limba pe care o folosim.

   Apreciază

 12. mircea.v said, on ianuarie 8, 2018 at 11:35 pm

  off

  Citesc cap 22 Apocalipsa in Biblie 2006 si ajung la

  „16. Eu, Iisus, am trimis pe îngerul Meu ca să mărturisească vouă acestea, cu privire la Biserici. ” (2006, net)

  In tot contextul asta cu ecumenism, Creta, cmb mi s-a parut cam ciudat „cu privire la Biserici”. Hai sa ma uit si in Biblia 1914 si 1688

  16. Eu, Iisus, am trimes pre ingerul meu ca sa marturiseasca voua acestea in biserici. (1914)

  16. Eu, Iisus, am trimes pre ingerul sa marturiseasca voaua aceastea la Beseareci. (1688)

  Dupa capul meu, cel mai plauzibil mi se pare cum spune Biblia 1914.

  Iata inca o nepotrivire destul de ciudata alaturi de
  zi una – ziua intai
  666 – 660
  face – sileste
  numarul omului – numar de om

  Apreciază

  • gheorghe said, on ianuarie 9, 2018 at 11:02 am

   Cred ca e de ales varianta 1688 (dintre cel prezentate de tine).
   Besearici poate fi atat numarul de lacasuri de rugaciune, cladiri ale crestinlor care merg in casa facuta Domnului cat si neamurile caci fiind diferite, pot fi referite cu acest plural.
   Nu cred ca este nepotrivita modernizarea „Biserici” decat daca se constiruie in sugestie de acceptare „tehnica” a ereziilor „ramurilor” sau „plamanilor”.
   APoi, „zi una” cred ca se refera la durata pe cand „ziua intai” se refera la succesiunea zilelor intr-o situatie petrecuta in mai multe zile – abordari complet diferite, nu poate fi aceeasi semnificatie.
   cu cifrele…. nu ma bag….
   „sileste”, … nu redai contextul…. A sileste/obliga pe B? sau C se sileste sa…?
   In primul caz, fortat de altcineva faci IN SILA ce ti se pretinde – de exemplu, plata taxelor si impozitelor…
   In al doilea caz, constient de importanta infaptuirii a ceva, iti silesti vointa chiar tu nesatisfacand poftele, ispitele …prin infranare sau oprire pentru a duce la bun sfarsit ceea ce stii ca este bine. Infrangerea vointei.
   Sa nu imi zici ca o faci cu placere… cu satisfactie morala, constienta- da.
   Cred ca nu te-am suparat, poate asteptai altcineva, mai priceput sa-ti spuna…. si eu am zis dupa mintea mea.
   –––
   Sa citesti cu folos!

   Apreciază

 13. geo said, on ianuarie 9, 2018 at 9:43 am

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-08/us-army-major-exposes-american-warfares-giant-open-secret

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-08/bitcoin-isnt-bubble-global-financial-system

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-08/gail-tverberg-coming-energy-depression

  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-08/how-europe-built-its-own-funeral-pyre-then-leapt

  https://www.cnbc.com/2018/01/07/north-korea-nuclear-weapons-may-be-why-new-talks-with-south-korea.html

  https://sputniknews.com/world/201801071060567031-north-korea-olympics-participation/

  https://sputniknews.com/world/201801071060564524-CDC-to-issue-nuke-guidelines/

  http://insider.foxnews.com/2018/01/07/washington-state-allow-gender-x-designation-birth-certificates

  http://www.presstv.com/Detail/2018/01/07/548094/Iran-protests-United-Nations-Security-Council-US-Donald-Trump

  https://sputniknews.com/middleeast/201801071060575104-iran-bans-english-primary-schools/

  https://sputniknews.com/world/201801061060559233-us-human-rights-rhetoric-regime-change/

  https://www.rt.com/news/415160-saudi-princes-protest-arrest/

  http://www.presstv.com/Detail/2018/01/07/548097/Saudi-Arabia-protest-prices

  https://www.rt.com/news/415197-antisemitism-france-jews-fear/

  http://rense.com/general96/plantsanimals.html

  https://www.rt.com/news/415149-homeless-brussels-cardboard-tents/

  https://www.rt.com/news/415189-4th-physical-dimension-experiments/

  https://www.finextra.com/pressarticle/72108/yes-bank-to-offer-atm-withdrawals-using-aadhaar-id-and-biometric-authentication

  https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2018/01/08/an-indian-journalist-exposed-a-huge-breach-in-a-government-database-now-shes-facing-a-police-complaint/?utm_term=.f9748227909e

  http://www.thechinamoneyreport.com/2018/01/08/will-china-cede-control-of-the-1-trillion-global-crypto-market-to-the-u-s/

  https://www.middleeastmonitor.com/20180108-saudi-arabia-calls-on-us-judge-to-drop-lawsuit-against-the-kingdom-over-9-11-attacks/

  https://www.middleeastmonitor.com/20180108-swiss-newspaper-reveals-secret-military-cooperation-between-saudi-arabia-and-israel/

  https://www.nakedcapitalism.com/2018/01/meltdown-spectre-intels-seismic-disaster-look-implication-banks.html

  https://thehackernews.com/2018/01/meltdown-spectre-patches.html

  https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/901872/Windows-10-Unable-To-Start-Up-Meltdown-Spectre-Patch-AMD-Athlon

  Apreciază

 14. pamaio said, on ianuarie 9, 2018 at 8:05 pm

  Azi a nins in Sahara. Ca urmare …a ” incalzirii ” globale, nu ?

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: